USA u iščekivanju postizbornih nereda...
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: USA u iščekivanju postizbornih nereda...
AlfaOmega wrote:Michigan i Wisconsin izgleda idu mumiji. krampu još sam Nevada mere spasit.
teško, u nevadi još nisu prebrojani "plavi" okruzi.
za jedan elektorski glas, creepy joe.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Noor wrote:A Pensilvanija?RayMabus wrote:Nije još ništa gotovo. Nevada je ključ.vuksadinare wrote:...zao mi trumpa..ali mnogi su odahnuli...
računam da je trump dobiva. Ali mu nije dosta. Treba mu još michigan, ili nevada, ili wisconsin... a teško da može dobiti i jednu
Recimo da je Trumpova, ako i nju izgubi gotovoNoor wrote:A Pensilvanija?RayMabus wrote:Nije još ništa gotovo. Nevada je ključ.vuksadinare wrote:...zao mi trumpa..ali mnogi su odahnuli...
2014-04-15
To ide Trumpu koliko vidim.Noor wrote:A Pensilvanija?RayMabus wrote:Nije još ništa gotovo. Nevada je ključ.vuksadinare wrote:...zao mi trumpa..ali mnogi su odahnuli...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Može Nevadu.marcellus wrote:Noor wrote:A Pensilvanija?RayMabus wrote:Nije još ništa gotovo. Nevada je ključ.vuksadinare wrote:...zao mi trumpa..ali mnogi su odahnuli...
računam da je trump dobiva. Ali mu nije dosta. Treba mu još michigan, ili nevada, ili wisconsin... a teško da može dobiti i jednu
2014-04-11
pa nije nemoguće, jako je tijesnomarcellus wrote:Noor wrote:A Pensilvanija?RayMabus wrote:Nije još ništa gotovo. Nevada je ključ.vuksadinare wrote:...zao mi trumpa..ali mnogi su odahnuli...
A kako će drukčije. Zato san ja navija za Trumpa jučer da se ne utopi jjer san zna da onda ovi moraju krenit u otvorenu krađu. Građanski rat.Ringo10 wrote:Ukradoše mu izbore
2014-04-11
MA hajde jebeš ovakvu Ameriku.RayMabus wrote:A kako će drukčije. Zato san ja navija za Trumpa jučer da se ne utopi jjer san zna da onda ovi moraju krenit u otvorenu krađu. Građanski rat.Ringo10 wrote:Ukradoše mu izbore
Lopovluk i ciganluk
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
i budeRayMabus wrote:Može Nevadu.marcellus wrote:Noor wrote:A Pensilvanija?RayMabus wrote:Nije još ništa gotovo. Nevada je ključ.vuksadinare wrote:...zao mi trumpa..ali mnogi su odahnuli...
Noor wrote:pa nije nemoguće, jako je tijesnomarcellus wrote:Noor wrote:A Pensilvanija?RayMabus wrote:Nije još ništa gotovo. Nevada je ključ.vuksadinare wrote:...zao mi trumpa..ali mnogi su odahnuli...
zapravo je jer svugdje zadnji stižu glasovi iz okruga koji su uglavnom za bidena.
Zadnje iz Mišigena
Biden +7600
Trampa +1500
Biden +7600
Trampa +1500
2014-04-15
u nevadi u okrugu reno ostalo je za prebrojati 24819 listića, u las vegasu 58011 listića i u svim ostalim mi se nije dalo zbrajati... međutim više se ne broji, a upravo je trump smanjio razliku sa 20 000 na samo cca 6800... znači tu definitivno ima prostora za pobjedu trump jer svi ostali okruzi su premoćno na njegovoj strani i još ima bar 15 000 listića i tu za izbrojati...RayMabus wrote:Nije još ništa gotovo. Nevada je ključ.vuksadinare wrote:...zao mi trumpa..ali mnogi su odahnuli...
2015-08-08
gle...realno da je trump imo za protivnika mlađeg,ambicioznijeg,poletnijeg protivnika..vjerojatno bi bio uvjerljivije izgubio..ne bi bila ovakva drama...ali bidena su postavili za kandidata jer ga zbog starosti mogu lakse zamjeniti kao onog koji nije sposoban vise biti predsjendikom jos bolje ako odapne manje posla....cisto zato je biden bio kandidat...da je bio neki drugi mlađi kako rekoh..kurac moj..ne mos predvidjeti hoce li igrati tvoju igru a ne neku svoju...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Točno , i imat će ravno 270 mandata.michaellcmacha wrote:u nevadi u okrugu reno ostalo je za prebrojati 24819 listića, u las vegasu 58011 listića i u svim ostalim mi se nije dalo zbrajati... međutim više se ne broji, a upravo je trump smanjio razliku sa 20 000 na samo cca 6800... znači tu definitivno ima prostora za pobjedu trump jer svi ostali okruzi su premoćno na njegovoj strani i još ima bar 15 000 listića i tu za izbrojati...RayMabus wrote:Nije još ništa gotovo. Nevada je ključ.vuksadinare wrote:...zao mi trumpa..ali mnogi su odahnuli...
2014-04-11
michaellcmacha wrote:u nevadi u okrugu reno ostalo je za prebrojati 24819 listića, u las vegasu 58011 listića i u svim ostalim mi se nije dalo zbrajati... međutim više se ne broji, a upravo je trump smanjio razliku sa 20 000 na samo cca 6800... znači tu definitivno ima prostora za pobjedu trump jer svi ostali okruzi su premoćno na njegovoj strani i još ima bar 15 000 listića i tu za izbrojati...RayMabus wrote:Nije još ništa gotovo. Nevada je ključ.vuksadinare wrote:...zao mi trumpa..ali mnogi su odahnuli...
krašće večeras na najjače...
Guest- Guest
Koliko ga otvoreno kradu još nisu sigurni oće li ga uspit maknit. Smijeh.
Ajmo Đo.
Ajmo Đo.
2014-04-11
Pratim izbore u SAD-u uživo već 24 godine.
Glasovalo se i brojalo pod uraganima, mećavama itd., ali se nikada nije tako sporo brojalo.
Jedan od argumenata za early votes/votes by mail: “Brže ćemo izbrojati”. Čak su predlagali early electronic votes.
Oružano razbojstvo, usred bijela dana.
Glasovalo se i brojalo pod uraganima, mećavama itd., ali se nikada nije tako sporo brojalo.
Jedan od argumenata za early votes/votes by mail: “Brže ćemo izbrojati”. Čak su predlagali early electronic votes.
Oružano razbojstvo, usred bijela dana.
Guest- Guest
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Similar topics
» USA u iščekivanju postizbornih nereda...
» Raznolikost je snaga, u iščekivanju Kineske flote...
» Čim večera Vucić kreće u NY...UN strepi u isčekivanju njegovog dolaska. :)
» Putin poziva na integraciju s Bjelorusijom nakon izbornih nereda
» Zastupniku HDZ-a zbog izazivanja javnog nereda ukinut saborski imunitet, Ostojić i Kristić pošteđeni
» Raznolikost je snaga, u iščekivanju Kineske flote...
» Čim večera Vucić kreće u NY...UN strepi u isčekivanju njegovog dolaska. :)
» Putin poziva na integraciju s Bjelorusijom nakon izbornih nereda
» Zastupniku HDZ-a zbog izazivanja javnog nereda ukinut saborski imunitet, Ostojić i Kristić pošteđeni
Page 40 of 50