Draško pobedio Dodika
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Draško pobedio Dodika
jajce,busovaca,zepca..nista i dalje po starom..cak ce i gradonacelnik kupresa biti iz dodine stranke..jebo ja vas..kurcenje a kad treba glasat nigdje nikoga..bitno da su redovi za hr glasanjeHektorović wrote:dijagram wrote:Dodo slabi, Cova na aparatima:)
Kakvi aparti, preuzeli smo novi travnik
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
To je Kupres u RS. Ima 300 stanovnika ta općina srpski Kupres.vuksadinare wrote:jajce,busovaca,zepca..nista i dalje po starom..cak ce i gradonacelnik kupresa biti iz dodine stranke..jebo ja vas..kurcenje a kad treba glasat nigdje nikoga..bitno da su redovi za hr glasanjeHektorović wrote:dijagram wrote:Dodo slabi, Cova na aparatima:)
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
vuksadinare wrote:jajce,busovaca,zepca..nista i dalje po starom..cak ce i gradonacelnik kupresa biti iz dodine stranke..jebo ja vas..kurcenje a kad treba glasat nigdje nikoga..bitno da su redovi za hr glasanjeHektorović wrote:dijagram wrote:Dodo slabi, Cova na aparatima:)
Kupres je naš, Žepće je naše... u Busovači i Jajcu je 60% Bošnjaka
[url=https://servimg.com/view/20277616/46][/url]
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
HDZ je dobro prošao, Dodo ne loše...
Draško je persmiješan...ovo u BL koji su to papci :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:HDZ je dobro prošao, Dodo ne loše...
Možeš podići zgrade, ali kasaba ostaje kasaba
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:HDZ je dobro prošao, Dodo ne loše...
Meni je BL lijep grad...
ali očito su tamo nastanjeni idioti.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:HDZ je dobro prošao, Dodo ne loše...
Meni je BL lijep grad...
Što je najtragičnije za njih Radojičić je bio najagilniji gradonačelnik u BiH, u biti previše ušminkan i skockan za njih. Srbi vole sirovine i galamdžije.
2018-04-10
Meni su Banjalučanke lipeepikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:HDZ je dobro prošao, Dodo ne loše...
Meni je BL lijep grad...
Vama je bitka svih bitaka Mostar, tamo ako izgubite krece raspad sistema.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
AlfaOmega wrote:Meni su Banjalučanke lipeepikur37 wrote:
Meni je BL lijep grad...
Žestoki sponzoraj...
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:HDZ je dobro prošao, Dodo ne loše...
Meni je BL lijep grad...
Što je najtragičnije za njih Radojičić je bio najagilniji gradonačelnik u BiH, u biti previše ušminkan i skockan za njih. Srbi vole sirovine i galamdžije.
ovo je vas partner ? issatibogamilogaPREDSJEDNIK SNSD-a Milorad Dodik danas je održao konferenciju za medije na kojoj je komentirao to što je Draško Stanivuković postao novi gradonačelnik Banje Luke.
"Mi nećemo pokretati smjenu gradonačelnika u prvoj godini, kasnije ćemo vidjeti. Mi smo vodili umjerenu kampanju. Prljava kampanja s njihove strane je zagadila odnose do te mjere da neće biti podržan nijedan prijedlog gradonačelnika, taman da je Einstein", rekao je nezadovoljni Dodik.
Dodik je najavio kako će obustaviti investicijska i financijska sredstva prema Banjoj Luci s razine Republike Srpske.
"Mislim da je važno govoriti jasno. On ima svoje nadležnosti i predstavlja grad, neka se šepuri i radi. Rekao je da će učenici i umirovljenici dobiti besplatan gradski prijevoz. Neka predloži, podržat ćemo, ali hajde da vidimo kako će to financirati. Kako će financirati gradsko grijanje koje smo mi svake godine subvencionirali. Zašto bi to radila Republika Srpska? Imamo i druge općine kojima treba pomoći. Prekinut ćemo sve investicija s razine RS-a", poručio je.
Kaže kako će pregledati svako biračko mjesto.
"Ovo je velika greška onih koji su smatrali tako... Ja im neću oprostiti ovo što su uradili Igoru (Radojičiću). Imam pravo na to kao čovjek. Vidjet ću svako biračko mjesto. Gdje god je dobio gradonačelnik, neka on ide rješavati, mi nećemo. Demokracija, eto, evo počinjemo učiti malo od Amerikanaca, što ćete", rekao je predsjednik SNSD-a i član Predsjedništva BiH.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/dodik-kaze-kako-prekida-pomoc-banjolucanima-jer-su-izabrali-stanivukovica/2230847.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
epikur37 wrote:HDZ je dobro prošao, Dodo ne loše...
Eno ga Draško se već ukakio.
Tražit će nove puteve, bogato zdravstvo, školstvo i radna mjesta, veće plaće...samo nije rekao od goga?
Jebote, pa to će njegovi birači tražiti od njega?
Eroo wrote:
Tražit će nove puteve, bogato zdravstvo, školstvo i radna mjesta, veće plaće.
To je i Jambo tako govorio...sve živo. I katedralu s biskupom s obje strane Neretve.
Guest- Guest
Zašto, demokracija je. Bit će opozicija, a i u to sumnjam.Pirate wrote:Vama je bitka svih bitaka Mostar, tamo ako izgubite krece raspad sistema.
To je on govorio prije izbora, to je ok, ali ovaj nakon što je izabran...MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:
To je i Jambo tako govorio...sve živo. I katedralu s biskupom s obje strane Neretve.
Kaj ima veze. Ima se love za sve kaj je lipo.Hektorović wrote:AlfaOmega wrote:Meni su Banjalučanke lipeepikur37 wrote:
Meni je BL lijep grad...
Žestoki sponzoraj...
Opet generaliziranje..AlfaOmega wrote:Kaj ima veze. Ima se love za sve kaj je lipo.Hektorović wrote:AlfaOmega wrote:Meni su Banjalučanke lipeepikur37 wrote:
Meni je BL lijep grad...
Žestoki sponzoraj...
Lova nije dovoljna, moraš imat i ono drugo. Bez toga ne idi sa svatovima po curu.
Eroo wrote:To je on govorio prije izbora, to je ok, ali ovaj nakon što je izabran...MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:
Znaš šta je najgore možda kod tog Jambe. Sirovina je i sve i svašta. Ali po pričama ljudi koji su mu čak i vrsnici, i koji su ga znali prije nego što su mu pare postale život. Prvu polovicu života izgelda da se nije radilo o lošem čovjeku. Pa čak ni danas. Nije on tip koje će preko grobova gaziti, ali je oportunist. I tu je ljudima problem njega promatrati kroz neku prizmu crno-bijelu. Jer ga svi poznaju u jednom periodu života kada nije bio seronja i onda je ljudima teško presjeći i za nekoga reći da je govno i da ne postoji ništa drugo.
Guest- Guest
Vidit cemo hoce li se kod nas u zagrebu pojaviti kakav drasko-vrasko.
Jebo banjaluku.
Jebo banjaluku.
dijagram-
2015-08-09
Dodo je car
2014-04-14
Ali je lova kod cara.abraham wrote:Dodo je car
Kad mu onaj slinavi dođe po pare znam za odgovor unaprijed:
- Dao bih ti, prijatelju, ali sam već sve podijelio što je bilo. Vidi kod Bakira, možda on ima.
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Draško pokupio ključeve svih sl.vozila
» Dubrovnik pobedio
» Lenjin pobedio u Ekvadoru
» Katar pobedio Hrvatsku
» REZULTATI IZ LONDONA: Janković ubedljivo pobedio!
» Dubrovnik pobedio
» Lenjin pobedio u Ekvadoru
» Katar pobedio Hrvatsku
» REZULTATI IZ LONDONA: Janković ubedljivo pobedio!
Page 2 of 3