BATTLEGROUND:AMERICA
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: BATTLEGROUND:AMERICA
kic wrote:
ja bih preimenovao temu: izbori amerika
ako je ok otvaraču teme?
Kic, pa što ti smeta naslov? Ovo je točnije, jer očekujem nastavak i epilog na SCOTUS-u pa kako će tko prihvatiti, ovo je adrenalin, ovo je seksi, i ovako i sami Amerikanci najavljuju i prate izbore - nisam ja ovo izmislio...
Ako hoćeš, uvijek možeš otvoriti drugu temu.
Guest- Guest
mobiu$ wrote:kic wrote:
ako je ok otvaraču teme?
Ovo je točnije, jer očekujem nastavak i epilog na SCOTUS-u
Što? Pa jel ne reče da će dobiti lik najvjerojatnije. Lako moguće da hoće btw. Mislim da su si demokrati pucali u nogu s odabirom Bidena. Jednostavno čovjek ostavlja potrošen dojam, dok ovaj pak izgleda kao da će 150 godina živjeti. Ja čak mislim da ne bi talasao da i popuši. Ono nekakav osjećaj, s druge strane ne izgleda kao da mu je posebno stalo da ostavi ovakav ili onakav dojam....nije ga lako čitati baš
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:mobiu$ wrote:kic wrote:
ako je ok otvaraču teme?
Što? Pa jel ne reče da će dobiti lik najvjerojatnije. Lako moguće da hoće btw. Mislim da su si demokrati pucali u nogu s odabirom Bidena. Jednostavno čovjek ostavlja potrošen dojam, dok ovaj pak izgleda kao da će 150 godina živjeti. Ja čak mislim da ne bi talasao da i popuši. Ono nekakav osjećaj, s druge strane ne izgleda kao da mu je posebno stalo da ostavi ovakav ili onakav dojam....nije ga lako čitati baš
inace ostali su bolji
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:mobiu$ wrote:kic wrote:
ako je ok otvaraču teme?
inace ostali su bolji
Sve je bolje! Ali ovaj nesretnik ne ostavlja niti odječaj svježine niti ne ostavlja nekakav dojam boljeg sutra. Nemam ništa protiv nikoga ali kakvo bolje sutra ako za perjanicu odabereš čovjeka kojemu je ovo više kao nekakav vrhunac karijere i štoli. No eto im tamo. Ako nisu bili sposobni isprofilirati kroz godine boljeg kandidata sami su si krivi.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:mobiu$ wrote:kic wrote:
ako je ok otvaraču teme?
inace ostali su bolji
Sve je bolje! Ali ovaj nesretnik ne ostavlja niti odječaj svježine niti ne ostavlja nekakav dojam boljeg sutra. Nemam ništa protiv nikoga ali kakvo bolje sutra ako za perjanicu odabereš čovjeka kojemu je ovo više kao nekakav vrhunac karijere i štoli. No eto im tamo. Ako nisu bili sposobni isprofilirati kroz godine boljeg kandidata sami su si krivi.
daj jedno ime
bas me zanima
2014-04-19
Ako ne dobije sada, dobit će 2024.-te...
Boljševici će toliko razjebat USA u 4 godine da će to bit strašno...
Ako uopće 2024.-te bude bilo izbora više...
mislim da vise nikad republikanci izbore ne bi dobiliT. wrote:Ako ne dobije sada, dobit će 2024.-te...
niti iko normalan
a velike promjene nagore bi bile u cijelom svijetu
2014-04-19
Sabato's Crystal Ball, jedna od žešćih lijevih ''anketnih kuća'' je ipak priznala da će Trump vjerojatno odnijeti NC.
https://twitter.com/270toWin/status/1323265846756679681?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Eembeddedtimeline%7Ctwterm%5Eprofile%3A270toWin%7Ctwcon%5Etimelinechrome&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.270t
https://twitter.com/270toWin/status/1323265846756679681?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Eembeddedtimeline%7Ctwterm%5Eprofile%3A270toWin%7Ctwcon%5Etimelinechrome&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.270t
Guest- Guest
mobiu$ wrote:kic wrote:
ako je ok otvaraču teme?
Kic, pa što ti smeta naslov? Ovo je točnije, jer očekujem nastavak i epilog na SCOTUS-u pa kako će tko prihvatiti, ovo je adrenalin, ovo je seksi, i ovako i sami Amerikanci najavljuju i prate izbore - nisam ja ovo izmislio...
Ako hoćeš, uvijek možeš otvoriti drugu temu.
Fayetteville, NC
On Monday, November 2nd, President Donald J. Trump will deliver remarks at Make America Great Again Victory Rallies in Fayetteville, North Carolina at 11:30 AM EST, Scranton, Pennsylvania at 2:00 PM EST, Traverse City, Michigan at 5:00 PM EST, Kenosha, Wisconsin at 7:00 PM CST, and Grand Rapids, Michigan at 10:30 PM EST.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Dakle, samo malo podsjećanje: u SAD-u nema izborne šutnje, kampanja traje do zatvaranja birališta.
Na prošlim izborima, 3 dana prije glasovanja, Trump i Clinton su imali skupove u PA. Hillary su došli J.Lo, Beyonce, itd. itd., pjevali pred polupraznim skupom.
Trumpu nitko nije želio doći. I on izađe pred krcatu rulju, kaže: ''Da, Hillary isto danas ima skup, tamo je J.Lo, tamo je Beyonce...mi ih ovdje nemamo. Ali došli su svi koji trebaju doći - došli ste vi i došao sam ja.'' I onda je održao jedan od apsolutno najjačih govora kampanje i odnio je taj dan PA, kladim se.
A anketne kuće već prestale pratiti izbore i zvati pobjednike, ''ne isplati se''.
Na prošlim izborima, 3 dana prije glasovanja, Trump i Clinton su imali skupove u PA. Hillary su došli J.Lo, Beyonce, itd. itd., pjevali pred polupraznim skupom.
Trumpu nitko nije želio doći. I on izađe pred krcatu rulju, kaže: ''Da, Hillary isto danas ima skup, tamo je J.Lo, tamo je Beyonce...mi ih ovdje nemamo. Ali došli su svi koji trebaju doći - došli ste vi i došao sam ja.'' I onda je održao jedan od apsolutno najjačih govora kampanje i odnio je taj dan PA, kladim se.
A anketne kuće već prestale pratiti izbore i zvati pobjednike, ''ne isplati se''.
Guest- Guest
Dakle, nema tu finjaka, nisu to nikakvi ''izbori''.
To je podmetanje, skandali, hrvanje u blatu i sveopći politički rat i ludnica s najvećim mogućim ulozima na stolu.
To je podmetanje, skandali, hrvanje u blatu i sveopći politički rat i ludnica s najvećim mogućim ulozima na stolu.
Guest- Guest
Stanford study finds Trump rallies caused over 30,000 COVID cases, led to over 700 deaths
article
US President Donald Trump addresses his supporters during a rally in Pennsylvania. (Photo by Tayfun Coskun/Anadolu Agency via Getty Images)
https://www.ktvu.com/news/stanford-study-finds-trump-rallies-caused-over-30000-covid-cases-led-to-over-700-deaths
2018-04-10
Trump vodi pokret...
To su neviđeni brojevi na njegovim skupovima...
Po 50-60.000 ljudi, 3-4-5 dnevno u različitim državama...
Bidena s druge strane, vodaju okolo kao dvorsku ludu na 'skupove' od 10-ak ljudi ...
Sramotno zapravo postupanje prema starijoj bolesnoj osobi...
Naročito od strane njegove 'wannabe first lady' supruge...
Bidena s druge strane, vodaju okolo kao dvorsku ludu na 'skupove' od 10-ak ljudi ...
T. wrote:Trump vodi pokret...
Pazi broj pregleda na youtube, u samo par sati... prvi uživo gleda već 65.000 a počinje tek za pola sats
2018-04-10
Ma landslide...
Latinosa ove godine prvi puta ima više od crnih...
A za trumpa su velikom većinom...
Pa i ovi brojevi do sada izašlih glasača mu idu u prilog...
Latinosa ove godine prvi puta ima više od crnih...
A za trumpa su velikom većinom...
Pa i ovi brojevi do sada izašlih glasača mu idu u prilog...
Preletivši po medijima, manje više se može detektirati obeshrabrnje bidenovaca i praktički nekakvo raspoloženje je su se svi pomirili da Trumpika grabi novi mandat.
Tu i tamo cmoljenje i to je to.
Tu i tamo cmoljenje i to je to.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Znam da će ovo kod nekih izazvati podsmijeh ali izjavit ću...
Smatram da niti kalifornija nije nedostižna...
Osjetilo se to i za dan nezavisnosti u sred lockdowna kada je nebo nad LA-om obasjalo tisuće 'ilegalnih' vatrometa...
Demokrati su upropastili nekad 8. svjetsko gospodarstvo, ljudi iseljavaju, poslovi propadaju...
Uostalom, od trumpa se uvijek može očekivati neočekivano...
Smatram da niti kalifornija nije nedostižna...
Osjetilo se to i za dan nezavisnosti u sred lockdowna kada je nebo nad LA-om obasjalo tisuće 'ilegalnih' vatrometa...
Demokrati su upropastili nekad 8. svjetsko gospodarstvo, ljudi iseljavaju, poslovi propadaju...
Uostalom, od trumpa se uvijek može očekivati neočekivano...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
mobiu$ wrote:Dakle, nema tu finjaka, nisu to nikakvi ''izbori''.
Šta je je. Ovoga ni u nas nema.
Guest- Guest
[size=44][/size]
[size=44]Stanovnici Mičigena se masovno naoružavaju pred izbore[/size]
https://www.nezavisne.com/novosti/svijet/Stanovnici-Micigena-se-masovno-naoruzavaju-pred-izbore/629662
[size=44]Stanovnici Mičigena se masovno naoružavaju pred izbore[/size]
https://www.nezavisne.com/novosti/svijet/Stanovnici-Micigena-se-masovno-naoruzavaju-pred-izbore/629662
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» America first
» America u strahu
» China and America already at war
» Jeb na pištolju America
» Race Situation in America
» America u strahu
» China and America already at war
» Jeb na pištolju America