Švarc-Šiling : Srbija i Hrvatska se ponašaju kao da je BiH njihova kolonija
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Švarc-Šiling : Srbija i Hrvatska se ponašaju kao da je BiH njihova kolonija
omgepikur37 wrote:Moja vozačka je iz brčkog, položio iz 4. put :)Legendovich wrote:Ma jok..heilbronn je inace nocna mora za parkiranje..tolik ospetljano do boli..Sovak wrote:Legendovich wrote:Pas guzicu.,..sad poslozio bio racune i na svaki stavio lovu,koju moram platiti..extra:tri kazne..1 pogresno parkiranje(zabranjeno mjesto) ,prekomjerna brzina na grackim cestama kazne..jedna od 53,50 ojra- (dvi stare kazne odjedared) i zadnja kzana 15 ojra(presao ogranicenje za 7 km,na sat..epikur37 wrote:marcellus wrote:di smo sad na trećem ili na moniki?
oboje je bolje od ovog
primio sam se plaćanja računa...boli!
stojer godisnji naravno ferziherunzi,vise sorti,tevej..dobro to je redovno
Bem te blesavog ... stari onjko, a još ne znaš voziti i parkati kak treba.
Vozačka iz Brčkog?
vozačka iz Vrbanje..
ja iz puške
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ja od prve,na truljavom stojadinu..Instruktor odlican bio,zorić iz vrbanjo..i danas ima svoju skolu,odnosno njegov sin vodi u Zupanji..epikur37 wrote:Legendovich wrote:Ma jok..heilbronn je inace nocna mora za parkiranje..tolik ospetljano do boli..Sovak wrote:Legendovich wrote:Pas guzicu.,..sad poslozio bio racune i na svaki stavio lovu,koju moram platiti..extra:tri kazne..1 pogresno parkiranje(zabranjeno mjesto) ,prekomjerna brzina na grackim cestama kazne..jedna od 53,50 ojra- (dvi stare kazne odjedared) i zadnja kzana 15 ojra(presao ogranicenje za 7 km,na sat..epikur37 wrote:marcellus wrote:di smo sad na trećem ili na moniki?
oboje je bolje od ovog
Vozačka iz Brčkog?
vozačka iz Vrbanje..
Moja vozačka je iz brčkog, položio iz 4. put :)
Instruktor bio neki srbalj iz Bijeljine a imao neki vinograd u vojvodini
seljak u pm...
sve me prekidao u vožnji dok nisam zakočio digao ručnu i potjerao ga u pm
poslije je bio dobar...donio i taj kiseliš iz vojvodine
volio bih Sovka posaditi pored sebea i provozati,taman zrtvovao sic radi njegove refleksne inkontinencije..
Guest- Guest
Noor wrote:omgepikur37 wrote:Moja vozačka je iz brčkog, položio iz 4. put :)Legendovich wrote:Ma jok..heilbronn je inace nocna mora za parkiranje..tolik ospetljano do boli..Sovak wrote:Legendovich wrote:Pas guzicu.,..sad poslozio bio racune i na svaki stavio lovu,koju moram platiti..extra:tri kazne..1 pogresno parkiranje(zabranjeno mjesto) ,prekomjerna brzina na grackim cestama kazne..jedna od 53,50 ojra- (dvi stare kazne odjedared) i zadnja kzana 15 ojra(presao ogranicenje za 7 km,na sat..epikur37 wrote:marcellus wrote:di smo sad na trećem ili na moniki?
oboje je bolje od ovog
Vozačka iz Brčkog?
vozačka iz Vrbanje..
ja iz puške
a nije mi se dalo nikako
tek s 26 položio
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Legendovich wrote:Ja od prve,na truljavom stojadinu..Instruktor odlican bio,zorić iz vrbanjo..i danas ima svoju skolu,odnosno njegov sin vodi u Zupanji..epikur37 wrote:Legendovich wrote:Ma jok..heilbronn je inace nocna mora za parkiranje..tolik ospetljano do boli..Sovak wrote:Legendovich wrote:Pas guzicu.,..sad poslozio bio racune i na svaki stavio lovu,koju moram platiti..extra:tri kazne..1 pogresno parkiranje(zabranjeno mjesto) ,prekomjerna brzina na grackim cestama kazne..jedna od 53,50 ojra- (dvi stare kazne odjedared) i zadnja kzana 15 ojra(presao ogranicenje za 7 km,na sat..epikur37 wrote:marcellus wrote:di smo sad na trećem ili na moniki?
oboje je bolje od ovog
Vozačka iz Brčkog?
vozačka iz Vrbanje..
seljak u pm...
volio bih Sovka posaditi pored sebea i provozati,taman zrtvovao sic radi njegove refleksne inkontinencije..
znaš li ti ljude iz vrbanje
jedan Valkovac roker, radio kod mene u firmi u VK...ok lik...cugali smo na groblju u spomen satana panonskog :D
2015-08-06
neke,ne puno,.uglavnom ono sto je islo samnom u skolu u Zupanji,velika su to sela i opet i udaljena..sama Vrbanja bash i ne..eto taj instruktor,jedna fina pica tamo sredinom 90tih,i par ljudi iz skole..epikur37 wrote:Legendovich wrote:Ja od prve,na truljavom stojadinu..Instruktor odlican bio,zorić iz vrbanjo..i danas ima svoju skolu,odnosno njegov sin vodi u Zupanji..epikur37 wrote:Legendovich wrote:Ma jok..heilbronn je inace nocna mora za parkiranje..tolik ospetljano do boli..Sovak wrote:Legendovich wrote:Pas guzicu.,..sad poslozio bio racune i na svaki stavio lovu,koju moram platiti..extra:tri kazne..1 pogresno parkiranje(zabranjeno mjesto) ,prekomjerna brzina na grackim cestama kazne..jedna od 53,50 ojra- (dvi stare kazne odjedared) i zadnja kzana 15 ojra(presao ogranicenje za 7 km,na sat..epikur37 wrote:marcellus wrote:di smo sad na trećem ili na moniki?
oboje je bolje od ovog
Vozačka iz Brčkog?
vozačka iz Vrbanje..
seljak u pm...
znaš li ti ljude iz vrbanje
jedan Valkovac roker, radio kod mene u firmi u VK...ok lik...cugali smo na groblju u spomen satana panonskog :D
Guest- Guest
ne da ti se ni danas, uvališ volan ženi :)epikur37 wrote:Noor wrote:omgepikur37 wrote:Moja vozačka je iz brčkog, položio iz 4. put :)Legendovich wrote:Ma jok..heilbronn je inace nocna mora za parkiranje..tolik ospetljano do boli..Sovak wrote:Legendovich wrote:Pas guzicu.,..sad poslozio bio racune i na svaki stavio lovu,koju moram platiti..extra:tri kazne..1 pogresno parkiranje(zabranjeno mjesto) ,prekomjerna brzina na grackim cestama kazne..jedna od 53,50 ojra- (dvi stare kazne odjedared) i zadnja kzana 15 ojra(presao ogranicenje za 7 km,na sat..epikur37 wrote:marcellus wrote:di smo sad na trećem ili na moniki?
oboje je bolje od ovog
Vozačka iz Brčkog?
vozačka iz Vrbanje..
ja iz puške
a nije mi se dalo nikako
tek s 26 položio
Noor wrote:ne da ti se ni danas, uvališ volan ženi :)epikur37 wrote:Noor wrote:omgepikur37 wrote:Moja vozačka je iz brčkog, položio iz 4. put :)Legendovich wrote:Ma jok..heilbronn je inace nocna mora za parkiranje..tolik ospetljano do boli..Sovak wrote:Legendovich wrote:Pas guzicu.,..sad poslozio bio racune i na svaki stavio lovu,koju moram platiti..extra:tri kazne..1 pogresno parkiranje(zabranjeno mjesto) ,prekomjerna brzina na grackim cestama kazne..jedna od 53,50 ojra- (dvi stare kazne odjedared) i zadnja kzana 15 ojra(presao ogranicenje za 7 km,na sat..epikur37 wrote:marcellus wrote:di smo sad na trećem ili na moniki?
oboje je bolje od ovog
Vozačka iz Brčkog?
vozačka iz Vrbanje..
ja iz puške
a nije mi se dalo nikako
tek s 26 položio
točno
i sad za kolinje
mi muški pozadi...rasklopiti sve...i zaleć
Njih dvije naprijed...voze :)
2015-08-06
i sad za kolinje, žene voze dve pijaneepikur37 wrote:Noor wrote:ne da ti se ni danas, uvališ volan ženi :)epikur37 wrote:Noor wrote:omgepikur37 wrote:Moja vozačka je iz brčkog, položio iz 4. put :)Legendovich wrote:Ma jok..heilbronn je inace nocna mora za parkiranje..tolik ospetljano do boli..Sovak wrote:Legendovich wrote:Pas guzicu.,..sad poslozio bio racune i na svaki stavio lovu,koju moram platiti..extra:tri kazne..1 pogresno parkiranje(zabranjeno mjesto) ,prekomjerna brzina na grackim cestama kazne..jedna od 53,50 ojra- (dvi stare kazne odjedared) i zadnja kzana 15 ojra(presao ogranicenje za 7 km,na sat..epikur37 wrote:marcellus wrote:di smo sad na trećem ili na moniki?
oboje je bolje od ovog
Vozačka iz Brčkog?
vozačka iz Vrbanje..
ja iz puške
a nije mi se dalo nikako
tek s 26 položio
točno
i sad za kolinje
imaš i rimu
Noor wrote:i sad za kolinje, žene voze dve pijaneepikur37 wrote:Noor wrote:ne da ti se ni danas, uvališ volan ženi :)epikur37 wrote:Noor wrote:omgepikur37 wrote:Moja vozačka je iz brčkog, položio iz 4. put :)Legendovich wrote:Ma jok..heilbronn je inace nocna mora za parkiranje..tolik ospetljano do boli..Sovak wrote:Legendovich wrote:Pas guzicu.,..sad poslozio bio racune i na svaki stavio lovu,koju moram platiti..extra:tri kazne..1 pogresno parkiranje(zabranjeno mjesto) ,prekomjerna brzina na grackim cestama kazne..jedna od 53,50 ojra- (dvi stare kazne odjedared) i zadnja kzana 15 ojra(presao ogranicenje za 7 km,na sat..epikur37 wrote:marcellus wrote:di smo sad na trećem ili na moniki?
oboje je bolje od ovog
Vozačka iz Brčkog?
vozačka iz Vrbanje..
ja iz puške
a nije mi se dalo nikako
tek s 26 položio
točno
i sad za kolinje
imaš i rimu
Mi smo dva bijela muškarca na poziciji moći :p
U principu kao dvije kutije šta se valjaju i lupaju po portapaku :D
2015-08-06
Ja se ne volim voziti s drugima u autu ako ja ne upravljam. Jebiga strah me...kad jednom plivaš u Neretvi jednom u kanalu skontaš da treći žuti nećeš dobiti
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Ja se ne volim voziti s drugima u autu ako ja ne upravljam. Jebiga strah me...kad jednom plivaš u Neretvi jednom u kanalu skontaš da treći žuti nećeš dobiti
abre dabre i ti si imao cirkusa u životu :D
2015-08-06
kakvoj crnoj moći? da si moćan ne bi te strpala u gepek, ko zadnju četvrt što uzela preko sindikataepikur37 wrote:
I to oba puta s istom budalom u autu bio. To s Neretvom je bilo kod Dračeva...ni dan danas mi nije jasno šta je napravio nego sreća mala brzina bila. I da btw nije ko u filmovima...pluta auto neko vrijeme
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:I to oba puta s istom budalom u autu bio. To s Neretvom je bilo kod Dračeva...ni dan danas mi nije jasno šta je napravio nego sreća mala brzina bila. I da btw nije ko u filmovima...pluta auto neko vrijeme
Prije par godina su neki utopili se u neretvi.
2015-08-06
da ti nije potegnuo ručnu?!MaximusDecimusMiridije wrote:I to oba puta s istom budalom u autu bio. To s Neretvom je bilo kod Dračeva...ni dan danas mi nije jasno šta je napravio nego sreća mala brzina bila. I da btw nije ko u filmovima...pluta auto neko vrijeme
Noor wrote:kakvoj crnoj moći? da si moćan ne bi te strpala u gepek, ko zadnju četvrt što uzela preko sindikataepikur37 wrote:
pa i sam se ironiziram ...ne moraš dodavati
u glavnom ne volim voziti a ni mali isto nije od toga...nama je straga super
Njih dvije su anbrijane na vožnju i
taman.
dodamo im i kikiriki, čips ako su dobre :)
2015-08-06
Mi smo u Metkoviću imali jebenu tragediju...upali autom u jendek, okrenuo se auto na krov...doslovno upalo da se vrata nisu mogla niti s jedne strane otvoriti, utopili se u 40cm vode.
Guest- Guest
Noor wrote:da ti nije potegnuo ručnu?!MaximusDecimusMiridije wrote:I to oba puta s istom budalom u autu bio. To s Neretvom je bilo kod Dračeva...ni dan danas mi nije jasno šta je napravio nego sreća mala brzina bila. I da btw nije ko u filmovima...pluta auto neko vrijeme
Ma jok naprijed odletjelo...meni je nevjerojatno kako se smrznu svi e...nitko nije glasa pustio a jebeno auto ide u rijeku vide svi i svi šute. Samo kad smo pljusnuli ova budala koji je auto vozio kaže "ubit će me ćaća"...
Guest- Guest
a ti to s klincima bio, sad kužim :)epikur37 wrote:Noor wrote:kakvoj crnoj moći? da si moćan ne bi te strpala u gepek, ko zadnju četvrt što uzela preko sindikataepikur37 wrote:
pa i sam se ironiziram ...ne moraš dodavati
u glavnom ne volim voziti a ni mali isto nije od toga...nama je straga super
Njih dvije su anbrijane na vožnju i
taman.
dodamo im i kikiriki, čips ako su dobre :)
znači kod vas žene rulaju
moja prija je tako na led naletjela, izgubila kontrolu i pljus isto u rijekuMaximusDecimusMiridije wrote:Noor wrote:da ti nije potegnuo ručnu?!MaximusDecimusMiridije wrote:I to oba puta s istom budalom u autu bio. To s Neretvom je bilo kod Dračeva...ni dan danas mi nije jasno šta je napravio nego sreća mala brzina bila. I da btw nije ko u filmovima...pluta auto neko vrijeme
Ma jok naprijed odletjelo...meni je nevjerojatno kako se smrznu svi e...nitko nije glasa pustio a jebeno auto ide u rijeku vide svi i svi šute. Samo kad smo pljusnuli ova budala koji je auto vozio kaže "ubit će me ćaća"...
bilo je plitko, pa se polomila
Mi smo poiskakali odmah je krenula panika čim smo uletjeli...čak smo uspjeli i auto zakačiti. Bilo dosta ljudi na polju pa skočili svi.
Guest- Guest
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Hrvatska je obična kolonija Brisela
» Ekstremni srpski nacionalisti misle da će Hrvatska uskoro biti njihova
» DODIK NAJAVIO POVRATAK DAYTONU: Ranija hrvatska politika je napustila Hrvate u BiH, a visoki predstavnici su derogirali njihova prava
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Srbija i Hrvatska
» Ekstremni srpski nacionalisti misle da će Hrvatska uskoro biti njihova
» DODIK NAJAVIO POVRATAK DAYTONU: Ranija hrvatska politika je napustila Hrvate u BiH, a visoki predstavnici su derogirali njihova prava
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Srbija i Hrvatska
Page 4 of 6