Petrov podržao HercegBosnu
Page 1 of 1
Petrov podržao HercegBosnu
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1003903
DESKTOP
Mobilni • Index.hr
vijesti
Petrov o Kataloniji: Svaki narod treba imati pravo na samoopredjeljenje
PRIJE SAT | H.B.
FOTO: GETTY/FAH/INDEX
ČLAN saborskog odbora za vanjsku politiku i predsjednik Mosta, Božo Petrov za Index je kratko prokomentirao katalonsko proglašenje neovisnosti. Petrov kaže kako svaki narod treba imati pravo na samoopredjeljenje.
"Svaki narod treba imati pravo na samoopredjeljenje. Nedostatak volje za dijalogom i represivan pristup rješavanju ovog problema nije u duhu demokratskih načela slobodne Europe. Rješenje se treba tražiti u zakonskim okvirima", rekao je Petrov za Index.
"Jedini ispravan put je dijalog"
Petrov je dodao i kako je dijalog jedini ispravan put.
"Ako treba mijenjati zakonske okvire u Španjolskoj, dijalog i uvažavanje suprotstavljenih stajališta je jedini ispravan put.", kazao je za kraj Petrov.
DESKTOP
Mobilni • Index.hr
vijesti
Petrov o Kataloniji: Svaki narod treba imati pravo na samoopredjeljenje
PRIJE SAT | H.B.
FOTO: GETTY/FAH/INDEX
ČLAN saborskog odbora za vanjsku politiku i predsjednik Mosta, Božo Petrov za Index je kratko prokomentirao katalonsko proglašenje neovisnosti. Petrov kaže kako svaki narod treba imati pravo na samoopredjeljenje.
"Svaki narod treba imati pravo na samoopredjeljenje. Nedostatak volje za dijalogom i represivan pristup rješavanju ovog problema nije u duhu demokratskih načela slobodne Europe. Rješenje se treba tražiti u zakonskim okvirima", rekao je Petrov za Index.
"Jedini ispravan put je dijalog"
Petrov je dodao i kako je dijalog jedini ispravan put.
"Ako treba mijenjati zakonske okvire u Španjolskoj, dijalog i uvažavanje suprotstavljenih stajališta je jedini ispravan put.", kazao je za kraj Petrov.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Petrov podržao HercegBosnu
Ono. Kad ti pamet veli da su sve drzave nastale raspadom Juge u kurcu a ti opet podržavaš otcjepljenja, onda si sigurno psihijatar
Petrovu ne treba nista vjerovati..jedan dan ovako drugi dan onako..inace geostrateska politika mu nije jaca strana...u srajevu je nedugo drugi pjesmu pjevao i kleo se da on ne podrzava stvaranje treceg entiteta..tako da..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sora wrote:Ono. Kad ti pamet veli da su sve drzave nastale raspadom Juge u kurcu a ti opet podržavaš otcjepljenja, onda si sigurno psihijatar
Ča je flundro jugoslavska? Imaš problemov? Ča imaš? Imaj. Gdo te jebe.
Stribor-
2015-09-22
kic wrote:
vrijeđanje drugog forumaša.
Malo morgen. Ali ča sad ... ti si alfa i omega.
Stribor-
2015-09-22
Ni on, ja sam
AlfaOmega wrote:Ni on, ja sam
Tribaš lučiti razliku ... napisal sam s mali slovi.
Stribor-
2015-09-22
Similar topics
» Domovinski pokret podrzao referendumsku inicijativu MOST-a.Penava i Petrov zajedno.
» '' POČINJE KLJUČNI SASTANAK, GLAVNA TEMA - PETROV PREMIJER! Milanović: On je naš kandidat!; Petrov: Da, pričat ćemo i o tome.. ''
» Karamatić: Hrvatska će pomoći da reaktiviramo HercegBosnu
» MOST podrzao Hasanbegovica
» PETROV
» '' POČINJE KLJUČNI SASTANAK, GLAVNA TEMA - PETROV PREMIJER! Milanović: On je naš kandidat!; Petrov: Da, pričat ćemo i o tome.. ''
» Karamatić: Hrvatska će pomoći da reaktiviramo HercegBosnu
» MOST podrzao Hasanbegovica
» PETROV
Page 1 of 1