Ovo je neki drugi svijet
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ovo je neki drugi svijet
nemo politike, veliš..
2014-04-16
nije politika ni kada sirijska opozicija popizdi na babojeba zbog muhameda nego se radi o šumu u međureligijskim odnosima...aben wrote:melkior wrote:Ma kakva politika, ovo je jače od američkih izbora, da padneš na dupeaben wrote:da ni politika, a za jarca:)
muslimanka pivo kršćansku pismu, bradata žinska pivi u haljini i vidi joj se pinac, sve su to apolitične stvori...
Gdje prestaje politika a počinje ljudskost?aben wrote:nemo politike, veliš..
Gdje prestaje religija a počinje ljudskost?
Btw, cura je izjavila da više neće nositi hijab, a priložene fotografije to i potvrđuju. Nosila hijab ili ne, već je unaprijed osuđena, samo što ju sad više ne osuđuju zapadnjaci nego njeni, muslimani.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:Gdje prestaje politika a počinje ljudskost?aben wrote:nemo politike, veliš..
Btw, cura je izjavila da više neće nositi hijab, a priložene fotografije to i potvrđuju. Nosila hijab ili ne, već je unaprijed osuđena, samo što ju sad više ne osuđuju zapadnjaci nego njeni, muslimani.
ćo,
razumin da ti se žinska svidjo, ali nisi braindead ako si se užgo.
ljudskost i politika nisu stvori na istoj osi, pa da moreš pitati di jedno prestaje a drugo počinje
2014-04-16
prckov likes this post
Pa ja sam prije tjedan dana na ovom istom forumu pisao da treba baciti neutronsku bombu na Ankaru, a atomsku na Riyad, Mekkhu, Medinu te na Islamabad. Masovno uništenje islama.aben wrote:melkior wrote:Gdje prestaje politika a počinje ljudskost?aben wrote:nemo politike, veliš..
ćo,
ljudskost i politika nisu stvori na istoj osi, pa da moreš pitati di jedno prestaje a drugo počinje
2015-08-09
Pa ok, ako ti na ovoj temi ne vidiš ljudskost, onda mislim stvarnoaben wrote:melkior wrote:Gdje prestaje politika a počinje ljudskost?aben wrote:nemo politike, veliš..
ćo,
2015-08-09
aben ne zna st oje ljuckost..odrastao je uzgradi punoj srbskih oficira i policajaca,prije Deera..
Guest- Guest
A, onda tu nema pomoćiLegendovich wrote:aben ne zna st oje ljuckost..odrastao je uzgradi punoj srbskih oficira i policajaca,prije Deera..
2015-08-09
melkior wrote:A, onda tu nema pomoćiLegendovich wrote:aben ne zna st oje ljuckost..odrastao je uzgradi punoj srbskih oficira i policajaca,prije Deera..
Guest- Guest
Međutim, ova reakcija na njeno sudjelovanje u Voice-u mi daje više materijala za razmišljanje: boji li se zapadni svijet više Boga ili islama ili religije općenito? I je li uopće sposoban razdvojiti jedno od drugog? U suštini, ovo nije trebala biti politička tema, ali nisam znao kad sam postavljao temu da je na kraju ona sama postala žrtva politike. Politike ili kulturne netrpeljivosti? Islam u stvari podsjeća Zapad na ono od čega podsvjesno želi pobjeći; Boga. Curu su zapravo u Francuskoj optužili za islamizaciju i podršku terorizmu. Sad se vratite na Voice i pogledajte video još jednom, ona je sve, samo ne terorist...
2015-08-09
Svakako cura iskače iz svih razumnih normativnih okvira predvidljivosti, ali to joj je jebeni PLUSmelkior wrote:Međutim, ova reakcija na njeno sudjelovanje u Voice-u mi daje više materijala za razmišljanje: boji li se zapadni svijet više Boga ili islama ili religije općenito? I je li uopće sposoban razdvojiti jedno od drugog? U suštini, ovo nije trebala biti politička tema, ali nisam znao kad sam postavljao temu da je na kraju ona sama postala žrtva politike. Politike ili kulturne netrpeljivosti? Islam u stvari podsjeća Zapad na ono od čega podsvjesno želi pobjeći; Boga. Curu su zapravo u Francuskoj optužili za islamizaciju i podršku terorizmu. Sad se vratite na Voice i pogledajte video još jednom, ona je sve, samo ne terorist...
2015-08-09
Ne znam bash..Islamdžije su vrlo prijetvorni..
evo jucerasnji slucaj..poznam jednog Turcina,koji se ponasa,manifestira,izgleda svakako samo ne kao Turcin..vedra lica,uvijek nasmijan kao konjusna,veseo,za drustvo i zabavu...
i trtljamo tako..kadli tema ratovi..
i ispuca on..Da Svabija i turska zarate,ne bi on,a niti one koje zna bjezali vanka..nego.." javili bi mi Eroganu da posalje oruzje,i ubijali svabe.."...ne znam..ne vjerujem ja uopce islamdžijama..
dakle,nemaju oni niti straha sto ih je vise o deset puta manje nego svaba...popicilo bi se to i raskupusali svabiju samo tako..
evo jucerasnji slucaj..poznam jednog Turcina,koji se ponasa,manifestira,izgleda svakako samo ne kao Turcin..vedra lica,uvijek nasmijan kao konjusna,veseo,za drustvo i zabavu...
i ispuca on..Da Svabija i turska zarate,ne bi on,a niti one koje zna bjezali vanka..nego.." javili bi mi Eroganu da posalje oruzje,i ubijali svabe.."...ne znam..ne vjerujem ja uopce islamdžijama..
dakle,nemaju oni niti straha sto ih je vise o deset puta manje nego svaba...popicilo bi se to i raskupusali svabiju samo tako..
Guest- Guest
Nisi ga pitao jel bi ratovao na strani Turske zato što je musliman ili zato što je Turčin?Legendovich wrote:Ne znam bash..Islamdžije su vrlo prijetvorni..
2015-08-09
melkior wrote:Međutim, ova reakcija na njeno sudjelovanje u Voice-u mi daje više materijala za razmišljanje: boji li se zapadni svijet više Boga ili islama ili religije općenito? I je li uopće sposoban razdvojiti jedno od drugog? U suštini, ovo nije trebala biti politička tema, ali nisam znao kad sam postavljao temu da je na kraju ona sama postala žrtva politike. Politike ili kulturne netrpeljivosti? Islam u stvari podsjeća Zapad na ono od čega podsvjesno želi pobjeći; Boga. Curu su zapravo u Francuskoj optužili za islamizaciju i podršku terorizmu. Sad se vratite na Voice i pogledajte video još jednom, ona je sve, samo ne terorist...
nis otvaro videa, i nis reagiro na njen glos ili izgljed, nego isključivo na tvoju pogrješnu obzervaciju da vode nemo politike.
žinska se zamotala na zapadu i išće biti javna- to je ko da mene nojdeš kako žedan provaljujen u podrum zlatana plenkovića- znoš, nis se hoti napiti nego samo provjeravan bravu, jel.
2014-04-16
nisam,bash budem i javim ti..No ima izrazito jak osjecaj patriotizma,ali i vjerski je jako usmjeren..vjerovatno oboje,ali pitam..melkior wrote:Nisi ga pitao jel bi ratovao na strani Turske zato što je musliman ili zato što je Turčin?Legendovich wrote:Ne znam bash..Islamdžije su vrlo prijetvorni..
Guest- Guest
I zamotana pjeva kompoziciju jednog Židova koju su katolici/kršćani preuzeli kao svoju. Ok, možda si u pravu, možda su islamdžije zaključili da će nas pokoriti arapskim djevama anđeoskog glasa i izgleda, i u tome umalo uspjeliaben wrote:melkior wrote:Međutim, ova reakcija na njeno sudjelovanje u Voice-u mi daje više materijala za razmišljanje: boji li se zapadni svijet više Boga ili islama ili religije općenito? I je li uopće sposoban razdvojiti jedno od drugog? U suštini, ovo nije trebala biti politička tema, ali nisam znao kad sam postavljao temu da je na kraju ona sama postala žrtva politike. Politike ili kulturne netrpeljivosti? Islam u stvari podsjeća Zapad na ono od čega podsvjesno želi pobjeći; Boga. Curu su zapravo u Francuskoj optužili za islamizaciju i podršku terorizmu. Sad se vratite na Voice i pogledajte video još jednom, ona je sve, samo ne terorist...
nis otvaro videa, i nis reagiro na njen glos ili izgljed, nego isključivo na tvoju pogrješnu obzervaciju da vode nemo politike.
žinska se zamotala na zapadu i išće biti javna- to je ko da mene nojdeš kako žedan provaljujen u podrum zlatana plenkovića- znoš, nis se hoti napiti nego samo provjeravan bravu, jel.
2015-08-09
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Longie, ovo neki tvoji, ali rade...
» “Neki će od vas da mi pucaju u leđa”
» Jupiter Bem: Neki na Balkanu bi još da ratuju :D
» neki novi, stari, klinci
» ...Žilav ovaj neki virus...
» “Neki će od vas da mi pucaju u leđa”
» Jupiter Bem: Neki na Balkanu bi još da ratuju :D
» neki novi, stari, klinci