Osvrt na jučerašnju utakmicu Cleveland-Golden state
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Osvrt na jučerašnju utakmicu Cleveland-Golden state
3 sekunde i nešto do kraja, napad za pobjedu wariorsa i čisti faul na durantu, sapleten je. Kako to da ti suci koji zarađuju basnosnovni novac to nisu vidjeli? A toliko je bilo očito.
Znači neregularno, a ne navijam ni za jedne ni za druge.
Niche previše pričaš, dođi sa 18 godina u NBA ligu kao što su napravili mnogi majstori i to je to i kad dođeš na red osvojit ćeš, ali prije toga ne.
Jučer su Durant i James pokazali da nemaju šta zavidjeti majstorima iz prošlosti kao i onom forsiranom, ali opravdano - Jordanu, a nije ništa bolji od njih, apsolutno.
Ali ipak dođi sa 18.
Znači neregularno, a ne navijam ni za jedne ni za druge.
Niche previše pričaš, dođi sa 18 godina u NBA ligu kao što su napravili mnogi majstori i to je to i kad dođeš na red osvojit ćeš, ali prije toga ne.
Jučer su Durant i James pokazali da nemaju šta zavidjeti majstorima iz prošlosti kao i onom forsiranom, ali opravdano - Jordanu, a nije ništa bolji od njih, apsolutno.
Ali ipak dođi sa 18.
Guest- Guest
Re: Osvrt na jučerašnju utakmicu Cleveland-Golden state
Lebron da je napaljen cijelu utakmicu zabijao bi 50 koseva, imao 20 skokova i 10 asistencija....toliko je dominantan kad ubaci u vecu brzinu
nowitzki-
2014-04-27
Ok slažem se, a šta je sa faulom na durantu? Da ili ne?nowitzki wrote:Lebron da je napaljen cijelu utakmicu zabijao bi 50 koseva, imao 20 skokova i 10 asistencija....toliko je dominantan kad ubaci u vecu brzinu
Guest- Guest
Današnja NBA liga je u rangu HNL-a...
NBA 80.-ih i 90.-ih je bija ka i Seria A onog doba: Mt Everest sporta...
;)
;)
Guest- Guest
Nisam gledao, gledao sam malo ny-bosmocni majmun wrote:Ok slažem se, a šta je sa faulom na durantu? Da ili ne?nowitzki wrote:Lebron da je napaljen cijelu utakmicu zabijao bi 50 koseva, imao 20 skokova i 10 asistencija....toliko je dominantan kad ubaci u vecu brzinu
nowitzki-
2014-04-27
jučer je bio odlična utakmica, a samo si potvrdio ono što sam ja pokušao objasniti.fridrih_niche wrote:Današnja NBA liga je u rangu HNL-a...
;)
kad se čovjek sjeti i kad pogleda na internetu showtime lakersa iz 80-ih jordanove bullse i lakerse kobea i shaqa... šta reći, svaki komentar je suvišan.
ne nije u rangu HNL-a, apsolutno nije. ekipe su odlične međutim postoje dvije falinke, a to je da je konferencija gdje su san antonio i wariorsi puno jača od one konferencije gdje je cleveland, a to sam već rekao 100 puta.
mislim da bi trebalo bez obzira ko pripada kojoj konferenciji nagraditi omjer pobjeda i poraza. tako da prvi igra sa 16-im, drugi sa 15-im itd. ali to je samo moje mišljenje.
nepravda je da ekipe sa pozitivnih scorom ispadaju dok one iz slabije konferencije čak sa negativnim idu dalje.
Guest- Guest
Mocni majmune zasto je koef na clever land sa ledronom hamesom 2.50 protiv detroita ?
namesteno, dojavio richard jefferson...
Guest- Guest
Do kad rade kladionice danas?
Detroit se ove godine nešto digao nakon sušnih godina, a bili su strašni sa hamiltonom kad su poharali ligu. Odigrano je oko 30ak utakmica i svašta je moguće i neke ekipe koje su bile kante za napucavanje su se odlično pojačale i mogu pobijedit favorite. Kao primjer new york knicks su ove godine troduplo bolji, a ovaj porzingis je svjetsko čudo, a derek polako hvata onu formu što je imao prije kao i mnoge druge ekipe.Ziil Los Dii ! wrote:Mocni majmune zasto je koef na clever land sa ledronom hamesom 2.50 protiv detroita ?
ima i drugih ekipa da sad previše ne pišem koje su se isto strahovito dignule tako da tih 2.50 vjerojatno i nije takvo iznenađenje.
za igru wariorsa je curry fundamentala. pa jučer praktički nije napravio ništa iako je pogodio ovu tricu za 108-105 tako da je samo malo bolje šutirao pobijedili bi bez problema, a obrnuti slučaj je kod cavsa gdje je u jednom trenutku james proradio sa 4 trice za redom. tako da prevagnuju sitnice iako smatram da je durant jučer bio najbolji igrač na terenu u kontinuitetu.
Guest- Guest
u pravu si. odlična dosjetka. koliko je krivih poteza jučer jefferson napravio. odlično si se to dosjetio.Roki wrote:namesteno, dojavio richard jefferson...
Guest- Guest
mocni majmun wrote:u pravu si. odlična dosjetka. koliko je krivih poteza jučer jefferson napravio. odlično si se to dosjetio.Roki wrote:namesteno, dojavio richard jefferson...
ali je stavio na poster ciglu...
Guest- Guest
da u svakom slučaju očekivao sam puno više od jeffersona, ali vjerojatno je bila takva večer.Roki wrote:mocni majmun wrote:u pravu si. odlična dosjetka. koliko je krivih poteza jučer jefferson napravio. odlično si se to dosjetio.Roki wrote:namesteno, dojavio richard jefferson...
ali je stavio na poster ciglu...
Guest- Guest
mocni majmun wrote:Detroit se ove godine nešto digao nakon sušnih godina, a bili su strašni sa hamiltonom kad su poharali ligu. Odigrano je oko 30ak utakmica i svašta je moguće i neke ekipe koje su bile kante za napucavanje su se odlično pojačale i mogu pobijedit favorite. Kao primjer new york knicks su ove godine troduplo bolji, a ovaj porzingis je svjetsko čudo, a derek polako hvata onu formu što je imao prije kao i mnoge druge ekipe.Ziil Los Dii ! wrote:Mocni majmune zasto je koef na clever land sa ledronom hamesom 2.50 protiv detroita ?
ima i drugih ekipa da sad previše ne pišem koje su se isto strahovito dignule tako da tih 2.50 vjerojatno i nije takvo iznenađenje.
za igru wariorsa je curry fundamentala. pa jučer praktički nije napravio ništa iako je pogodio ovu tricu za 108-105 tako da je samo malo bolje šutirao pobijedili bi bez problema, a obrnuti slučaj je kod cavsa gdje je u jednom trenutku james proradio sa 4 trice za redom. tako da prevagnuju sitnice iako smatram da je durant jučer bio najbolji igrač na terenu u kontinuitetu.
Dobio odgovor kao da i nisam....
A nista ...2.50 se ne propusta
jebem ti ja tu ekipu gde je glavni igrac koji tablu ne moze da pogodi...
Guest- Guest
Nemoj zaboravit na san antonio kao jednog od favorita.Ziil Los Dii ! wrote:mocni majmun wrote:Detroit se ove godine nešto digao nakon sušnih godina, a bili su strašni sa hamiltonom kad su poharali ligu. Odigrano je oko 30ak utakmica i svašta je moguće i neke ekipe koje su bile kante za napucavanje su se odlično pojačale i mogu pobijedit favorite. Kao primjer new york knicks su ove godine troduplo bolji, a ovaj porzingis je svjetsko čudo, a derek polako hvata onu formu što je imao prije kao i mnoge druge ekipe.Ziil Los Dii ! wrote:Mocni majmune zasto je koef na clever land sa ledronom hamesom 2.50 protiv detroita ?
Dobio odgovor kao da i nisam....
A nista ...2.50 se ne propusta
A što se tiče ovih 2.50, ja nikad ne griješim.
E da igra Tayshaun Prince krilni centar, ali ne igra.
pobijedit će Detroit. to je moja prognoza i tako će biti, jer ja sam nepogrešiv u prognozama.
Guest- Guest
Ok duja na ledrona prolazi
mislim da ledron ulazi u - vcrs, a love u +
Guest- Guest
Kakav si ti bre srbin ak za zvezdu ne navijas
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Protuhrvatske spletke: Osvrt na napade u europskom ljevičarskom tisku na Hrvatsku(Christophe DOLBEAU)
» U Zagrebu nisam igrao utakmicu,
» Kako niche najavljuje utakmicu
» Istorija – Đoković pobedom nad Federerom do Golden Mastersa!
» Orban na utakmicu došao s kartom velike Mađarske
» U Zagrebu nisam igrao utakmicu,
» Kako niche najavljuje utakmicu
» Istorija – Đoković pobedom nad Federerom do Golden Mastersa!
» Orban na utakmicu došao s kartom velike Mađarske
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 4