Plenki:Imamo naznake da su naše mjere počele djelovati
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Plenki:Imamo naznake da su naše mjere počele djelovati
Rakcija u Eu kafeteriji u Bruxelles-u na inforamciju o rezultatima mjera u anemoslaviji.
abraham- Posts : 14669
2014-04-14
mere dejstvuju, nemoj da zajebavaš
plenkijevo stanje uma me baca malo na sanadera koji mjesec,dva prije ostavke
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
da ne bi bilo..ćao đaci ostavljam hrvatsku u dobrim rukama a ja cu svim srcem zastupati i promovirati hrvatsku u vrlo vaznoj instituciji
2015-09-08
Partner vec lovi pricuvni polozaj
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/radimir-cacic-izgubili-smo-svaku-vrstu-kontrole-doslo-je-do-potpunog-raspada-sistema-15028658
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/radimir-cacic-izgubili-smo-svaku-vrstu-kontrole-doslo-je-do-potpunog-raspada-sistema-15028658
2015-09-08
je..čačiu za to treba imati onu stvar-muda...lako je tebi cmrljati...ti se samo okrenes i odes i nisi kriv...
2015-09-08
Čačić nakon izbora:Ja vjerujem u gospodina Plenkovića.On je kvalitetan političar koji će sigurno znati naći odgovor za probleme i jamćiti ekonomsku i svaku drugu sigurnost u nadolazećem periodu koji sigurno neče bili lak.
Čačić 29.10.2020:Raspad sistema,ne držimo više kontrolu,ne pametujmo prepišimo od drugih ako ne znamo.
Čačić 29.10.2020:Raspad sistema,ne držimo više kontrolu,ne pametujmo prepišimo od drugih ako ne znamo.
2015-09-08
procitao , sazeto trebamo spasiti radna mjesta... i ljude
krece akcija spasavanja radnih mjesta a ljude i realni sektor tko jebe , dopustam da moguce da se varam
krece akcija spasavanja radnih mjesta a ljude i realni sektor tko jebe , dopustam da moguce da se varam
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
sljedeca dva do tri tjedna su kljucnadebotoijusto wrote:procitao , sazeto trebamo spasiti radna mjesta... i ljude
2015-09-08
mutava baštarda wrote:ako kupiš u sebi, stvaraš stres. stres je loš za imunitet, a imunitetom se borimo protiv virusa.MaximusDecimusMiridije wrote:mutava baštarda wrote:možda počeo i on čitati Bakića na fejsu...
Ti si genijalan lik za treniranje samokontrole. Makar verbalne.
najbolje ti se isplakati ili izderati...
Nema stresa.
Ti si kučkin sin i posljedično ubojica, ne isplati se pretjerano koncentrirati na tebe. Da goriš na ulici ne bih se zaustavio da se popišam na tebe da te izgasim iskren da ti budem. Nosi se u tri pičke materine sebične.
U pravu si, stvarno opušta.
Guest- Guest
logično.vuksadinare wrote:Čačić nakon izbora:Ja vjerujem u gospodina Plenkovića.On je kvalitetan političar koji će sigurno znati naći odgovor za probleme i jamćiti ekonomsku i svaku drugu sigurnost u nadolazećem periodu koji sigurno neče bili lak.
:D:
čačić je kulturno rekao anemičnom šarlatanu: ako budeš poslušao pametne savjete i rješenja koje ću ti ponuditi moži ćeš nadvladati krizu.
anemični idiot ne sluša nikoga i sad mu je čačić opet poslao kulturnu poruku: anemičaru, zasrao si sve što si mogao, osvijesti se prije nego te bijesna masa ne pregazi (čaušesku rules).
ne očekujem kako će anemični idiot poslušati.
zgubidan jednostavno nema empatije za birače - kod njega je ja, ja i samo ja!
ne čuje anemični idiot ništa.
kuc!
kuc!
sitting_bull-
2015-09-28
dal sam nešto propustio,koje mjere?
vili40-
2015-08-02
Čuje se... tam...tam...tam...sitting_bull wrote:kuc!
kuc!
What are the new measures?(Israel)
The restrictions, which came into effect from 14:00 local time (11:00 GMT), are the most extensive imposed in Israel since the first lockdown, which ran from late March until early May.Under the new restrictions:
- No more than 10 people can meet indoors while groups of 20 are allowed outdoors
- Schools and shopping centres must close
- Israelis must stay within 1km of their homes, with some exceptions, including travelling to work or buying essential items
- Non-governmental offices and businesses can stay open, but must not offer in-person services
- However, supermarkets and pharmacies can remain open to the public
Mr Netanyahu has acknowledged the disruption the lockdown will cause to Jewish communities celebrating religious holidays that normally see families come together.
"This is not the kind of holiday we are used to. And we certainly won't be able to celebrate with our extended families," he said.
The restrictions on indoor gatherings will severely impact prayers in synagogues.
Nulla rosa sine spina
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Koja mu je rješenja ponudio, idiote?!sitting_bull wrote:
čačić je kulturno rekao anemičnom šarlatanu: ako budeš poslušao pametne savjete i rješenja koje ću ti ponuditi moži ćeš nadvladati krizu.
anemični idiot ne sluša nikoga i sad mu je čačić opet poslao kulturnu poruku: anemičaru, zasrao si sve što si mogao, osvijesti se prije nego te bijesna masa ne pregazi (čaušesku rules).
Je li ih netko čuo ili pročitao?
eto, vidiš pičkice...MaximusDecimusMiridije wrote:mutava baštarda wrote:ako kupiš u sebi, stvaraš stres. stres je loš za imunitet, a imunitetom se borimo protiv virusa.MaximusDecimusMiridije wrote:mutava baštarda wrote:možda počeo i on čitati Bakića na fejsu...
Nema stresa.
Ti si kučkin sin i posljedično ubojica, ne isplati se pretjerano koncentrirati na tebe. Da goriš na ulici ne bih se zaustavio da se popišam na tebe da te izgasim iskren da ti budem. Nosi se u tri pičke materine sebične.
Jel vam sada lakše kreteni, majkevamgaspalim?mutava baštarda wrote:eto, vidiš pičkice...MaximusDecimusMiridije wrote:mutava baštarda wrote:ako kupiš u sebi, stvaraš stres. stres je loš za imunitet, a imunitetom se borimo protiv virusa.MaximusDecimusMiridije wrote:mutava baštarda wrote:možda počeo i on čitati Bakića na fejsu...
Nema stresa.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Nisi. Mjera nema jer nema love. Odlučili nas pustiti niz vodu. Uz božićnice upravi.vili40 wrote:dal sam nešto propustio,koje mjere?
Aj još danas al kako će objasniti za dva tjedna da djeluju?!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Nisi. Mjera nema jer nema love. Odlučili nas pustiti niz vodu. Uz božićnice upravi.vili40 wrote:dal sam nešto propustio,koje mjere?
do onda će imat nove mjere i bit će naznaka da te nove djeluju
Čuj, u zagrebu svaki treći ima koronu otprilike. To što oni mogu obraditi samo par tisuća testova dnevno doduše daje dojam da djeluju mjere . Ali, kada će imati 50 mrtvih dnevno aj ti njima objasni da su mjere odlične..marcellus wrote:kaya wrote:Nisi. Mjera nema jer nema love. Odlučili nas pustiti niz vodu. Uz božićnice upravi.vili40 wrote:dal sam nešto propustio,koje mjere?
Dobro, ovim antikoronašima i možeš. Oni misle i tako da ovi glume da su mrtvi..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Poštujem kritike ako su argumentirane i s prijedllozima za drugačije mjere.kaya wrote:Čuj, u zagrebu svaki treći ima koronu otprilike. To što oni mogu obraditi samo par tisuća testova dnevno doduše daje dojam da djeluju mjere . Ali, kada će imati 50 mrtvih dnevno aj ti njima objasni da su mjere odlične..marcellus wrote:kaya wrote:Nisi. Mjera nema jer nema love. Odlučili nas pustiti niz vodu. Uz božićnice upravi.vili40 wrote:dal sam nešto propustio,koje mjere?
Dobro, ovim antikoronašima i možeš. Oni misle i tako da ovi glume da su mrtvi..
Kritike bez toga nisu vrijedne pola p. vode. Poslužuju se ih (uglavnom)
politički lešinari. Ni ovdje, kod mene, nije ništa drugačije, nažalost.
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Plenki na Kosovu:'Gradimo kvalitetne odnose i imamo zajednicku proslost'
» Kerum:Trump i ja imamo slican stil,obojica imamo lijepe zene i Slovenke su
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» Pupovac u strahu da Raskovic ne otkrije njegovu ulogu '91,pa sad daje naznake da bi mogao podrzati i HDZ-ovu vladu
» Moja magija je počela djelovati
» Kerum:Trump i ja imamo slican stil,obojica imamo lijepe zene i Slovenke su
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» Pupovac u strahu da Raskovic ne otkrije njegovu ulogu '91,pa sad daje naznake da bi mogao podrzati i HDZ-ovu vladu
» Moja magija je počela djelovati
Page 2 of 5