Dok je Trump muljao s porezom i gradio kockarnice, Biden se žestoko zalagao za Hrvatsku
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Dok je Trump muljao s porezom i gradio kockarnice, Biden se žestoko zalagao za Hrvatsku
Noor wrote:čitala sam da mu sprema papire za razvod, samo čeka razrješenjeprckov wrote:kaya wrote:Ne znam. Al ovo znam. Pa i napisala sam tu kad ga je krenulo s koronom da ne može dobiti više.prckov wrote:kaya wrote:Znaš kako to već ide, svatko tko izgubi izbore je "prevaren". Nije amerika srbija da jedna stranka dobije 89% glasova.Noor wrote:poanta je da su ovi brutalno varali kako bi ga, bez ikakvog rizika da popuše izbore, pod svaku cijenu maknuli, a ovaj je toga svjestan i kopa dokaze, od tuda taj inat, nepriznavanje izbora i polaganje nade u odluku vrhovnog suda, u kojem je odnos snaga 6 prema 3 u korist konzervativaca
U demokarciji je to uvijek fifty fifty pa jedan odnese pobjedu za 100 glasova.
Tako da ne bi ja baš tipovala na prevaru.
Vodio je ameriku kao firmu a država nije firma.
Pogodila ga korona , pa neredi i nije imao šanse.
Analitičari su pretpostavljali da će se još malo držati zubima za kvaku bijele kuće i neće dostojanstveno otići.
I baš to se i događa.
al gore je dobio izbore i kad su se utvrdile mnogo manje prevare od ovog je popusio titulu predsjednika
al otkud bi ti to znala
Lijepo mu je melanija rekla, ajmo mi...
Al sin bi da tata i dalje bude predsjednik amerike...pa ga nagovara na cirkusiranje..
E pa ne može više
naravno da moze
ako ima dokaze i ako naknadno prebrojavanje pokaze da je on pobjednik dobice izbore sudskom presudom
a to o melaniji nisam cuo, sigurno je iz nekih pouzdanih medija tipa jutarnji
ali sam cuo iz njenih usta sasvim drugu izjavu
moguce svasta
al ja na to nisam naletio van mainstream lazova
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Re: Dok je Trump muljao s porezom i gradio kockarnice, Biden se žestoko zalagao za Hrvatsku
melkior wrote:Da,Trump nije pokrenuo niti jedan rat na Bliskom istoku...osim što je izišao iz nuklearnog sporazuma s Iranom i ubio generala Suleimanija, u nekim normalnim okolnostima to bi bio casus belli, do rata nije došlo zahvaljujući iranskom vodstvu a ne tom debelom američkom smeću...
Casus belli moj kurac da prostiš.
Kad im je roknul onog Hamdulilaha ili kak se već zval prvo je kaj su se Iranci samopobili u stampedu na demonstracijama protiv Amerike i drugo roknuli su onaj ukrajinski putnički avion.
OK ... sve 5, Amerima porokali par kontejnera.
Da su nastavili, imali bi tko zna koliko žrtava ... ne od Amera nego od samih sebe.
Vi mislite da su Iranci nekaj.
U odnosu na Iračane možda i jesu. Ali samo na njih.
Sve je to ista stoka - sunitsko-šiitska.
Guest- Guest
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/svi-moji-razgovori-s-bidenom-njegova-potpora-bila-je-kljucna-u-zavrsnici-naseg-ulaska-u-eu-15002037
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ova je toliko umočena u močvaru, da joj samo trepavice vire vani...vuksadinare wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/svi-moji-razgovori-s-bidenom-njegova-potpora-bila-je-kljucna-u-zavrsnici-naseg-ulaska-u-eu-15002037
koji smo mi lud narod to je strašno...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
T. wrote:ova je toliko umočena u močvaru, da joj samo trepavice vire vani...vuksadinare wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/svi-moji-razgovori-s-bidenom-njegova-potpora-bila-je-kljucna-u-zavrsnici-naseg-ulaska-u-eu-15002037
Bome .... mulj močvarni samo takav.
Orwelova 1984. je pičkin dim za ovo kaj danas imamo.
Guest- Guest
Noor wrote:čitala sam da mu sprema papire za razvod, samo čeka razrješenjeprckov wrote:kaya wrote:Ne znam. Al ovo znam. Pa i napisala sam tu kad ga je krenulo s koronom da ne može dobiti više.prckov wrote:kaya wrote:Znaš kako to već ide, svatko tko izgubi izbore je "prevaren". Nije amerika srbija da jedna stranka dobije 89% glasova.Noor wrote:poanta je da su ovi brutalno varali kako bi ga, bez ikakvog rizika da popuše izbore, pod svaku cijenu maknuli, a ovaj je toga svjestan i kopa dokaze, od tuda taj inat, nepriznavanje izbora i polaganje nade u odluku vrhovnog suda, u kojem je odnos snaga 6 prema 3 u korist konzervativaca
U demokarciji je to uvijek fifty fifty pa jedan odnese pobjedu za 100 glasova.
Tako da ne bi ja baš tipovala na prevaru.
Vodio je ameriku kao firmu a država nije firma.
Pogodila ga korona , pa neredi i nije imao šanse.
Analitičari su pretpostavljali da će se još malo držati zubima za kvaku bijele kuće i neće dostojanstveno otići.
I baš to se i događa.
al gore je dobio izbore i kad su se utvrdile mnogo manje prevare od ovog je popusio titulu predsjednika
al otkud bi ti to znala
Lijepo mu je melanija rekla, ajmo mi...
Al sin bi da tata i dalje bude predsjednik amerike...pa ga nagovara na cirkusiranje..
E pa ne može više
naravno da moze
ako ima dokaze i ako naknadno prebrojavanje pokaze da je on pobjednik dobice izbore sudskom presudom
a to o melaniji nisam cuo, sigurno je iz nekih pouzdanih medija tipa jutarnji
ali sam cuo iz njenih usta sasvim drugu izjavu
to seru već godinama
....ona i jaca...ne znas tko se vise uvlaci bidnom...jedna i druga tvrde da su upravo one utjecale na bidnog da nas pogura u eu...samo jso da se dogovore.. ..strasno nesto..kad se sjetim kako smo mi jos i dobro prosli pod trumpom...da nas nije nagazio...e sad zamisli da sudovi potvrde da je trump pokraden i ostaje predsjednik a ovi kreteni i kretenuše se zaletili napadima na trumpa i hvalospjevima prema bidnom..e to bi bilo za gledat...umjesto prodaje poslao bi nam eksadrilu,dvije da nas zrokaT. wrote:ova je toliko umočena u močvaru, da joj samo trepavice vire vani...vuksadinare wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/svi-moji-razgovori-s-bidenom-njegova-potpora-bila-je-kljucna-u-zavrsnici-naseg-ulaska-u-eu-15002037
2015-09-08
koja je dala... ili objevuksadinare wrote:....ona i jaca...ne znas tko se vise uvlaci bidnom...jedna i druga tvrde da su upravo one utjecale na bidnog da nas pogura u eu...samo jso da se dogovore.. ..strasno nesto..kad se sjetim kako smo mi jos i dobro prosli pod trumpom...da nas nije nagazio...e sad zamisli da sudovi potvrde da je trump pokraden i ostaje predsjednik a ovi kreteni i kretenuše se zaletili napadima na trumpa i hvalospjevima prema bidnom..e to bi bilo za gledat...umjesto prodaje poslao bi nam eksadrilu,dvije da nas zrokaT. wrote:ova je toliko umočena u močvaru, da joj samo trepavice vire vani...vuksadinare wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/svi-moji-razgovori-s-bidenom-njegova-potpora-bila-je-kljucna-u-zavrsnici-naseg-ulaska-u-eu-15002037
2014-04-16
https://www.facebook.com/sistemjetruo/videos/888131501953397
ako ovaj pobjedi evo nam 3 svjetski rat
ako ovaj pobjedi evo nam 3 svjetski rat
2014-04-16
sad bas treba navijat za bidnog cisto da ak ovaj pobjedi jebali smo ježa
2015-09-08
Trump izabran, a Biden izbran. Ako, neka.
Nami ni u džep ni iz džepa.
Nami ni u džep ni iz džepa.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Trumpov pacifizam izvire iz toga da on kurca ne kuži u politici. On ne zna gdje hrvatska a gdje laos.
Za politiku prazan stick. Zato njegovi pregovori , koji će biti vraćeni nultu točku završavaju sa pusom kim il sungu. Tako bi završili i sa si đi pengom.
Jer on uopće ne zna što bi u politici. Kao da keruma staviš za predsjednika da pregovora s nekim.
Sramota.
A desničarima, ne znam što im se sviđa kod njega, to što ima otkopčan šlic, ne gleda melaniju i što je rekao onoj retardiranoj greti da je idiot ili ono - nisam doktor al da probaju popit dezinficijens za koronu?! Valjda to. Al nisu to kvalifikacije za predsjednika SAD.
Za politiku prazan stick. Zato njegovi pregovori , koji će biti vraćeni nultu točku završavaju sa pusom kim il sungu. Tako bi završili i sa si đi pengom.
Jer on uopće ne zna što bi u politici. Kao da keruma staviš za predsjednika da pregovora s nekim.
Sramota.
A desničarima, ne znam što im se sviđa kod njega, to što ima otkopčan šlic, ne gleda melaniju i što je rekao onoj retardiranoj greti da je idiot ili ono - nisam doktor al da probaju popit dezinficijens za koronu?! Valjda to. Al nisu to kvalifikacije za predsjednika SAD.
2015-08-15
koji je tebi kurac..drz se ti plenkonje...kaya wrote:Trumpov pacifizam izvire iz toga da on kurca ne kuži u politici. On ne zna gdje hrvatska a gdje laos.
Sramota.
2015-09-08
jebote onaj papak u banskim dvorima je dobro neke mlatnuo kurcem po celu
2015-09-08
Vuče, što je tebi dobro kod ovog konobara? Misliš da je ostao da bi škoro za premijera i lustracija ili?
2015-08-15
....opet škoro...kaya wrote:Vuče, što je tebi dobro kod ovog konobara? Misliš da je ostao da bi škoro za premijera i lustracija ili?
2015-09-08
A tko drugi boktevuksadinare wrote:....opet škoro...kaya wrote:Vuče, što je tebi dobro kod ovog konobara? Misliš da je ostao da bi škoro za premijera i lustracija ili?
Last edited by kaya on 10/11/2020, 16:00; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
https://www.dnevno.hr/vijesti/razgrabili-milijarde-eura-prijatelji-kumovi-djeca-i-poslovni-suradnici-omastili-brk-novcem-iz-europe-1602681/kaya wrote:A tko drugi boktevuksadinare wrote:....opet škoro...kaya wrote:Vuče, što je tebi dobro kod ovog konobara? Misliš da je ostao da bi škoro za premijera i lustracija ili?
2015-09-08
Skoro kriv sto je ziv
2015-09-08
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Biden vs Trump
» Biden bijesan: ‘Za ovo je kriv Trump!‘
» Biden: Ako se Trump ne kandidira neću ni ja
» Vučić Bidena zove prijateljem, a Biden pomješao Srbiju i Hrvatsku
» Biden admin freezes Trump HHS rule meant to lower insulin prices
» Biden bijesan: ‘Za ovo je kriv Trump!‘
» Biden: Ako se Trump ne kandidira neću ni ja