BATTLEGROUND:AMERICA
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: BATTLEGROUND:AMERICA
RayMabus wrote:Ja sam za Bidena jer tko će još četiri godine izdržat s onim luđakom Trumpom.
Mislim da za nas ko takve neće to imati ne znam kakvu ulogu tko god bio tamo. Uzevši u obzir što se sve događa svima njima zajedno puca qrac za ovim tu. No ajd
Guest- Guest
naravno. ima i hrpa takvih glasača. i hrpa ih mrze Bidena cijeli recimo politički korektni pokret, pa će izisti govno i glasovati će za Trumpa samo radi toga. svatko ima svoju motivaciju
moja ideologija je sve doslovno što Trump nudi ... jake granice i jaka kontrola imigracije, mala država i mali porezi i male regulacije, slobodno tržište, kapitalizam, privatizacija, mala birokracija, sloboda govora, sloboda mišljenja, i sloboda oružja(iako za RH uvijete možda to nam čak i netreba ).
AOC, Squad, Bernie, nude sve suprotno od toga, -- zanimljivo stari Demokrati su više manje bili isto takvi.. oni su jače gurali slobodu govora i mišljenja sada su za cenzuru..
stari Demokrati su podržavali slobodu oružja uz neke sitne regulacije, sada govore o tome da vojska treba upadati ljudima u kuće i uzimati oružje
stari demokrati su isto tako bili za čvrste granice, sada doslovno "open border"..
stari demokrati su isto tako bili za kapitalizam, slobodno tržište, sada doslovno guraju --- od socijalizma, do korporativnog socijalizma/fašizma..
green new deal je najveća prevara itd itd..
kako rekoh ima nromalnih tamo tipa Anderew Yang, Tulsi Galibard, nebih imao ništa protiv njih, ali oni su nažalost na margini, a glavni su Alexandria Ocasio Cortez, one talibanke iz Squada, Bernie, te Big Tech monopoli koji se nadaju da će nadvladati socijalističku struju i progurati korporativni socijalizam kao glavnu ekonomsku paradigmu
moja ideologija je sve doslovno što Trump nudi ... jake granice i jaka kontrola imigracije, mala država i mali porezi i male regulacije, slobodno tržište, kapitalizam, privatizacija, mala birokracija, sloboda govora, sloboda mišljenja, i sloboda oružja(iako za RH uvijete možda to nam čak i netreba ).
AOC, Squad, Bernie, nude sve suprotno od toga, -- zanimljivo stari Demokrati su više manje bili isto takvi.. oni su jače gurali slobodu govora i mišljenja sada su za cenzuru..
stari Demokrati su podržavali slobodu oružja uz neke sitne regulacije, sada govore o tome da vojska treba upadati ljudima u kuće i uzimati oružje
stari demokrati su isto tako bili za čvrste granice, sada doslovno "open border"..
stari demokrati su isto tako bili za kapitalizam, slobodno tržište, sada doslovno guraju --- od socijalizma, do korporativnog socijalizma/fašizma..
green new deal je najveća prevara itd itd..
kako rekoh ima nromalnih tamo tipa Anderew Yang, Tulsi Galibard, nebih imao ništa protiv njih, ali oni su nažalost na margini, a glavni su Alexandria Ocasio Cortez, one talibanke iz Squada, Bernie, te Big Tech monopoli koji se nadaju da će nadvladati socijalističku struju i progurati korporativni socijalizam kao glavnu ekonomsku paradigmu
Biden nije zlikovac ali je ono...raskuhana riža po meni. Čovjek je idealan bio za drugu violinu i trebao je to prepoznati na vrijeme. Jednostavno je prestar za ovaj sav cirkus.
Guest- Guest
pa to i je problemMaximusDecimusMiridije wrote:Biden nije zlikovac ali je ono...raskuhana riža po meni. Čovjek je idealan bio za drugu violinu i trebao je to prepoznati na vrijeme. Jednostavno je prestar za ovaj sav cirkus.
on je tipičan korumpirani političar koji govori "daj što daš".. da je Biden iz 90tih i 2000tih to je ok..
ali problem je tko će ga držati za muda.. radiklna lijeva frakcija demokratske stranke ili korporacije... i jedno i drugo je sranje
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Hektorović wrote:Trump drži još 12 skupova do izbora
jebena mašina...
Rightside broadcasting prenosi svaki uživo, pa koga zanima
https://www.youtube.com/channel/UCHqC-yWZ1kri4YzwRSt6RGQ
Kolega, ako Trumpika dobije držim te za okladu, onaj vucina je već duzan a i macel ne sjećam se više oko čega.
Znači...pratimo :)
MAGA!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:Michael Moore opet izdao upozorenje da se ne raduju "službenim anketama" , da će biti jako tijesna utrka
recimo crnac Republikanac u utrci za Senat čak navodno i vodi demokrata u Michiganu. Ako on vodi ili je "tied" sa demokratom, nikako Trump ne može gubiti tu državu sa 8% kako stoje službene ankete
Određene statistike registracije i ranog glasanja idu u prilog Trumpu... Polls nisu pouzdani.
Pa nisu nikada ni bili, zato mi i nije jasno što se ljudi toga toliko primaju. Po državi još i nekako ali ovdje su gro otvarali teme na shemu nekakog presjeka na nivou čitave zemlje što u njih ne drži vodu. Ovdje će se sve svesti na kraju na te države koje su bile toplo-hladno i prvi put. S time da nisu puno demokrati naučili od onda. Prvi put onu oštrokonđu kandidiraju a sada dedu. No načelno možda i bude dovoljno. Ćemo vidjet, ovisi sve od toga dali je dobrom dijelu ljudi uspio dignuti tlak
Guest- Guest
https://edition.cnn.com/2020/11/01/politics/iowa-poll-selzer/index.html
https://edition.cnn.com/videos/tv/2020/10/31/the-outlier-pollster-who-called-2016-for-trump-says-hell-win-again.cnn
evo CNN pažljivi.. govore da Trump može realno pobjediti
jedan pollster koji je precizno predvidio prijašnje izbore opet predviđa trumpovu pobjedu - u drugom linku od CNNa.
u prvom linku od CNNa u Iowi Trump prešao prema čak i MSM anketama u ogromno vodstvo. kaže ekipa pošto je Iowa kraj svih Rust belt država, da nema šanse da Biden vodi u Michiganu recimo 7-8% a gubi sa takvom razlikom Iowu... i to CNN govori.
svi su na oprezu.
https://edition.cnn.com/videos/tv/2020/10/31/the-outlier-pollster-who-called-2016-for-trump-says-hell-win-again.cnn
evo CNN pažljivi.. govore da Trump može realno pobjediti
jedan pollster koji je precizno predvidio prijašnje izbore opet predviđa trumpovu pobjedu - u drugom linku od CNNa.
u prvom linku od CNNa u Iowi Trump prešao prema čak i MSM anketama u ogromno vodstvo. kaže ekipa pošto je Iowa kraj svih Rust belt država, da nema šanse da Biden vodi u Michiganu recimo 7-8% a gubi sa takvom razlikom Iowu... i to CNN govori.
svi su na oprezu.
2018-06-14
Bakic i ja predvidjamo pobjedu Trumpa.
Neno kaze 50,78% , a ja kazem 50,33 % .
dijagram-
2015-08-09
michaellcmacha likes this post
dijagram wrote:Bakic i ja predvidjamo pobjedu Trumpa.
U dlaku :)
Kako god teške su šanse da Trumpika izgubi, ovako ili preko ustavnog suda.
2015-08-06
Sjećam se prošlih izbora, još sam živio u malom stanu. Zaspao sam okolo 22 h, pio sam taj dan.
Digao sam se u 4 ujutro a taman su počeli stizati rezultati iz ključnih država...bilo je jasno da Trump dobija izbore.
Samo sam na fcb napisao o yeah i stavio ovu pjesmu: https://www.youtube.com/watch?v=xzGV9Bl6CGg
Držim fige Trumpiki i vjerujem da ostaje :)
Digao sam se u 4 ujutro a taman su počeli stizati rezultati iz ključnih država...bilo je jasno da Trump dobija izbore.
Samo sam na fcb napisao o yeah i stavio ovu pjesmu: https://www.youtube.com/watch?v=xzGV9Bl6CGg
2015-08-06
Inače, Big Tech je doživio težak krah prošli tjedan, povukli su za sobom NASDAQ, dabome, ali i DJI, i to za 1000 bodova.
Ovaj pad nema nekog razloga - osim što ekipa koja je pala jest i ekipa koja je sponzorirala Bidena.
COVID nema takav utjecaj na Big Tech, a Trump im je išao na ruku, i to jako, ali preispituje se da li Google, Facebook i Microsoft imaju monopol na tržištu i ako da, kako ga koriste?
Ako njihov kandidat uđe u Bijelu kuću, to se neće desiti, a Trump bi mogao resetirati tržište softvera na male korisnike.
Međutim, već preko tjedan dana njihove dionice padaju.
Ovaj pad nema nekog razloga - osim što ekipa koja je pala jest i ekipa koja je sponzorirala Bidena.
COVID nema takav utjecaj na Big Tech, a Trump im je išao na ruku, i to jako, ali preispituje se da li Google, Facebook i Microsoft imaju monopol na tržištu i ako da, kako ga koriste?
Ako njihov kandidat uđe u Bijelu kuću, to se neće desiti, a Trump bi mogao resetirati tržište softvera na male korisnike.
Međutim, već preko tjedan dana njihove dionice padaju.
Guest- Guest
Pa dobro, nećemo o postocima.
Predsjednika bira (i to vrijedi zapamtiti!) Electoral College. Potrebna su 270 elektora da postanete Predsjednik SAD-a.
To je jedina brojka koja je bitna. Popular vote, broj država, itd. o tome se ne raspravlja.
Predsjednika bira (i to vrijedi zapamtiti!) Electoral College. Potrebna su 270 elektora da postanete Predsjednik SAD-a.
To je jedina brojka koja je bitna. Popular vote, broj država, itd. o tome se ne raspravlja.
Guest- Guest
epikur37 wrote:Sjećam se prošlih izbora, još sam živio u malom stanu. Zaspao sam okolo 22 h, pio sam taj dan.
Osobno, ne zanima me što će se desiti u SAD-u u naredne četiri godine.
Često kažu da Predsjednik u drugom mandatu, slobodan od tereta novih izbora, će pokazati svoje pravo lice. Trump mi ne izgleda kao takav čovjek, ali sve je otvoreno...
Zanima me njegova vanjska politika u slijedeće četiri godine, ali ne između RH i SAD, tu je sve zadano i institucionalizirano, već prema ovom dijelu Europe i svijeta.
Guest- Guest
ja radio u glupom hotelu noćnu smjenu .. i još sam tada imao onaj svoj business online(zato sam i inzistirao na noćnoj smjeni, poneseš laptop i na poslu radiš dva posla :D ) , a imao sam i slobodnog vremena.. pratio USA izbore, i uplatio okladu za trumpa.. koefecijenet bio skoro 1:5... dobio lovu.. bio sretan..epikur37 wrote:Sjećam se prošlih izbora, još sam živio u malom stanu. Zaspao sam okolo 22 h, pio sam taj dan.
CNN je imao najbolje reportaže o izborima.. najbolju interaktivnu mapu.. pogotovo je bilo super slušati kmečanje CNNa, ne svih ali nekih poput onoga crnca Jonesa, one latinke koja je kao Repulikanka.. i jedan bio Trumpovac koji se naslađiva sa njima.. na Foxu svi bili sretni. .
a Young Turks sam pogledao reprizu skoro od 8h.. to je bio totalni meltdown
iskreno 100000000000000000 puta su mi bitniji izbori u USA nego izbori u RH.. u RH doslovno neman za koga glasovati , zato ili poništavam listić(kolinda vs zoki drugi krug npr), ili glasam za Juričana , ŽZ i takve redikule .. jer realno nema razlike.. HDZ=SDP, a alternativa je ajme majko još gora, pa doslovno se ne isplati glasovati za Domovinski pokret/Most koji djeluju još neposobniji od HDZa a sa lijeve strane Možemo/RF još veće sranje od SDPa..mobiu$ wrote:epikur37 wrote:Sjećam se prošlih izbora, još sam živio u malom stanu. Zaspao sam okolo 22 h, pio sam taj dan.
ali USA izbori su mi jako bitni i intezivno ih pratim.. ne da mi je bitnije tko će pobjediti u USA bijeloj kući, napetije pratim izbore mid term za senat/kongres u Americi nego bilo kakve izbore u RH :D
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:iskreno 100000000000000000 puta su mi bitniji izbori u USA nego izbori u RH.. u RH doslovno neman za koga glasovati , zato ili poništavam listić(kolinda vs zoki drugi krug npr), ili glasam za Juričana , ŽZ i takve redikule .. jer realno nema razlike.. HDZ=SDP, a alternativa je ajme majko još gora, pa doslovno se ne isplati glasovati za Domovinski pokret/Most koji djeluju još neposobniji od HDZa a sa lijeve strane Možemo/RF još veće sranje od SDPa..mobiu$ wrote:epikur37 wrote:Sjećam se prošlih izbora, još sam živio u malom stanu. Zaspao sam okolo 22 h, pio sam taj dan.
ali USA izbori su mi jako bitni i intezivno ih pratim.. ne da mi je bitnije tko će pobjediti u USA bijeloj kući, napetije pratim izbore mid term za senat/kongres u Americi nego bilo kakve izbore u RH :D
I ti su zanimljivi, republikanci brane puno mjesta u Senatu, demokrati su nešto komforniji u Zastupničkom domu, makar moraš poznavati njihov pravni i politički sustav da znaš da je to nevažno u usporedbi s Barrett na benchu SCOTUS-a.
Ne budi smiješan, ipak su domaći izbori najvažniji, ali nije svejedno tko će voditi SAD, Francusku, Njemačku, Italiju, Austriju, Sloveniju, Mađarsku..
Guest- Guest
Ti izbori su po našem vremenu koliko kužim utorak navečer.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/tko-ce-presuditi-americke-izbore-i-biden-i-trump-bore-se-za-skupinu-od-88-milijuna-biraca-15000942
Znači srida ujutro rezultati.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/tko-ce-presuditi-americke-izbore-i-biden-i-trump-bore-se-za-skupinu-od-88-milijuna-biraca-15000942
Znači srida ujutro rezultati.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne vjerujem, da će se službeni rezultati znati dugo vremena nakon izbora...
AssadNaPodmornici wrote:slažem se sa tvojim prognozama 100%. evo gledam luđak Trump ima po 3-4 skupa dnevno .
ja se slažem sa tvojom prognozom, ali doslovno svašta može biti, jer sve su države u tijesno
recimo sa jedne strane Demokrati se čak nadaju okrenuti Texas i North Carolinu i Georgiu
a sa druge strane Republikanci i Trump napadaju čak i Minnesotu.
sranje je što ću rano ići leć, ali jbga
ništa od te tri na koje demsi ciljaju ali trumpu treba pennsylvania - a tamo je prije 4 godine bilo jako tijesno
https://www.geopolitika.news/analize/z-meter-tko-ce-u-svijetu-plakati-za-trumpom-u-slucaju-poraza-a-tko-ce-otvarati-sampanjac/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Najavljuju nerede. Recite mi eksperti koji neredi budu veći, ak krampa pobidi ili mumija? Čisto da znam za koga navijati.
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» America first
» America u strahu
» China and America already at war
» Jeb na pištolju America
» Race Situation in America
» America u strahu
» China and America already at war
» Jeb na pištolju America
» Race Situation in America
Page 2 of 6