Aleksander ...ali Matej
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Aleksander ...ali Matej
https://domovinskirat.hr/2020/11/15/jednom-jedinom-granatom-s-lica-zemlje-bila-je-izbrisana-cijela-jedna-obitelj-u-opkoljenom-vukovaru-ubijena-obitelj-aleksander/?fbclid=IwAR262rbUCPOGh7bPem3wSK0fcZMgXi8QxiIa8WJpOQhULgY2qgDCCwfMJg4
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Aleksander ...ali Matej
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/mama-ne-vidim-nebo-nedjeljni-donosi-12-potresnih-prica-o-djeci-ubijenoj-u-vukovaru-15004093
2015-09-08
jeste vucko,
problematicni ljudi su vodili
devedesetih srbiju.
nista bolji nisu bili ni u hrvatskoj
jedino sto su se kvalitetnije
kurvali.
zlocin je pocinjen u vukovaru, od od strane srba koji su predstavljali sebe.
gradjani srbije nisu ni znali
detalje o sukobima.
pricati o srpskim zlocinima
ne znaci da hrvatskih nije bilo.
ne mozes da lupas u serpe o vukivaru i da negodujes o ndh ili
" oluji " i svim akcijama pre
nje koje se bile smisljene da budu
zlocinacke.
devedesetih srbiju.
kurvali.
detalje o sukobima.
zlocinacke.
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
IL Risorto likes this post
koliko je u oluji djece pobijeno?..nijedno...jasenovac se dobro naplatili od '45 do '90...pizzon wrote:jeste vucko,
devedesetih srbiju.
kurvali.
detalje o sukobima.
zlocinacke.
2015-09-08
Sta pricas
od 45 do 90
ko je dirao hrvate
vise nego srbe
sve one koje je titov rezim
procenio kao zlo, pojedice i grupe, jednako su najebali.
od 45 do 90
ko je dirao hrvate
vise nego srbe
procenio kao zlo, pojedice i grupe, jednako su najebali.
Last edited by pizzon on 16/11/2020, 07:47; edited 1 time in total
2020-04-21
nisam ni mislio da ces razumjetipizzon wrote:Sta pricas
od 45 do 90
ko je dirao hrvate
vise nego srbe
procenio kao zlo, jednako su
najebali.
2015-09-08
dabome
mi nismo imali sta da jedemo
imali smo
tu lovu, sto sad trosite, to nije
vasa lova, vecinski, vec krediti i eu.
ali to je ok, ko bugari i rumuni
nama niko tu nije kriv
sami smo odabrali ovo sto imamo
mi nismo imali sta da jedemo
imali smo
tu lovu, sto sad trosite, to nije
vasa lova, vecinski, vec krediti i eu.
ali to je ok, ko bugari i rumuni
nama niko tu nije kriv
sami smo odabrali ovo sto imamo
Last edited by pizzon on 16/11/2020, 07:53; edited 2 times in total
2020-04-21
....ja da mrzim ne znam koga djecu ne bi mogao ubijati...to je jednostavno bolest i to najtezi oblik...znaci ako ti ides od susjeda ubiti dijete znaci da si ga bolesno mrzio i prije samo si se pretvarao...mrznja ti s ene moze javiti u nekoliko dana...
2015-09-08
2020-04-21
Ajde da se jedan put složim i s ovom neoustaškom agenturom.vuksadinare wrote:....ja da mrzim ne znam koga djecu ne bi mogao ubijati...to je jednostavno bolest i to najtezi oblik...znaci ako ti ides od susjeda ubiti dijete znaci da si ga bolesno mrzio i prije samo si se pretvarao...mrznja ti s ene moze javiti u nekoliko dana...
Tko god može ubiti dijete,pa i neku baku ili djeda,to nije čovjek već monstrum i nikakav osveta to ne može pravdat.
Nažalost,takvih ljudi ima u svim narodima,samo što nekima se ukaže prilika da ispune tu svoju bolesnu osobnost,dok neki i ne dobiju priliku,sve ovisi koliko aktualna vlast ima volje i želje takvee držati na lancu ili ih pustit s lanca.
Možda su takvi ljudi jednostavno monstrumi,te možda čak mržnja nacionalizam i rat samo izlika za taj sadizam,rat nije posljedica već prilika.
Vidili smo da je ISIL privukao najgore monstrume cijelog svijeta,koji su tu vidili priliku i obratili se na islam,takvi bi se vrlo lako obratili na bilo što,ako bi im to omogućilo da realiziraju svoje bolesne porive.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
neustaskom agenturom... ....lik pa ja nemrem biti cinker,špija i da hocu...pa takve sam obrađivao jos kao klinacסמאל wrote:Ajde da se jedan put složim i s ovom neoustaškom agenturom.vuksadinare wrote:....ja da mrzim ne znam koga djecu ne bi mogao ubijati...to je jednostavno bolest i to najtezi oblik...znaci ako ti ides od susjeda ubiti dijete znaci da si ga bolesno mrzio i prije samo si se pretvarao...mrznja ti s ene moze javiti u nekoliko dana...
Tko god može ubiti dijete,pa i neku baku ili djeda,to nije čovjek već monstrum i nikakav osveta to ne može pravdat.
Nažalost,takvih ljudi ima u svim narodima,samo što nekima se ukaže prilika da ispune tu svoju bolesnu osobnost,dok neki i ne dobiju priliku,sve ovisi koliko aktualna vlast ima volje i želje takvee držati na lancu ili ih pustit s lanca.
Možda su takvi ljudi jednostavno monstrumi,te možda čak mržnja nacionalizam i rat samo izlika za taj sadizam,rat nije posljedica već prilika.
Vidili smo da je ISIL privukao najgore monstrume cijelog svijeta,koji su tu vidili priliku i obratili se na islam,takvi bi se vrlo lako obratili na bilo što,ako bi im to omogućilo da realiziraju svoje bolesne porive.
2015-09-08
Kažem samo,kako si9 ti školski primjer proustaškog trolera i spamera po forumu.Ne kažem da si ustaša,ali imaš neke simptome ustašoidnosti.
2015-07-23
...koje?סמאל wrote:Kažem samo,kako si9 ti školski primjer proustaškog trolera i spamera po forumu.Ne kažem da si ustaša,ali imaš neke simptome ustašoidnosti.
2015-09-08
opsjednutost Srbimavuksadinare wrote:...koje?סמאל wrote:Kažem samo,kako si9 ti školski primjer proustaškog trolera i spamera po forumu.Ne kažem da si ustaša,ali imaš neke simptome ustašoidnosti.
2015-07-23
pizzon wrote:jeste vucko,
devedesetih srbiju.
kurvali.
detalje o sukobima.
zlocinacke.
Marš srpsko smeće jedno.
Guest- Guest
סמאל wrote:opsjednutost Srbimavuksadinare wrote:...koje?סמאל wrote:Kažem samo,kako si9 ti školski primjer proustaškog trolera i spamera po forumu.Ne kažem da si ustaša,ali imaš neke simptome ustašoidnosti.
Onoliko koliko si ti i ona pobjegulja Pizzon opsjednut Hrvatima i RKC.
Guest- Guest
pa sto to tebe cese ako si hrvat....סמאל wrote:opsjednutost Srbimavuksadinare wrote:...koje?סמאל wrote:Kažem samo,kako si9 ti školski primjer proustaškog trolera i spamera po forumu.Ne kažem da si ustaša,ali imaš neke simptome ustašoidnosti.
2015-09-08
..zar nije pozitiva biti u agenturskoj misiji špijanja neprijatelja svoga
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa sto to tebe cese ako si hrvat....סמאל wrote:opsjednutost Srbimavuksadinare wrote:...koje?סמאל wrote:Kažem samo,kako si9 ti školski primjer proustaškog trolera i spamera po forumu.Ne kažem da si ustaša,ali imaš neke simptome ustašoidnosti.
Guest- Guest
Ja nisam Srbin.Zapravo,jebe mi se i za Srbe i Hrvate,Bosance itd.A katoličku crkvu ne mrzim ništa više a ni manje nego SPC,islamsku i sve ostale religije.Sovak wrote:סמאל wrote:opsjednutost Srbimavuksadinare wrote:...koje?סמאל wrote:Kažem samo,kako si9 ti školski primjer proustaškog trolera i spamera po forumu.Ne kažem da si ustaša,ali imaš neke simptome ustašoidnosti.
Onoliko koliko si ti i ona pobjegulja Pizzon opsjednut Hrvatima i RKC.
2015-07-23
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Je li Matej ipak ubijen?Srpski forenzicar:'Nema dokaza da je Matej usao u vodu.Uzroke treba traziti u klubu'
» Predsjednica primila počasni doktorat te održala predavanje na Sveučilištu Matej Bel
» Zbogom „Lijepa naša“, dobar dan „Bože pravde“ – Matej konačno pod zastavom Srbije
» Predsjednica primila počasni doktorat te održala predavanje na Sveučilištu Matej Bel
» Zbogom „Lijepa naša“, dobar dan „Bože pravde“ – Matej konačno pod zastavom Srbije
Page 1 of 2