Poljska u ratu
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Poljska u ratu
marcellus wrote:debotoijusto wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:poljska je supak europe
Poland has a GDP per capita of $29,600 as of 2017, while in Croatia, the GDP per capita is $24,700 as of 2017.
https://countryeconomy.com/countries/compare/croatia/poland
saudijska arabija isto...hocemo se tako razgovarat ?
alo debilu, Poljska nema nafte, i Poljska je bila deset puta siromašnija od Hrvatske prije 30 godina, crna komunistička sirotinja, danas imaju veće plaće, osjetno veći standard, puno nižu nezaposlenost, duplo više auta per capita, i tako dalje.
Da, razgovarat ćemo se baš tako, jer je katolibanska Poljska došla od gole kurčine do njemačke europskog istoka, zemlje koja se gradi, koja ima gospodarski rast rijetko kad ispod pet posto godišnje, bude i preko osam, dakle tigar istočnog bloka.
Istovremeno je lijeva naša antifašistička hrvatska dogurala od uz sloveniju najbogatiju ex komunističku državu do onog što se zove failed state. Ono, gasi internet, motaj kablove država. Kokuz. A da, jel neko spomenuo lustraciju? Od toga sve počinje.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
problemi na prostorima gdje žive hrvati su sljedećicrvenkasti wrote:obala razuma wrote:ti si rasista ,,, satiru praviš od pokolja koje su rusi nad poljacima napravilicrvenkasti wrote:obala razuma wrote:kojasiti nacija nebitnoje ,,, bolesno si jadan upisima koje ti je okotio socijalistički rasizam u tvom izopačenom maloumnom konstruktu istine o pokoljima koji su zadesili hrvatki pukcrvenkasti wrote:obala razuma wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:jastreb wrote:Poljska je u 2.svj.ratu prva porazena od fasizma,a danas je to prva zemlja potpala po katolifat.
katolička crkva je uvijek bila neprijatelj nacizma
Zbag to neprijateljstva je Vatikan "štakorskom rutom" iz Innsbrucka preko Alpa do Merana ili Bolzana u Južnom Tirolu i odatle do Rima spasio većinu nacističkog zlata, a naciste zločince poslao iz luke u Đenovi brodom u Južnu Ameriku, najčešće u Argentinu.
zato su tvoji socijalisti napunili aušvic i dvije etape jasenovca
bili ste djelotvorniji
, vagate spašene zlikovce i zlato sa vašim socijalističkim genocidima
a vatikan je spašavao vaše socijaliste nacističke
koja si ti blasfemj au habitusu,,,,,,,,,,,,,upičkumaterinu
A da. Partizani su nacisti, ustaše su partizani, a Srbi su Nijemci.
Ja sam Hrvat. I marceslus.
kognitivno misliš, ili ne?
ja to više onako, blasfemično
tebe je spržio socijalizam ,,,
A ti se izruguješ nacistima, tj nacional-socijalistima, koji su bili i ostali uzor, inspiracija i nadahnuće generacijama Hrvata.
socijalistički rasizam kojeg je utjelovio najvći soci-rasista u hrvata broz
jugonacizam kojeg je okotio opet hrvat --trumbić
problem kojeg imamo sa susjedima je hronični lažovi srbi
islamizam koji je zadesio muslimane
sve ostalo je nedokazivo i minorno
Guest- Guest
Jebo te bog,oteo si mi riječ iz usta.debotoijusto wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:poljska je supak europe
Poland has a GDP per capita of $29,600 as of 2017, while in Croatia, the GDP per capita is $24,700 as of 2017.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
štamu dižeš egonewuser wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:poljska je supak europe
alo debilu, Poljska nema nafte, i Poljska je bila deset puta siromašnija od Hrvatske prije 30 godina, crna komunistička sirotinja, danas imaju veće plaće, osjetno veći standard, puno nižu nezaposlenost, duplo više auta per capita, i tako dalje.
Da, razgovarat ćemo se baš tako, jer je katolibanska Poljska došla od gole kurčine do njemačke europskog istoka, zemlje koja se gradi, koja ima gospodarski rast rijetko kad ispod pet posto godišnje, bude i preko osam, dakle tigar istočnog bloka.
Istovremeno je lijeva naša antifašistička hrvatska dogurala od uz sloveniju najbogatiju ex komunističku državu do onog što se zove failed state. Ono, gasi internet, motaj kablove država. Kokuz. A da, jel neko spomenuo lustraciju? Od toga sve počinje.
vidiš da je budaletina ,,,,,racionalno komunicira sa stokom koja vidi katolibane
Guest- Guest
obala razuma wrote:problemi na prostorima gdje žive hrvati su sljedećicrvenkasti wrote:obala razuma wrote:ti si rasista ,,, satiru praviš od pokolja koje su rusi nad poljacima napravilicrvenkasti wrote:obala razuma wrote:kojasiti nacija nebitnoje ,,, bolesno si jadan upisima koje ti je okotio socijalistički rasizam u tvom izopačenom maloumnom konstruktu istine o pokoljima koji su zadesili hrvatki pukcrvenkasti wrote:obala razuma wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:jastreb wrote:Poljska je u 2.svj.ratu prva porazena od fasizma,a danas je to prva zemlja potpala po katolifat.
Zbag to neprijateljstva je Vatikan "štakorskom rutom" iz Innsbrucka preko Alpa do Merana ili Bolzana u Južnom Tirolu i odatle do Rima spasio većinu nacističkog zlata, a naciste zločince poslao iz luke u Đenovi brodom u Južnu Ameriku, najčešće u Argentinu.
bili ste djelotvorniji
A ti se izruguješ nacistima, tj nacional-socijalistima, koji su bili i ostali uzor, inspiracija i nadahnuće generacijama Hrvata.
Glupane. Najveći problem Hrvatima su Hrvati!
A to je zato što su ustvari Srbi neprijatelji Hrvatima, a Hrvati su Srbi.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Ovdje su bitne dvije stvari. Na prvom mjestu je. Jučer sam bezveze nosio kišobran.
A kad ga ne nosim, oodmah poraste broj novooboljelih.
Netko će reći, na muci se poznaju junaci.
A ja znam točno u čemu je stvar.
Ne treba provlačiiti žnjirance kroz najgornje dvije rupice. Noge su su tada slobodnije i imaju više zraka, a koračanje je lakše.
Nisu bezvaze govorili naši stari: dvije noge, dvije cipele, jedna glava na jastuku umorna spava.
2015-07-23
debotoijusto wrote:marcellus wrote:jastreb wrote:Poljska je u 2.svj.ratu prva porazena od fasizma,a danas je to prva zemlja potpala po katolifat.
poljake su gazili nacisti i komunjare, to su poljski neprijatelji, a katolička crkva je uvijek bila neprijatelj kako nacizma tako i, naročito, komunizma kao većeg od ta dva zla
Jebote argumenta.
ako ne znaš ko je na donjoj slici - američki precjednik hoover
crvenkasti wrote:obala razuma wrote:problemi na prostorima gdje žive hrvati su sljedećicrvenkasti wrote:obala razuma wrote:ti si rasista ,,, satiru praviš od pokolja koje su rusi nad poljacima napravilicrvenkasti wrote:obala razuma wrote:kojasiti nacija nebitnoje ,,, bolesno si jadan upisima koje ti je okotio socijalistički rasizam u tvom izopačenom maloumnom konstruktu istine o pokoljima koji su zadesili hrvatki pukcrvenkasti wrote:obala razuma wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:jastreb wrote:Poljska je u 2.svj.ratu prva porazena od fasizma,a danas je to prva zemlja potpala po katolifat.
bili ste djelotvorniji
ako me razumiješ ...
crvenkasti-
2014-04-17
ti si socijalistički rasistacrvenkasti wrote:obala razuma wrote:problemi na prostorima gdje žive hrvati su sljedećicrvenkasti wrote:obala razuma wrote:ti si rasista ,,, satiru praviš od pokolja koje su rusi nad poljacima napravilicrvenkasti wrote:obala razuma wrote:kojasiti nacija nebitnoje ,,, bolesno si jadan upisima koje ti je okotio socijalistički rasizam u tvom izopačenom maloumnom konstruktu istine o pokoljima koji su zadesili hrvatki pukcrvenkasti wrote:obala razuma wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:jastreb wrote:Poljska je u 2.svj.ratu prva porazena od fasizma,a danas je to prva zemlja potpala po katolifat.
bili ste djelotvorniji
nema tu pomoći
svi vi socijalisti u zadnjoj mutaciji poreligiozite
šteta je što ćeš religiozan postati tek omda kad glavu neš moć podignut
pokoj ti razumu
Guest- Guest
Katolička crkva je veće zlo i od nacizma i od komunizma,srećom i katolička crkva ušla je u svoju jesen,ovo su im posljednji trzaji.Mogu još divljat u ovih par shit state poput Hrvatske i Poljske,dok autohtone ne pokosi bijela kuga,no prije ili poslije dogodit će im se isto ono što i u Irskoj ili Španjolskoj.marcellus wrote:jastreb wrote:Poljska je u 2.svj.ratu prva porazena od fasizma,a danas je to prva zemlja potpala po katolifat.
poljake su gazili nacisti i komunjare, to su poljski neprijatelji, a katolička crkva je uvijek bila neprijatelj kako nacizma tako i, naročito, komunizma kao većeg od ta dva zla
2015-07-23
סמאל wrote:Katolička crkva je veće zlo i od nacizma i od komunizma,srećom i katolička crkva ušla je u svoju jesen,ovo su im posljednji trzaji.Mogu još divljat u ovih par shit state poput Hrvatske i Poljske,dok autohtone ne pokosi bijela kuga,no prije ili poslije dogodit će im se isto ono što i u Irskoj ili Španjolskoj.marcellus wrote:jastreb wrote:Poljska je u 2.svj.ratu prva porazena od fasizma,a danas je to prva zemlja potpala po katolifat.
lako za crkvu, mene brinu ove novije vjere, feminizam, gay prava, i ti katekizmi i sekte. RKC je bila principijelnija od njih i za torquemade.
vi socijalisti se lako dogovorite ,, međusobno pljuckanje i ujutru kazan budžetskimarcellus wrote:סמאל wrote:Katolička crkva je veće zlo i od nacizma i od komunizma,srećom i katolička crkva ušla je u svoju jesen,ovo su im posljednji trzaji.Mogu još divljat u ovih par shit state poput Hrvatske i Poljske,dok autohtone ne pokosi bijela kuga,no prije ili poslije dogodit će im se isto ono što i u Irskoj ili Španjolskoj.marcellus wrote:jastreb wrote:Poljska je u 2.svj.ratu prva porazena od fasizma,a danas je to prva zemlja potpala po katolifat.
lako za crkvu, mene brinu ove novije vjere, feminizam, gay prava, i ti katekizmi i sekte. RKC je bila principijelnija od njih i za torquemade.
Guest- Guest
Najebali od Hitlerovaca,ali i od Staljinovaca,a danas će najebat sami od sebe.jastreb wrote:Nebitno. Samo konstatiram da su 39.nadrapali od hitlerovaca,a danas ih unistava katolifat.marcellus wrote:jastreb wrote:Poljska je u 2.svj.ratu prva porazena od fasizma,a danas je to prva zemlja potpala po katolifat.
Nije da ih nešto pretjerano žalim,naprotiv,no i ja samo konstatiram.
2015-07-23
Za razliku od tebe i mene,marcelus živi od svog intelektualnog stvaralaštva i rada.Dok smo mi uhljebi koji samo laprdaju po forumu.obala razuma wrote:vi socijalisti se lako dogovorite ,, međusobno pljuckanje i ujutru kazan budžetskimarcellus wrote:סמאל wrote:Katolička crkva je veće zlo i od nacizma i od komunizma,srećom i katolička crkva ušla je u svoju jesen,ovo su im posljednji trzaji.Mogu još divljat u ovih par shit state poput Hrvatske i Poljske,dok autohtone ne pokosi bijela kuga,no prije ili poslije dogodit će im se isto ono što i u Irskoj ili Španjolskoj.marcellus wrote:jastreb wrote:Poljska je u 2.svj.ratu prva porazena od fasizma,a danas je to prva zemlja potpala po katolifat.
2015-07-23
marčeljušovo srvaralaštvo preko budžetski paralelne "institucije " od njegova soci-polubrata pupija portalnovostiסמאל wrote:Za razliku od tebe i mene,marcelus živi od svog intelektualnog stvaralštva i rada.Dok smo mi uhljebi koji samo laprdaju po forumu.obala razuma wrote:vi socijalisti se lako dogovorite ,, međusobno pljuckanje i ujutru kazan budžetskimarcellus wrote:סמאל wrote:Katolička crkva je veće zlo i od nacizma i od komunizma,srećom i katolička crkva ušla je u svoju jesen,ovo su im posljednji trzaji.Mogu još divljat u ovih par shit state poput Hrvatske i Poljske,dok autohtone ne pokosi bijela kuga,no prije ili poslije dogodit će im se isto ono što i u Irskoj ili Španjolskoj.marcellus wrote:jastreb wrote:Poljska je u 2.svj.ratu prva porazena od fasizma,a danas je to prva zemlja potpala po katolifat.
uhljeb socijalistički desničar
nekidan se zajeba pa odvali da su hr-desničari socijalisti ,,, jedva se opra
Guest- Guest
Ti si do juče bio uhljeb i nije ti smetao socijalizam dok nisi završio na burzi rada.
2015-07-23
nedaj se smetatסמאל wrote:Ti si do juče bio uhljeb i nije ti smetao socijalizam dok nisi završio na burzi rada.
vama svakako nema pomoći al žali bože nesvijesnog puka
tolika ste gamad vi socijalisti , da na ovom svitu nije izmišljena kazna koju zaslužuje svaki od vas ,,osobito iz razloga što ste svijesni svojih zločina na koje vas navodi vaš socijalistički rasizam
druže
socijalistički ujedinjeni pozdrav zadomspremni smrtfašizmu
ZA SMRT
Guest- Guest
Rekao sam istnu,druga stvar je ta što je tebi teško priznat.Gadna stvar kad ti jedan događaj ujebe život.
2015-07-23
sve šta si napisa je neistina{@=208}סמאל{/@} wrote:id='208' class='mentiontag' title='Viewing profile: סמאל'>@סמאל wrote:[/mention] wrote:Ti si do juče bio uhljeb i nije ti smetao socijalizam dok nisi završio na burzi rada.
Rekao sam istnu,druga stvar je ta što je tebi teško priznat.Gadna stvar kad ti jedan događaj ujebe život.
laž kroz gatanje je jedan od temelja tvoje socijalističke osnove ,,, svijesna laž ka većim ciljevima
tvoj rasizam ,,, socijalizam koji je samo loša kopija religije nema elementarne osnove ,,, ,što ima religija ..... oprost i katarzu pokoru
ZA SMRT
druže rasisto
Guest- Guest
Za život!
Obranu nerođene djece i svetu mater Crkvu!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ODJEBepikur37 wrote:Za život!
socijalistički rasisto ,,,,hdz---- gamadi
tebi mater crkva ,,,,aupičkumaterinu
Guest- Guest
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Poljska tvrdi da nije u ratu
» "Sledeća je Poljska"
» Poljska problemi
» Poljska – naselje za katolike
» soroš,poljska,maidan
» "Sledeća je Poljska"
» Poljska problemi