splitski gradonačelnik osnovao skupinu za zabranu ispijanja piva na zidiću
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: splitski gradonačelnik osnovao skupinu za zabranu ispijanja piva na zidiću
nek si ga nabije u dupemutava baštarda wrote:oni koji su zabrinuti za zdravlje svojih bližnjih neka im upalte negdje aparmane uz more. kažu Lastovo korona free.Noor wrote:bake i djedovi u mnogim kućanstvima žive skupa s djecom i unucima, a to se ne zove druženje, nego suživot. i ne možeš ih stavit na tavan ili u kotac u preventivnu izolaciju, nego bi ti svijest trebala nalagati da se čuvaš da im ne prenesešmutava baštarda wrote:nije vrime za bake i djedove da se druže, a opet bi to njima ostavio na izbor. netko tkome je ostala godina dvi života ne znam koliko bi ga htio provoditi u 4 zida bez unuka, dice... ja ne bi, a opet nismo svi isti... vidimo i po forumu...Noor wrote:nije vrijeme za druženja, kuzis?mutava baštarda wrote:nismo u S Koreji... nekad su se ljudi družili na ognjištu i guvnu, a danas na zidiću... osobno bi više volio da su na Juri i Ribaru nego na hmelju, ali jebi ga... ttko sam ja da propisujem što će i gdje će ljudi piti...MaximusDecimusMiridije wrote:mutava baštarda wrote:zabraniti će ljudima piti pivo na zidiću na svježem zraku koje ovi plaćaju po 5,6 kuna, a da idu u kafić i plate ga 15, 20 u zagušljivoj prostoriji, to je ok... ok je i epidemiološki ako se plaća pdv jer onda spada u kalkulirani rizik..
Neka idu doma se oblokavati!
podrška zidašima
osim ako nemaš računicu da "10% vrijedi".
kao samoživo govno prezimena Tegnell.
na razbacivaj se sa govnima jer samoživo govno :) nam je ustustupilo svoj model života s virusom. hdz je iskopirao njegov model.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Treba reci sve sta treba reci. I onda vise ne govoriti....da eto.
Guest- Guest
ako više voliš tako zvati mjere našeg dragog vođe i glavnog štaba u spašavanju centralne bolnice neka ti bude.Noor wrote:nek si ga nabije u dupemutava baštarda wrote:oni koji su zabrinuti za zdravlje svojih bližnjih neka im upalte negdje aparmane uz more. kažu Lastovo korona free.Noor wrote:bake i djedovi u mnogim kućanstvima žive skupa s djecom i unucima, a to se ne zove druženje, nego suživot. i ne možeš ih stavit na tavan ili u kotac u preventivnu izolaciju, nego bi ti svijest trebala nalagati da se čuvaš da im ne prenesešmutava baštarda wrote:nije vrime za bake i djedove da se druže, a opet bi to njima ostavio na izbor. netko tkome je ostala godina dvi života ne znam koliko bi ga htio provoditi u 4 zida bez unuka, dice... ja ne bi, a opet nismo svi isti... vidimo i po forumu...Noor wrote:nije vrijeme za druženja, kuzis?mutava baštarda wrote:nismo u S Koreji... nekad su se ljudi družili na ognjištu i guvnu, a danas na zidiću... osobno bi više volio da su na Juri i Ribaru nego na hmelju, ali jebi ga... ttko sam ja da propisujem što će i gdje će ljudi piti...MaximusDecimusMiridije wrote:mutava baštarda wrote:zabraniti će ljudima piti pivo na zidiću na svježem zraku koje ovi plaćaju po 5,6 kuna, a da idu u kafić i plate ga 15, 20 u zagušljivoj prostoriji, to je ok... ok je i epidemiološki ako se plaća pdv jer onda spada u kalkulirani rizik..
Neka idu doma se oblokavati!
podrška zidašima
osim ako nemaš računicu da "10% vrijedi".
kao samoživo govno prezimena Tegnell.
na razbacivaj se sa govnima jer samoživo govno :) nam je ustustupilo svoj model života s virusom. hdz je iskopirao njegov model.
jastreb wrote:Jesam,ali uz Hell i ne baš dugo.Popio 3 Hella. Slušao malo te pijane priče.Noor wrote:evo jastreba našeg...ravno sa zidića
izgleda da je danas dugo boravio na njemu
Ništa konstruktivno. O religiji se,recimo tu uopće ne priča,a najveći teološki domet je "Vjerujem da nešto postoji!"
Slabi su i političari.
3 hella
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hoće li Split zabraniti ispijanje piva na zidiću?
» SPLITSKI GRADONAČELNIK TEŠKO BOLESTAN
» Napadnut splitski gradonačelnik , dvojica ga vrijeđala i udarala
» očekujen da papa spomene socijalističku etničku skupinu
» bujanec na tripu umjesto hladnog piva po sparini
» SPLITSKI GRADONAČELNIK TEŠKO BOLESTAN
» Napadnut splitski gradonačelnik , dvojica ga vrijeđala i udarala
» očekujen da papa spomene socijalističku etničku skupinu
» bujanec na tripu umjesto hladnog piva po sparini
Page 3 of 3