Kako niche najavljuje utakmicu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Kako niche najavljuje utakmicu
fridrih_niche wrote:Roland Deschain wrote:FRANK wrote:Beef Supreme wrote:FRANK wrote:Brat Brale wrote:End wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Svim zenskima na forumu je Niche najbolji frend.
A poznato je da su pederi najveci prijatelji zena
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
FRANK wrote:fridrih_niche wrote:Roland Deschain wrote:FRANK wrote:Beef Supreme wrote:FRANK wrote:Brat Brale wrote:End wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Svim zenskima na forumu je Niche najbolji frend.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:Roland Deschain wrote:FRANK wrote:Beef Supreme wrote:FRANK wrote:Brat Brale wrote:End wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Svim zenskima na forumu je Niche najbolji frend.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:Roland Deschain wrote:FRANK wrote:Beef Supreme wrote:FRANK wrote:Brat Brale wrote:End wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Svim zenskima na forumu je Niche najbolji frend.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:Roland Deschain wrote:FRANK wrote:Beef Supreme wrote:FRANK wrote:Brat Brale wrote:End wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Svim zenskima na forumu je Niche najbolji frend.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
fridrih_niche wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:Roland Deschain wrote:FRANK wrote:Beef Supreme wrote:FRANK wrote:Brat Brale wrote:End wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Svim zenskima na forumu je Niche najbolji frend.
2015-09-13
FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:Roland Deschain wrote:FRANK wrote:Beef Supreme wrote:FRANK wrote:Brat Brale wrote:End wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Svim zenskima na forumu je Niche najbolji frend.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:Roland Deschain wrote:FRANK wrote:Beef Supreme wrote:FRANK wrote:Brat Brale wrote:End wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Svim zenskima na forumu je Niche najbolji frend.
2015-09-13
FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:Roland Deschain wrote:FRANK wrote:Beef Supreme wrote:FRANK wrote:Brat Brale wrote:End wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Svim zenskima na forumu je Niche najbolji frend.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
End wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:Roland Deschain wrote:FRANK wrote:Beef Supreme wrote:FRANK wrote:Brat Brale wrote:End wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Svim zenskima na forumu je Niche najbolji frend.
Guest- Guest
FRANK wrote:Svim zenskima na forumu je Niche najbolji frend.
2015-09-13
FRANK wrote:FRANK wrote:Svim zenskima na forumu je Niche najbolji frend.
Guest- Guest
a šta bi trebao kao vi, oko muških?Beef Supreme wrote:Niche baletan , skakuce oko zena , degutantno
Noor wrote:a šta bi trebao kao vi, oko muških?Beef Supreme wrote:Niche baletan , skakuce oko zena , degutantno
Guest- Guest
Noor wrote:a šta bi trebao kao vi, oko muških?Beef Supreme wrote:Niche baletan , skakuce oko zena , degutantno
Ne govorim o seksualnoj preferenciji vec o ljudskom dostojanstvu
Osim toga mi na forumu smo tolerantni , imamo geja kica, srbina bracalu, nacistu antu i njegov jugend
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Noor wrote:a šta bi trebao kao vi, oko muških?Beef Supreme wrote:Niche baletan , skakuce oko zena , degutantno
Maggie19 wrote:fridrih_niche wrote:Noor wrote:a šta bi trebao kao vi, oko muških?Beef Supreme wrote:Niche baletan , skakuce oko zena , degutantno
Guest- Guest
Atlana wrote:Maggie19 wrote:fridrih_niche wrote:Noor wrote:a šta bi trebao kao vi, oko muških?Beef Supreme wrote:Niche baletan , skakuce oko zena , degutantno
Guest- Guest
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Microsoft najavljuje kako će izgledati nova antivirusna zaštita.
» Osvrt na jučerašnju utakmicu Cleveland-Golden state
» Pogledajte kako Lazanskog ismijavaju u Srbiji ... nije kako Pizzon predstavlja
» Cameron poručio kako je Britanija kršćanska zemlja i kako se time ponose
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
» Osvrt na jučerašnju utakmicu Cleveland-Golden state
» Pogledajte kako Lazanskog ismijavaju u Srbiji ... nije kako Pizzon predstavlja
» Cameron poručio kako je Britanija kršćanska zemlja i kako se time ponose
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 9