Lideri EU najavili odlučnu borbu protiv ekstremista : Ovo nije sukob islama i kršćanstva
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Lideri EU najavili odlučnu borbu protiv ekstremista : Ovo nije sukob islama i kršćanstva
Pa i nije. To je sukob vaše nakaradne zapadne civilizacije kojoj je suđeno da propadne i konzervativaca.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/lideri-eu-najavili-odlucnu-borbu-protiv-ekstremista-ovo-nije-sukob-izmedju-islama-i-krscanstva/201111002
Podrška ekstremistima ma gdje god bili.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/lideri-eu-najavili-odlucnu-borbu-protiv-ekstremista-ovo-nije-sukob-izmedju-islama-i-krscanstva/201111002
Podrška ekstremistima ma gdje god bili.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Lideri EU najavili odlučnu borbu protiv ekstremista : Ovo nije sukob islama i kršćanstva
Re: Lideri EU najavili odlučnu borbu protiv ekstremista : Ovo nije sukob islama i kršćanstva
Da skratim, nije greska do tebe, ja samkriv. Muhahahahahaha Bilo kako bilo Bareta pokushali lijechiti od heroina sa crack heroinom. Nije dalo rezultata ali pacijent je josh na popisu zivih. Kila mozga.....
2014-04-14
Ma ne, ovo je sukob Japanaca i Kineza
pa i nije, kad pravog kršćanstva i nema više otkad je TV (i ekrani) zauzeo središnje mjesto u tzv zap. civilizaciji-
"Ovdje se ne radi o sukobu između islama i kršćanstva. Ovdje se radi o demokratskom modelu društva, koji se mora suprotstaviti terorističkom i antidemokratskom ponašanju, i to velikom iskrenošću i odlučnom snagom", rekla je Merkel.
srecom smo ih na vrijeme uvezli inace bi citav projekt odlucnog suprostavljanja propo
jedina zamjerka mi je ovo ksenofobicno i rasisticko poostravanje granicnih prelaza u 21 stoljecu
a bome i pracenje slobodnih ljudi je anticivilizacijski i nazadno u 21 stoljecu, na stranu sto je to jos rasizam i islamofobija
mora se o tome jos razmislit jer su jako opasne ovako ishitrene odluke i zakljucci
ne moze se do takvog zakljucka doc nakon samo 20-tak godina
srecom smo ih na vrijeme uvezli inace bi citav projekt odlucnog suprostavljanja propo
jedina zamjerka mi je ovo ksenofobicno i rasisticko poostravanje granicnih prelaza u 21 stoljecu
a bome i pracenje slobodnih ljudi je anticivilizacijski i nazadno u 21 stoljecu, na stranu sto je to jos rasizam i islamofobija
mora se o tome jos razmislit jer su jako opasne ovako ishitrene odluke i zakljucci
ne moze se do takvog zakljucka doc nakon samo 20-tak godina
2014-04-19
Koliko ja vidim Islam ce jos vise da dominira i kolje nakon ove "odlucne borbe"
omni-
2014-04-12
islam ne okrece drugi obraz i to je ono sto najvise cijene ovi zapadni tutleki jer bi oni htjeli biti takvi ali jbg kastrirani su pa ne mogu..omni wrote:Koliko ja vidim Islam ce jos vise da dominira i kolje nakon ove "odlucne borbe"
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ne zele biti slabici ali u stvarnosti jesu..zato im smeta krscanstvo napose katolicanstvo koje prakticira ono okreni drugi obraz sto ovi to cine ali to shvacaju kao slabost...kao nesto sto im je nametnuto i sad se moraju nositi sa tim a rjesenja nemaju jer su bezmudasi...zato im imponira islam
2015-09-08
Smatram da ce poostrena borba dovesti do doga da ih vise bude "poznato policiji" dok ne zakolju par osoba na ulici. A gradjanstvo da sto vise medvjedica iznese na mjesto pokolja. Ja sam za to da cim postanu poznati policiji da ih se deportira zajedno sa svom uzom i sirom obitelji trenutno. Vise naoruzanih gradjana sa posebnom obukom u suradnji s policijim na ulici koji ce da djeluju u potrebnome trenutku. Ali ja sam fasista, a to nije u skladu sa otvorenim pogledima.vuksadinare wrote:islam ne okrece drugi obraz i to je ono sto najvise cijene ovi zapadni tutleki jer bi oni htjeli biti takvi ali jbg kastrirani su pa ne mogu..omni wrote:Koliko ja vidim Islam ce jos vise da dominira i kolje nakon ove "odlucne borbe"
omni-
2014-04-12
ja sam bio u nizozemskoj prije dvije godine...kada su dva muslimana usred bijelog dana vrijeđali verbalno galameci na neka dva nizozemca koji su se doslovno ukipili...i nekakva nizozemka prica kolegici kako ovi sigurno ne bi galamili..da ova dvojica nizozemaca nesto nisu skrivili...dakle kod njih apsolutno vlada strah od muslimana..toliki da se i međusobno optuzuju da ih muslici ne bi napali...strasnoomni wrote:Smatram da ce poostrena borba dovesti do doga da ih vise bude "poznato policiji" dok ne zakolju par osoba na ulici. A gradjanstvo da sto vise medvjedica iznese na mjesto pokolja. Ja sam za to da cim postanu poznati policiji da ih se deportira zajedno sa svom uzom i sirom obitelji trenutno. Vise naoruzanih gradjana sa posebnom obukom u suradnji s policijim na ulici koji ce da djeluju u potrebnome trenutku. Ali ja sam fasista, a to nije u skladu sa otvorenim pogledima.vuksadinare wrote:islam ne okrece drugi obraz i to je ono sto najvise cijene ovi zapadni tutleki jer bi oni htjeli biti takvi ali jbg kastrirani su pa ne mogu..omni wrote:Koliko ja vidim Islam ce jos vise da dominira i kolje nakon ove "odlucne borbe"
2015-09-08
...i sad dolazimo do obrnute situacije kod nas..gdje su 'doktori i inzinjeri' kad su poclei dolaziti poceli su se kurciti...bahatiti..a onda slijedilo je šamaranje,cipelarenje od domacih..naravno navijaca ali i kvartovskih mangupa...i od tad su vecinom pssst...i oni koji dolaze..valjda upoznati da zagreb,split nisu pariz,amsterdam,beč...
2015-09-08
Hićo je bio još radikalniji pa je nepoželjne slao u sapun i dim, a znamo kako je to završilo (75 godina nakon rata Njemačka i dalje godišnje uredno calta Izraelu milijardu +... dolara). Al' dobro, ti si veći fašist od Adija pa bi to na nivou EU sigurno bolje logistički riješio nego šlampavi Švabe ;Pomni wrote:Ja sam za to da cim postanu poznati policiji da ih se deportira zajedno sa svom uzom i sirom obitelji trenutno. Vise naoruzanih gradjana sa posebnom obukom u suradnji s policijim na ulici koji ce da djeluju u potrebnome trenutku. Ali ja sam fasista, a to nije u skladu sa otvorenim pogledima.vuksadinare wrote:islam ne okrece drugi obraz i to je ono sto najvise cijene ovi zapadni tutleki jer bi oni htjeli biti takvi ali jbg kastrirani su pa ne mogu..omni wrote:Koliko ja vidim Islam ce jos vise da dominira i kolje nakon ove "odlucne borbe"
Istina laže- Posts : 196
2020-10-29
Ima tu ipak jedna sitna razlika, Zidovi nisu klali i pucali po gradjanima Njemacke niti su planirali da uvedu judaizam na mala vrata, niti su negirali Njemacke zakone. Cak stovise bili su asimilirani, nosili njemacka imena, borili se za Njemacku u prvom svjetskom ratu...Ono sto je Adolf njima uradio nema nikakvu realnu osnovu u sustini osim iz vise manje predrasuda koje je iskoristio u jednom za Njemacki narod jako losem trenutku da se domogne vlasti. Ovdje imamo slucajeve cistih ubojica iz ideolosko/vjerskih razloga, nasilno ponasanje i negiranje zakona drzava u koje su se dovukli.Istina laže wrote:Hićo je bio još radikalniji pa je nepoželjne slao u sapun i dim, a znamo kako je to završilo (75 godina nakon rata Njemačka i dalje godišnje uredno calta Izraelu milijardu +... dolara). Al' dobro, ti si veći fašist od Adija pa bi to na nivou EU sigurno bolje logistički riješio nego šlampavi Švabe ;Pomni wrote:Ja sam za to da cim postanu poznati policiji da ih se deportira zajedno sa svom uzom i sirom obitelji trenutno. Vise naoruzanih gradjana sa posebnom obukom u suradnji s policijim na ulici koji ce da djeluju u potrebnome trenutku. Ali ja sam fasista, a to nije u skladu sa otvorenim pogledima.vuksadinare wrote:islam ne okrece drugi obraz i to je ono sto najvise cijene ovi zapadni tutleki jer bi oni htjeli biti takvi ali jbg kastrirani su pa ne mogu..omni wrote:Koliko ja vidim Islam ce jos vise da dominira i kolje nakon ove "odlucne borbe"
omni-
2014-04-12
omni wrote:Ima tu ipak jedna sitna razlika, Zidovi nisu klali i pucali po gradjanima Njemacke...Istina laže wrote:Hićo je bio još radikalniji pa je nepoželjne slao u sapun i dim, a znamo kako je to završilo (75 godina nakon rata Njemačka i dalje godišnje uredno calta Izraelu milijardu +... dolara). Al' dobro, ti si veći fašist od Adija pa bi to na nivou EU sigurno bolje logistički riješio nego šlampavi Švabe ;Pomni wrote:Ja sam za to da cim postanu poznati policiji da ih se deportira zajedno sa svom uzom i sirom obitelji trenutno. Vise naoruzanih gradjana sa posebnom obukom u suradnji s policijim na ulici koji ce da djeluju u potrebnome trenutku. Ali ja sam fasista, a to nije u skladu sa otvorenim pogledima.vuksadinare wrote:islam ne okrece drugi obraz i to je ono sto najvise cijene ovi zapadni tutleki jer bi oni htjeli biti takvi ali jbg kastrirani su pa ne mogu..omni wrote:Koliko ja vidim Islam ce jos vise da dominira i kolje nakon ove "odlucne borbe"
Po Hići su učinili daleko gore stvari. Prolistaj koji put Mein Kampf. Također, nisi odgovorio kako bi ti (i ne samo logistički) izveo takvo etničko čišćenje na nivou EU, kad ni Švabama njihova jednostavnija opcija (fizička eliminacija) nije uspjela.
Istina laže- Posts : 196
2020-10-29
Otpor je uzaludan. Nishta,onda otvaraj granice i tiskaj shta vihse zastava raznih zemlja koje che biti iduche zhrtve. Da i raznobojna stakalca da se mogu obasjavati poznate gradhevine i trgovi. Kila mozga...
2014-04-14
marcellus wrote:Ma ne, ovo je sukob Japanaca i Kineza
Ne. Pokemona i Štrumfova.
Guest- Guest
Tebi izgleda jos nije jasno da niti jedna ama bas niti jedna drzava nije usla u rat s Njemackom zbog tretmana nad Zidovima. Da su izveli to ciscenje koliko god ono opravdano ili ne bez sukoba sa drugim drzavama uz koji su izgubili rat bila bi to misija s precutnim blagoslovom. Da su dobili rat bila bi to misija s precutnim blagoslovom stoga ti ne stoje usporedbe. I ovdje se ne govori o etnickom ciscenju nego o protjerivanju islamskih ekstremista i njihovih obitelji. Etnicko ciscenje je protjerivanje svih nepripadnika odredjenome narodu, mnogo bre brkas stvari :DIstina laže wrote:omni wrote:Ima tu ipak jedna sitna razlika, Zidovi nisu klali i pucali po gradjanima Njemacke...Istina laže wrote:Hićo je bio još radikalniji pa je nepoželjne slao u sapun i dim, a znamo kako je to završilo (75 godina nakon rata Njemačka i dalje godišnje uredno calta Izraelu milijardu +... dolara). Al' dobro, ti si veći fašist od Adija pa bi to na nivou EU sigurno bolje logistički riješio nego šlampavi Švabe ;Pomni wrote:Ja sam za to da cim postanu poznati policiji da ih se deportira zajedno sa svom uzom i sirom obitelji trenutno. Vise naoruzanih gradjana sa posebnom obukom u suradnji s policijim na ulici koji ce da djeluju u potrebnome trenutku. Ali ja sam fasista, a to nije u skladu sa otvorenim pogledima.vuksadinare wrote:islam ne okrece drugi obraz i to je ono sto najvise cijene ovi zapadni tutleki jer bi oni htjeli biti takvi ali jbg kastrirani su pa ne mogu..omni wrote:Koliko ja vidim Islam ce jos vise da dominira i kolje nakon ove "odlucne borbe"
Po Hići su učinili daleko gore stvari. Prolistaj koji put Mein Kampf. Također, nisi odgovorio kako bi ti (i ne samo logistički) izveo takvo etničko čišćenje na nivou EU, kad ni Švabama njihova jednostavnija opcija (fizička eliminacija) nije uspjela.
omni-
2014-04-12
Zakaj uopće spominju Kršćane? U EU je Agnosticizam prva po brojnosti, ateizam drugi, Islam treći.
Spominju da naglase drugoga suparnika u sukobu, pa nece valjda sebe naglasiti sukob Islama i liberalizma pa da im ovi pokolju zene i djecu prije planiranoga vremena, ovako ce prvo po crkvama...AlfaOmega wrote:Zakaj uopće spominju Kršćane? U EU je Agnosticizam prva po brojnosti, ateizam drugi, Islam treći.
omni-
2014-04-12
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Angela Merkel predvodi borbu protiv desnih ekstremista
» Macron obećao borbu protiv političkog islama u Francuskoj
» Austrija osniva “centar za borbu protiv političkog islama”
» Stoltenberg: NATO spreman za borbu protiv Rusije, nitko ih nije molio da nam pomažu!
» Brnabić u Luksemburgu: “Ovo nije sukob Srbije i Hrvatske, nego sukob između fašizma i antifašizma!”
» Macron obećao borbu protiv političkog islama u Francuskoj
» Austrija osniva “centar za borbu protiv političkog islama”
» Stoltenberg: NATO spreman za borbu protiv Rusije, nitko ih nije molio da nam pomažu!
» Brnabić u Luksemburgu: “Ovo nije sukob Srbije i Hrvatske, nego sukob između fašizma i antifašizma!”
Page 1 of 2