Draško pobedio Dodika
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Draško pobedio Dodika
Ali je lova kod cara.abraham wrote:Dodo je car
Kad mu onaj slinavi dođe po pare znam za odgovor unaprijed:
- Dao bih ti, prijatelju, ali sam već sve podijelio što je bilo. Vidi kod Bakira, možda on ima.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
drasko politicko osvezenje
puno srece u svakom pogledu
meni omiljeni bosanac
meni omiljeni bosanac
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
pizzon wrote:drasko politicko osvezenje
meni omiljeni bosanac
:D
cirkus
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:pizzon wrote:drasko politicko osvezenje
meni omiljeni bosanac
cirkus
https://www.blic.rs/vesti/politika/ko-je-novi-gradonacelnik-banjaluke-nesvrseni-student-trn-u-oku-dodiku-bogatasko-dete/py4t40k
2020-04-21
2015-08-08
Jeli tebe udbasu barem malo sram biti toliko glup.Eroo wrote:Ali je lova kod cara.abraham wrote:Dodo je car
- Dao bih ti, prijatelju, ali sam već sve podijelio što je bilo. Vidi kod Bakira, možda on ima.
Ono bas si glup glup ko trokurac.
Ni pizzonti nije ravan koliko si glup
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Počela sječa kadrova
https://www.klix.ba/vijesti/bih/krenula-dodikova-osveta-pocele-smjene-rukovodilaca-ustanova-i-preduzeca/201116134
https://www.klix.ba/vijesti/bih/krenula-dodikova-osveta-pocele-smjene-rukovodilaca-ustanova-i-preduzeca/201116134
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
FRANK wrote:Jeli tebe udbasu barem malo sram biti toliko glup.Eroo wrote:Ali je lova kod cara.abraham wrote:Dodo je car
Ono bas si glup glup ko trokurac.
Ni pizzonti nije ravan koliko si glup
pizzon ima vise akumuliranih
informacija u gozici
nego ti u tvojoj zlocinackoj
ustaskoj glavudzi !
ustasa, poglavnik, frank !
2020-04-21
Osvojio oko 52 tisuće glasova od nekih oko 95 tisuća sve ukupno.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/drasko-stanivukovic-je-u-banjoj-luci-osvojio-vise-od-51-hiljade-glasova/201118011
Poprilčna podrška.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/drasko-stanivukovic-je-u-banjoj-luci-osvojio-vise-od-51-hiljade-glasova/201118011
Poprilčna podrška.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pizzon wrote:epikur37 wrote:pizzon wrote:drasko politicko osvezenje
meni omiljeni bosanac
cirkus
https://www.blic.rs/vesti/politika/ko-je-novi-gradonacelnik-banjaluke-nesvrseni-student-trn-u-oku-dodiku-bogatasko-dete/py4t40k
znači idiot ...nešto kao čeda prašak
al su se usrećili s njim
koji debili u BL
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:pizzon wrote:epikur37 wrote:pizzon wrote:drasko politicko osvezenje
meni omiljeni bosanac
cirkus
znači idiot ...nešto kao čeda prašak
al su se usrećili s njim
koji debili u BL
Čeda je prema ovome Einstein...
Ovo zbilja lakrdija žestoka. Kasaba imitira grad.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Stil ciganije u Rumnunjskoj
Novi gradonačelnik Banjaluke živi u RASKOŠNOJ VILI, u kojoj se SNIMAJU SPOTOVI i slikaju maturanti (FOTO)
19.11.2020. 20:20
Foto: Area 7 Entertainment/Youtube / screenshot
Izbor Draška Stanivukovića za novog gradonačelnika Banjaluke proteklih dana izazvao je pravu lavinu komenentara: najmlađi gradonačelnik, kandidat koji je odneo ubedljivu pobedu nad protivkandidatom iz SNSD, pa još i dete iz bogate porodice.
Njegova porodična kuća, a nije pogrešno reći ni vila, jedna je od najfotografisanijih objekata u Banjaluci.
Impoznatno zdanje, za koje agenti za nekretnine tvrde da vredi najmanje nekoliko miliona tamošnjih maraka, nalazi se u banjalučkom naselju Petrićevac, uz Zapadni tranzit.
Kuća, u kojoj stanuje i mladi gradonačelnik, vlasništvo je Stanivukovićevog oca, koji se bavi privatnim biznisom.
Ranije je govorio da je vila njegove porodice bila otvorena za sve koji su želeli da snime video ili fotografije za njih bitnog događaja. Tako je, pričao je, fotografisano 50 matura, 70 rođendana, 30 svadbi, dve veridbe i snimljena tri spota.
Foto: Area 7 Entertainmentjpg/Youtube / screenshot
Vila Stanivuković
Za sve to, tvrdi Stanivuković, nikome nije uzeta ni jedna marka, a svi koji su u vili boravili iz tog razloga su iz Banjaluke.
Ono što se može pronaći na internetu je da Stanivukovići "hodaju po čistom zlatu". Prema pisanju izvođača radova, u kuću su ugrađeni mozaici od čistog 24-karatnog zlata.
U objavi na Fejsbuku koja datira još iz septembar 2017. godine, okačene su fotografije milionski vredne vile na Petrićevcu sa sledećim opisom: “Ponosni smo što naša firma stoji iza opremanja jedne od najpoznatijih vila u Banjaluci. Izbor materijala: elegantne granitne ploče 80×80 i zlatni 24 K mozaik”.
Tako se na fotografijama, između ostalog, mogu videti luksuzni granitni podovi, ispresecani pomenutim mozaicima sa ugrađenim 24-karatnim zlatom. Prema dostupnim fotografijama, samo u jednoj prostoriji ima najmanje 20 ovakvih mozaika, s tim da su svi podovi u kući od 400 kvadratnih metara doslovno ispresecani zlatom, dok je pod popločan luksuznim granitnim pločama.
Inače, cena samo jednog grama 24-karatnog zlata, po trenutnim kretanjima na svetskim berzama, trenutno iznosi oko 50 evra, pa je lako izračunati da Stanivuković doslovno hoda po podu od nekoliko stotina hiljada evra.
Sudeći prema objavljenim fotografijama, osim 24-karatnih mozaika, zlato doslovno “isijava” i iz ostatka enterijera, "jer su pozlaćeni i rimski stubovi, rukohvati na stepeništu, kreveti…", piše "Banjaluka.net".
Poznato je, pišu mediji, da neki maturanti obožavaju da se fotografišu u velelepnom dvorištu porodice Stanivuković.
Osim toga, i folk zvezda Goga Sekulić snimila je video spot za svoju pesmu ”Dečko moj”, pisao je "espreso.rs".
Novi gradonačelnik Banjaluke živi u RASKOŠNOJ VILI, u kojoj se SNIMAJU SPOTOVI i slikaju maturanti (FOTO)
19.11.2020. 20:20
Foto: Area 7 Entertainment/Youtube / screenshot
Izbor Draška Stanivukovića za novog gradonačelnika Banjaluke proteklih dana izazvao je pravu lavinu komenentara: najmlađi gradonačelnik, kandidat koji je odneo ubedljivu pobedu nad protivkandidatom iz SNSD, pa još i dete iz bogate porodice.
Njegova porodična kuća, a nije pogrešno reći ni vila, jedna je od najfotografisanijih objekata u Banjaluci.
Impoznatno zdanje, za koje agenti za nekretnine tvrde da vredi najmanje nekoliko miliona tamošnjih maraka, nalazi se u banjalučkom naselju Petrićevac, uz Zapadni tranzit.
Kuća, u kojoj stanuje i mladi gradonačelnik, vlasništvo je Stanivukovićevog oca, koji se bavi privatnim biznisom.
Ranije je govorio da je vila njegove porodice bila otvorena za sve koji su želeli da snime video ili fotografije za njih bitnog događaja. Tako je, pričao je, fotografisano 50 matura, 70 rođendana, 30 svadbi, dve veridbe i snimljena tri spota.
Foto: Area 7 Entertainmentjpg/Youtube / screenshot
Vila Stanivuković
Za sve to, tvrdi Stanivuković, nikome nije uzeta ni jedna marka, a svi koji su u vili boravili iz tog razloga su iz Banjaluke.
Ono što se može pronaći na internetu je da Stanivukovići "hodaju po čistom zlatu". Prema pisanju izvođača radova, u kuću su ugrađeni mozaici od čistog 24-karatnog zlata.
U objavi na Fejsbuku koja datira još iz septembar 2017. godine, okačene su fotografije milionski vredne vile na Petrićevcu sa sledećim opisom: “Ponosni smo što naša firma stoji iza opremanja jedne od najpoznatijih vila u Banjaluci. Izbor materijala: elegantne granitne ploče 80×80 i zlatni 24 K mozaik”.
"Hod po zlatu"
U ovoj objavi, između ostalog, dat je i detaljan prikaz unutrašnjosti Stanivukovićeve vile, koja je u vreme postavljanja ovog posta, bila u završnoj fazi opremanja.Tako se na fotografijama, između ostalog, mogu videti luksuzni granitni podovi, ispresecani pomenutim mozaicima sa ugrađenim 24-karatnim zlatom. Prema dostupnim fotografijama, samo u jednoj prostoriji ima najmanje 20 ovakvih mozaika, s tim da su svi podovi u kući od 400 kvadratnih metara doslovno ispresecani zlatom, dok je pod popločan luksuznim granitnim pločama.
Inače, cena samo jednog grama 24-karatnog zlata, po trenutnim kretanjima na svetskim berzama, trenutno iznosi oko 50 evra, pa je lako izračunati da Stanivuković doslovno hoda po podu od nekoliko stotina hiljada evra.
Sudeći prema objavljenim fotografijama, osim 24-karatnih mozaika, zlato doslovno “isijava” i iz ostatka enterijera, "jer su pozlaćeni i rimski stubovi, rukohvati na stepeništu, kreveti…", piše "Banjaluka.net".
Poznato je, pišu mediji, da neki maturanti obožavaju da se fotografišu u velelepnom dvorištu porodice Stanivuković.
Osim toga, i folk zvezda Goga Sekulić snimila je video spot za svoju pesmu ”Dečko moj”, pisao je "espreso.rs".
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Draško pokupio ključeve svih sl.vozila
» Dubrovnik pobedio
» Lenjin pobedio u Ekvadoru
» Katar pobedio Hrvatsku
» REZULTATI IZ LONDONA: Janković ubedljivo pobedio!
» Dubrovnik pobedio
» Lenjin pobedio u Ekvadoru
» Katar pobedio Hrvatsku
» REZULTATI IZ LONDONA: Janković ubedljivo pobedio!
Page 3 of 3