USA u iščekivanju postizbornih nereda...
Page 16 of 19
Page 16 of 19 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19
Re: USA u iščekivanju postizbornih nereda...
Biden povećao prednost u Nevadi , sad ima oko 11 tisuća glasova prednosti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sad si opet za bidena a prije deset minuta za trumpa...ti nisi bas svojRayMabus wrote:Biden povećao prednost u Nevadi , sad ima oko 11 tisuća glasova prednosti.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Od početka sam za Bidena iako mi nisu nešto previše bitni ovi izbori al ako će se poklat međusobno to mi je još najbolji scenarij.vuksadinare wrote:Sad si opet za bidena a prije deset minuta za trumpa...ti nisi bas svojRayMabus wrote:Biden povećao prednost u Nevadi , sad ima oko 11 tisuća glasova prednosti.
2014-04-11
Vrijeme je da se vratis u svoju galaksiju ili ce te vrapce pokupitRayMabus wrote:Od početka sam za Bidena iako mi nisu nešto previše bitni ovi izbori al ako će se poklat međusobno to mi je još najbolji scenarij.vuksadinare wrote:Sad si opet za bidena a prije deset minuta za trumpa...ti nisi bas svojRayMabus wrote:Biden povećao prednost u Nevadi , sad ima oko 11 tisuća glasova prednosti.
2015-09-08
vuksadinare wrote:Vrijeme je da se vratis u svoju galaksiju ili ce te vrapce pokupitRayMabus wrote:Od početka sam za Bidena iako mi nisu nešto previše bitni ovi izbori al ako će se poklat međusobno to mi je još najbolji scenarij.vuksadinare wrote:Sad si opet za bidena a prije deset minuta za trumpa...ti nisi bas svojRayMabus wrote:Biden povećao prednost u Nevadi , sad ima oko 11 tisuća glasova prednosti.
Ne sekiraj se. Dobro se zabavljam. Viš kako se lipo kolju u Americi. Ako Đo pobjedi Trump diže tužbu. Kokice.
2014-04-11
Zasto mrzis skoruRayMabus wrote:vuksadinare wrote:Vrijeme je da se vratis u svoju galaksiju ili ce te vrapce pokupitRayMabus wrote:Od početka sam za Bidena iako mi nisu nešto previše bitni ovi izbori al ako će se poklat međusobno to mi je još najbolji scenarij.vuksadinare wrote:Sad si opet za bidena a prije deset minuta za trumpa...ti nisi bas svojRayMabus wrote:Biden povećao prednost u Nevadi , sad ima oko 11 tisuća glasova prednosti.
Ne sekiraj se. Dobro se zabavljam. Viš kako se lipo kolju u Americi. Ako Đo pobjedi Trump diže tužbu. Kokice.
2015-09-08
Ne mrzim Škoru uopće. Smijem mu se kako je mislio doć na vlast da može grabiti iz državnog proračuna a kad ono prc Milojka.
2014-04-11
Ne bi grabio..lik nije uhljeba zivi citav zivot od svog rada...plenki maznjava i njegovi..u vrecama...tko je vidjen u slovenskoj..pa skoro je vise zaradio nego thompsonRayMabus wrote:Ne mrzim Škoru uopće. Smijem mu se kako je mislio doć na vlast da može grabiti iz državnog proračuna a kad ono prc Milojka.
2015-09-08
michaellcmacha wrote:šta se ovaj lav iz rijeke uzjebo... koji mu je kurac.... evo ja sam u utorak u 12,00 u trpimirovoj br 2, ispred poliklinike PROVITA... nek tamo dođe ja ga budem pričekao i nek mene počasti sa ovakvim psovkama koje je uputio Sovaku... nisam baš nekog zdravlja ali za toliko će biti amperaže.... :)
Miha, nemoj biti bedast ... ne daj im nikaj privatno.
U stanju su te te svinje razapeti vizavi svih rana iz kojih si krvaril.
To sam naučil na svojem primjeru.
A mi samo imamo svoj obraz iz 1991.
I to nam ne mogu ukrasti pa da se na trepavice postave.
Može ovo govno mene vrijeđati koliko hoće, to samo o njemu govori najviše.
Život koji sam prošel dal mi je debele živce.
Da nije, danas bi gnojil u nekoj bezimenoj grobnici.
Prije ili poslije ... naletil bu.
Ali ne kad njemu paše.
Nego kad njemu ne paše.
Svinja bu tada skvičal kak prasac na ''29. novembar''.
Badava. Institucije budu odradile svoj posel.
A ti Miha ... isto kak i ja sada .... daljinac, pivo i slani perec sa štanda.
Umočen u čisto bučino ulje.
Probaj.
Gušt samo takav.
Guest- Guest
demokracija ne postoji..a niti treba postojati..
Guest- Guest
Page 16 of 19 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19
Similar topics
» USA u iščekivanju postizbornih nereda...
» Raznolikost je snaga, u iščekivanju Kineske flote...
» Čim večera Vucić kreće u NY...UN strepi u isčekivanju njegovog dolaska. :)
» Putin poziva na integraciju s Bjelorusijom nakon izbornih nereda
» Zastupniku HDZ-a zbog izazivanja javnog nereda ukinut saborski imunitet, Ostojić i Kristić pošteđeni
» Raznolikost je snaga, u iščekivanju Kineske flote...
» Čim večera Vucić kreće u NY...UN strepi u isčekivanju njegovog dolaska. :)
» Putin poziva na integraciju s Bjelorusijom nakon izbornih nereda
» Zastupniku HDZ-a zbog izazivanja javnog nereda ukinut saborski imunitet, Ostojić i Kristić pošteđeni
Page 16 of 19