Atletičar
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Atletičar
ne znam da li je takav profil igrača potreban njima, ne pratim baš Barcu B.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Kaj Barca traži oružara?fridrih_niche wrote:Kad potpise za Barcu, End će ga volit vise nego gemišt...
:^O
Zeko-
2015-08-26
ja mu želim da ode u milan.fridrih_niche wrote:Vidim ga u Leicesteru ili Milanu...
<3
2015-08-25
Iskreno, bija bi presritan da dodje u Milana...End wrote:ja mu želim da ode u milan.fridrih_niche wrote:Vidim ga u Leicesteru ili Milanu...
<3
<3
Guest- Guest
Jesi ti rekao u kojem ga klubu ti vidiš?End wrote:aj bar ti reci u kojem ga klubu vidiš
Guest- Guest
nisam napisao da želim da ode u milan zato jer mislim da to ne može imaš ti išta u toj svojoj sektaškoj glavi
2015-08-25
ti kao glavni drkator na atletičara si najrelevantiji za neku procjenu, nabroji par klubova da vidimo gdje ga svrstavaš
ili misliš još 3 mjeseca ponavljati liga5 pičko
2015-08-25
Od danas skidan sve sa liste foe-eva...
Pa da se malo smijen na tatticarske upise idiota ala Vucina, Svetina i Zekan...
<3
<3
Guest- Guest
hahaEnd wrote:ti kao glavni drkator na atletičara si najrelevantiji za neku procjenu, nabroji par klubova da vidimo gdje ga svrstavaš
Ja drkator? Biće ja objavljujem po 20 postova dnevno kao ti za svog mesića.
Prvo kaže da ne pričaš s menom, pa onda nakon par minuta postavljaš pitanje? Ozbiljno se približavaš ofr-u iz niša.
Kakve veze ima gdje tko vidi Vlašića? Ja sam u jednom postu napisao gdje će završiti vrlo brzo. I ti si se tu skočio ka mušica na govno i kao gdje će ići, gdje ga ja vidim? Dosadan si i naporan...
Nikola je na lito odbija Zenit, jači i bolji klub trenutno u Rusiji. Želi u ligu petice, a više preferira Njemačku, Francusku i Španjolsku nego ove druge dvije. Odštetna klauzula za njega je 35 milijuna eura. Zna se koji rang klubova to može platiti. I to je to. Šanse da ostane u CSKA-a su vrlo male, a jasno je da je prerastao ligu, a još više sam klub...
Guest- Guest
Nije ti lijepo ni fino smijati se i rugati bolesnim ljudima...fridrih_niche wrote:Od danas skidan sve sa liste foe-eva...
<3
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Nije ti lijepo ni fino smijati se i rugati bolesnim ljudima...fridrih_niche wrote:Od danas skidan sve sa liste foe-eva...
<3
Guest- Guest
Nije lijepo. Zato ja neke i dalje držim na listi.
Ajmo realno ja kao najveci poznavatelj nogometa na forumu bez ikakve sumnje triban reci da od Vlasica nece biti nista.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
FRANK wrote:Jebote CSKA. BRATE TI SI MENI U OCIMA veci od ovih klosara i znas da to mislim mada si i sam.klosar deluxe ali ja virujem da ce ovo dite biti nestoRoland Deschain wrote:Uopće ne znam o čemu i o kome pričaš. Znam samo da se Dinamo u grupi EL popišao po tom CSKA.FRANK wrote:Ne seri. Prvi ti tako nemislis nego ides u inat amperuRoland Deschain wrote:Više vrijedi Ademijev naslov najboljeg igrača HNL-a nego bezvezne ruske lige.
Guest- Guest
FRANK wrote:Ajmo realno ja kao najveci poznavatelj nogometa na forumu bez ikakve sumnje triban reci da od Vlasica nece biti nista.
Guest- Guest
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 9