Atletičar
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Atletičar
ademi najbolji igrač HNL-a, čestitke kapetanu, pravom i istinskom vođi
End- Posts : 21177
2015-08-25
FRANK wrote:Dovoljno je bilo vidit igrace Zidanea Pirla itd. Limitirani dosli u juventus i odmah najveci
Lol, i Pirlo i Zidane su svoje najveće fudbalske uspehe ostvarili igrajući za druge klubove. GSKK
Guest- Guest
Rusi (treneri, SD, novinari, čitatelji) su izabrali Vlašića prije svih ruskih igrača koje imaju i svih ostalih stranaca koje igraju nacionalnu ligu.
Daleko ga više cijene tamo nego će ikad doma, a ubrzo će ga daleko više cijeniti u nekoj od zemalja top5 liga.
Daleko ga više cijene tamo nego će ikad doma, a ubrzo će ga daleko više cijeniti u nekoj od zemalja top5 liga.
Guest- Guest
ajde tovare reci koji su to klubovi koji njega žele dovesti? barem otprilike kad već mjesecima trabunjaš o top5 ligi.
naime i beneventno je top5 liga ako nisi znao.
daj nam neki transfer rumour kad si tako upućen..
evo ja iskreno ne mogu naći nijedan klub koji se povezuje s atletičarom
našao sam napoli, al to je stara vijest.
naime i beneventno je top5 liga ako nisi znao.
daj nam neki transfer rumour kad si tako upućen..
evo ja iskreno ne mogu naći nijedan klub koji se povezuje s atletičarom
našao sam napoli, al to je stara vijest.
2015-08-25
Klošari poput tebe neke stvari ne trebaju znati.
Endiću-mesiću, budeš vidio sljedeće ljeto, a možda čak i ovu zimu.
Guest- Guest
Više vrijedi Ademijev naslov najboljeg igrača HNL-a nego bezvezne ruske lige.
A zasto mislis da Vlasic nije dobar??? Samo zato jer je iz Hajduka i dalmatimac je???.Zeko wrote:Tak je, ja mu isto preporučam Juventus, naravno ako ga ovi uopće hoće, jer talijanska liga je najslabija od Liga 5 ... Pa ako tamo ne uspije, zauvijek će ostati ono što je sada, samo atletičar ...
Mozda decko bude nositelj igre u Juventusu mozda u Bayernu mozda u Unitedu. Nikad neznas
Mada mu ja preporucam Juventus. Vece nagrade nema.
Poznata je hrvatska mrznja. Tako ovih u zagrebu tako u splitu.
Sestra mu je legenda hrvatskog sporta mozda i on bude legenda takodjer.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ne seri. Prvi ti tako nemislis nego ides u inat amperuRoland Deschain wrote:Više vrijedi Ademijev naslov najboljeg igrača HNL-a nego bezvezne ruske lige.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
GskkBrat Brale wrote:FRANK wrote:Dovoljno je bilo vidit igrace Zidanea Pirla itd. Limitirani dosli u juventus i odmah najveci
Lol, i Pirlo i Zidane su svoje najveće fudbalske uspehe ostvarili igrajući za druge klubove. GSKK
2015-09-13
Uopće ne znam o čemu i o kome pričaš. Znam samo da se Dinamo u grupi EL popišao po tom CSKA.FRANK wrote:Ne seri. Prvi ti tako nemislis nego ides u inat amperuRoland Deschain wrote:Više vrijedi Ademijev naslov najboljeg igrača HNL-a nego bezvezne ruske lige.
Biti će kako Joško kaže.FRANK wrote:
A zasto mislis da Vlasic nije dobar??? Samo zato jer je iz Hajduka i dalmatimac je???.
Mozda decko bude nositelj igre u Juventusu mozda u Bayernu mozda u Unitedu. Nikad neznas
Mada mu ja preporucam Juventus. Vece nagrade nema.
Poznata je hrvatska mrznja. Tako ovih u zagrebu tako u splitu.
Sestra mu je legenda hrvatskog sporta mozda i on bude legenda takodjer.
Da nije njega već bi ove sezone bija u ligi petice.
Guest- Guest
ajde "top5 liga drkadžijo" da čujemo gdje ti to njega vidiš? na netu očito nema ništa kad šutiš ko pička.Andreas Goldberger wrote:Klošari poput tebe neke stvari ne trebaju znati.
barca, real, bayern, liverpool?
koji to klubovi stoje u redu za takvu igračinu?
2015-08-25
Jebote CSKA. BRATE TI SI MENI U OCIMA veci od ovih klosara i znas da to mislim mada si i sam.klosar deluxe ali ja virujem da ce ovo dite biti nestoRoland Deschain wrote:Uopće ne znam o čemu i o kome pričaš. Znam samo da se Dinamo u grupi EL popišao po tom CSKA.FRANK wrote:Ne seri. Prvi ti tako nemislis nego ides u inat amperuRoland Deschain wrote:Više vrijedi Ademijev naslov najboljeg igrača HNL-a nego bezvezne ruske lige.
2015-09-13
Sprdnja nije bio sigurno, ono što je odigrao pokazao je određene kvalitete. Zato je i prodan za više novaca nego je kupljen.Brat Brale wrote:Cenjen u top 5 liga, a lik bio sprdnja u Evertonu.
Najlakše trubiti bez veze, a ti si najbolji na ovom forumu u tome.
Guest- Guest
End wrote:ajde "top5 liga drkadžijo" da čujemo gdje ti to njega vidiš? na netu očito nema ništa kad šutiš ko pička.Andreas Goldberger wrote:Klošari poput tebe neke stvari ne trebaju znati.
barca, real, bayern, liverpool?
koji to klubovi stoje u redu za takvu igračinu?
Kako mali smrdljivko sad brže bolje gugla po internetu.
Guest- Guest
čuj ovo magare kako opet spina
ti nisi sposoban pratiti razgovor.
znači ja tebi još prethodnom postu napišem da ništa nisam našao.
i ti meni usred razgovora pišeš da ja sad brže bolje guglam i misliš da ispadaš pametan, a glup si ko vol.
jesi pri sebi ti..
ti nisi sposoban pratiti razgovor.
znači ja tebi još prethodnom postu napišem da ništa nisam našao.
i ti meni usred razgovora pišeš da ja sad brže bolje guglam i misliš da ispadaš pametan, a glup si ko vol.
jesi pri sebi ti..
2015-08-25
magare spominje tu ligu5 niti da je to automatski transfer u barcu.
dinamovci ligu5 jedu za dobro jutro, nama to nije vrijedno spomena jer svaka šuša ide u ligu5
dinamovci ligu5 jedu za dobro jutro, nama to nije vrijedno spomena jer svaka šuša ide u ligu5
2015-08-25
Da svakako, GNK redovito izbacuje klubove iz lige petice. Svake godine po 2-3...
Počeja si se blamirati. Vrime je da staneš.
Guest- Guest
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 9