KRAĐA STOLJEĆA
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: KRAĐA STOLJEĆA
vili40 wrote:ma koji porezni dug,jesi li ti uopće čitao?n_razbojnik wrote:Od tog poreznog duga ništa, možda će sada Alexandria probati opet...nece mu proci ti kapitalisticki trikovi u knjigovodstvuvili40 wrote:https://www.vecernji.hr/vijesti/predsjednik-milijarder-trump-duzan-stotine-milijuna-dolara-1434558
Dužan je još na to u bar 4 zemlje sad mi se ne da tražiti,znam da je jedna od tih Turska banka ili tako nešto.Sad će to sve polako van,zato se i ne da van iz bijele kuće već se zašvasao i zablindirao.
Tamo je ionako svako svakome dužan.
Guest- Guest
eto ti čitav link samo o porezu na dobit ti pitaš koji porezni dugvili40 wrote:ma koji porezni dug,jesi li ti uopće čitao?n_razbojnik wrote:Od tog poreznog duga ništa, možda će sada Alexandria probati opet...nece mu proci ti kapitalisticki trikovi u knjigovodstvuvili40 wrote:https://www.vecernji.hr/vijesti/predsjednik-milijarder-trump-duzan-stotine-milijuna-dolara-1434558
Dužan je još na to u bar 4 zemlje sad mi se ne da tražiti,znam da je jedna od tih Turska banka ili tako nešto.Sad će to sve polako van,zato se i ne da van iz bijele kuće već se zašvasao i zablindirao.
je, morat će ga tenkovima Joe isćerat...a kad ga isćeramo samo će mu gaće ostat...jer je dužan 400 milijuna a net worth mu 3 milijarde...gotov, propo...
2014-04-15
Proizlazi da je predsjednik milijarder dužan stotine i stotine milijuna dolara
inače fina i okrugla brojka, do koje se došlo iscprnim istragama...dužan, golemo
inače fina i okrugla brojka, do koje se došlo iscprnim istragama...dužan, golemo
2014-04-15
prežgana=ajnprenepikur37 wrote:https://www.coolinarika.com/recept/863493/Noor wrote:hah, ipak sam bila u pravuepikur37 wrote:Noor wrote:Apolone, danas si opet za Trumpiku?epikur37 wrote:Krađa koju desna, republikanska amerika ne smije odšutiti...
danas sam za sirutku draga ofelijo
pomagaj
raskopčaj mi košulju i rashladi atletska prsa
prežganu juhicu preporučam :)
najvolem ali tek sutra
danas još sam
u boci
marcellus wrote:vili40 wrote:bolje da skupljaju novce(oko 400 miliona dolara)koje je trump dužan,red je pomoći onom koga slijepo slijediš.No bojim se da će ga ostaviti na suhom,već mu sad okenuli leđa.epikur37 wrote:Krađa koju desna, republikanska amerika ne smije odšutiti...
trump nije ništa dužan, njegova je imovina 5 milijardi eura. Ako vjeruješ pričama o bankrotu onda si idiot.
Nije sporan dug, nego rezultati njuškanja poreznika.
Većini utajivača milijardera, imovina je veća od dugovanja. Radi se o kršenju zakona.
nakaza- Posts : 318
2019-08-05
mutava baštarda wrote:koliko vrijedi krađa ovih izbora? tko će platiti taj dug?vili40 wrote:bolje da skupljaju novce(oko 400 miliona dolara)koje je trump dužan,red je pomoći onom koga slijepo slijediš.No bojim se da će ga ostaviti na suhom,već mu sad okenuli leđa.epikur37 wrote:Krađa koju desna, republikanska amerika ne smije odšutiti...
Američki vojnici koji će ginuti boktepitaj za čiji extra profit po svjetskim zabitima i tko zna koliko dekapitiranih i kaj sve ne kad se islamisti raznih fela opet natrpaju dolarima i oružjem.
A onda nova trpačina tzv. Europe. E to bumo plaćali mi.
Tak da ono ... ahm ... veselo.
Guest- Guest
Noor wrote:prežgana=ajnprenepikur37 wrote:https://www.coolinarika.com/recept/863493/Noor wrote:hah, ipak sam bila u pravuepikur37 wrote:Noor wrote:Apolone, danas si opet za Trumpiku?epikur37 wrote:Krađa koju desna, republikanska amerika ne smije odšutiti...
pomagaj
najvolem ali tek sutra
danas još sam
u boci
Taj ajnprin nikad nisam šmekal.
Nego ... kaj si rekla, kak se zove ova mala na avu?
Guest- Guest
On je inače leftardski idiot... pola korona krize se kliberio i sve ga bilo sram uskočiti u barku našeg skipera yodleka, jer je kod njega bilo kakti sve ok... e sad kad su mu susjedi počeli riknjavat, sad se usro ko grlica i odmah bi izvanredne izbore da njegov Peđa Vastaša Grbin zasjedne na poziciju predsjednika vlade...marcellus wrote:vili40 wrote:bolje da skupljaju novce(oko 400 miliona dolara)koje je trump dužan,red je pomoći onom koga slijepo slijediš.No bojim se da će ga ostaviti na suhom,već mu sad okenuli leđa.epikur37 wrote:Krađa koju desna, republikanska amerika ne smije odšutiti...
trump nije ništa dužan, njegova je imovina 5 milijardi eura. Ako vjeruješ pričama o bankrotu onda si idiot.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:On je inače leftardski idiot... pola korona krize se kliberio i sve ga bilo sram uskočiti u barku našeg skipera yodleka, jer je kod njega bilo kakti sve ok... e sad kad su mu susjedi počeli riknjavat, sad se usro ko grlica i odmah bi izvanredne izbore da njegov Peđa Vastaša Grbin zasjedne na poziciju predsjednika vlade...marcellus wrote:vili40 wrote:bolje da skupljaju novce(oko 400 miliona dolara)koje je trump dužan,red je pomoći onom koga slijepo slijediš.No bojim se da će ga ostaviti na suhom,već mu sad okenuli leđa.epikur37 wrote:Krađa koju desna, republikanska amerika ne smije odšutiti...
Kad vastaša Peđa zagrmi ... Hercegbosno srce ponosnoooooo ...!
Guest- Guest
vratit će se Peđa s tisuću momaka :DSovak wrote:michaellcmacha wrote:On je inače leftardski idiot... pola korona krize se kliberio i sve ga bilo sram uskočiti u barku našeg skipera yodleka, jer je kod njega bilo kakti sve ok... e sad kad su mu susjedi počeli riknjavat, sad se usro ko grlica i odmah bi izvanredne izbore da njegov Peđa Vastaša Grbin zasjedne na poziciju predsjednika vlade...marcellus wrote:vili40 wrote:bolje da skupljaju novce(oko 400 miliona dolara)koje je trump dužan,red je pomoći onom koga slijepo slijediš.No bojim se da će ga ostaviti na suhom,već mu sad okenuli leđa.epikur37 wrote:Krađa koju desna, republikanska amerika ne smije odšutiti...
Kad vastaša Peđa zagrmi ... Hercegbosno srce ponosnoooooo ...!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Harris je inkarnacija budućih vjerskih tendencija, posebno za neke mlade osobe koje žele razviti multivjeru (multifaith), koja ne ulazi u sferu međuvjerskih odnosa, već u oblik iznad jedne vjeroispovijesti, odnosno vjerovanje da nitko nije iznad drugoga, neki spoj liberalnog kršćanstva, islama i judaizma. Harris je bila vezana uz Beaua Bidena, sina Joea Bidena koji je umro 2015., a bio je glavni tužitelj u Delawareu, a ona u Kaliforniji, te su se često telefonski čuli i borili se za iste ciljeve. Upravo je to prijateljstvo, kako je sada rekla, bilo presudno da prihvati kandidaturu za potpredsjednicu SAD-a. U SAD-u se istodobno bira predsjednik i potpredsjednik države.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/tko-je-kamala-harris-hoce-li-amerika-imati-prvu-zenu-potpredsjednicu-i-to-crnkinju-1443916 - www.vecernji.hr
-------------
a i koje matoro smeće je ovaj silvije tomašević
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/tko-je-kamala-harris-hoce-li-amerika-imati-prvu-zenu-potpredsjednicu-i-to-crnkinju-1443916 - www.vecernji.hr
-------------
a i koje matoro smeće je ovaj silvije tomašević
2015-08-06
evo, bum ti prišapnulaSovak wrote:Noor wrote:prežgana=ajnprenepikur37 wrote:https://www.coolinarika.com/recept/863493/Noor wrote:hah, ipak sam bila u pravuepikur37 wrote:Noor wrote:Apolone, danas si opet za Trumpiku?epikur37 wrote:Krađa koju desna, republikanska amerika ne smije odšutiti...
pomagaj
najvolem ali tek sutra
danas još sam
u boci
Noor wrote:evo, bum ti prišapnulaSovak wrote:Noor wrote:prežgana=ajnprenepikur37 wrote:https://www.coolinarika.com/recept/863493/Noor wrote:hah, ipak sam bila u pravuepikur37 wrote:Noor wrote:Apolone, danas si opet za Trumpiku?epikur37 wrote:Krađa koju desna, republikanska amerika ne smije odšutiti...
pomagaj
najvolem ali tek sutra
danas još sam
u boci
reci i meni...taman je :)
2015-08-06
Noor wrote:evo, bum ti prišapnulaSovak wrote:Noor wrote:prežgana=ajnprenepikur37 wrote:https://www.coolinarika.com/recept/863493/Noor wrote:hah, ipak sam bila u pravuepikur37 wrote:Noor wrote:Apolone, danas si opet za Trumpiku?epikur37 wrote:Krađa koju desna, republikanska amerika ne smije odšutiti...
pomagaj
najvolem ali tek sutra
danas još sam
u boci
Kak, kak ... malo mi šumi u uhu?
Guest- Guest
znatiželjnici jedni...rekla sam vam i previše, više ništa :)
sad ce ameri vidit cija baba crnu vunu prede :D
nisu dzaba govorili kod nas , amerika i engleska bice zemlja proleterska :D
druze bajden mi ti se kunemo :D
ma ko ih jebe na kraju krajeva, jel seru po cjelom svijetu, seru
pa nek malo sranja bude i kod njih
imali su 5 minuta slave kad je cccp pao
nisu dzaba govorili kod nas , amerika i engleska bice zemlja proleterska :D
druze bajden mi ti se kunemo :D
ma ko ih jebe na kraju krajeva, jel seru po cjelom svijetu, seru
pa nek malo sranja bude i kod njih
imali su 5 minuta slave kad je cccp pao
misliš...o zafrigu?Leviathan2 wrote:jel ti to o zaprski govoris:)Noor wrote:znatiželjnici jedni...rekla sam vam i previše, više ništa :)
heheheNoor wrote:misliš...o zafrigu?Leviathan2 wrote:jel ti to o zaprski govoris:)Noor wrote:znatiželjnici jedni...rekla sam vam i previše, više ništa :)
vis kak sve znas
pa dis norka, krava te neubola
imal posla
imal seksa
imal kestenja
ima svega, al samo ovo zadnje mi škodi :)Leviathan2 wrote:heheheNoor wrote:misliš...o zafrigu?Leviathan2 wrote:jel ti to o zaprski govoris:)Noor wrote:znatiželjnici jedni...rekla sam vam i previše, više ništa :)
vis kak sve znas
pa dis norka, krava te neubola
imal posla
imal seksa
imal kestenja
Ma ima Noorka seksa ali sve je to nedovoljno dok mene ne oproba
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Izborna krađa