Preminuo mitropolit Amfilohije
Page 8 of 32
Page 8 of 32 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 20 ... 32
Re: Preminuo mitropolit Amfilohije
Pa jeste starija ali mi smo imali kraljevstvo kad vi niste ni znali tko ste i Tomislave jebem li ti kvasac što spasti srpčad od bugaraBrat Brale wrote:tre wrote:vi ste za žaljenje, cijeli vaš život i cijela vaša povijest je protkana lažima i spletkama i kad vam čovjek oči i otvori vi ih zatvarate i dalje nastavljate živjeti u svom ludilu i sljepoći. Po vašu žalost otrježnjenje od velikosrpskog pijanstva dođe na naplatu tek kad preselite i dođete pred lice Svevišnjega ali tada bude kasno za sve i luci vam dalje sudbinu kroji.Brat Brale wrote:tre wrote:e al pazi reakcije braćale, ono puko ko kokica jer iznosimo fakte o ovoj bradatoj spodobi koja je bila puno bliže sotoni nego Kristovoj crkvi. Za takve je Isus rekao da ćemo ih po njihovim djelima prepoznati a bome ovom djela "ljubavi" ne manjka, sotonist je već kod svog gazde i fino se krčka.kaya wrote:Svet je po tome jer je bio arkanu zdesna i što je odlikovao slobu i šešelja i sanjao o svim srpskim zemljama u kojima je i hrvatska.
Eto po tome.
Nebitno, jedan leš koji je puno huškao, velik jezik mali čovjek.
Pravi srpski svetac.Taman po meri.
I zato mi ga je puno žao.
odlikovao slobu amfilohije? vi ste zaista svi kolektivno glupi ko kurac.
amfilohije je posle Patrijarha Pavla prvi odjebao Miloševića kada je ovaj zahtevao da stane na stranu Momira Bulatovića u razilaženju njega i Mila.
ali dobro, vi ćete svakako izmisliti svakakve budalaštine, ne bi li opravdali vaše bolesne stavove. niste za prezir, za žaljenje ste...
Barem nam je država starija od prve sezone beverly hillsa.
https://kamenjar.com/27-svibnja-927-hrvatski-kralj-tomislav-spasio-srbijanskog-vladara-zahariju-i-porazio-bugare/
Šandor Winnetou- Posts : 19782
2017-12-31
ja bi da ga nose kroz cijelu srbiju i da mu svi ljube rukukaya wrote:Izložili ga na cetinju pa ljube koronu vernici...
Bože sačuvaj, rekoh ja da je bolje u vreću pa u more...
Noor likes this post
kužimo se... kaj ne... kak bi rekel zagorec epikur.... :)kaya wrote:michaellcmacha wrote:ne može se sad zaduživati za garažu, ove godine je na kredit kupio novog micubušija, bašču ispod klinike švarcvald, i polovnog terenca za turkinje provozat..., koje mu daju da zaviri u dekolte... garažu će nagodinu kad otplati bašču...debotoijusto wrote:vozis skupi auto a nemas garazu ? kako to ?Legendovich wrote:Kakogod.. ..fino sad opro auto..jeblisvabimatersvoju,posade neko drvece a lisce kao bagremovo(neka kastrirana verzija bagrema,bez cvjetova)..u jesen kad to pocne padati uz kisu,sa drveta,zavuce se u svaku pukotinu auta i pokrije ga,priljepi se..ajmo u hand kompresor praonu,pa sapunjanje,ispiranje,pa vax,pa poliranje mlazom..ajebote Longi,jednu mladu svabicu zamamne GYM guze sam skontao za Posljednju večeru u subotu,prije lockanja..ono ako jr prevalim na pleća,mogu si upisati veliki +...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
nek ga bace u svoje more... na adi ciganliji...tre wrote:jedino sa betonskim cipelama, u protivnom će more tu crkotinu nama izbaciti i zagaditi obalukaya wrote:Čuj nemoj me vrijeđat zbog ove četničke crkotine jer ni ja vrijeđam tebe.Brat Brale wrote:kaya wrote:Nismo uopće, kao prvo svatko tko je pozivao na ubijanje hrvata nije umro nije crko.Brat Brale wrote:kaya wrote:Ma nosi ih u tri pm...i ovog leša, i ovu dvojicu što su umislili u tintaru da su hrvati. Jedino šteta da i onaj drugi, kak se zove...sa g...onaj četnik što je u beogradu umjesto na kosovu, do vučića s desna u mantiji, nije isto krepo skupa s ovim.michaellcmacha wrote:eto kayo, da se ne uvrijediš, ali koliko vama treba da skopčate da epikurac i general nemaju apsolutne veze sa hrvatima... ali dobro jbg mi u mnogim stvarima jednostavno moramo prvo pogoriti do noktiju pa tek onda skužiti da vatra gori i peče...kaya wrote:A i od tebe nije očekivati da kužiš hrvate ..Hektorović wrote:Čovjek je bio omiljen među svojim narodom, predvodio je autentičan masovni kršćanski pokret koji je uspio pobjediti mafijašku vlast, crkvi izgraditi ogromnu popularnost, kao takav markantna i povijesna pojava uz sve svoje nedostatke.
Naravno od ove pravašije na forumu ne treba očekivati da kuže bilo što
pirate kao hrvatski srbin, odaje poštu četniku koji je posvećivao srpske koljače pod arkanom, crvenkasti prikazuje hrvatske zločine kao ničim izazvanima a 23 godine kontinuiteta terora, maltrtetiranja, ubijanja na kućnom pragu, i bacanja ubijenih u dvorišne bunare i zabrane vađenja leša dok se na zatruje voda to nikom ništa...
šta veliš ti jesam li ja ono na prste loše izbrojo ;), znanoznanac čeka vikend da brojevi splasnu malo... da mi očita bukvicu...
A brojevi , ne znam što će u pon izmisliti , kako uvjeroti budale da mjere djeluju a mrtvih će biti i 30. U pravu si 100%.
Dobro govnari, nema veze. Krepaće i ono govno koje drži mise za pavelića i slične.
Još jednom pokazujete kolika ste govna u ljudskom obliku, ali dobro-svako svoj krst nosi...
Tako je i ovaj crko. Moja sućut.
Ne laži, opajdaro!
Odnesi si krepalinu doma. Mada je bolje u more s njim.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
to je vlasništvo izetbegovića ali podržavam, bitno da ne može do Hrvatske smrad doćimichaellcmacha wrote:nek ga bace u svoje more... na adi ciganliji...tre wrote:jedino sa betonskim cipelama, u protivnom će more tu crkotinu nama izbaciti i zagaditi obalukaya wrote:Čuj nemoj me vrijeđat zbog ove četničke crkotine jer ni ja vrijeđam tebe.Brat Brale wrote:kaya wrote:Nismo uopće, kao prvo svatko tko je pozivao na ubijanje hrvata nije umro nije crko.Brat Brale wrote:kaya wrote:Ma nosi ih u tri pm...i ovog leša, i ovu dvojicu što su umislili u tintaru da su hrvati. Jedino šteta da i onaj drugi, kak se zove...sa g...onaj četnik što je u beogradu umjesto na kosovu, do vučića s desna u mantiji, nije isto krepo skupa s ovim.michaellcmacha wrote:eto kayo, da se ne uvrijediš, ali koliko vama treba da skopčate da epikurac i general nemaju apsolutne veze sa hrvatima... ali dobro jbg mi u mnogim stvarima jednostavno moramo prvo pogoriti do noktiju pa tek onda skužiti da vatra gori i peče...kaya wrote:A i od tebe nije očekivati da kužiš hrvate ..Hektorović wrote:Čovjek je bio omiljen među svojim narodom, predvodio je autentičan masovni kršćanski pokret koji je uspio pobjediti mafijašku vlast, crkvi izgraditi ogromnu popularnost, kao takav markantna i povijesna pojava uz sve svoje nedostatke.
pirate kao hrvatski srbin, odaje poštu četniku koji je posvećivao srpske koljače pod arkanom, crvenkasti prikazuje hrvatske zločine kao ničim izazvanima a 23 godine kontinuiteta terora, maltrtetiranja, ubijanja na kućnom pragu, i bacanja ubijenih u dvorišne bunare i zabrane vađenja leša dok se na zatruje voda to nikom ništa...
šta veliš ti jesam li ja ono na prste loše izbrojo ;), znanoznanac čeka vikend da brojevi splasnu malo... da mi očita bukvicu...
A brojevi , ne znam što će u pon izmisliti , kako uvjeroti budale da mjere djeluju a mrtvih će biti i 30. U pravu si 100%.
Dobro govnari, nema veze. Krepaće i ono govno koje drži mise za pavelića i slične.
Još jednom pokazujete kolika ste govna u ljudskom obliku, ali dobro-svako svoj krst nosi...
Tako je i ovaj crko. Moja sućut.
Ne laži, opajdaro!
Odnesi si krepalinu doma. Mada je bolje u more s njim.
samo pošteno..Nema u Svabiji benefita legalnih i nelegalnih..sve se mora platiti..no nagodinu gibam dalje,ne vise u Svabijimichaellcmacha wrote:kužimo se... kaj ne... kak bi rekel zagorec epikur.... :)kaya wrote:michaellcmacha wrote:ne može se sad zaduživati za garažu, ove godine je na kredit kupio novog micubušija, bašču ispod klinike švarcvald, i polovnog terenca za turkinje provozat..., koje mu daju da zaviri u dekolte... garažu će nagodinu kad otplati bašču...debotoijusto wrote:vozis skupi auto a nemas garazu ? kako to ?Legendovich wrote:Kakogod.. ..fino sad opro auto..jeblisvabimatersvoju,posade neko drvece a lisce kao bagremovo(neka kastrirana verzija bagrema,bez cvjetova)..u jesen kad to pocne padati uz kisu,sa drveta,zavuce se u svaku pukotinu auta i pokrije ga,priljepi se..ajmo u hand kompresor praonu,pa sapunjanje,ispiranje,pa vax,pa poliranje mlazom..ajebote Longi,jednu mladu svabicu zamamne GYM guze sam skontao za Posljednju večeru u subotu,prije lockanja..ono ako jr prevalim na pleća,mogu si upisati veliki +...
Guest- Guest
Ja sretan sto mogu sam oprati auto.a ne trpati ga u ono...sa onim..sto se vrti i udara ga..mda..
yebo vas Amerofilije..
yebo vas Amerofilije..
Guest- Guest
Boli me kurac za cetnike i Arkana ko Yodu za Hajduk, s time da ih ja nikad ih i nisam mirisao. Isto tako da ne kvoutam i drugi post, boli me kurac sto je HOSovac prijatelj mi je jer je dobar i posten covjek sto se dokazalo kroz nas poslovni odnos. A ti samo nastavljaj sa etiketiranjem, izradom psiholoskog profila i prijetnjama.michaellcmacha wrote:pirate kao hrvatski srbin, odaje poštu četniku koji je posvećivao srpske koljače pod arkanomkaya wrote:A i od tebe nije očekivati da kužiš hrvate ..Hektorović wrote:Čovjek je bio omiljen među svojim narodom, predvodio je autentičan masovni kršćanski pokret koji je uspio pobjediti mafijašku vlast, crkvi izgraditi ogromnu popularnost, kao takav markantna i povijesna pojava uz sve svoje nedostatke.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Pa..covjek se cijeli zivot skolovao za taj poso,i sad mu ti prigovaras..Pirate wrote:Boli me kurac za cetnike i Arkana ko Yodu za Hajduk, s time da ih ja nikad ih i nisam mirisao. Isto tako da ne kvoutam i drugi post, boli me kurac sto je HOSovac prijatelj mi je jer je dobar i posten covjek sto se dokazalo kroz nas poslovni odnos. A ti samo nastavljaj sa etiketiranjem, izradom psiholoskog profila i prijetnjama.michaellcmacha wrote:pirate kao hrvatski srbin, odaje poštu četniku koji je posvećivao srpske koljače pod arkanomkaya wrote:A i od tebe nije očekivati da kužiš hrvate ..Hektorović wrote:Čovjek je bio omiljen među svojim narodom, predvodio je autentičan masovni kršćanski pokret koji je uspio pobjediti mafijašku vlast, crkvi izgraditi ogromnu popularnost, kao takav markantna i povijesna pojava uz sve svoje nedostatke.
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
heh, na to se u osnovi svodi ta desna karikatura od alternative...marcellus wrote:Hdz ostao bez duhovnog vođe...
koji odron
koji grč, retardacija i bezidejnost
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
tako to zvučiepikur37 wrote:heh, na to se u osnovi svodi ta desna karikatura od alternative...marcellus wrote:Hdz ostao bez duhovnog vođe...
koji odron
kad se svade dva mrtvozornika hrvatskog identiteta ,,, uz podrigivanje od hr-budžetske proje
drugovi socijalisti
ZA SMRT
Guest- Guest
- Ukupnu delatnost mitropolita Amfilohija u Crnoj Gori ceniće istorija. Iz dugog perioda naše saradnje, tokom kojeg smo razmenjivali mišljenja o važnim pitanjima za razvoj savremene Crne Gore, pamtiću njegov doprinos stvaranju pozitivne atmosfere uoči referenduma na kojem je naša zemlja obnovila nezavisnost mirnim i demokratskim putem - naveo je Ðukanović, saopšteno je iz njegovog kabineta.
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
epikur37 wrote:heh, na to se u osnovi svodi ta desna karikatura od alternative...marcellus wrote:Hdz ostao bez duhovnog vođe...
koji odron
pa vidim na temi
težak udarac i gubitak za antifašističke snage sa ovih prostora
p.s velik korak nazad i za ekumenuAssadNaPodmornici wrote:težak udarac i gubitak za antifašističke snage sa ovih prostora
AssadNaPodmornici- Posts : 22258
2018-06-14
a ti znaš da nikad nije spriječio?crvenkasti wrote:kic wrote:
i na kraju, kako to inkriminira A.Stepinca točno?
Ako nije odgovoran, odnosno, nije mogao spriječiti ovako nešto, zašto je onda pošiljalac pismo adresirao na njega?
Page 8 of 32 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 20 ... 32
Similar topics
» Preminuo Mitropolit Amfilohije
» Zemljom iz Jasenovca prekriven je preminuli crnogorski mitropolit Amfilohije!?
» GRČKI MITROPOLIT ŠOKIRAO JAVNOST:
» vuchić, amfilohije i joanikije
» Zagrebacki mitropolit Porfirije novi patrijarh SPC
» Zemljom iz Jasenovca prekriven je preminuli crnogorski mitropolit Amfilohije!?
» GRČKI MITROPOLIT ŠOKIRAO JAVNOST:
» vuchić, amfilohije i joanikije
» Zagrebacki mitropolit Porfirije novi patrijarh SPC
Page 8 of 32