Dok je Trump muljao s porezom i gradio kockarnice, Biden se žestoko zalagao za Hrvatsku
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Dok je Trump muljao s porezom i gradio kockarnice, Biden se žestoko zalagao za Hrvatsku
U roku od odmah treba vidjet doklen je doshao projekt brata Kima..... Oche li napast Japance majku im kinesku. Kako dalje sa Iranom???? Kako pokrenuti prema europi subsaharsku Afrika-u????? Bilo kako bilo (ja rachunam Trumpa kao bivsheg) bit che zanimljivo. Da us svaki NBA tim ubaciti u postavu makar jednu malu osobu (patuljka) do 120 cm visine. Pichka vam materina niti jedna mala opsoba, transeksualna da ne govorimo.. Muhahahahahahahaa Afroamerikanci (crnci) ugnjetavaju male ljude i zene i ono izmedzu. Da i Shaquilll-a brachi Sinkovich u dvojac kao kormilara. Neche oni tamo uzimat nekog 150 cm visokog i shta vazhe 30 kila.....
abraham- Posts : 14666
2014-04-14
Re: Dok je Trump muljao s porezom i gradio kockarnice, Biden se žestoko zalagao za Hrvatsku
Da upravo prochitah o sinochnjem "Otvoreno". Koji gosti i koje analize. Jakovina i ochenashek kritiziraju americhko zdravstvo???? Dobro je vama josh uvijek. Niste dodirnuli dno, josh. Da kada smo vech tu , niti u kampanji niti uopche(ja nisam primjetio) nitko Biden ukljuchen nije jeo govna o Obamacare koji je nakon proshlih izbora bio najjachi adut demokrata , kao Trump che unistiti tako dobar i revolucionaran program i reformu. Hoche li Biden ponovo uvesti Obamacare ili che pustiti napachenu afroamerichku populaicju???? Bez zajebancije, ne primjetih Obamacare... Samo pljuvanje i ljevicharenje ala CCCP.....
2014-04-14
....slusam granica ili agenta broj 1..i lik samo naglasava ono razdoblje u kojoj je bio ministar vanjskih poslova i agentura..ja veceg podlaca nisam vidio i takav lik danas vuce sve konce u hrvatskoj uz šeksa...lik koji je perfidnije opanjkavao tuđmana i od samog mesica..lik koji je izdao hdz cim je popusio izbore..i cim su se rezultati znali iza 24 sata...lik koji je izdao i minorni DC mada je bio suosnivac...lik koji je sjebo budišu da ne pobjedi mesica..tracajuci ga koji dan prije predsjednickih izbora u medijima..da nije trpio tuđmana a zapravo kao da je pricao o sebi samo adresirano na drugoga..lik koji je bio savjetnik gotovo svima osim karamarku..koji ga je strpao u remetinac..i on i šeks su mu se gadno osvetili namjestaljkom njegovoj zeni..a cija se afera uspoređujuci sa aferama granicevih igraca cini kao da je dijete ukralo kaugumu u ducanu.abraham wrote:Da upravo prochitah o sinochnjem "Otvoreno". Koji gosti i koje analize. Jakovina i ochenashek kritiziraju americhko zdravstvo???? Dobro je vama josh uvijek. Niste dodirnuli dno, josh. Da kada smo vech tu , niti u kampanji niti uopche(ja nisam primjetio) nitko Biden ukljuchen nije jeo govna o Obamacare koji je nakon proshlih izbora bio najjachi adut demokrata , kao Trump che unistiti tako dobar i revolucionaran program i reformu. Hoche li Biden ponovo uvesti Obamacare ili che pustiti napachenu afroamerichku populaicju???? Bez zajebancije, ne primjetih Obamacare... Samo pljuvanje i ljevicharenje ala CCCP.....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
abraham wrote:U roku od odmah treba vidjet doklen je doshao projekt brata Kima..... Oche li napast Japance majku im kinesku. Kako dalje sa Iranom???? Kako pokrenuti prema europi subsaharsku Afrika-u????? Bilo kako bilo (ja rachunam Trumpa kao bivsheg) bit che zanimljivo. Da us svaki NBA tim ubaciti u postavu makar jednu malu osobu (patuljka) do 120 cm visine. Pichka vam materina niti jedna mala opsoba, transeksualna da ne govorimo.. Muhahahahahahahaa Afroamerikanci (crnci) ugnjetavaju male ljude i zene i ono izmedzu. Da i Shaquilll-a brachi Sinkovich u dvojac kao kormilara. Neche oni tamo uzimat nekog 150 cm visokog i shta vazhe 30 kila.....
da
ta diskriminacija je prevrsila svaku mjeru
ono bas ni jednog malog debelog crnca da igra
a da ne govorim da je jos trans ili gej
a ni jedna muska osoba sa uterusom takode nema pristupa tim duboko diskriminatornim sportskim i inim organizacijama
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Biden vs Trump
» Biden bijesan: ‘Za ovo je kriv Trump!‘
» Biden: Ako se Trump ne kandidira neću ni ja
» Vučić Bidena zove prijateljem, a Biden pomješao Srbiju i Hrvatsku
» Biden admin freezes Trump HHS rule meant to lower insulin prices
» Biden bijesan: ‘Za ovo je kriv Trump!‘
» Biden: Ako se Trump ne kandidira neću ni ja
» Vučić Bidena zove prijateljem, a Biden pomješao Srbiju i Hrvatsku