Beč:eksplozija ispred sinagoge(terorizam ili..?)
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Beč:eksplozija ispred sinagoge(terorizam ili..?)
red wolf wrote:Oh ljudska vrsto, strašno ti vrijeme slijedi...
Šta si ti pingvin jebote?
Guest- Guest
A ne...Ovo će biti vrhunac vrhunaca...epikur37 wrote:red wolf wrote:Oh ljudska vrsto, strašno ti vrijeme slijedi...
kao nešto novo ...
red wolf-
2016-02-10
Ne sićan se toga da si ga spominja tako da ti se nisam ni moga smijat. Uostalom i virus se spominje u Nostradamusu. Skužija san kad se pojavija u Kini i odma reka da će avio prijevoz jako dugo bit blokiran.סמאל wrote:RayMabus wrote:A šta san van ja reka.
Meni se ljudi smijali prije više ....
I meni ste se smijali preprošle godine za virus...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
סמאל wrote:Pretpostavljam da ovaj slučaj nema veze s islamskim terorizmom,već je tu posrijedi nešto puno opasnije.
Naime,naš gospodin galaktički general s 5*,ovih dana bio je jako ljut na Kurca,te me ne bi čudilo da iza ovog napada stoje ovi iz Galaktičke Federacije.
Nije od jučer. Sa židovima sam u ratu od ovog trenutka :
https://www.google.com/amp/s/m.vecernji.hr/amp/vijesti/zidovski-kongres-podrzao-rezoluciju-o-zabrani-komemoracije-na-bleiburgu-1406750
Od šestog mjeseca ove godine sam u ratu s njima.
Tj s ovom njihovom elitom. Od ove godine sam u ratu s njima. Ja se u njih ne diram a oni napali misu u Sarajevu i onda priko Zeleni koji su na vlasti s Kurcen uvjetovali da Austrija kao država zabrani katoličke mise
Eto im sad malo papra u sinagogu u Beču. Točno tamo di triba.
Liku odma dat medalju. Valjda posmrtnu koliko čujem jer se valjda raznio.
Slava ti junače ma tko god bio.
Gazi stoku bezobraznu. Oni če meni zabranjivati misu.
Ništa od adventa u Beču ove godine. Slabe koristi od policijskog sata moj Kurc i narodnjaci na vlasti da spriječite koronu do Božića jer vam sad od straha nitko neće doći.
2014-04-11
Beč na nogama: Još jedna pucnjava - sada kod hotela, na trećoj lokaciji talačka kriza
Nakon pucnjave kod sinagoge večeras, usledila je još jedna - kod hotela Hilton, a uz to i talačka kriza, javljaju mediji.
IZVOR: B92 PONEDELJAK, 2.11.2020. | 21:41
Nakon pucnjave kod sinagoge večeras, usledila je još jedna - kod hotela Hilton, a uz to i talačka kriza, javljaju mediji.
IZVOR: B92 PONEDELJAK, 2.11.2020. | 21:41
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Landstrasse je Hilton, tipa 2-3 Bezirk...Centar
2014-08-25
Kako bi to bilo ironično,kad bi povod za ww3. odigrao se u Beču,jer je i ww1. neizravno povezan s Bečom.
Ekonomska kriza i globalni rat uvijek su išli ruku pod ruku.
Erdogan je mnogo zagrizao,možda stvarno treba neki povod za širenje demokracije preko Bospora,tim gore što Saudijska Arabija i Izrael preko svojih proxya su u neprijateljstvu s Turskom.
Nitko na svijetu ne bi bio sretniji da se malo prorešeta Turke,već Saudijska Arabija.Njima je Erdogan kamenčić u cipeli.
Ako se ovo na neki način pokaže povezanim s onim divljanjem Turaka prije neki dan u katedrali,onda će Francuska i Austrija otvoreno stati protiv Erdogana a Sadijska Arabija već se ogradila od incidenata u Francuskoj te ih načelno ih osudila.
Ekonomska kriza i globalni rat uvijek su išli ruku pod ruku.
Erdogan je mnogo zagrizao,možda stvarno treba neki povod za širenje demokracije preko Bospora,tim gore što Saudijska Arabija i Izrael preko svojih proxya su u neprijateljstvu s Turskom.
Nitko na svijetu ne bi bio sretniji da se malo prorešeta Turke,već Saudijska Arabija.Njima je Erdogan kamenčić u cipeli.
Ako se ovo na neki način pokaže povezanim s onim divljanjem Turaka prije neki dan u katedrali,onda će Francuska i Austrija otvoreno stati protiv Erdogana a Sadijska Arabija već se ogradila od incidenata u Francuskoj te ih načelno ih osudila.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Prema izveštajima medija, ljudi su zarobljeni u Akaiko restoranu, koji se nalazi u centralnoj ulici Mariehilferštrase. Takođe, svega 2,5 kilometara udaljenosti od prve pucnjave u austrijskoj prestonici prijavljenoj večeras.
2014-08-25
joj daj, pa jučer si rekao da jos malo :)red wolf wrote:Oh ljudska vrsto, strašno ti vrijeme slijedi...
Mariehilferstrasse i Hilton su odvojene lokacije...
Dejstvuju na vise lokacija...
Dejstvuju na vise lokacija...
2014-08-25
Kad budeš van sebe, sjeti me se...Noor wrote:joj daj, pa jučer si rekao da jos malo :)red wolf wrote:Oh ljudska vrsto, strašno ti vrijeme slijedi...
red wolf-
2016-02-10
Po slikama ne bi rekao da su neki arijevci.
https://www.blic.rs/vesti/svet/ovo-je-terorista-iz-beca-pogledajte-sok-snimak-trenutka-napada-na-sinagogu-i/kxdclws
No dobro , svi smo ovo očekivali prije ili poslije pa bolje prije. Sad ću fino kaficu i na kauč u dnevni boravak i gledat tv.
Slavimo.
https://www.blic.rs/vesti/svet/ovo-je-terorista-iz-beca-pogledajte-sok-snimak-trenutka-napada-na-sinagogu-i/kxdclws
No dobro , svi smo ovo očekivali prije ili poslije pa bolje prije. Sad ću fino kaficu i na kauč u dnevni boravak i gledat tv.
Slavimo.
2014-04-11
A vidi mu ušiju klempavi. Moga bi slobodno dežurat ka radar na Plješevici.
Ajde sad pred kamere i novinare. Nema adventa u Beču ove godine. Propo plan da napunite državnu kasu. Eto vladajte vi i Zelenu. Majku van komunističku.
Ajde sad pred kamere i novinare. Nema adventa u Beču ove godine. Propo plan da napunite državnu kasu. Eto vladajte vi i Zelenu. Majku van komunističku.
2014-04-11
Kihnuo u masku...RayMabus wrote:A vidi mu ušiju klempavi. Moga bi slobodno dežurat ka radar na Plješevici.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Pucalo se na šest lokacija. Navodno oko sedam mrtvih , 15 ranjenih...
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/pokolj-u-becu-vise-mrtvih-kod-sinagoge-15-ljudi-u-bolnici-pucalo-se-na-6-lokacija-u-gradu-15029315
Lijepo , lijepo , rekoh ja jučer da se moraju modernizirat i prestat više s tim hladnim oružjem jer na lageru imam kalašnjikove , basuke , pištolje marke Crvena zastava i drugo.
Nema od noževa ništa. Pa nismo u kamenom dobu.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/pokolj-u-becu-vise-mrtvih-kod-sinagoge-15-ljudi-u-bolnici-pucalo-se-na-6-lokacija-u-gradu-15029315
Lijepo , lijepo , rekoh ja jučer da se moraju modernizirat i prestat više s tim hladnim oružjem jer na lageru imam kalašnjikove , basuke , pištolje marke Crvena zastava i drugo.
Nema od noževa ništa. Pa nismo u kamenom dobu.
2014-04-11
Noor dislikes this post
Definitivno nisu arijevci...
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/objavljen-snimak-hapsenja-osumnjicenih-za-teroristicke-napade-u-becu/201102160
Ide i rast podrške krajnjoj desnici u Austriji.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/objavljen-snimak-hapsenja-osumnjicenih-za-teroristicke-napade-u-becu/201102160
2014-04-11
Kakvi su to đihadisti koji se predaju...Allah će biti nezadovoljan a djevice ostaju na lageru.RayMabus wrote:Definitivno nisu arijevci...
2015-07-23
Macron dao podršku Austriji i priča o zajedničkom neprijatelju protiv kojeg se Evropa mora boriti.
Stisla guza a ?
Stisla guza a ?
2014-04-11
Ti si mi ovdje najviše sumnjiv.Pratim što zadnjih dana pišeš protiv Macrina i Kurca,da ovdje GF nema svoje prste ?RayMabus wrote:Macron dao podršku Austriji i priča o zajedničkom neprijatelju protiv kojeg se Evropa mora boriti.
Stisla guza a ?
2015-07-23
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» U Njemačkoj kamenjem napadali sinagoge i palili izraelske zastave
» eksplozija supernove
» Eksplozija plina u Budimpešti
» Eksplozija korone u Indiji
» EKSPLOZIJA AUTOMOBILA U BERLINU
» eksplozija supernove
» Eksplozija plina u Budimpešti