Hoće li Split zabraniti ispijanje piva na zidiću?
Page 1 of 1
Re: Hoće li Split zabraniti ispijanje piva na zidiću?
ovo ce u splitu trajat jedno 15-ak dana pa sve po starom samo ce sretni biti novozaposleni komunalni redari
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
U Osijeku je na snazi zabrana skoro punih 5 godina. Nema više klupica, zidova ni trgovina osim na vlastitu odgovornost.
Guest- Guest
stvarno ? i jel pomoglo , nema vise tog oblika druzenja ?Fénix wrote:U Osijeku je na snazi zabrana skoro punih 5 godina. Nema više klupica, zidova ni trgovina osim na vlastitu odgovornost.
2014-04-12
Nema ništa ima samo mafijaša i žandara, doslovce su ubili gradFénix wrote:U Osijeku je na snazi zabrana skoro punih 5 godina. Nema više klupica, zidova ni trgovina osim na vlastitu odgovornost.
Kermit-
2014-04-17
gluposti u skoro svim državam evrope je običaj cirkanja po plažama, parkovima i trgovima pogotovo na mediteranu...debotoijusto wrote:ovo ce u splitu trajat jedno 15-ak dana pa sve po starom samo ce sretni biti novozaposleni komunalni redari
Kermit-
2014-04-17
Da. Komunalni red: 1000kn za ispijanje alkohola na javnom mjestu, zabijanje noževa u drveće i vandalizmedebotoijusto wrote:stvarno ? i jel pomoglo , nema vise tog oblika druzenja ?Fénix wrote:U Osijeku je na snazi zabrana skoro punih 5 godina. Nema više klupica, zidova ni trgovina osim na vlastitu odgovornost.
Doista ne znam, možda malo. Mada dolaskom recesije to je samo od sebe počelo se smanjivati. Prije se moglo vidjeti pred trgovinama kako ista klapa ispija pivo i vode razgovore. Ja kad hoću popiti, popit ću jedno piće na javnoj površini i to gotovo uvijek nakon nogoša.
Inače su mladi bili poklonici toga četvrtkom i subotom kada bi išli u noćni život pa onda uzimali dosta cuge, opijali se po gradskim parkovima i nekim igralištima po daleko nižoj tarifi kako ne bi brzo u noćnim klubovima ostali bez love i željenog učinka alkohola.
Guest- Guest
Pomoglo? Osijek osim subote izgleda ko kurac na biciklu pusto i jadnodebotoijusto wrote:stvarno ? i jel pomoglo , nema vise tog oblika druzenja ?Fénix wrote:U Osijeku je na snazi zabrana skoro punih 5 godina. Nema više klupica, zidova ni trgovina osim na vlastitu odgovornost.
Kermit-
2014-04-17
U zadnjih 7 dana krenuli su s gradnjom naplatne kućice za Interspar na kružnom toku jer piskarala, uhljebi i co. rade u gradu i ne žele plaćati parking pa parkiraju u garaži centra.asilovski wrote:Nema ništa ima samo mafijaša i žandara, doslovce su ubili gradFénix wrote:U Osijeku je na snazi zabrana skoro punih 5 godina. Nema više klupica, zidova ni trgovina osim na vlastitu odgovornost.
Kakve budaletine jebote život... Inače rijetko odem tamo a tek ubuduće neću dolaziti u Interspar jer još trebam i plaćati parking. Najbolje neka uvedu u svim gradskim četvrtima naplatu pa tako riješe problem proračuna.
Guest- Guest
ma to je katastrofa, parking je mafijaško leno, pola grada odlazi ili je otišlo, posla maltene da i nema, jedino ima polciije kao da čekaju najezdu Čečena preko Tenja i da stvar bude gora u najsirotinsjkijem gradu su zabranili cirkanje piva u parku, čak su pisali kazne na plaži iza Želje, potpuno iživljavanje samo fali da nas siluju šrafcigerom u okoFénix wrote:U zadnjih 7 dana krenuli su s gradnjom naplatne kućice za Interspar na kružnom toku jer piskarala, uhljebi i co. rade u gradu i ne žele plaćati parking pa parkiraju u garaži centra.asilovski wrote:Nema ništa ima samo mafijaša i žandara, doslovce su ubili gradFénix wrote:U Osijeku je na snazi zabrana skoro punih 5 godina. Nema više klupica, zidova ni trgovina osim na vlastitu odgovornost.
Kakve budaletine jebote život... Inače rijetko odem tamo a tek ubuduće neću dolaziti u Interspar jer još trebam i plaćati parking. Najbolje neka uvedu u svim gradskim četvrtima naplatu pa tako riješe problem proračuna.
Kermit-
2014-04-17
slazem se , kod mene u kvartu se trenutno tolerira , istina nema nereda ni bukeasilovski wrote:gluposti u skoro svim državam evrope je običaj cirkanja po plažama, parkovima i trgovima pogotovo na mediteranu...debotoijusto wrote:ovo ce u splitu trajat jedno 15-ak dana pa sve po starom samo ce sretni biti novozaposleni komunalni redari
2014-04-12
Inače... Dok god je ispred dućana bilo ljudi nikada se u dotičnom objektu nije dogodilo niti jedno razbojništvo.
Prodavačice imaju osjećaj sigurnosti dok su ispred dućana ljudi.
A ovi što se bune,to su uglavnom bivši alkoholičari koji su prestali piti jer su se počeli raspadati.
Prodavačice imaju osjećaj sigurnosti dok su ispred dućana ljudi.
A ovi što se bune,to su uglavnom bivši alkoholičari koji su prestali piti jer su se počeli raspadati.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ma Zegeju je raspašoj parkovi svi smde na vutru, toči se vino iz pet litarskih demižona, jare, pare, kurve i zajebancija, kafići rade barem sat vremena od radnog vremena, na kraju imate debele sreće što imate Bandića, jer svi su lopovi a on je barem sposoban i lukav lopov, mi već 25 godina imamo najgori talog i šljam koji naprosto uništava sve...debotoijusto wrote:slazem se , kod mene u kvartu se trenutno tolerira , istina nema nereda ni bukeasilovski wrote:gluposti u skoro svim državam evrope je običaj cirkanja po plažama, parkovima i trgovima pogotovo na mediteranu...debotoijusto wrote:ovo ce u splitu trajat jedno 15-ak dana pa sve po starom samo ce sretni biti novozaposleni komunalni redari
Kermit-
2014-04-17
nije bas tako...biciklisti imaju gadnih problema a kafici/restorani paze na radno vrijeme , komunalni jedno vrijeme , u pratnji policije , zavodili red nekakvim kaznama a sad toleriraju ako nema dojava o problemima , kazna je mislim 300kn. ...nisam vec dugo cuo da je netko zbog trave na zidicu imao problema , presutno se tolerira...tako u mome kvartu , kako je po parkovima/trgovinama gdje izlaze subkulturne skupine ne znamasilovski wrote:ma Zegeju je raspašoj parkovi svi smde na vutru, toči se vino iz pet litarskih demižona, jare, pare, kurve i zajebancija, kafići rade barem sat vremena od radnog vremena, na kraju imate debele sreće što imate Bandića, jer svi su lopovi a on je barem sposoban i lukav lopov, mi već 25 godina imamo najgori talog i šljam koji naprosto uništava sve...debotoijusto wrote:slazem se , kod mene u kvartu se trenutno tolerira , istina nema nereda ni bukeasilovski wrote:gluposti u skoro svim državam evrope je običaj cirkanja po plažama, parkovima i trgovima pogotovo na mediteranu...debotoijusto wrote:ovo ce u splitu trajat jedno 15-ak dana pa sve po starom samo ce sretni biti novozaposleni komunalni redari
2014-04-12
Deboto,di je peticija..:D
2014-04-12
Kod nas hapse ako voziš bez ruku bicikl, a ne trava, odmah pretres, za biljku odmah ide k.p. za proizvodnju i prodaju, na kupanju traže osobne ono ludilodebotoijusto wrote:nije bas tako...biciklisti imaju gadnih problema a kafici/restorani paze na radno vrijeme , komunalni jedno vrijeme , u pratnji policije , zavodili red nekakvim kaznama a sad toleriraju ako nema dojava o problemima , kazna je mislim 300kn. ...nisam vec dugo cuo da je netko zbog trave na zidicu imao problema , presutno se tolerira...tako u mome kvartu , kako je po parkovima/trgovinama gdje izlaze subkulturne skupine ne znamasilovski wrote:ma Zegeju je raspašoj parkovi svi smde na vutru, toči se vino iz pet litarskih demižona, jare, pare, kurve i zajebancija, kafići rade barem sat vremena od radnog vremena, na kraju imate debele sreće što imate Bandića, jer svi su lopovi a on je barem sposoban i lukav lopov, mi već 25 godina imamo najgori talog i šljam koji naprosto uništava sve...debotoijusto wrote:slazem se , kod mene u kvartu se trenutno tolerira , istina nema nereda ni bukeasilovski wrote:gluposti u skoro svim državam evrope je običaj cirkanja po plažama, parkovima i trgovima pogotovo na mediteranu...debotoijusto wrote:ovo ce u splitu trajat jedno 15-ak dana pa sve po starom samo ce sretni biti novozaposleni komunalni redari
Kermit-
2014-04-17
Zidić damo,pivu ne damo.......žalićemo se kerumu....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
debotoijusto wrote:nije bas tako...biciklisti imaju gadnih problema a kafici/restorani paze na radno vrijeme , komunalni jedno vrijeme , u pratnji policije , zavodili red nekakvim kaznama a sad toleriraju ako nema dojava o problemima , kazna je mislim 300kn. ...nisam vec dugo cuo da je netko zbog trave na zidicu imao problema , presutno se tolerira...tako u mome kvartu , kako je po parkovima/trgovinama gdje izlaze subkulturne skupine ne znamasilovski wrote:ma Zegeju je raspašoj parkovi svi smde na vutru, toči se vino iz pet litarskih demižona, jare, pare, kurve i zajebancija, kafići rade barem sat vremena od radnog vremena, na kraju imate debele sreće što imate Bandića, jer svi su lopovi a on je barem sposoban i lukav lopov, mi već 25 godina imamo najgori talog i šljam koji naprosto uništava sve...debotoijusto wrote:slazem se , kod mene u kvartu se trenutno tolerira , istina nema nereda ni bukeasilovski wrote:gluposti u skoro svim državam evrope je običaj cirkanja po plažama, parkovima i trgovima pogotovo na mediteranu...debotoijusto wrote:ovo ce u splitu trajat jedno 15-ak dana pa sve po starom samo ce sretni biti novozaposleni komunalni redari
Svi kafići u ZG gdje ja idem rade duže od propisanog vremena, a o kaznama neću, nikad nisam čuo a je netko dobilo ovakvu ili sl. kaznu u ZG
Similar topics
» splitski gradonačelnik osnovao skupinu za zabranu ispijanja piva na zidiću
» Kujundžić: Drastično poskupljenje cigareta, alkohola, piva i telefonskih poziva
» Mađarska će zabraniti i petokraku na boci poznatog piva
» Split hoće Keruma opet
» Plenki usrecio Puljka i Split!.Split ima koncesiju na plazu Znjan
» Kujundžić: Drastično poskupljenje cigareta, alkohola, piva i telefonskih poziva
» Mađarska će zabraniti i petokraku na boci poznatog piva
» Split hoće Keruma opet
» Plenki usrecio Puljka i Split!.Split ima koncesiju na plazu Znjan
Page 1 of 1