KRAĐA STOLJEĆA
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: KRAĐA STOLJEĆA
Ma ima Noorka seksa ali sve je to nedovoljno dok mene ne oproba
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ako bankrotira tih 5 mlrd će mu vrijediti taman koliko je dužanmarcellus wrote:vili40 wrote:bolje da skupljaju novce(oko 400 miliona dolara)koje je trump dužan,red je pomoći onom koga slijepo slijediš.No bojim se da će ga ostaviti na suhom,već mu sad okenuli leđa.epikur37 wrote:Krađa koju desna, republikanska amerika ne smije odšutiti...
trump nije ništa dužan, njegova je imovina 5 milijardi eura. Ako vjeruješ pričama o bankrotu onda si idiot.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Teče Sava ispod mosta
i nikad joj nije dosta.
Njoj nije, a meni je
dosta šizofrenije.
i nikad joj nije dosta.
Njoj nije, a meni je
dosta šizofrenije.
crvenkasti-
2014-04-17
cicvara = ?Noor wrote:prežgana=ajnprenepikur37 wrote:https://www.coolinarika.com/recept/863493/Noor wrote:hah, ipak sam bila u pravuepikur37 wrote:Noor wrote:Apolone, danas si opet za Trumpiku?epikur37 wrote:Krađa koju desna, republikanska amerika ne smije odšutiti...
danas sam za sirutku draga ofelijo
pomagaj
raskopčaj mi košulju i rashladi atletska prsa
prežganu juhicu preporučam :)
najvolem ali tek sutra
danas još sam
u boci
Istina laže- Posts : 196
2020-10-29
Istina laže wrote:cicvara = ?Noor wrote:prežgana=ajnprenepikur37 wrote:https://www.coolinarika.com/recept/863493/Noor wrote:hah, ipak sam bila u pravuepikur37 wrote:Noor wrote:Apolone, danas si opet za Trumpiku?epikur37 wrote:Krađa koju desna, republikanska amerika ne smije odšutiti...
pomagaj
najvolem ali tek sutra
danas još sam
u boci
nije
cicvara je nešto drugo
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Sora wrote:Ako bankrotira tih 5 mlrd će mu vrijediti taman koliko je dužanmarcellus wrote:vili40 wrote:bolje da skupljaju novce(oko 400 miliona dolara)koje je trump dužan,red je pomoći onom koga slijepo slijediš.No bojim se da će ga ostaviti na suhom,već mu sad okenuli leđa.epikur37 wrote:Krađa koju desna, republikanska amerika ne smije odšutiti...
trump nije ništa dužan, njegova je imovina 5 milijardi eura. Ako vjeruješ pričama o bankrotu onda si idiot.
bankrotirat možeš samo ako si dužan osjetno više nego što ti je imovina.
A trumpova imovina je uvijek bila višestruko veća od zaduženja. Za pet-šest milijardi. Dolara. Američkih.
krađa je toliko očita da, dok institucije odrađuju svoj posao, trump opušteno igra golf ...
to ti je demokracija kad oporba može ukrasti izbore
vili40-
2015-08-02
to su Rusi glasali, ovaj put dopisno i za pravog kandidata.vili40 wrote:to ti je demokracija kad oporba može ukrasti izbore
Ajnpren, ili po slo "prežganka".crvenkasti wrote:ampreh juha
čekaju se još glasovi iz Kinemutava baštarda wrote:to su Rusi glasali, ovaj put dopisno i za pravog kandidata.vili40 wrote:to ti je demokracija kad oporba može ukrasti izbore
vili40-
2015-08-02
Ma je li?
A kada Vuchic u Srbiji pokrade izbore i pobijedi, onda to prođe gotovo nezapaženo. i nikoga nije uopće briga?
A kad u Americi malo kradu, onda je to krađa stoljeća!
Dajte, ljudi, imajte ista mjerila za sve!
A kada Vuchic u Srbiji pokrade izbore i pobijedi, onda to prođe gotovo nezapaženo. i nikoga nije uopće briga?
A kad u Americi malo kradu, onda je to krađa stoljeća!
Dajte, ljudi, imajte ista mjerila za sve!
crvenkasti-
2014-04-17
ne, to je krađa.vili40 wrote:to ti je demokracija kad oporba može ukrasti izbore
nisu oni nikakva oporba, Trump je jednostavno anomalija u pseudodemokraciji. Jednak pristup medijima, jednak medijski tretman? Nije li to bio preduvjet svakih slobodnih izbora.
A mrtvih birača više nego hadezeovih
Ah, 21. je stoljeće, očito moram ić na koledž i obrazovat se, "novo normalno"...
vili40 wrote:čekaju se još glasovi iz Kinemutava baštarda wrote:to su Rusi glasali, ovaj put dopisno i za pravog kandidata.vili40 wrote:to ti je demokracija kad oporba može ukrasti izbore
nema potrebe, dopisno su za Bidena već glasali Idi Amin, Enver Hoxha, Ceaussescu, Todor Živkov, Čombe, Mobutu Sese Seko, Seku Ture, Bokasa, Manolić i pokojni Pantelija.
ja ne znam ali zemlja koja se hvali slobodama,demokracijom i institucijama morala bi to riješiti.Ako ima dokaza za krađu vjerujem da će se krađa i otkriti.Za sada su svi dokazi nikakvi,obične žalopojke.A Trump po starom ko stari revolveraš odmah se hvata za odvjetnike(sreća ne smije za pištolj)a to je bio i najavio prije da neće prihvatiti poraz.Zvao je svoje birače da ne glasuju poštom nego da izađu direktno na izbore i postigao je to.I onda zaustavi brojanje hahaha...marcellus wrote:ne, to je krađa.vili40 wrote:to ti je demokracija kad oporba može ukrasti izbore
nisu oni nikakva oporba, Trump je jednostavno anomalija u pseudodemokraciji. Jednak pristup medijima, jednak medijski tretman? Nije li to bio preduvjet svakih slobodnih izbora.
A mrtvih birača više nego hadezeovih
Ah, 21. je stoljeće, očito moram ić na koledž i obrazovat se, "novo normalno"...
vili40-
2015-08-02
ne, ajnpren je juha, a cicvara vrsta kaše od kukuruznog brašna, sira i kajmaka :)Istina laže wrote:cicvara = ?Noor wrote:prežgana=ajnprenepikur37 wrote:https://www.coolinarika.com/recept/863493/Noor wrote:hah, ipak sam bila u pravuepikur37 wrote:Noor wrote:Apolone, danas si opet za Trumpiku?epikur37 wrote:Krađa koju desna, republikanska amerika ne smije odšutiti...
pomagaj
najvolem ali tek sutra
danas još sam
u boci
epikur37 wrote:Harris je inkarnacija budućih vjerskih tendencija, posebno za neke mlade osobe koje žele razviti multivjeru (multifaith), koja ne ulazi u sferu međuvjerskih odnosa, već u oblik iznad jedne vjeroispovijesti, odnosno vjerovanje da nitko nije iznad drugoga, neki spoj liberalnog kršćanstva, islama i judaizma. Harris je bila vezana uz Beaua Bidena, sina Joea Bidena koji je umro 2015., a bio je glavni tužitelj u Delawareu, a ona u Kaliforniji, te su se često telefonski čuli i borili se za iste ciljeve. Upravo je to prijateljstvo, kako je sada rekla, bilo presudno da prihvati kandidaturu za potpredsjednicu SAD-a. U SAD-u se istodobno bira predsjednik i potpredsjednik države.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/tko-je-kamala-harris-hoce-li-amerika-imati-prvu-zenu-potpredsjednicu-i-to-crnkinju-1443916 - www.vecernji.hr
-------------
a i koje matoro smeće je ovaj silvije tomašević
Najbolje je kad vele da je crnkinja.
Kak je crnkinja kad joj je mater indoeuropljanka (Indijka), a stari crni s Jamajke?
Onda je mulatkinja.
Ili još bolje ova mala?
Ili je ovo crnkinja (subsaharski negroidi)?
Taman koliko se one prve dvije mogu nazivati crnkinjama, mogu i bjelkinjama.
Jebem im mater kretensku ti idioti niš ne priznaju kaj je od biologije, kemije i fizike.
Npr.:
Sora je ********* pijandura.
Ne nije - ona je trijezna i pobožna Hrvatica i pokoru dela na koljenima u Mariji Bistrici!!
Kak mater mu jebem??
Novo normalno??
Moš misliti.
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Izborna krađa
» Kolakušić: Lex je najgora prijevara i krađa
» Budimo iskreni, porez na nekretnine je krađa
» Krađa i poklanjanje zemljišta novim izmjerama