Kad smo pušteni iz logora liječnici su otkrili da su nas hranili ljudskim mesom
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Kad smo pušteni iz logora liječnici su otkrili da su nas hranili ljudskim mesom
http://www.dnevno.hr/domovina/video-logoras-sa-snimke-kad-smo-pusteni-iz-logora-lijecnici-su-otkrili-da-smo-hranjeni-ljudskim-mesom-1063665/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
2015-09-08
Re: Kad smo pušteni iz logora liječnici su otkrili da su nas hranili ljudskim mesom
za zlostavljanje je sigurno istina, mučenje, ubijanje, silovanje al su ljudskim mesom su malčice pretjerali.
to je već na razini poglavnikove staklenke sa dječjim očima i kuhanjem srba u jasenovcu.
to je već na razini poglavnikove staklenke sa dječjim očima i kuhanjem srba u jasenovcu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Kad smo pušteni iz logora liječnici su otkrili da su nas hranili ljudskim mesom
moguce...ne radi toliko tog mucenja nego ubijes i zelis se rjesiti tijela...citao sam da su za vrijeme drugog svjetskog rata u japanskim logorima japanci davali povremeno ljudsko meso zaroblejnim saveznickim vojnicima..kaja wrote:za zlostavljanje je sigurno istina, mučenje, ubijanje, silovanje al su ljudskim mesom su malčice pretjerali.
2015-09-08
cuj lika..ima li među vama albanaca i muslimana..ako su ih otkrili tima nije bilo spasa odmah na licu mjesta...
2015-09-08
daj vuče, ne bajaj ko dnevno hrvuksadinare wrote:moguce...ne radi toliko tog mucenja nego ubijes i zelis se rjesiti tijela...citao sam da su za vrijeme drugog svjetskog rata u japanskim logorima japanci davali povremeno ljudsko meso zaroblejnim saveznickim vojnicima..kaja wrote:za zlostavljanje je sigurno istina, mučenje, ubijanje, silovanje al su ljudskim mesom su malčice pretjerali.
ako se želiš riješiti tijela zakopaš ga negdje i nitko ga neće naći, sigurno nisu gulaš išli raditi...
našli su im doktori u stolici ljudsko meso, ja bi ga sad tražila nalaz doktora i novinara isto
ako ga ne da opizidila bi mu kaznu , pa ne može baš svatko blebetati i pisati takve gluposti
zgražamo se nad srbima a isto radimo..
2015-08-15
ne znam...meni je od bivse cure bio brat zarobljen u kostajnici no on je zavrsio na manjaci...rekao mi je i on da nisu uopce imali pojma sta jedu niti se tad obazirali jer su bili jako gladni...jedan srbin po ocu je bio zarobljen inace pripadnik zng-a i sa njim bio u logoru pricao mi je da je on morao jesti govno..kaja wrote:daj vuče, ne bajaj ko dnevno hrvuksadinare wrote:moguce...ne radi toliko tog mucenja nego ubijes i zelis se rjesiti tijela...citao sam da su za vrijeme drugog svjetskog rata u japanskim logorima japanci davali povremeno ljudsko meso zaroblejnim saveznickim vojnicima..kaja wrote:za zlostavljanje je sigurno istina, mučenje, ubijanje, silovanje al su ljudskim mesom su malčice pretjerali.
ako se želiš riješiti tijela zakopaš ga negdje i nitko ga neće naći, sigurno nisu gulaš išli raditi...
našli su im doktori u stolici ljudsko meso, ja bi ga sad tražila nalaz doktora i novinara isto
ako ga ne da opizidila bi mu kaznu , pa ne može baš svatko blebetati i pisati takve gluposti
2015-09-08
,,morao je pojesti govno..jer mu je mucitelj rekao..'posto si nas ali govno sad ces pojesti govno'
2015-09-08
ja stvarno ne volim pretjerivanje i laganje. meni je stari zarobljen bio tamo 4 mjeseca, od batina su ga razbili, vodili na lažna streljanja, svašta neštovuksadinare wrote:ne znam...meni je od bivse cure bio brat zarobljen u kostajnici no on je zavrsio na manjaci...rekao mi je i on da nisu uopce imali pojma sta jedu niti se tad obazirali jer su bili jako gladni...jedan srbin po ocu je bio zarobljen inace pripadnik zng-a i sa njim bio u logoru pricao mi je da je on morao jesti govno..kaja wrote:daj vuče, ne bajaj ko dnevno hrvuksadinare wrote:moguce...ne radi toliko tog mucenja nego ubijes i zelis se rjesiti tijela...citao sam da su za vrijeme drugog svjetskog rata u japanskim logorima japanci davali povremeno ljudsko meso zaroblejnim saveznickim vojnicima..kaja wrote:za zlostavljanje je sigurno istina, mučenje, ubijanje, silovanje al su ljudskim mesom su malčice pretjerali.
međutim gulaš od hrvata nije jeo, nije ni lazanje baš, više zmazane vode, međutim i tamo je bilo onih koji su im tablete davali i zaključavali da ih ne tuku njihovi. i nepriča nikad o tome, veli -razbili me i eto...
ima svega, međutim ovo je zbilja u smislu raspirivanja mržnje, ovo bi ja počela kažnjavati , ozbiljno...
2015-08-15
a moguće, ima svugdje bolesnika..vuksadinare wrote:,,morao je pojesti govno..jer mu je mucitelj rekao..'posto si nas ali govno sad ces pojesti govno'
2015-08-15
di je tvoj stari zarobljen u kostajnici?kaja wrote:ja stvarno ne volim pretjerivanje i laganje. meni je stari zarobljen bio tamo 4 mjeseca, od batina su ga razbili, vodili na lažna streljanja, svašta neštovuksadinare wrote:ne znam...meni je od bivse cure bio brat zarobljen u kostajnici no on je zavrsio na manjaci...rekao mi je i on da nisu uopce imali pojma sta jedu niti se tad obazirali jer su bili jako gladni...jedan srbin po ocu je bio zarobljen inace pripadnik zng-a i sa njim bio u logoru pricao mi je da je on morao jesti govno..kaja wrote:daj vuče, ne bajaj ko dnevno hrvuksadinare wrote:moguce...ne radi toliko tog mucenja nego ubijes i zelis se rjesiti tijela...citao sam da su za vrijeme drugog svjetskog rata u japanskim logorima japanci davali povremeno ljudsko meso zaroblejnim saveznickim vojnicima..kaja wrote:za zlostavljanje je sigurno istina, mučenje, ubijanje, silovanje al su ljudskim mesom su malčice pretjerali.
međutim gulaš od hrvata nije jeo, nije ni lazanje baš, više zmazane vode, međutim i tamo je bilo onih koji su im tablete davali i zaključavali da ih ne tuku njihovi. i nepriča nikad o tome, veli -razbili me i eto...
ima svega, međutim ovo je zbilja u smislu raspirivanja mržnje, ovo bi ja počela kažnjavati , ozbiljno...
2015-09-08
A je l bilo salate?
Nije, kod Karlovca negdje ..malo dalje
2015-08-15
E vidis, ovako vi zvučite sa kuhanjem u logorimadzango wrote:A je l bilo salate?
Pas mater... ko da smo afrička plemena pa kuhamo ljude..
2015-08-15
pa i to ste pjevali ljudozderi...'sloobo saljii salate bice mesa klat cemo hrvate'dzango wrote:A je l bilo salate?
2015-09-08
dakle i sama ta pjesma ostavlja dozu sumnje... ..mozda ste bas vi vecerali hrvata sa raznja pa ostatke dali jadnim logorasima..
2015-09-08
....inace na ovoj snimci onaj sto ej glavom naslonjen na zid isti dino rađa u mladim danima
2015-09-08
Ako je bilo Vegete, onda u redu.kaja wrote:E vidis, ovako vi zvučite sa kuhanjem u logorimadzango wrote:A je l bilo salate?
Pas mater... ko da smo afrička plemena pa kuhamo ljude..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
inac eovi na snimci su zarobljeni na brdu 'djed' iznad kostajnice...imali su nesrecu da su im se ispraznile motorole...i nisu znali da su odsjeceni od grada....a istovremeno po njiam se srusila salva granata...na licu mjesta je poginulo osam branitelja a nekoliko ih ej bilo teze ranjeno i kako je ovaj rekao na licu mjesta ubijeni....a jos su dvojica ubijeni kad su upali u zasjedu jer im je zapovjednik rekao da se spuste do grada da vidi sto se desava i da su im motorole prazne i donesu naređenja..onda doslovce kad su bili skoro na ulazu u grad nisu znali da su cede to vec zauzele na njih je otvorena paljba i na licu mjesta poginuli..
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa i to ste pjevali ljudozderi...'sloobo saljii salate bice mesa klat cemo hrvate'dzango wrote:A je l bilo salate?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» UZAS!U Srbiji bebe prodavali i hranili kao odojke
» Radnik se zarazio koronom posle dodira s nemačkim mesom
» Đuro i Barbara pušteni s Cresa
» Svečano pušteni u rad kotejneri za smeće
» Strahote ustaškog logora Jasenovac
» Radnik se zarazio koronom posle dodira s nemačkim mesom
» Đuro i Barbara pušteni s Cresa
» Svečano pušteni u rad kotejneri za smeće