SOCIJALISTIČKI RASIZAM
Page 2 of 12
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: SOCIJALISTIČKI RASIZAM
imali su samo jednu falinkuסמאל wrote:I 3.reich i Jugoslavija imali su plansku ekonomiju gdje je pogodovanu radnicima a ne trulim kapitalistima a država nije lihvarila običnu sirotinju kroz poreze kao danas.obala razuma wrote:jugoslavija ,,,mislim na sfrj , drugu jugoslaviju , bila je kopija trećeg raja po poimanju nacija koje su okupirali treći raj il jugoslavijaסמאל wrote:Lik brka osnovne pojmove.Nacionalsocijalizam ne može se poistovjetiti s komunističkim socijalizmom.Niti jedna komunistička država nije imala u svojoj ideji istrebljenje nekog naroda kao manje vrijedne rase.Sora wrote:Ja sam kurčrv rasist
KO o čemu ja o njemu
Socijalizam je jedno od najvećih civilizacijskih dostignuća,jer je dao humanizmu jednu novu dimenziju i društvenu empatiju prema potrebitim i socijalno ugroženim.
Jugoslavija je bila jedna najčovjekoljubljivija država svijeta,te ideal pravednosti i nit vodilja za sve potlačene i siromašne diljem svijeta.
apsolutno isti
NAPRAVILI SU POKOLJE
Guest- Guest
Jugoslavija nije.obala razuma wrote:imali su samo jednu falinku
NAPRAVILI SU POKOLJE
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
to je toסמאל wrote:Jugoslavija nije.obala razuma wrote:imali su samo jednu falinku
NAPRAVILI SU POKOLJE
to je rasizam
Guest- Guest
[size=45]Trumpova nova sutkinja Vrhovnog suda bila je "sluškinja" u kršćanskoj sekti[/size]
ovo na indeksu je dovoljno da hrvatski socijalizam postane legitimni cilj kao što je francuska proglasila islamizam
ovo na indeksu je dovoljno da hrvatski socijalizam postane legitimni cilj kao što je francuska proglasila islamizam
Guest- Guest
HDZ je bio pokret za izdvajanje hrvatske iz srbizma kroz jugonacizam
SOCIJALISTIČKI RASIZAM bi bio dobar naziv zajednice il stranke za prelazni periiod dok se ne ugasi ta pošast koja je po mišljenju mom čak i veća nedaća od jugonacizma i srbizma , barem zbog činjenice da se radi o hrvatskom puku
SOCIJALISTIČKI RASIZAM bi bio dobar naziv zajednice il stranke za prelazni periiod dok se ne ugasi ta pošast koja je po mišljenju mom čak i veća nedaća od jugonacizma i srbizma , barem zbog činjenice da se radi o hrvatskom puku
Guest- Guest
zamislite jovića da moradneimat predmet socijalistički rasizam
zar to nebi bilo divno
zar to nebi bilo divno
Guest- Guest
zar nije postupak hrt sekte nedvojbeni rasistički socijalizam
imali prikladnijeg opisa od socijalistički rasisti
imali prikladnijeg opisa od socijalistički rasisti
Guest- Guest
socijalistički rasizam je korištenje religije i nacije onako kako to čini epikur
Guest- Guest
Kad ispred banane staviš je, što dobiješ? jebananu?
Pravi je odgovor skriven u.
Tako moja žena kupila fen. Meni je i onaj stari bio dobar.
Ali ona i mala imaju one kosurdače, pa im je trebao jači.
I kad uključiš na tri, ono puše vruće u pičku materinu.
Zašto ovo sve govorim.
Zbog života.
Prvu polovicu nešto očekuješ u budućnosti, učiš, gradiš, nečemu nadaš, sanjariš.
Drugu polovicu žališ za izgubljenim prilikama, mrziš sam sebe što si bio glup i čekaš smrt.
Sranje.
Zašto ovo sve govorim.
Zbog života.
Prvu polovicu nešto očekuješ u budućnosti, učiš, gradiš, nečemu nadaš, sanjariš.
Drugu polovicu žališ za izgubljenim prilikama, mrziš sam sebe što si bio glup i čekaš smrt.
Sranje.
crvenkasti-
2014-04-17
ti znaš da svi socijalistički rasisti postanu religiozni kad kako kažeš čekaju smrtcrvenkasti wrote:Kad ispred banane staviš je, što dobiješ? jebananu?
Zašto ovo sve govorim.
Zbog života.
Sranje.
druže faljenisus
i tvoj omiljeni ujedinjeni socijalistički pozdrav hrvatoslava
ZA SMRT
Guest- Guest
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/kako-je-trump-u-cetiri-godine-razlio-vjesticji-kotao-i-razorio-samo-tkivo-amerike-15000829
rasizam socijalista u hrvatoslaviji predstavllja opasnost za opstanak države hrvatske
rasizam socijalista u hrvatoslaviji predstavllja opasnost za opstanak države hrvatske
Guest- Guest
obala razuma wrote:socijalisti , ne čujen vas
Evo autentichni Hrvat ima isto mishljenje kao i ja o 'rvaticima.Poslushajte ovo pizda vam materina primitivna pa se poslije pogledajte u ogledalo...Koga vi jebete u zdrav mozak??Koga???Sebe bi jebali ali nemate ni gram zdravog mozga ..pizda li vam materina pokvarena..::))))
https://www.youtube.com/watch?v=JJuLPnSVg08
mentalitet- Posts : 5249
2020-07-05
obala razuma wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/kako-je-trump-u-cetiri-godine-razlio-vjesticji-kotao-i-razorio-samo-tkivo-amerike-15000829
O kakvoj ti drzavi prichash bog te jebo debilna::)??
Pa vishe Pushca donja lichi na drzavu nego ta tvoja socijal nacistichka tvorevina...daj jebo te Irud idi stomatologu da ti promijeni zeludac::))
2020-07-05
obala razuma wrote:socijalistički rasizam je korištenje religije i nacije onako kako to čini epikur
Ne montiraj Epikuru bog te jebo to ko da dirash u samog Isusa,,Eto ..samo zato shto je Epikur meni je simpatichan..Znash ti tko je Epikur bio? Ajde gukni golube ali ne guglasj..Znash svoj kurac...ma ni njega ne znash a kamo li shto je to socijalistichki rasizam,,a da ne govorim o hrvatskom socijalistichkom rasizmu ,,bolje da ne...jer odma dobijem zelju da vas sve zarazim koronom istovremeno pa da dozivite konachno taj stampedo u provaliju iz koje vam nece biti povratka osim onima koji nisu krdo..Ima i takvih hrvata ,,,jebaji ga,,pametni ...svoji,,,razmishljaju svojom glavom ..ne idu na mise,,nisu u nijednoj partiji...rade za sebe i chkome..jer ih boli kurac za socijalistichki rasizam,,,kapitalizam,,,fashizam komunizam ,,,Europsku zajednicu,,,Srbiju,,,chetnike,,,ustashe ..domovinsko pljachkashki rat...kuzish ..ima takvih...samo ne chitaju i ne tipkaju po forumima pa mislite da takvih nema..Eto..shto bi ti napravija da promijenish tu situaciju kod hrvata malih terijera koji kevcu po forumu,,,ajd reci shto bi??Samo pazi josh te nisu dohvatili choporativno ...Shto bi reka pokojni Smoje za svoga shraku...kad kevce...nogon u ribra ga triba,,,a eeeeeeeeee///si svatija,,,gospe ti imotske rasistichke<=>
2020-07-05
tko je što bio ,,, nebitno epikur je naplatio domoljublje il barem tako se kurčimentalitet wrote:obala razuma wrote:socijalistički rasizam je korištenje religije i nacije onako kako to čini epikur
Ne montiraj Epikuru bog te jebo to ko da dirash u samog Isusa,,Eto ..samo zato shto je Epikur meni je simpatichan..Znash ti tko je Epikur bio? Ajde gukni golube ali ne guglasj..Znash svoj kurac...ma ni njega ne znash a kamo li shto je to socijalistichki rasizam,,a da ne govorim o hrvatskom socijalistichkom rasizmu ,,bolje da ne...jer odma dobijem zelju da vas sve zarazim koronom istovremeno pa da dozivite konachno taj stampedo u provaliju iz koje vam nece biti povratka osim onima koji nisu krdo..Ima i takvih hrvata ,,,jebaji ga,,pametni ...svoji,,,razmishljaju svojom glavom ..ne idu na mise,,nisu u nijednoj partiji...rade za sebe i chkome..jer ih boli kurac za socijalistichki rasizam,,,kapitalizam,,,fashizam komunizam ,,,Europsku zajednicu,,,Srbiju,,,chetnike,,,ustashe ..domovinsko pljachkashki rat...kuzish ..ima takvih...samo ne chitaju i ne tipkaju po forumima pa mislite da takvih nema..Eto..shto bi ti napravija da promijenish tu situaciju kod hrvata malih terijera koji kevcu po forumu,,,ajd reci shto bi??Samo pazi josh te nisu dohvatili choporativno ...Shto bi reka pokojni Smoje za svoga shraku...kad kevce...nogon u ribra ga triba,,,a eeeeeeeeee///si svatija,,,gospe ti imotske rasistichke<=>
epikur amenuje današnji rasizam na vlasti u hrvatoslaviji gdje se ujedinjuju najmorbidnije kohezije ljudi tako da polovina vlade na kraju mandata završi u zatvoru i u državi di je sudstvo u rukama soci-rasista
epikur šta je god bio ,,,danas je pizda ,,nema hrabrosti ni pljunuti u svoj nepravedno stečeni kruv pa reći istinu o hordi na vlasti nego ih još timari katoličkim identitetom ,,,, pa to je gore nego kad pupi reče da mora bit srbin na vrhu svake državne firme
Guest- Guest
tebi nije po volji da je hrvatski san moćna institucija ,mentalitet wrote:obala razuma wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/kako-je-trump-u-cetiri-godine-razlio-vjesticji-kotao-i-razorio-samo-tkivo-amerike-15000829
O kakvoj ti drzavi prichash bog te jebo debilna::)??
Pa vishe Pushca donja lichi na drzavu nego ta tvoja socijal nacistichka tvorevina...daj jebo te Irud idi stomatologu da ti promijeni zeludac::))
nije ti jasno da je nadnaravno pokrenuta horda socijalista da hrvatsku istrgne iz vlasti jugonacizma i srbizma
vjerojatno te to i ne zanima pa time nemožeš niti baratati u sivoj masi
zamisli da cigani imaju državu ,,,bili tražio da ta dzržava živi , da ta država se očisti od zla
Guest- Guest
ti koji se kurčiš da si proša svit još nisi uvidio da je nacija jedini smisao države ,,,svake države ,mentalitet wrote:obala razuma wrote:socijalisti , ne čujen vas
Evo autentichni Hrvat ima isto mishljenje kao i ja o 'rvaticima.Poslushajte ovo pizda vam materina primitivna pa se poslije pogledajte u ogledalo...Koga vi jebete u zdrav mozak??Koga???Sebe bi jebali ali nemate ni gram zdravog mozga ..pizda li vam materina pokvarena..::))))
https://www.youtube.com/watch?v=JJuLPnSVg08
koju agendu sebi stavljaš za vodilju ako jedno od pijanstava malnara uzimaš za mjerodavne , zar nema ništa pametnije ,
malnara je vrijedno koristiti u vicoteka demagogiji
dizati ego , rvatina i rvatić ,,uzalud ti trud , to je bolesno
više cijenim ratara neg načitanu stoku ,,,,ne postoji načitani mudrac kojeg nije jedan tekstopisac jamio u svoju maniju NE POSTOJI
NE POSTOJI
nositelji istinske demokracije su ratari stolari automehaničari građevinci ribari bravari ,, ,,,oni nisu iskvareni manijama tekstopisaca ,,,,,,,,,al u HR je dodatno slučaj da su svi sa VSS pod manijom socijalizma ,,,, isto tako nositelji demokracije nemogu biti radnička klasa u budžetskim firmama
Guest- Guest
SOCIJALIZAM U crkvi u hrvata
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/bio-je-antikomunist-zauzimao-se-za-proljecare-a-jednog-politicara-90-ih-je-ostro-kritizirao-15028908
vrijedno je znati
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/bio-je-antikomunist-zauzimao-se-za-proljecare-a-jednog-politicara-90-ih-je-ostro-kritizirao-15028908
vrijedno je znati
Guest- Guest
BOG RASIZMA piše u rasističkom YUtarnjem
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/vjerski-fanatici-cesto-drze-do-neceg-sto-je-glupo-a-svaki-put-kad-im-to-kazete-odgovore-nasiljem-15028924
socijalisti
ZA SMRT
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/vjerski-fanatici-cesto-drze-do-neceg-sto-je-glupo-a-svaki-put-kad-im-to-kazete-odgovore-nasiljem-15028924
socijalisti
ZA SMRT
Guest- Guest
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Similar topics
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» EKLATANTNI SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Socijalistički raj
» Portugal-socijalistički raj
» Tko su sve socijalistički rasisti u Hrvatskoj
» EKLATANTNI SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Socijalistički raj