Revolucija u Armeniji
Page 5 of 15
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Re: Revolucija u Armeniji
ma ja imam osjecaj da bi to putin najradije potjero u 3 picke materineRingo10 wrote:Dosao na kraju gazda nalupao I rastjerao bagru...
I to je to...ne ide bez gazde
armjane i gruzine nemre vidit, veci su rusofobi od muslimana na kavkazu 10x
cak stavise, checeni osetini i ostali respektiraju putina kao coeka od rjeci
a ovi se furaju na sososa i eu
koji debili jbte
eno i ukrajinci popizdili, dobili put u europu pa otisli ukurac, pa svi ko jedan glasali za zelenskog, a sad bi i njega najradije udavili
place zakurac, zravstvo im sjebala neka suprun iz kanade , americka preporuka, proizvodnja im pada non stop, masovno zatvarju firme, rasprodana zemlja po mizernim cjenama, lova za kovid pokradena
digli opet cjene na plin i struju, krade se nemilice na sve strane, zivi kaos
lukasenko uspio spasit bjeloruse od demokracije i uspio angazirat patriote da ne sjede i ne cekaju da im naciki preuzmu drzavu
cak im dobro ispalo jer su "demokrati mislili da lukasenko pada pa su se javno otkrili, oni prikriveni, onda je doslo do prosijavanja
sad se hvale po telegram kanalima kako su dobili od fonda podrske za demokraciju po vrecicu hrane iz ducana :D (o ,milijunima vise ne razmisljaju, )
Pirate likes this post
Ne bi oni mene tako zajebavali da sam im ja tamo. Skužija san di je problem. Crkva. Da bi im ultimatum : preći ćete na pravoslavlje i bit pod nadležnosti ruske pravoslavne crkve a kad vas prizna Carigrad onda možete biti i samostalni.
A zašto ?
Zato šta neće tvoji popovi srat protiv Rusa. Eto zato.
A zašto ?
Zato šta neće tvoji popovi srat protiv Rusa. Eto zato.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ma ima uticajnih armjana u moskvi, inace bi ih odjeboRayMabus wrote:Ja bi ih davno odjepa. Pa šta će mu to koji k ? Povuče grancu na brdovitom Kakvkasu di je ruska državna granica i ajte vi lipo u tri pizde materine. To Rusima uopće ne triba.Leviathan2 wrote:ne samo protestujuci skupili se lideri stranaka u parlamentu i traze ponistenje dogovoraHektorović wrote:Protesters in the Armenian parliament demand to form a new government that will cancel the republic's participation in the peace agreements on Karabakh
https://ria.ru/20201110/armeniya-1583857163.html
ako ga uspiju ponistit, mos mislit putinovu facu i reakciju :D
a njemu je stvarno navkurca armjana
medjutim banda se penetrirala svuda
svi su oni tamo takvi, svi od rusije nesto traze kao da je rusija obaveznaRayMabus wrote:To su ti kreteni. Ta njihova crkva , to je isto ko i SPC i puni im glavu mitovima jer povijest im počinje od 5 stoljeća kad se gleda pismo i crkva , pa su oni starosjedioci , pa je to okolo njihovo itd Rusi su Slaveni sa sjevera , okupator , Gruzijci su pravoslavci pa im i to ne paše i tako okružili se oni neprijateljima i onda doveli Soroša dakle Rusija nevalja , nisu ljudska prava i te šeme i sad ih je naklepalo kad nema ruske podrške i Putin im uskače da im to ne padne a oni siromašni , slabiji od ovih okolo , okruženi , da im Rusi ne daju nešto oružja ne bi ni to imali i sad će oni ratovat jer oni neće pristat na to jer ta crkva sad viće nešto u stilu : Oteli nam Kosovo.
Ajte vi lipo u pičku materinu i to je to.
a 90tih su ruse ubijali i protjerivali ko pse, sad se svi bore da im rusija nesto da, svi trce u rusiju radit kod okupanata
a politicari non stop seru da im rusija nesto duzna
ajd jedino moldavija pokusava koliko toliko bit s rusijom u dobrim odnosima
Ja ne kontam zasto pizde I razbijaju okolo, trebaju biti sretni jer im je prijetila vojna i nacionalna katastrofa
Da, devedesetih su po republikama bivseg SSSRa etnicke Ruse i Slavene opcenito ubijali, protjerivali i etnicki cistili
Ne znam zasto im je Rusija presla preko tog divljastva
Cak sam cuo da su u neku od tih srednjeazijskih vukojebina upali Kozaci i jebali milu majku divljacima koji su ubijali Ruse I ostale Slavene
Armeni i njihova mitomanija...skoro im je glave dosla
Ja ne kontam zasto pizde I razbijaju okolo, trebaju biti sretni jer im je prijetila vojna i nacionalna katastrofa
Da, devedesetih su po republikama bivseg SSSRa etnicke Ruse i Slavene opcenito ubijali, protjerivali i etnicki cistili
Cak sam cuo da su u neku od tih srednjeazijskih vukojebina upali Kozaci i jebali milu majku divljacima koji su ubijali Ruse I ostale Slavene
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pa zato su i Turci napravili genocid nad Armencima i očistila Tursku od bagre. Nije to došlo bez veze. Vidili su s čime imaju posla , crkva koja ih pumpa armenskim nacionalsmom i kako su oni tu starosjedioci a svi ostali okupatori i onda došli Turci i pobili sve i čiča miča gotova priča.Leviathan2 wrote:svi su oni tamo takvi, svi od rusije nesto traze kao da je rusija obaveznaRayMabus wrote:To su ti kreteni. Ta njihova crkva , to je isto ko i SPC i puni im glavu mitovima jer povijest im počinje od 5 stoljeća kad se gleda pismo i crkva , pa su oni starosjedioci , pa je to okolo njihovo itd Rusi su Slaveni sa sjevera , okupator , Gruzijci su pravoslavci pa im i to ne paše i tako okružili se oni neprijateljima i onda doveli Soroša dakle Rusija nevalja , nisu ljudska prava i te šeme i sad ih je naklepalo kad nema ruske podrške i Putin im uskače da im to ne padne a oni siromašni , slabiji od ovih okolo , okruženi , da im Rusi ne daju nešto oružja ne bi ni to imali i sad će oni ratovat jer oni neće pristat na to jer ta crkva sad viće nešto u stilu : Oteli nam Kosovo.
Ajte vi lipo u pičku materinu i to je to.
a 90tih su ruse ubijali i protjerivali ko pse, sad se svi bore da im rusija nesto da, svi trce u rusiju radit kod okupanata
a politicari non stop seru da im rusija nesto duzna
ajd jedino moldavija pokusava koliko toliko bit s rusijom u dobrim odnosima
2014-04-11
Ovaj sporazum je spasenje za Armence...
Ali treba vremena da ludjaci to shvate
Ali treba vremena da ludjaci to shvate
2015-09-24
Ti ne kontaš ? Objasnija san ti maloprije zašto.Ringo10 wrote:Mogu Armeni pizdit koliko hoce, ruska vojska je vec u Karabahu...stvar je gotova
Armeni i njihova mitomanija...skoro im je glave dosla
Armenska istočna pravoslavna crkva.
Popovi pumpaju glavu njima kako su oni posebni i starosjedioci a svi ostali okupatori.
Dakle sve je njihovo okolo a svi drugi su okupatori.
Dakle ti im ideš pomoć a čim si doša tu odma si neprijatelj.
Sad kad su izgubili neku crkvu ( građevinu ) sad ta ista crkva viče Palo nam je Kosovo , ne damo , idemo svi da ginemo za to.
Moraju poubijat svoje popove prvo.
Ne može crkva vodit vojno državnu politiku.
2014-04-11
Još jedan maestralni šahovski potez Putina. Definitivno najpametniji političar današnjice.
Pobjeda u ratu prije 30 godina opila je Armence pa su zivjeli u iluziji da su nepobjedivi nadljudi i podcjenjivali su Azere zestoko i smatrali ih nesposobnim mlakonjama
E zajebali su se...I to mnogo
I oni I Azeri su pristali na ovo jer je GAZDA popizdio i jebo im majku...osim toga i iscrpili su se...
Generalno, Rusija je glavni pobjednik, a za njom Azeri i u Turci u manjoj mjeri..Armenci ...pa jebi ga koliko su glupi i bandoglavi dobro su i prosli
Rusija ce se opet uspostavit kao glavni faktor na cijelom Kavkazu...drukcije i ne ide
I oni I Azeri su pristali na ovo jer je GAZDA popizdio i jebo im majku...osim toga i iscrpili su se...
Generalno, Rusija je glavni pobjednik, a za njom Azeri i u Turci u manjoj mjeri..Armenci ...pa jebi ga koliko su glupi i bandoglavi dobro su i prosli
Rusija ce se opet uspostavit kao glavni faktor na cijelom Kavkazu...drukcije i ne ide
2015-09-24
Tako su i Srbi vjecno pocjenjivali Hrvate i smatrali nas mlakonjama
E i oni su se zajebali monumentalno
2015-09-24
nema nista od toga
samo ce overiti gubitak
ljudstva i teritire.garancija
koridora preko NK za azerb.
uz paralelno prisustvo
turske na terenu, bojistu.
prvo su pustili da im polupaju rogove
a zatim ih ubede da prihvate realnost
tu zvaku znam
samo ce overiti gubitak
ljudstva i teritire.garancija
koridora preko NK za azerb.
uz paralelno prisustvo
turske na terenu, bojistu.
prvo su pustili da im polupaju rogove
a zatim ih ubede da prihvate realnost
tu zvaku znam
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
Ako Turci dodju bit ce stacionirani u podrucju po Azerskom kontrolom. Rusi u Armenskim dijelovima.
Sporazum je jedino moguci da spasi opstanak Armena u NK.
Sporazum je jedino moguci da spasi opstanak Armena u NK.
2015-09-24
Ringo10 wrote:Pobjeda u ratu prije 30 godina opila je Armence pa su zivjeli u iluziji da su nepobjedivi nadljudi i podcjenjivali su Azere zestoko i smatrali ih nesposobnim mlakonjama
https://www.youtube.com/watch?v=o01nS_M3PQY
A bez tog "ruskog okupanta" svi zajedno su kurac od ovce
2015-09-24
Meni je bitno da su Rusi ojačali svoju stratešku poziciju podno Kavkaza. Za sve ostalo bumo lako :)
I kaj sad s granicama i teritorijem?
Sve po starom samo kaj Rusi imaju svoje baze?
Sve po starom samo kaj Rusi imaju svoje baze?
Guest- Guest
A sada je obrnuto, Srbija razvija industriju, armiju mi se sprdamo sa njimaRingo10 wrote:Tako su i Srbi vjecno pocjenjivali Hrvate i smatrali nas mlakonjama
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Similar topics
» Revolucija u Armeniji
» Opet se zapuškaralo u Armeniji
» Vojni udar u Armeniji, traže ostavku vlade
» Josep Borrell najavio veće prisustvo Evropske unije u Armeniji
» Turci tvrde da je Arkan živ i priložili njegovu sliku iz 2020 te da je viđen u Armeniji
» Opet se zapuškaralo u Armeniji
» Vojni udar u Armeniji, traže ostavku vlade
» Josep Borrell najavio veće prisustvo Evropske unije u Armeniji
» Turci tvrde da je Arkan živ i priložili njegovu sliku iz 2020 te da je viđen u Armeniji
Page 5 of 15