Aleksander ...ali Matej
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Aleksander ...ali Matej
Ja nisam Srbin.Zapravo,jebe mi se i za Srbe i Hrvate,Bosance itd.A katoličku crkvu ne mrzim ništa više a ni manje nego SPC,islamsku i sve ostale religije.Sovak wrote:סמאל wrote:opsjednutost Srbimavuksadinare wrote:...koje?סמאל wrote:Kažem samo,kako si9 ti školski primjer proustaškog trolera i spamera po forumu.Ne kažem da si ustaša,ali imaš neke simptome ustašoidnosti.
Onoliko koliko si ti i ona pobjegulja Pizzon opsjednut Hrvatima i RKC.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
a koje su ti to fore, pa neki tu znaju da si svojevremeno bio veliki ustaša, ako ne i najveći... pa ne mre se to poništiti.... sam tak...סמאל wrote:Ja nisam Srbin.Zapravo,jebe mi se i za Srbe i Hrvate,Bosance itd.A katoličku crkvu ne mrzim ništa više a ni manje nego SPC,islamsku i sve ostale religije.Sovak wrote:סמאל wrote:opsjednutost Srbimavuksadinare wrote:...koje?סמאל wrote:Kažem samo,kako si9 ti školski primjer proustaškog trolera i spamera po forumu.Ne kažem da si ustaša,ali imaš neke simptome ustašoidnosti.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
koji je on nick imao prijemichaellcmacha wrote:a koje su ti to fore, pa neki tu znaju da si svojevremeno bio veliki ustaša, ako ne i najveći... pa ne mre se to poništiti.... sam tak...סמאל wrote:Ja nisam Srbin.Zapravo,jebe mi se i za Srbe i Hrvate,Bosance itd.A katoličku crkvu ne mrzim ništa više a ni manje nego SPC,islamsku i sve ostale religije.Sovak wrote:סמאל wrote:opsjednutost Srbimavuksadinare wrote:...koje?סמאל wrote:Kažem samo,kako si9 ti školski primjer proustaškog trolera i spamera po forumu.Ne kažem da si ustaša,ali imaš neke simptome ustašoidnosti.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ljudi se mijenjaju.Ja sam sada jedan od najvećih živućih antifašista u Hrvatskoj.Odmah iza Sore,Stipe Mesića,Jastreba i Manolića.michaellcmacha wrote:a koje su ti to fore, pa neki tu znaju da si svojevremeno bio veliki ustaša, ako ne i najveći... pa ne mre se to poništiti.... sam tak...סמאל wrote:Ja nisam Srbin.Zapravo,jebe mi se i za Srbe i Hrvate,Bosance itd.A katoličku crkvu ne mrzim ništa više a ni manje nego SPC,islamsku i sve ostale religije.Sovak wrote:סמאל wrote:opsjednutost Srbimavuksadinare wrote:...koje?סמאל wrote:Kažem samo,kako si9 ti školski primjer proustaškog trolera i spamera po forumu.Ne kažem da si ustaša,ali imaš neke simptome ustašoidnosti.
2015-07-23
סמאל wrote:Ljudi se mijenjaju.Ja sam sada jedan od najvećih živućih antifašista u Hrvatskoj.Odmah iza Sore,Stipe Mesića,Jastreba i Manolića.michaellcmacha wrote:a koje su ti to fore, pa neki tu znaju da si svojevremeno bio veliki ustaša, ako ne i najveći... pa ne mre se to poništiti.... sam tak...סמאל wrote:Ja nisam Srbin.Zapravo,jebe mi se i za Srbe i Hrvate,Bosance itd.A katoličku crkvu ne mrzim ništa više a ni manje nego SPC,islamsku i sve ostale religije.Sovak wrote:סמאל wrote:opsjednutost Srbimavuksadinare wrote:...koje?סמאל wrote:Kažem samo,kako si9 ti školski primjer proustaškog trolera i spamera po forumu.Ne kažem da si ustaša,ali imaš neke simptome ustašoidnosti.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
I još nešto.Poubijali ste miljon Srba i sada bi ste to sve meni prikačili,e nećete razbojnici.michaellcmacha wrote:a koje su ti to fore, pa neki tu znaju da si svojevremeno bio veliki ustaša, ako ne i najveći... pa ne mre se to poništiti.... sam tak...סמאל wrote:Ja nisam Srbin.Zapravo,jebe mi se i za Srbe i Hrvate,Bosance itd.A katoličku crkvu ne mrzim ništa više a ni manje nego SPC,islamsku i sve ostale religije.Sovak wrote:סמאל wrote:opsjednutost Srbimavuksadinare wrote:...koje?סמאל wrote:Kažem samo,kako si9 ti školski primjer proustaškog trolera i spamera po forumu.Ne kažem da si ustaša,ali imaš neke simptome ustašoidnosti.
2015-07-23
https://www.google.com/amp/s/m.vecernji.hr/amp/sport/od-ovoga-cete-se-najeziti-torcida-napravila-mural-za-poginulu-djecu-vukovara-1446400
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa ne sve ali jedan dio je na tvojoj duši...סמאל wrote:I još nešto.Poubijali ste miljon Srba i sada bi ste to sve meni prikačili,e nećete razbojnici.michaellcmacha wrote:a koje su ti to fore, pa neki tu znaju da si svojevremeno bio veliki ustaša, ako ne i najveći... pa ne mre se to poništiti.... sam tak...סמאל wrote:Ja nisam Srbin.Zapravo,jebe mi se i za Srbe i Hrvate,Bosance itd.A katoličku crkvu ne mrzim ništa više a ni manje nego SPC,islamsku i sve ostale religije.Sovak wrote:סמאל wrote:opsjednutost Srbimavuksadinare wrote:...koje?סמאל wrote:Kažem samo,kako si9 ti školski primjer proustaškog trolera i spamera po forumu.Ne kažem da si ustaša,ali imaš neke simptome ustašoidnosti.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Nemos kao Plsel Drago , sad sam vaš pa nemam ja veze s onima...6.lička pamti hordačemichaellcmacha wrote:pa ne sve ali jedan dio je na tvojoj duši...סמאל wrote:I još nešto.Poubijali ste miljon Srba i sada bi ste to sve meni prikačili,e nećete razbojnici.michaellcmacha wrote:a koje su ti to fore, pa neki tu znaju da si svojevremeno bio veliki ustaša, ako ne i najveći... pa ne mre se to poništiti.... sam tak...סמאל wrote:Ja nisam Srbin.Zapravo,jebe mi se i za Srbe i Hrvate,Bosance itd.A katoličku crkvu ne mrzim ništa više a ni manje nego SPC,islamsku i sve ostale religije.Sovak wrote:סמאל wrote:opsjednutost Srbimavuksadinare wrote:...koje?סמאל wrote:Kažem samo,kako si9 ti školski primjer proustaškog trolera i spamera po forumu.Ne kažem da si ustaša,ali imaš neke simptome ustašoidnosti.
2014-04-15
Nema tu šta da se pamti.Nisam ja počinio nikakvu strahotu porotiv antifašizma i protiv nedužne srpske nejači.n_razbojnik wrote:Nemos kao Plsel Drago , sad sam vaš pa nemam ja veze s onima...6.lička pamti hordačemichaellcmacha wrote:pa ne sve ali jedan dio je na tvojoj duši...סמאל wrote:I još nešto.Poubijali ste miljon Srba i sada bi ste to sve meni prikačili,e nećete razbojnici.michaellcmacha wrote:a koje su ti to fore, pa neki tu znaju da si svojevremeno bio veliki ustaša, ako ne i najveći... pa ne mre se to poništiti.... sam tak...סמאל wrote:Ja nisam Srbin.Zapravo,jebe mi se i za Srbe i Hrvate,Bosance itd.A katoličku crkvu ne mrzim ništa više a ni manje nego SPC,islamsku i sve ostale religije.Sovak wrote:סמאל wrote:opsjednutost Srbimavuksadinare wrote:...koje?סמאל wrote:Kažem samo,kako si9 ti školski primjer proustaškog trolera i spamera po forumu.Ne kažem da si ustaša,ali imaš neke simptome ustašoidnosti.
2015-07-23
סמאל wrote:Nema tu šta da se pamti.Nisam ja počinio nikakvu strahotu porotiv antifašizma i protiv nedužne srpske nejači.n_razbojnik wrote:Nemos kao Plsel Drago , sad sam vaš pa nemam ja veze s onima...6.lička pamti hordačemichaellcmacha wrote:pa ne sve ali jedan dio je na tvojoj duši...סמאל wrote:I još nešto.Poubijali ste miljon Srba i sada bi ste to sve meni prikačili,e nećete razbojnici.michaellcmacha wrote:a koje su ti to fore, pa neki tu znaju da si svojevremeno bio veliki ustaša, ako ne i najveći... pa ne mre se to poništiti.... sam tak...סמאל wrote:Ja nisam Srbin.Zapravo,jebe mi se i za Srbe i Hrvate,Bosance itd.A katoličku crkvu ne mrzim ništa više a ni manje nego SPC,islamsku i sve ostale religije.Sovak wrote:סמאל wrote:opsjednutost Srbimavuksadinare wrote:...koje?סמאל wrote:Kažem samo,kako si9 ti školski primjer proustaškog trolera i spamera po forumu.Ne kažem da si ustaša,ali imaš neke simptome ustašoidnosti.
Jesi, jesi .... Buda zna.
Guest- Guest
Oho,pa ovo je združeni diskreditacijski napad na moju čast i antifašizam.Sovak wrote:סמאל wrote:Nema tu šta da se pamti.Nisam ja počinio nikakvu strahotu porotiv antifašizma i protiv nedužne srpske nejači.n_razbojnik wrote:Nemos kao Plsel Drago , sad sam vaš pa nemam ja veze s onima...6.lička pamti hordačemichaellcmacha wrote:pa ne sve ali jedan dio je na tvojoj duši...סמאל wrote:I još nešto.Poubijali ste miljon Srba i sada bi ste to sve meni prikačili,e nećete razbojnici.michaellcmacha wrote:a koje su ti to fore, pa neki tu znaju da si svojevremeno bio veliki ustaša, ako ne i najveći... pa ne mre se to poništiti.... sam tak...סמאל wrote:Ja nisam Srbin.Zapravo,jebe mi se i za Srbe i Hrvate,Bosance itd.A katoličku crkvu ne mrzim ništa više a ni manje nego SPC,islamsku i sve ostale religije.Sovak wrote:סמאל wrote:opsjednutost Srbimavuksadinare wrote:...koje?סמאל wrote:Kažem samo,kako si9 ti školski primjer proustaškog trolera i spamera po forumu.Ne kažem da si ustaša,ali imaš neke simptome ustašoidnosti.
Jesi, jesi .... Buda zna.
2015-07-23
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Je li Matej ipak ubijen?Srpski forenzicar:'Nema dokaza da je Matej usao u vodu.Uzroke treba traziti u klubu'
» Predsjednica primila počasni doktorat te održala predavanje na Sveučilištu Matej Bel
» Zbogom „Lijepa naša“, dobar dan „Bože pravde“ – Matej konačno pod zastavom Srbije
» Predsjednica primila počasni doktorat te održala predavanje na Sveučilištu Matej Bel
» Zbogom „Lijepa naša“, dobar dan „Bože pravde“ – Matej konačno pod zastavom Srbije
Page 2 of 2