Plenki:Imamo naznake da su naše mjere počele djelovati
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Plenki:Imamo naznake da su naše mjere počele djelovati
Poštujem kritike ako su argumentirane i s prijedllozima za drugačije mjere.kaya wrote:Čuj, u zagrebu svaki treći ima koronu otprilike. To što oni mogu obraditi samo par tisuća testova dnevno doduše daje dojam da djeluju mjere . Ali, kada će imati 50 mrtvih dnevno aj ti njima objasni da su mjere odlične..marcellus wrote:kaya wrote:Nisi. Mjera nema jer nema love. Odlučili nas pustiti niz vodu. Uz božićnice upravi.vili40 wrote:dal sam nešto propustio,koje mjere?
Aj još danas al kako će objasniti za dva tjedna da djeluju?!
do onda će imat nove mjere i bit će naznaka da te nove djeluju
Dobro, ovim antikoronašima i možeš. Oni misle i tako da ovi glume da su mrtvi..
Kritike bez toga nisu vrijedne pola p. vode. Poslužuju se ih (uglavnom)
politički lešinari. Ni ovdje, kod mene, nije ništa drugačije, nažalost.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
orestani ga branit jesi me cuja krv ti issusovuEroo wrote:Poštujem kritike ako su argumentirane i s prijedllozima za drugačije mjere.kaya wrote:Čuj, u zagrebu svaki treći ima koronu otprilike. To što oni mogu obraditi samo par tisuća testova dnevno doduše daje dojam da djeluju mjere . Ali, kada će imati 50 mrtvih dnevno aj ti njima objasni da su mjere odlične..marcellus wrote:kaya wrote:Nisi. Mjera nema jer nema love. Odlučili nas pustiti niz vodu. Uz božićnice upravi.vili40 wrote:dal sam nešto propustio,koje mjere?
do onda će imat nove mjere i bit će naznaka da te nove djeluju
Dobro, ovim antikoronašima i možeš. Oni misle i tako da ovi glume da su mrtvi..
Kritike bez toga nisu vrijedne pola p. vode. Poslužuju se ih (uglavnom)
politički lešinari. Ni ovdje, kod mene, nije ništa drugačije, nažalost.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
novca nema za sve,neki će od države dobiti sve pa čak i božićnicu a za neke ništa.Neki neće tu pandemiju ni osjetiti a neki neće imati ni za hranu,rasporedili su teret korone onako stvarno vjerodostojno.A mjere su im fantastične,idem po gradu i kao da nije ništa a utakmice od 7 tisuća ljudi,torcijade,feštanja pa čak i održavanja turnira u belotu...nikad veselije i opuštenije.Još da ne idem u dućan pa vidim maske na ljudima od kojih svaka druga samo na bradi ne bi čovjek ni pomislio da se nešto događa.Zato pitam koje su to mjere,jel to nas zajebavaju?kaya wrote:Nisi. Mjera nema jer nema love. Odlučili nas pustiti niz vodu. Uz božićnice upravi.vili40 wrote:dal sam nešto propustio,koje mjere?
vili40-
2015-08-02
Jazavac je u pravu, mjere su odlicne.
Bas onako, s mjerom odmjerene mjere:)
Bas onako, s mjerom odmjerene mjere:)
dijagram-
2015-08-09
Eroo wrote:What are the new measures?(Israel)
The restrictions, which came into effect from 14:00 local time (11:00 GMT), are the most extensive imposed in Israel since the first lockdown, which ran from late March until early May.
Under the new restrictions:
- No more than 10 people can meet indoors while groups of 20 are allowed outdoors
- Schools and shopping centres must close
- Israelis must stay within 1km of their homes, with some exceptions, including travelling to work or buying essential items
- Non-governmental offices and businesses can stay open, but must not offer in-person services
- However, supermarkets and pharmacies can remain open to the public
Mr Netanyahu has acknowledged the disruption the lockdown will cause to Jewish communities celebrating religious holidays that normally see families come together.
"This is not the kind of holiday we are used to. And we certainly won't be able to celebrate with our extended families," he said.
The restrictions on indoor gatherings will severely impact prayers in synagogues.
Nulla rosa sine spina
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
akve mjere..
djelovati će tek početi kada većina ljudi preboli virus.. s obzirom na "rekrode" i da smo kod vrhunca ili blizu vrhunca, virus će uskoro gubiit "meso za širenje", jer u ZGu možda već 100 000 ljudi je zaraženo, a i prije je bilo 100 000 (10% populacije serološki testovi od prije dva mjeseca)... na primjeru švedske , njima je prvi val usporio na 20-30% zaražene populacije.. a sada ih opet dere.. aj vidit ćemo
djelovati će tek početi kada većina ljudi preboli virus.. s obzirom na "rekrode" i da smo kod vrhunca ili blizu vrhunca, virus će uskoro gubiit "meso za širenje", jer u ZGu možda već 100 000 ljudi je zaraženo, a i prije je bilo 100 000 (10% populacije serološki testovi od prije dva mjeseca)... na primjeru švedske , njima je prvi val usporio na 20-30% zaražene populacije.. a sada ih opet dere.. aj vidit ćemo
ero mi nismo izrael i njemačka, mi nemožemo priuštiti zaključavanje.. gle ja ne odlučujem ništa, tvoji odlučuju, oni su odbili lockdown, a Capak je spomnjiao imunitet krda, dakle HDZ je donio odluke,, a vidim Lauc i Bakić su sve citiraniji kod njih, a Đakić i Rudan sve manje, tako da se RH(mi smo jedna vrsta švedskog modela) nastavlja(opet ponavljam ne odlučujem ništa, ja sam se zaključa u podrum, može i država)
mi smo sada u totalnom rasulu a ne u nekom švedskom modelu,to što se ovdje radi i događa u švedskoj nije dozvoljeno a i ljudi su tamo drugačiji.Kod nas možeš zavesti tu njihovu disciplinu i odgovornost samo palicom.AssadNaPodmornici wrote:ero mi nismo izrael i njemačka, mi nemožemo priuštiti zaključavanje.. gle ja ne odlučujem ništa, tvoji odlučuju, oni su odbili lockdown, a Capak je spomnjiao imunitet krda, dakle HDZ je donio odluke,, a vidim Lauc i Bakić su sve citiraniji kod njih, a Đakić i Rudan sve manje, tako da se RH(mi smo jedna vrsta švedskog modela) nastavlja(opet ponavljam ne odlučujem ništa, ja sam se zaključa u podrum, može i država)
A to što si mi ne možemo priuštiti zaključavanje će se najbolje vidjeti kad će za dva tjedna sama korona zatvarati,e a to je puno gora i skuplja opcija a na kraju će netko morati i odgovarati.Gledam dnevnik na novoj tv i po bolnicama ne samo da je gusto nego se počeli i svađati,kako će to izgledati za dva tjedna,vidjet ćemo ali neće biti dobro.Nadam se da sam u krivu.
vili40-
2015-08-02
Pa ponudio mu je..ili pocnipocni delati ili ja odlazim i ruka manje u saboru i u kurcu si...zazapravo i je mi ovo na jedan nacin caciceva ucjena...shvatio covjek da se lopata blizu pa je ne zeli preko ledjaEroo wrote:Koja mu je rješenja ponudio, idiote?!sitting_bull wrote:
čačić je kulturno rekao anemičnom šarlatanu: ako budeš poslušao pametne savjete i rješenja koje ću ti ponuditi moži ćeš nadvladati krizu.
anemični idiot ne sluša nikoga i sad mu je čačić opet poslao kulturnu poruku: anemičaru, zasrao si sve što si mogao, osvijesti se prije nego te bijesna masa ne pregazi (čaušesku rules).
Je li ih netko čuo ili pročitao?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Inače ocekivan potez cacica...prvo misevi nakostrijese brkove kad osjete ulazak vode u brod..i pripremaju se za skok sa broda
2015-09-08
Vili vavijek nezadovoljan, oli ne vidis da jazo i kizo daju sve od sebe:)vili40 wrote:mi smo sada u totalnom rasulu a ne u nekom švedskom modelu,to što se ovdje radi i događa u švedskoj nije dozvoljeno a i ljudi su tamo drugačiji.Kod nas možeš zavesti tu njihovu disciplinu i odgovornost samo palicom.AssadNaPodmornici wrote:ero mi nismo izrael i njemačka, mi nemožemo priuštiti zaključavanje.. gle ja ne odlučujem ništa, tvoji odlučuju, oni su odbili lockdown, a Capak je spomnjiao imunitet krda, dakle HDZ je donio odluke,, a vidim Lauc i Bakić su sve citiraniji kod njih, a Đakić i Rudan sve manje, tako da se RH(mi smo jedna vrsta švedskog modela) nastavlja(opet ponavljam ne odlučujem ništa, ja sam se zaključa u podrum, može i država)
A to što si mi ne možemo priuštiti zaključavanje će se najbolje vidjeti kad će za dva tjedna sama korona zatvarati,e a to je puno gora i skuplja opcija a na kraju će netko morati i odgovarati.Gledam dnevnik na novoj tv i po bolnicama ne samo da je gusto nego se počeli i svađati,kako će to izgledati za dva tjedna,vidjet ćemo ali neće biti dobro.Nadam se da sam u krivu.
dijagram-
2015-08-09
Cacica koji je poznat da je bolje biti u ili uz vlast ne bi ovako govorio tj vise upozorio da nije osjetio da zrak oko plenkija postaje sve nezdraviji
2015-09-08
vuksadinare wrote:Cacica koji je poznat da je bolje biti u ili uz vlast ne bi ovako govorio tj vise upozorio da nije osjetio da zrak oko plenkija postaje sve nezdraviji
Ili da'stvari lagano stvarno izmicu kontroli...
Ma jok...ruzicaste naocale.
Guest- Guest
Pročitaj još jedno israelske mjere. Jesi li pročitao?AssadNaPodmornici wrote:ero mi nismo izrael i njemačka, mi nemožemo priuštiti zaključavanje.. gle ja ne odlučujem ništa, tvoji odlučuju, oni su odbili lockdown, a Capak je spomnjiao imunitet krda, dakle HDZ je donio odluke,, a vidim Lauc i Bakić su sve citiraniji kod njih, a Đakić i Rudan sve manje, tako da se RH(mi smo jedna vrsta švedskog modela) nastavlja(opet ponavljam ne odlučujem ništa, ja sam se zaključa u podrum, može i država)
Gdje vidiš razliku od onoga što je i vama propisao stožer?
Vi to samo morate ispoštovati.
Navikli vi na šćap priko leđa, inače ništa.
Propisane mjere su tu zato da spriječe scenario "Bergamo". Nekoliko destina puta sam to ovdje ponovio.vili40 wrote:mi smo sada u totalnom rasulu a ne u nekom švedskom modelu,to što se ovdje radi i događa u švedskoj nije dozvoljeno a i ljudi su tamo drugačiji.Kod nas možeš zavesti tu njihovu disciplinu i odgovornost samo palicom.AssadNaPodmornici wrote:ero mi nismo izrael i njemačka, mi nemožemo priuštiti zaključavanje.. gle ja ne odlučujem ništa, tvoji odlučuju, oni su odbili lockdown, a Capak je spomnjiao imunitet krda, dakle HDZ je donio odluke,, a vidim Lauc i Bakić su sve citiraniji kod njih, a Đakić i Rudan sve manje, tako da se RH(mi smo jedna vrsta švedskog modela) nastavlja(opet ponavljam ne odlučujem ništa, ja sam se zaključa u podrum, može i država)
Ovo nije nikakvo širenje straha već argumentacija iz poznatog primjera, takorekuć u komšiluku. .
meni samo nije jasno o čemu to plenki priča,kakve to mjere spominje?On definitivno nije osoba za krizne situacije,tu lijepa priča i francuski jezik ne znače ništa.Može on analizirati i beskrajno odlagati bitne stvari i reforme kad je povoljna situacija ali sad se takvi gube.dijagram wrote:Vili vavijek nezadovoljan, oli ne vidis da jazo i kizo daju sve od sebe:)vili40 wrote:mi smo sada u totalnom rasulu a ne u nekom švedskom modelu,to što se ovdje radi i događa u švedskoj nije dozvoljeno a i ljudi su tamo drugačiji.Kod nas možeš zavesti tu njihovu disciplinu i odgovornost samo palicom.AssadNaPodmornici wrote:ero mi nismo izrael i njemačka, mi nemožemo priuštiti zaključavanje.. gle ja ne odlučujem ništa, tvoji odlučuju, oni su odbili lockdown, a Capak je spomnjiao imunitet krda, dakle HDZ je donio odluke,, a vidim Lauc i Bakić su sve citiraniji kod njih, a Đakić i Rudan sve manje, tako da se RH(mi smo jedna vrsta švedskog modela) nastavlja(opet ponavljam ne odlučujem ništa, ja sam se zaključa u podrum, može i država)
I još se jedno pitam,dal je normalno da se u takvim teškim situacijama teret krize ipak ne bi trebao raspodjeliti na sve a ne da jednima ide sve a drugima da ne velim što?Pitaj eru,slovenci su odmah u početku spustili plaće onima na državnoj sisi jer bi ih bilo sramota da se oni ponašaju i dijele se kao da nije ništa a drugi ostaju bez posla.I u drugim je državama to normalno a kod nas već ispregovarali božićnice,i nije ih sramota.
vili40-
2015-08-02
opet pitam,koje su to propisane mjere kad se na stadion pušta 7 tisuća ljudi,igraju turniri u belotu,torcidaši danima luduju,slave rošendani itd.itd.?Eroo wrote:Propisane mjere su tu zato da spriječe scenario "Bergamo". Nekoliko destina puta sam to ovdje ponovio.vili40 wrote:mi smo sada u totalnom rasulu a ne u nekom švedskom modelu,to što se ovdje radi i događa u švedskoj nije dozvoljeno a i ljudi su tamo drugačiji.Kod nas možeš zavesti tu njihovu disciplinu i odgovornost samo palicom.AssadNaPodmornici wrote:ero mi nismo izrael i njemačka, mi nemožemo priuštiti zaključavanje.. gle ja ne odlučujem ništa, tvoji odlučuju, oni su odbili lockdown, a Capak je spomnjiao imunitet krda, dakle HDZ je donio odluke,, a vidim Lauc i Bakić su sve citiraniji kod njih, a Đakić i Rudan sve manje, tako da se RH(mi smo jedna vrsta švedskog modela) nastavlja(opet ponavljam ne odlučujem ništa, ja sam se zaključa u podrum, može i država)
Ovo nije nikakvo širenje straha već argumentacija iz poznatog primjera, takorekuć u komšiluku. .
vili40-
2015-08-02
Pa kazu nece biti bozicnica, aben i epi na aparatima:)vili40 wrote:meni samo nije jasno o čemu to plenki priča,kakve to mjere spominje?On definitivno nije osoba za krizne situacije,tu lijepa priča i francuski jezik ne znače ništa.Može on analizirati i beskrajno odlagati bitne stvari i reforme kad je povoljna situacija ali sad se takvi gube.dijagram wrote:Vili vavijek nezadovoljan, oli ne vidis da jazo i kizo daju sve od sebe:)vili40 wrote:mi smo sada u totalnom rasulu a ne u nekom švedskom modelu,to što se ovdje radi i događa u švedskoj nije dozvoljeno a i ljudi su tamo drugačiji.Kod nas možeš zavesti tu njihovu disciplinu i odgovornost samo palicom.AssadNaPodmornici wrote:ero mi nismo izrael i njemačka, mi nemožemo priuštiti zaključavanje.. gle ja ne odlučujem ništa, tvoji odlučuju, oni su odbili lockdown, a Capak je spomnjiao imunitet krda, dakle HDZ je donio odluke,, a vidim Lauc i Bakić su sve citiraniji kod njih, a Đakić i Rudan sve manje, tako da se RH(mi smo jedna vrsta švedskog modela) nastavlja(opet ponavljam ne odlučujem ništa, ja sam se zaključa u podrum, može i država)
I još se jedno pitam,dal je normalno da se u takvim teškim situacijama teret krize ipak ne bi trebao raspodjeliti na sve a ne da jednima ide sve a drugima da ne velim što?Pitaj eru,slovenci su odmah u početku spustili plaće onima na državnoj sisi jer bi ih bilo sramota da se oni ponašaju i dijele se kao da nije ništa a drugi ostaju bez posla.I u drugim je državama to normalno a kod nas već ispregovarali božićnice,i nije ih sramota.
dijagram-
2015-08-09
I ovdje su neke stvari sprevidili. Nije ni čudo kad se sve radi u hodu.vili40 wrote:meni samo nije jasno o čemu to plenki priča,kakve to mjere spominje?On definitivno nije osoba za krizne situacije,tu lijepa priča i francuski jezik ne znače ništa.Može on analizirati i beskrajno odlagati bitne stvari i reforme kad je povoljna situacija ali sad se takvi gube.dijagram wrote:Vili vavijek nezadovoljan, oli ne vidis da jazo i kizo daju sve od sebe:)vili40 wrote:mi smo sada u totalnom rasulu a ne u nekom švedskom modelu,to što se ovdje radi i događa u švedskoj nije dozvoljeno a i ljudi su tamo drugačiji.Kod nas možeš zavesti tu njihovu disciplinu i odgovornost samo palicom.AssadNaPodmornici wrote:ero mi nismo izrael i njemačka, mi nemožemo priuštiti zaključavanje.. gle ja ne odlučujem ništa, tvoji odlučuju, oni su odbili lockdown, a Capak je spomnjiao imunitet krda, dakle HDZ je donio odluke,, a vidim Lauc i Bakić su sve citiraniji kod njih, a Đakić i Rudan sve manje, tako da se RH(mi smo jedna vrsta švedskog modela) nastavlja(opet ponavljam ne odlučujem ništa, ja sam se zaključa u podrum, može i država)
Evo vlasnici privatne trgovine i lokali koji su morali zatvorit biznis, dobivaju €700 plaće,
a najamnina prostora i dalje €1,000. Na primjer. Ima toga još, ali nema smisla o tome ovdje.
Kako koji? 7k (1/4) na stadionu zašto ne, ako su poštovali mjere o međusobnoj udaljenosti ?vili40 wrote:opet pitam,koje su to propisane mjere kad se na stadion pušta 7 tisuća ljudi,igraju turniri u belotu,torcidaši danima luduju,slave rošendani itd.itd.?Eroo wrote:Propisane mjere su tu zato da spriječe scenario "Bergamo". Nekoliko destina puta sam to ovdje ponovio.vili40 wrote:mi smo sada u totalnom rasulu a ne u nekom švedskom modelu,to što se ovdje radi i događa u švedskoj nije dozvoljeno a i ljudi su tamo drugačiji.Kod nas možeš zavesti tu njihovu disciplinu i odgovornost samo palicom.AssadNaPodmornici wrote:ero mi nismo izrael i njemačka, mi nemožemo priuštiti zaključavanje.. gle ja ne odlučujem ništa, tvoji odlučuju, oni su odbili lockdown, a Capak je spomnjiao imunitet krda, dakle HDZ je donio odluke,, a vidim Lauc i Bakić su sve citiraniji kod njih, a Đakić i Rudan sve manje, tako da se RH(mi smo jedna vrsta švedskog modela) nastavlja(opet ponavljam ne odlučujem ništa, ja sam se zaključa u podrum, može i država)
Organizatori su morali staviti oznake na stolice na kojima se nije smjelo sjediti...itd...
O ponašanju Torcidaša smo već nešto rekli, da se ne ponavljamo.
I to bi bilo to.
Bolje se ne zamirit..i vrag ima usi i oci a triba liti doc i sacuvat autoEroo wrote:Kako koji? 7k (1/4) na stadionu zašto ne, ako su poštovali mjere o međusobnoj udaljenosti ?vili40 wrote:opet pitam,koje su to propisane mjere kad se na stadion pušta 7 tisuća ljudi,igraju turniri u belotu,torcidaši danima luduju,slave rošendani itd.itd.?Eroo wrote:Propisane mjere su tu zato da spriječe scenario "Bergamo". Nekoliko destina puta sam to ovdje ponovio.vili40 wrote:mi smo sada u totalnom rasulu a ne u nekom švedskom modelu,to što se ovdje radi i događa u švedskoj nije dozvoljeno a i ljudi su tamo drugačiji.Kod nas možeš zavesti tu njihovu disciplinu i odgovornost samo palicom.AssadNaPodmornici wrote:ero mi nismo izrael i njemačka, mi nemožemo priuštiti zaključavanje.. gle ja ne odlučujem ništa, tvoji odlučuju, oni su odbili lockdown, a Capak je spomnjiao imunitet krda, dakle HDZ je donio odluke,, a vidim Lauc i Bakić su sve citiraniji kod njih, a Đakić i Rudan sve manje, tako da se RH(mi smo jedna vrsta švedskog modela) nastavlja(opet ponavljam ne odlučujem ništa, ja sam se zaključa u podrum, može i država)
Organizatori su morali staviti oznake na stolice na kojima se nije smjelo sjediti...itd...
O ponašanju Torcidaša smo već nešto rekli, da se ne ponavljamo.
I to bi bilo to.
2015-09-08
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Plenki na Kosovu:'Gradimo kvalitetne odnose i imamo zajednicku proslost'
» Kerum:Trump i ja imamo slican stil,obojica imamo lijepe zene i Slovenke su
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» Pupovac u strahu da Raskovic ne otkrije njegovu ulogu '91,pa sad daje naznake da bi mogao podrzati i HDZ-ovu vladu
» Moja magija je počela djelovati
» Kerum:Trump i ja imamo slican stil,obojica imamo lijepe zene i Slovenke su
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» Pupovac u strahu da Raskovic ne otkrije njegovu ulogu '91,pa sad daje naznake da bi mogao podrzati i HDZ-ovu vladu
» Moja magija je počela djelovati
Page 3 of 5