Ovo je neki drugi svijet
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ovo je neki drugi svijet
I zamotana pjeva kompoziciju jednog Židova koju su katolici/kršćani preuzeli kao svoju. Ok, možda si u pravu, možda su islamdžije zaključili da će nas pokoriti arapskim djevama anđeoskog glasa i izgleda, i u tome umalo uspjeliaben wrote:melkior wrote:Međutim, ova reakcija na njeno sudjelovanje u Voice-u mi daje više materijala za razmišljanje: boji li se zapadni svijet više Boga ili islama ili religije općenito? I je li uopće sposoban razdvojiti jedno od drugog? U suštini, ovo nije trebala biti politička tema, ali nisam znao kad sam postavljao temu da je na kraju ona sama postala žrtva politike. Politike ili kulturne netrpeljivosti? Islam u stvari podsjeća Zapad na ono od čega podsvjesno želi pobjeći; Boga. Curu su zapravo u Francuskoj optužili za islamizaciju i podršku terorizmu. Sad se vratite na Voice i pogledajte video još jednom, ona je sve, samo ne terorist...
nis otvaro videa, i nis reagiro na njen glos ili izgljed, nego isključivo na tvoju pogrješnu obzervaciju da vode nemo politike.
žinska se zamotala na zapadu i išće biti javna- to je ko da mene nojdeš kako žedan provaljujen u podrum zlatana plenkovića- znoš, nis se hoti napiti nego samo provjeravan bravu, jel.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Moja stav je da se ne mogu u isti koš trpati muslimani iz Turske, muslimani iz Sirije, muslimani iz Tunisa, muslimani iz Pakistana...među njima postoje znatne razlike u mentalitetu. Moram priznati da sam osobno slab na područje Sirije, Libanona i Irana.Legendovich wrote:nisam,bash budem i javim ti..No ima izrazito jak osjecaj patriotizma,ali i vjerski je jako usmjeren..vjerovatno oboje,ali pitam..melkior wrote:Nisi ga pitao jel bi ratovao na strani Turske zato što je musliman ili zato što je Turčin?Legendovich wrote:Ne znam bash..Islamdžije su vrlo prijetvorni..
evo jucerasnji slucaj..poznam jednog Turcina,koji se ponasa,manifestira,izgleda svakako samo ne kao Turcin..vedra lica,uvijek nasmijan kao konjusna,veseo,za drustvo i zabavu...
i trtljamo tako..kadli tema ratovi..
i ispuca on..Da Svabija i turska zarate,ne bi on,a niti one koje zna bjezali vanka..nego.." javili bi mi Eroganu da posalje oruzje,i ubijali svabe.."...ne znam..ne vjerujem ja uopce islamdžijama..
dakle,nemaju oni niti straha sto ih je vise o deset puta manje nego svaba...popicilo bi se to i raskupusali svabiju samo tako..
2015-08-09
Jednostavno, ta područja su imala kulturu i prije prihvata islama...melkior wrote:Moram priznati da sam osobno slab na područje Sirije, Libanona i Irana.Legendovich wrote:nisam,bash budem i javim ti..No ima izrazito jak osjecaj patriotizma,ali i vjerski je jako usmjeren..vjerovatno oboje,ali pitam..melkior wrote:Nisi ga pitao jel bi ratovao na strani Turske zato što je musliman ili zato što je Turčin?Legendovich wrote:Ne znam bash..Islamdžije su vrlo prijetvorni..
evo jucerasnji slucaj..poznam jednog Turcina,koji se ponasa,manifestira,izgleda svakako samo ne kao Turcin..vedra lica,uvijek nasmijan kao konjusna,veseo,za drustvo i zabavu...
i ispuca on..Da Svabija i turska zarate,ne bi on,a niti one koje zna bjezali vanka..nego.." javili bi mi Eroganu da posalje oruzje,i ubijali svabe.."...ne znam..ne vjerujem ja uopce islamdžijama..
dakle,nemaju oni niti straha sto ih je vise o deset puta manje nego svaba...popicilo bi se to i raskupusali svabiju samo tako..
2015-08-09
melkior wrote:I zamotana pjeva kompoziciju jednog Židova koju su katolici/kršćani preuzeli kao svoju. Ok, možda si u pravu, možda su islamdžije zaključili da će nas pokoriti arapskim djevama anđeoskog glasa i izgleda, i u tome umalo uspjeliaben wrote:melkior wrote:Međutim, ova reakcija na njeno sudjelovanje u Voice-u mi daje više materijala za razmišljanje: boji li se zapadni svijet više Boga ili islama ili religije općenito? I je li uopće sposoban razdvojiti jedno od drugog? U suštini, ovo nije trebala biti politička tema, ali nisam znao kad sam postavljao temu da je na kraju ona sama postala žrtva politike. Politike ili kulturne netrpeljivosti? Islam u stvari podsjeća Zapad na ono od čega podsvjesno želi pobjeći; Boga. Curu su zapravo u Francuskoj optužili za islamizaciju i podršku terorizmu. Sad se vratite na Voice i pogledajte video još jednom, ona je sve, samo ne terorist...
nis otvaro videa, i nis reagiro na njen glos ili izgljed, nego isključivo na tvoju pogrješnu obzervaciju da vode nemo politike.
žinska se zamotala na zapadu i išće biti javna- to je ko da mene nojdeš kako žedan provaljujen u podrum zlatana plenkovića- znoš, nis se hoti napiti nego samo provjeravan bravu, jel.
ne mislin jo da se islamdžije poslali ovu žinsku da pokori zaoad, nego da ova žinska koristi politiju za svoju promociju.
toto kotunjo, rock me baby, peder u vešti-->politika
2014-04-16
prckov likes this post
Ako ćemo pošteno, Kur´an zabranjuje upotrebu instrumenata u slavljenju Boga odnosno u glazbi, jer sve što nije ljudski glas vrijeđa Allaha. Zato u džamijama nema instrumenata, samo mujezin s minareta zavija.melkior wrote:Jednostavno, ta područja su imala kulturu i prije prihvata islama...melkior wrote:Moram priznati da sam osobno slab na područje Sirije, Libanona i Irana.Legendovich wrote:nisam,bash budem i javim ti..No ima izrazito jak osjecaj patriotizma,ali i vjerski je jako usmjeren..vjerovatno oboje,ali pitam..melkior wrote:Nisi ga pitao jel bi ratovao na strani Turske zato što je musliman ili zato što je Turčin?Legendovich wrote:Ne znam bash..Islamdžije su vrlo prijetvorni..
2015-08-09
Mislim da si u krivu, što potvrđuje i ovaj video ispod:aben wrote:melkior wrote:I zamotana pjeva kompoziciju jednog Židova koju su katolici/kršćani preuzeli kao svoju. Ok, možda si u pravu, možda su islamdžije zaključili da će nas pokoriti arapskim djevama anđeoskog glasa i izgleda, i u tome umalo uspjeliaben wrote:melkior wrote:Međutim, ova reakcija na njeno sudjelovanje u Voice-u mi daje više materijala za razmišljanje: boji li se zapadni svijet više Boga ili islama ili religije općenito? I je li uopće sposoban razdvojiti jedno od drugog? U suštini, ovo nije trebala biti politička tema, ali nisam znao kad sam postavljao temu da je na kraju ona sama postala žrtva politike. Politike ili kulturne netrpeljivosti? Islam u stvari podsjeća Zapad na ono od čega podsvjesno želi pobjeći; Boga. Curu su zapravo u Francuskoj optužili za islamizaciju i podršku terorizmu. Sad se vratite na Voice i pogledajte video još jednom, ona je sve, samo ne terorist...
ne mislin jo da se islamdžije poslali ovu žinsku da pokori zaoad, nego da ova žinska koristi politiju za svoju promociju.
2015-08-09
sto zaljubljenost napravi..melkior wrote:Moja stav je da se ne mogu u isti koš trpati muslimani iz Turske, muslimani iz Sirije, muslimani iz Tunisa, muslimani iz Pakistana...među njima postoje znatne razlike u mentalitetu. Moram priznati da sam osobno slab na područje Sirije, Libanona i Irana.Legendovich wrote:nisam,bash budem i javim ti..No ima izrazito jak osjecaj patriotizma,ali i vjerski je jako usmjeren..vjerovatno oboje,ali pitam..melkior wrote:Nisi ga pitao jel bi ratovao na strani Turske zato što je musliman ili zato što je Turčin?Legendovich wrote:Ne znam bash..Islamdžije su vrlo prijetvorni..
Evo ovako..fakat..kad su arapi iz spomenutih drzava dosli u Svabiju,Turci su bili bjesni...za njih su arapi sto za druge cigani.,.razbijali su arape na svakom koraku,jerbo su ovi uglavnom prilazili turskim curama..kasnije,arapi su,posto su muslimani krenuli u Turske moše,džamije,i tamo je lagano krenulo pobracivanje po vjeri..Turci su se pomirili sa time da ne mogu udarati na arpae,jer se ovi pozivaju na muslimansko bratvo i islam kao vjeru..
sutra..ili preksutra ko bi ga zna..kad i ako,krenu sranja,arapi i turci ce biti jedno..puffat ce oni svi u jednu nargilu
Guest- Guest
melkior wrote:Mislim da si u krivu, što potvrđuje i ovaj video ispod:aben wrote:melkior wrote:I zamotana pjeva kompoziciju jednog Židova koju su katolici/kršćani preuzeli kao svoju. Ok, možda si u pravu, možda su islamdžije zaključili da će nas pokoriti arapskim djevama anđeoskog glasa i izgleda, i u tome umalo uspjeliaben wrote:melkior wrote:Međutim, ova reakcija na njeno sudjelovanje u Voice-u mi daje više materijala za razmišljanje: boji li se zapadni svijet više Boga ili islama ili religije općenito? I je li uopće sposoban razdvojiti jedno od drugog? U suštini, ovo nije trebala biti politička tema, ali nisam znao kad sam postavljao temu da je na kraju ona sama postala žrtva politike. Politike ili kulturne netrpeljivosti? Islam u stvari podsjeća Zapad na ono od čega podsvjesno želi pobjeći; Boga. Curu su zapravo u Francuskoj optužili za islamizaciju i podršku terorizmu. Sad se vratite na Voice i pogledajte video još jednom, ona je sve, samo ne terorist...
sve ča triboš znati je da ona želi da ti znoš za nju. i jo. i ov srbo iz njemačke. svi. think about it.
2014-04-16
Ne želi li to svaka žena? Nije li to u ženskoj prirodi? Taj poriv jači je od svake religije, svake politike, to je nešto što ne mogu i neće obuzdati ni svećenici ni popovi ni imami, hvala Boguaben wrote:melkior wrote:Mislim da si u krivu, što potvrđuje i ovaj video ispod:aben wrote:melkior wrote:I zamotana pjeva kompoziciju jednog Židova koju su katolici/kršćani preuzeli kao svoju. Ok, možda si u pravu, možda su islamdžije zaključili da će nas pokoriti arapskim djevama anđeoskog glasa i izgleda, i u tome umalo uspjeliaben wrote:melkior wrote:Međutim, ova reakcija na njeno sudjelovanje u Voice-u mi daje više materijala za razmišljanje: boji li se zapadni svijet više Boga ili islama ili religije općenito? I je li uopće sposoban razdvojiti jedno od drugog? U suštini, ovo nije trebala biti politička tema, ali nisam znao kad sam postavljao temu da je na kraju ona sama postala žrtva politike. Politike ili kulturne netrpeljivosti? Islam u stvari podsjeća Zapad na ono od čega podsvjesno želi pobjeći; Boga. Curu su zapravo u Francuskoj optužili za islamizaciju i podršku terorizmu. Sad se vratite na Voice i pogledajte video još jednom, ona je sve, samo ne terorist...
sve ča triboš znati je da ona želi da ti znoš za nju. i jo. i ov srbo iz njemačke. svi. think about it.
2015-08-09
melkior wrote:Ne želi li to svaka žena? Nije li to u ženskoj prirodi? Taj poriv jači je od svake religije, svake politike, to je nešto što ne mogu i neće obuzdati ni svećenici ni popovi ni imami, hvala Boguaben wrote:melkior wrote:Mislim da si u krivu, što potvrđuje i ovaj video ispod:aben wrote:melkior wrote:I zamotana pjeva kompoziciju jednog Židova koju su katolici/kršćani preuzeli kao svoju. Ok, možda si u pravu, možda su islamdžije zaključili da će nas pokoriti arapskim djevama anđeoskog glasa i izgleda, i u tome umalo uspjeliaben wrote:melkior wrote:Međutim, ova reakcija na njeno sudjelovanje u Voice-u mi daje više materijala za razmišljanje: boji li se zapadni svijet više Boga ili islama ili religije općenito? I je li uopće sposoban razdvojiti jedno od drugog? U suštini, ovo nije trebala biti politička tema, ali nisam znao kad sam postavljao temu da je na kraju ona sama postala žrtva politike. Politike ili kulturne netrpeljivosti? Islam u stvari podsjeća Zapad na ono od čega podsvjesno želi pobjeći; Boga. Curu su zapravo u Francuskoj optužili za islamizaciju i podršku terorizmu. Sad se vratite na Voice i pogledajte video još jednom, ona je sve, samo ne terorist...
ne. to ni u ženskoj prirodi. to je poriv muške prirode.
i, soma konstrukcija 'jači od religije' u kontekstu naravi, poriva i prirode otkrivo totalno nerazumijevanje religije; religije su formulacije naravi, poriva u prirode.
2014-04-16
Pogrešno, religija je parazitiranje na ljudskoj prirodi, ne uobličavanje iste. Religija je samo pokušaj discipliniranja prirode u skladu s nametnutim socijalnim i kulturnim normama.aben wrote:melkior wrote:Ne želi li to svaka žena? Nije li to u ženskoj prirodi? Taj poriv jači je od svake religije, svake politike, to je nešto što ne mogu i neće obuzdati ni svećenici ni popovi ni imami, hvala Boguaben wrote:melkior wrote:Mislim da si u krivu, što potvrđuje i ovaj video ispod:aben wrote:melkior wrote:I zamotana pjeva kompoziciju jednog Židova koju su katolici/kršćani preuzeli kao svoju. Ok, možda si u pravu, možda su islamdžije zaključili da će nas pokoriti arapskim djevama anđeoskog glasa i izgleda, i u tome umalo uspjeliaben wrote:melkior wrote:Međutim, ova reakcija na njeno sudjelovanje u Voice-u mi daje više materijala za razmišljanje: boji li se zapadni svijet više Boga ili islama ili religije općenito? I je li uopće sposoban razdvojiti jedno od drugog? U suštini, ovo nije trebala biti politička tema, ali nisam znao kad sam postavljao temu da je na kraju ona sama postala žrtva politike. Politike ili kulturne netrpeljivosti? Islam u stvari podsjeća Zapad na ono od čega podsvjesno želi pobjeći; Boga. Curu su zapravo u Francuskoj optužili za islamizaciju i podršku terorizmu. Sad se vratite na Voice i pogledajte video još jednom, ona je sve, samo ne terorist...
i, soma konstrukcija 'jači od religije' u kontekstu naravi, poriva i prirode otkrivo totalno nerazumijevanje religije; religije su formulacije naravi, poriva u prirode.
I kad bi ti bio u pravu, onda bi svijet i povijest umjetnosti bio pun golih muških akata koje su izradile slikarice, a u stvari je situacija obrnuta: svijet je pun ženskih akata koje su slikali muškarci, osim u staroj Grčkoj gdje su pederi određivali kanone estetike i pristojnosti.
2015-08-09
melkior wrote:Pogrešno, religija je parazitiranje na ljudskoj prirodi, ne uobličavanje iste. Religija je samo pokušaj discipliniranja prirode u skladu s nametnutim socijalnim i kulturnim normama.aben wrote:melkior wrote:Ne želi li to svaka žena? Nije li to u ženskoj prirodi? Taj poriv jači je od svake religije, svake politike, to je nešto što ne mogu i neće obuzdati ni svećenici ni popovi ni imami, hvala Boguaben wrote:melkior wrote:Mislim da si u krivu, što potvrđuje i ovaj video ispod:aben wrote:melkior wrote:I zamotana pjeva kompoziciju jednog Židova koju su katolici/kršćani preuzeli kao svoju. Ok, možda si u pravu, možda su islamdžije zaključili da će nas pokoriti arapskim djevama anđeoskog glasa i izgleda, i u tome umalo uspjeliaben wrote:melkior wrote:Međutim, ova reakcija na njeno sudjelovanje u Voice-u mi daje više materijala za razmišljanje: boji li se zapadni svijet više Boga ili islama ili religije općenito? I je li uopće sposoban razdvojiti jedno od drugog? U suštini, ovo nije trebala biti politička tema, ali nisam znao kad sam postavljao temu da je na kraju ona sama postala žrtva politike. Politike ili kulturne netrpeljivosti? Islam u stvari podsjeća Zapad na ono od čega podsvjesno želi pobjeći; Boga. Curu su zapravo u Francuskoj optužili za islamizaciju i podršku terorizmu. Sad se vratite na Voice i pogledajte video još jednom, ona je sve, samo ne terorist...
I kad bi ti bio u pravu, onda bi svijet i povijest umjetnosti bio pun golih muških akata koje su izradile slikarice, a u stvari je situacija obrnuta: svijet je pun ženskih akata koje su slikali muškarci, osim u staroj Grčkoj gdje su pederi određivali kanone estetike i pristojnosti.
jasno mi je, ljut si.
ali to ti ne daje za pravo da govoriš pizdarije. pametan si čovik, iako estetski osakaćen, i moreš razumiti da je religija talog, a ne prethodnik stvarnosti. ona je uvika uvjetovana prošlošću.
i ne zun di si uči povijest umjetnosti, ali neko ti je svašta izlago, ćo.
2014-04-16
Svećenici, popovi i imami su hrpa poremećenih pedera koji vole mlade dečkiće a žene drže kao roblje, i koji teže apsolutnoj vlasti, odnosno vlasti nad ljudskim dušama. Ono što Donald Trump predstavlja u kapitalizmu, to oni predstavljaju u vjerskoj i duhovnoj sferi. Sve religije su ogavne, a islam je najgora od svih.
2015-08-09
Jedino u čemu se slažemo jest da je religija talog.aben wrote:melkior wrote:Pogrešno, religija je parazitiranje na ljudskoj prirodi, ne uobličavanje iste. Religija je samo pokušaj discipliniranja prirode u skladu s nametnutim socijalnim i kulturnim normama.aben wrote:melkior wrote:Ne želi li to svaka žena? Nije li to u ženskoj prirodi? Taj poriv jači je od svake religije, svake politike, to je nešto što ne mogu i neće obuzdati ni svećenici ni popovi ni imami, hvala Boguaben wrote:melkior wrote:Mislim da si u krivu, što potvrđuje i ovaj video ispod:aben wrote:melkior wrote:I zamotana pjeva kompoziciju jednog Židova koju su katolici/kršćani preuzeli kao svoju. Ok, možda si u pravu, možda su islamdžije zaključili da će nas pokoriti arapskim djevama anđeoskog glasa i izgleda, i u tome umalo uspjeliaben wrote:melkior wrote:Međutim, ova reakcija na njeno sudjelovanje u Voice-u mi daje više materijala za razmišljanje: boji li se zapadni svijet više Boga ili islama ili religije općenito? I je li uopće sposoban razdvojiti jedno od drugog? U suštini, ovo nije trebala biti politička tema, ali nisam znao kad sam postavljao temu da je na kraju ona sama postala žrtva politike. Politike ili kulturne netrpeljivosti? Islam u stvari podsjeća Zapad na ono od čega podsvjesno želi pobjeći; Boga. Curu su zapravo u Francuskoj optužili za islamizaciju i podršku terorizmu. Sad se vratite na Voice i pogledajte video još jednom, ona je sve, samo ne terorist...
jasno mi je, ljut si.
ali to ti ne daje za pravo da govoriš pizdarije. pametan si čovik, iako estetski osakaćen, i moreš razumiti da je religija talog, a ne prethodnik stvarnosti. ona je uvika uvjetovana prošlošću.
i ne zun di si uči povijest umjetnosti, ali neko ti je svašta izlago, ćo.
2015-08-09
slozio bih se..Religije su sranje..isto kao i politicari..mali segment "pametnih" koji bi zivjeli,i zive na grbi vecine tupavaca..melkior wrote:Svećenici, popovi i imami su hrpa poremećenih pedera koji vole mlade dečkiće a žene drže kao roblje, i koji teže apsolutnoj vlasti, odnosno vlasti nad ljudskim dušama. Ono što Donald Trump predstavlja u kapitalizmu, to oni predstavljaju u vjerskoj i duhovnoj sferi. Sve religije su ogavne, a islam je najgora od svih.
Guest- Guest
melkior wrote:Svećenici, popovi i imami su hrpa poremećenih pedera koji vole mlade dečkiće a žene drže kao roblje, i koji teže apsolutnoj vlasti, odnosno vlasti nad ljudskim dušama. Ono što Donald Trump predstavlja u kapitalizmu, to oni predstavljaju u vjerskoj i duhovnoj sferi. Sve religije su ogavne, a islam je najgora od svih.
to ti je svetac- razina. al ok, kako oćeš.
2014-04-16
aben wrote:nemo politike, veliš..
ma ima, al moras rrazumit covika
nekad mu i ona druga glova razmislja
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Živimo u svijetu u kojem je apsolutno sve ispolitizirano, btw, cura više ne nosi hijab. Nisam više siguran je li to više vjerski ili politički skandal!? Cura u epizodi kako ti radikalni desničari mogu sjebat nastup u Voice-u.prckov wrote:aben wrote:nemo politike, veliš..
2015-08-09
Da ponovimo gradivo, ovom anđelu optuženom da propagira islamski terorizam:melkior wrote:Živimo u svijetu u kojem je apsolutno sve ispolitizirano, btw, cura više ne nosi hijab. Nisam više siguran je li to više vjerski ili politički skandal!? Cura u epizodi kako ti radikalni desničari mogu sjebat nastup u Voice-u.prckov wrote:aben wrote:nemo politike, veliš..
2015-08-09
U stvari, ne hijab nego turbanmelkior wrote:btw, cura više ne nosi hijab.prckov wrote:aben wrote:nemo politike, veliš..
Međutim ,kao modni dodatak, Istok ima tu egzotiku i misterioznost koja Zapadu nedostaje...Zapad je postao prost i vulgaran...
2015-08-09
e sad..moras ti meni "vratiti" sto sam razgolio istinu..da su te srbi zlostavljali..umno i..hmmm..tjelesno,dok si bijo mali...ali i poslije..aben wrote:melkior wrote:Svećenici, popovi i imami su hrpa poremećenih pedera koji vole mlade dečkiće a žene drže kao roblje, i koji teže apsolutnoj vlasti, odnosno vlasti nad ljudskim dušama. Ono što Donald Trump predstavlja u kapitalizmu, to oni predstavljaju u vjerskoj i duhovnoj sferi. Sve religije su ogavne, a islam je najgora od svih.
to ti je svetac- razina. al ok, kako oćeš.
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Longie, ovo neki tvoji, ali rade...
» “Neki će od vas da mi pucaju u leđa”
» Jupiter Bem: Neki na Balkanu bi još da ratuju :D
» neki novi, stari, klinci
» ...Žilav ovaj neki virus...
» “Neki će od vas da mi pucaju u leđa”
» Jupiter Bem: Neki na Balkanu bi još da ratuju :D
» neki novi, stari, klinci
» ...Žilav ovaj neki virus...