Korona smanjuje broj zena
Page 1 of 1
Korona smanjuje broj zena
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/selak-raspudic-upozorava-na-drasticnu-posljedicu-pandemije-broj-kaznenih-djela-nasilja-u-obitelji-porastao-za-50-posto-u-odnosu-na-proslu-godinu-1053369
Samo mali osvrt.
Re: Korona smanjuje broj zena
tko rano rani dvije sreće grabiRayMabus wrote:Ja san svoju istuka prije korone.
Bolje ikad nego nikad.Maggie19 wrote:
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/selak-raspudic-upozorava-na-drasticnu-posljedicu-pandemije-broj-kaznenih-djela-nasilja-u-obitelji-porastao-za-50-posto-u-odnosu-na-proslu-godinu-1053369
Samo mali osvrt.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nemam nikakve emaptije prema ženama u emanicipaciji a pošto san se diga maloprije i pijen kavu i proučavam geopolitiku ne da mi se puno objašnjavati zašto nemam emaptiju prema ženskom spolu u emanicipaciji.
Puno je tu zlostavljanja psihičkog ukućana od strane njih te institucionalno nasilje kad ona potegne rastavu braka a djeca odma idu njoj.
Puno je tu zlostavljanja psihičkog ukućana od strane njih te institucionalno nasilje kad ona potegne rastavu braka a djeca odma idu njoj.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
nakon 5-6 udaraca se umoris , tvoja je sretnicaRayMabus wrote:Ja san svoju istuka prije korone.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Similar topics
» I dalje se smanjuje broj rođenih beba u BiH
» Ford smanjuje broj radnika za 10 posto širom svijeta
» Renaultova slovenska tvornica smanjuje proizvodnju i broj zaposlenih
» PROPAST HRVATSKE: Ljudi masovno beže iz zemlje, broj stanovnika se smanjuje, ljudi ostaju bez posla
» U francuski parlament izabran rekordan broj žena, njih 233
» Ford smanjuje broj radnika za 10 posto širom svijeta
» Renaultova slovenska tvornica smanjuje proizvodnju i broj zaposlenih
» PROPAST HRVATSKE: Ljudi masovno beže iz zemlje, broj stanovnika se smanjuje, ljudi ostaju bez posla
» U francuski parlament izabran rekordan broj žena, njih 233
Page 1 of 1