OTETI NORVEŽANIN GAJI SIMPATIJE PREMA UMJERENIM ISLAMISTIMA? 'Nema šanse da plaćamo otkupninu za njega'
Page 1 of 1
OTETI NORVEŽANIN GAJI SIMPATIJE PREMA UMJERENIM ISLAMISTIMA? 'Nema šanse da plaćamo otkupninu za njega'
Tzv. IS tvrdi da su kineska i norveška vlada ostavile svoje građane na cjedilu i ne trude se osloboditi ih
Norveški i kineski zatvorenik na prodaju, uz zlokobnu napomenu da je riječ o ponudi s vremenskim ograničenjem. Dva oglasa s tim sadržajem osvanula su u najnovijem izdanju online magazina Dabiq, glasila ekstremističke organizacije Islamska država, što je dokaz da je borba za još dva ljudska života - Norvežanina Olea Johana Grimsgaard-Ofstada (48) i Kineza Fan Jinghuija (50) - ušla u neizvjesnu završnicu.
http://www.jutarnji.hr/kalifat-oglasio--prodaju--dvojice-svojih-zatocenika/1415571/
Umjereni islamisti. Što je pak to?
Norveški i kineski zatvorenik na prodaju, uz zlokobnu napomenu da je riječ o ponudi s vremenskim ograničenjem. Dva oglasa s tim sadržajem osvanula su u najnovijem izdanju online magazina Dabiq, glasila ekstremističke organizacije Islamska država, što je dokaz da je borba za još dva ljudska života - Norvežanina Olea Johana Grimsgaard-Ofstada (48) i Kineza Fan Jinghuija (50) - ušla u neizvjesnu završnicu.
http://www.jutarnji.hr/kalifat-oglasio--prodaju--dvojice-svojih-zatocenika/1415571/
Umjereni islamisti. Što je pak to?
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Re: OTETI NORVEŽANIN GAJI SIMPATIJE PREMA UMJERENIM ISLAMISTIMA? 'Nema šanse da plaćamo otkupninu za njega'
Lako za norvežanina, ali ono očekiva sam od kineza, kao najjača nacija itd.. da će oni nešto poduzet?
Guest- Guest
Re: OTETI NORVEŽANIN GAJI SIMPATIJE PREMA UMJERENIM ISLAMISTIMA? 'Nema šanse da plaćamo otkupninu za njega'
A što će napraviti?neoliberalni_placenik wrote:Lako za norvežanina, ali ono očekiva sam od kineza, kao najjača nacija itd.. da će oni nešto poduzet?
Guest- Guest
A norvežan me razočarao..........da on simpatizira islamiste....
Bilo je njih koji su u zarobljeništvu prešli na muhamedanstvo pa su
im svejedno otkinili glave.
Budi faca do kraja i jebi im majku zadnjim dahom.....ionako će ga
obezglaviti.
Bilo je njih koji su u zarobljeništvu prešli na muhamedanstvo pa su
im svejedno otkinili glave.
Budi faca do kraja i jebi im majku zadnjim dahom.....ionako će ga
obezglaviti.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Similar topics
» Kako je Orban preveo Plenkija zednog preko voda a Plenki:'Nema teorije,nema sanse,nece proci.'
» Makedonci gaje najveće simpatije prema Srbiji
» Zašto uopće plaćamo HRT preplatu ? Nema tv prenosa Dinamo Benfica
» Plenki:'Nema sanse da je ovo Sanaderov HDZ ovo je moj HDZ'
» nema šanse da ga je neko napao, mi volimo splićane...
» Makedonci gaje najveće simpatije prema Srbiji
» Zašto uopće plaćamo HRT preplatu ? Nema tv prenosa Dinamo Benfica
» Plenki:'Nema sanse da je ovo Sanaderov HDZ ovo je moj HDZ'
» nema šanse da ga je neko napao, mi volimo splićane...
Page 1 of 1