Da sam ja B.Petrov
Page 1 of 1
da sam ja božo petrov
Re: Da sam ja B.Petrov
zašto nemamo mogućnost izbora više odgovora odjednom?
ali evo, da sam ja Petrov prvo bih poradio na svojim kompleksima, nesigurnošću itd. pa onda na glasu, tj. glasiću u kojem se osjeća nestabilnost nesigurnost, pa bi onda poradio na držanju, i konačno na masi, povećao bi masu da djelujem dominantnije
ali onda opet kad razmislim toliki trud nema smisla kad on nema 2 grama mozga u glavi i kad je idijot
ali evo, da sam ja Petrov prvo bih poradio na svojim kompleksima, nesigurnošću itd. pa onda na glasu, tj. glasiću u kojem se osjeća nestabilnost nesigurnost, pa bi onda poradio na držanju, i konačno na masi, povećao bi masu da djelujem dominantnije
ali onda opet kad razmislim toliki trud nema smisla kad on nema 2 grama mozga u glavi i kad je idijot
Guest- Guest
imaš pravo, multiple choice activated.
i ja bih poradio na masi na njegovom mjestu, kosica mu je oke ali može to i bolje, fino je skrati i da se ne oblači ko pogrebnik, i onda možemo pričati.
i ja bih poradio na masi na njegovom mjestu, kosica mu je oke ali može to i bolje, fino je skrati i da se ne oblači ko pogrebnik, i onda možemo pričati.
kaj ovdje obitavaju gejisokej? Evac je musko.Antif_No1 wrote:Zvao bih Evu
2014-12-30
Pa dobro,nećemo sad cjepidlačit,osim toga ja sam antifašist,meni je urođena tolerancija.veber wrote:kaj ovdje obitavaju gejisokej? Evac je musko.Antif_No1 wrote:Zvao bih Evu
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
eva, radi toga da je ostavim negdje gdje nema neta. Da malo odmorimo
ja bih im svima hebo mamu za početak, da se zna tko je tko...dosta seronja ...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Nego vlado,koga bi ti podržao za forumskog madatara,marcelusovu koaliciju ili moju i dedinu koaliciju ?
2015-07-23
hm,jako teško pitanje?ovisi tko šta nudi i koliki vam je proračun...Antif_No1 wrote:Nego vlado,koga bi ti podržao za forumskog madatara,marcelusovu koaliciju ili moju i dedinu koaliciju ?
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
evo,mi ti nudimo da budeš ministar poljoprivrede
2015-07-23
Similar topics
» '' POČINJE KLJUČNI SASTANAK, GLAVNA TEMA - PETROV PREMIJER! Milanović: On je naš kandidat!; Petrov: Da, pričat ćemo i o tome.. ''
» PETROV
» Petrov vol II
» Petrov zavozio 87.000 kuna
» Petrov podržao HercegBosnu
» PETROV
» Petrov vol II
» Petrov zavozio 87.000 kuna
» Petrov podržao HercegBosnu
Page 1 of 1