''Bolnički liječnici o novoj odluci Stožera: To je čin licemjerja i kukavičluka''
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ''Bolnički liječnici o novoj odluci Stožera: To je čin licemjerja i kukavičluka''
T. wrote:Mi zdravstveni djelatnici obilježit ćemo ga na svoj način- na svojim radnim mjestima - na prvim linijama obrane od epidemije čuvajući svaki život kao da je nas najbliži- isto kako su i oni nekad čuvali nas. Hvala im do vječnosti!", napisali su.
Patetično...
Ljudi od svog uobičajenog posla prave nekakvo herojstvo...
al moras priznat ta je i poeticno
malo vuce na epiku
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Re: ''Bolnički liječnici o novoj odluci Stožera: To je čin licemjerja i kukavičluka''
Jel grliš sliku Franjinu?T. wrote:Uspoređivaju obavljanje svoje profesije s herojima vukovara...
Pa da ti se zgadi...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:To su tvoji...prckov wrote:red wolf wrote:Tako je. HDZ iznad svega.T. wrote:Jesu li bolnički liječnici tu da liječe pacijente ili da politiziraju?
populisto jedan
kako sad moji
ti podrzavas populiste u ovom slucaju
ja samo promatram
2014-04-19
Imaš domovinu, samo jako, samo jako...prckov wrote:red wolf wrote:To su tvoji...prckov wrote:red wolf wrote:Tako je. HDZ iznad svega.T. wrote:Jesu li bolnički liječnici tu da liječe pacijente ili da politiziraju?
populisto jedan
kako sad moji
ja samo promatram
red wolf-
2016-02-10
Dobro,nekima je u cilju temu odvesti na krivi kolosjek..
POANTA JEST..mjenjanje mjera da bi se prigodno skupilo sto vise mnostva ljudi..u svrhu politickih poena,niti COvid-19 nema sansi..samo trpaj ljude na gomilu...payeboteirud,koji je to menthalni sklop,a ljudi najnoviji soj ofaca...
POANTA JEST..mjenjanje mjera da bi se prigodno skupilo sto vise mnostva ljudi..u svrhu politickih poena,niti COvid-19 nema sansi..samo trpaj ljude na gomilu...payeboteirud,koji je to menthalni sklop,a ljudi najnoviji soj ofaca...
Guest- Guest
red wolf wrote:Imaš domovinu, samo jako, samo jako...prckov wrote:red wolf wrote:To su tvoji...prckov wrote:red wolf wrote:Tako je. HDZ iznad svega.T. wrote:Jesu li bolnički liječnici tu da liječe pacijente ili da politiziraju?
populisto jedan
kako sad moji
ja samo promatram
imam ih brat bratu bar tri
2014-04-19
Za domovinu...Sve za Domovinu...hahahahahahahahahahahahahahaLegendovich wrote:Dobro,nekima je u cilju temu odvesti na krivi kolosjek..
red wolf-
2016-02-10
Kad ti ne bude valjala RH, imaš Bosnu i Hercegovinu i Srbiju...Bravo za tebe...Pravi domoljubi...prckov wrote:red wolf wrote:Imaš domovinu, samo jako, samo jako...prckov wrote:red wolf wrote:To su tvoji...prckov wrote:red wolf wrote:Tako je. HDZ iznad svega.T. wrote:Jesu li bolnički liječnici tu da liječe pacijente ili da politiziraju?
populisto jedan
kako sad moji
ja samo promatram
red wolf-
2016-02-10
Irudati,da je bar za Domovinu,pa hajde,....glasovi,heeeeyy..!! glasovi ofaca koje bleje ...no poanta jest da je sada covid nebitan,i nek se molim lijepo makne ustranu...red wolf wrote:Za domovinu...Sve za Domovinu...hahahahahahahahahahahahahahaLegendovich wrote:Dobro,nekima je u cilju temu odvesti na krivi kolosjek..
Guest- Guest
red wolf wrote:Kad ti ne bude valjala RH, imaš Bosnu i Hercegovinu i Srbiju...Bravo za tebe...Pravi domoljubi...prckov wrote:red wolf wrote:Imaš domovinu, samo jako, samo jako...prckov wrote:red wolf wrote:To su tvoji...prckov wrote:red wolf wrote:Tako je. HDZ iznad svega.T. wrote:Jesu li bolnički liječnici tu da liječe pacijente ili da politiziraju?
populisto jedan
kako sad moji
ja samo promatram
jel si to ti i srbofob osim sto si populista
bas si ljucko govno
2014-04-19
Moja domovina je Orion.prckov wrote:red wolf wrote:Kad ti ne bude valjala RH, imaš Bosnu i Hercegovinu i Srbiju...Bravo za tebe...Pravi domoljubi...prckov wrote:red wolf wrote:Imaš domovinu, samo jako, samo jako...prckov wrote:red wolf wrote:To su tvoji...prckov wrote:red wolf wrote:Tako je. HDZ iznad svega.T. wrote:Jesu li bolnički liječnici tu da liječe pacijente ili da politiziraju?
populisto jedan
kako sad moji
ja samo promatram
bas si ljucko govno
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Moja domovina je Orion.prckov wrote:red wolf wrote:Kad ti ne bude valjala RH, imaš Bosnu i Hercegovinu i Srbiju...Bravo za tebe...Pravi domoljubi...prckov wrote:red wolf wrote:Imaš domovinu, samo jako, samo jako...prckov wrote:red wolf wrote:To su tvoji...prckov wrote:red wolf wrote:Tako je. HDZ iznad svega.T. wrote:Jesu li bolnički liječnici tu da liječe pacijente ili da politiziraju?
populisto jedan
kako sad moji
ja samo promatram
bas si ljucko govno
ajd da ima neko ko je otiso i dalje od mene
2014-04-19
;)))prckov wrote:red wolf wrote:Moja domovina je Orion.prckov wrote:red wolf wrote:Kad ti ne bude valjala RH, imaš Bosnu i Hercegovinu i Srbiju...Bravo za tebe...Pravi domoljubi...prckov wrote:red wolf wrote:Imaš domovinu, samo jako, samo jako...prckov wrote:red wolf wrote:To su tvoji...prckov wrote:red wolf wrote:Tako je. HDZ iznad svega.T. wrote:Jesu li bolnički liječnici tu da liječe pacijente ili da politiziraju?
populisto jedan
kako sad moji
ja samo promatram
bas si ljucko govno
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:;)))prckov wrote:red wolf wrote:Moja domovina je Orion.prckov wrote:red wolf wrote:Kad ti ne bude valjala RH, imaš Bosnu i Hercegovinu i Srbiju...Bravo za tebe...Pravi domoljubi...prckov wrote:red wolf wrote:Imaš domovinu, samo jako, samo jako...prckov wrote:red wolf wrote:To su tvoji...prckov wrote:red wolf wrote:Tako je. HDZ iznad svega.T. wrote:Jesu li bolnički liječnici tu da liječe pacijente ili da politiziraju?
populisto jedan
kako sad moji
ja samo promatram
bas si ljucko govno
moram ic prosvjetljeni
cuvaj se korone i uzivaj
2014-04-19
To je problem vas ljudi...prckov wrote:red wolf wrote:;)))prckov wrote:red wolf wrote:Moja domovina je Orion.prckov wrote:red wolf wrote:Kad ti ne bude valjala RH, imaš Bosnu i Hercegovinu i Srbiju...Bravo za tebe...Pravi domoljubi...prckov wrote:red wolf wrote:Imaš domovinu, samo jako, samo jako...prckov wrote:red wolf wrote:To su tvoji...prckov wrote:red wolf wrote:Tako je. HDZ iznad svega.T. wrote:Jesu li bolnički liječnici tu da liječe pacijente ili da politiziraju?
populisto jedan
kako sad moji
ja samo promatram
bas si ljucko govno
moram ic prosvjetljeni
cuvaj se korone i uzivaj
red wolf-
2016-02-10
Legendovich wrote:naravno da nisi,no TKO ce se doli pobuniti..DAVNO je iskorijenjena TA genetika..ostali samo poljoprivrednici-graničari..nema tu pobune protiv velmoza..melkior wrote:Ako dopuštaš da te gaze oni koji su gori od tebe, jesi li doista bolji od njih?
pa ti današnji "velmože" su prije 30 godina bili poljoprivrednici-graničari.
Guest- Guest
ista priča kao i za izbore: politika anemičnog zgubidana i briselskog šarlatana i šalabajzera iznad svega!
što stoka sitnog zuba zna što je pandemija kad veliki anemični vođa kaže da se ne širi na misama u crkvi, za vrijeme izbora koje vožd organizira i na skupovima na kojima se ulizuje šatorašima i domoljubima.
međutim, jedno ne može kontrolirati:
vura ide tika taka tika taka.
čak i kad anemičar uredno mijenja pelene.
što stoka sitnog zuba zna što je pandemija kad veliki anemični vođa kaže da se ne širi na misama u crkvi, za vrijeme izbora koje vožd organizira i na skupovima na kojima se ulizuje šatorašima i domoljubima.
međutim, jedno ne može kontrolirati:
vura ide tika taka tika taka.
čak i kad anemičar uredno mijenja pelene.
sitting_bull-
2015-09-28
Od 3.mjeseca cekam jedan pregled na koji sam narucen u studenom 2019....dok su bolnice i cekaonice prazne, lijecnica obiteljske medicine me ne zeli ni primiti vec dijagnosticiramo preko telefona ako je i uspijem dobiti na tel. Ovi su u ozujku radili tik tok videe i plesali po hodnicima, dok sam ja ljubio vrata jer eto otkazano, 6 zarazenih u drzavi gasi mjesalicu motaj kablove...sutili su,, boli me kurac za tu ekipu sad
2014-04-15
Pa ima logike..poslije ce isti politicari reci da su krivi lijecnici i obicni ljudi krivi kad bukne do kraja jer se nisu drzali propisanih mjera..ali tu vidim i politiziranje hdza da dp i penava kolonu sjecanja ne privatiziraju i ne poentiraju..uostalom tako ionako je tesko sprijeciti vecu masu ljudi da dodje
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
red wolf wrote:To je problem vas ljudi...prckov wrote:red wolf wrote:;)))prckov wrote:red wolf wrote:Moja domovina je Orion.prckov wrote:red wolf wrote:Kad ti ne bude valjala RH, imaš Bosnu i Hercegovinu i Srbiju...Bravo za tebe...Pravi domoljubi...prckov wrote:red wolf wrote:Imaš domovinu, samo jako, samo jako...prckov wrote:red wolf wrote:To su tvoji...prckov wrote:red wolf wrote:Tako je. HDZ iznad svega.T. wrote:Jesu li bolnički liječnici tu da liječe pacijente ili da politiziraju?
populisto jedan
kako sad moji
ja samo promatram
bas si ljucko govno
moram ic prosvjetljeni
cuvaj se korone i uzivaj
vi s oriona nika ne morote nider?
2014-04-16
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Proglas stožera...
» I liječnici traže novac,svi bi lovu koje nema
» Hrvatski liječnici mogu raditi u Rusiji bez licence od 2018.
» Kad smo pušteni iz logora liječnici su otkrili da su nas hranili ljudskim mesom
» liječnici i Crkva krali djecu i prodavali ih uzornim katolicima
» I liječnici traže novac,svi bi lovu koje nema
» Hrvatski liječnici mogu raditi u Rusiji bez licence od 2018.
» Kad smo pušteni iz logora liječnici su otkrili da su nas hranili ljudskim mesom
» liječnici i Crkva krali djecu i prodavali ih uzornim katolicima
Page 2 of 2