OVO JE STRAŠNO! U Italiji ponovo oboren rekord, drastično raste broj zaraženih
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: OVO JE STRAŠNO! U Italiji ponovo oboren rekord, drastično raste broj zaraženih
Koliko je ukupno ljudi umrlo u Bergamu Yoda? Jel tvoj savjet za generalni pristup onda to sto se tamo dogodilo? Masovno umiranje da bi kad umru svi rizicni mogli izdrkavat da imamo imunitet?
Guest- Guest
Re: OVO JE STRAŠNO! U Italiji ponovo oboren rekord, drastično raste broj zaraženih
Oni će uvijek nešto smiliti, pa makar i glupo, kako bi "dokazali" svoje pravo.MaximusDecimusMiridije wrote:Koliko je ukupno ljudi umrlo u Bergamu Yoda? Jel tvoj savjet za generalni pristup onda to sto se tamo dogodilo? Masovno umiranje da bi kad umru svi rizicni mogli izdrkavat da imamo imunitet?
Kao na primjer: 20x5 = 10.
I kao dokaz im je: 5x0 je 0, a 5x2 = 10.
Nemaš načina za dokazati im da su u krivu.
ja sam jedan od vas . navijam da što više ljudi umre i zarazi se, i radujem se novim brojkama mrtvih i zaraženih, i mrzim sada one koji su optimistični
optimizam je zabranjen, samo crnjakAssadNaPodmornici wrote:ja sam jedan od vas . navijam da što više ljudi umre i zarazi se, i radujem se novim brojkama mrtvih i zaraženih, i mrzim sada one koji su optimistični
dijagram-
2015-08-09
AssadNaPodmornici wrote:ja sam jedan od vas . navijam da što više ljudi umre i zarazi se, i radujem se novim brojkama mrtvih i zaraženih, i mrzim sada one koji su optimistični
sta podrum uradi od covjeka
a smija si se meni kad sam rekao da nosim masku i 128x na dan perem ruke
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
I u Španjolskoj padaju rekordi : 25,600 novih slučajeva
https://www.blic.rs/vesti/svet/ponovo-rekordan-broj-zarazenih-u-spaniji-u-poslednja-24-casa-25595-novih-slucajeva/hy3v142
Dakle ništa od adventa ni kod ovih.
https://www.blic.rs/vesti/svet/ponovo-rekordan-broj-zarazenih-u-spaniji-u-poslednja-24-casa-25595-novih-slucajeva/hy3v142
Dakle ništa od adventa ni kod ovih.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa jel nisi u prvom valu čitao njegove upise i upise mutavog?MaximusDecimusMiridije wrote:Koliko je ukupno ljudi umrlo u Bergamu Yoda? Jel tvoj savjet za generalni pristup onda to sto se tamo dogodilo? Masovno umiranje da bi kad umru svi rizicni mogli izdrkavat da imamo imunitet?
to im je bilo cool, jer su se talijani rješavali starčadi koja im je, po njihovom, ionako bila samo na teret
bio sam u krivu, bio sam pod utjecajem Bakića i Lauca koji su govorili da će talijanima se rasteretiti mirovinski fondovi.Noor wrote:pa jel nisi u prvom valu čitao njegove upise i upise mutavog?MaximusDecimusMiridije wrote:Koliko je ukupno ljudi umrlo u Bergamu Yoda? Jel tvoj savjet za generalni pristup onda to sto se tamo dogodilo? Masovno umiranje da bi kad umru svi rizicni mogli izdrkavat da imamo imunitet?
to im je bilo cool, jer su se talijani rješavali starčadi koja im je, po njihovom, ionako bila samo na teret
zato sam sada jedan od vas, žalim za svakom žrtvom i navijam da bude što više mrtvih i zaraženih
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Pa u Italiji bi im bilo pametnije da nisu nikakve zabrane donosili nego pustili da korona obavi svoje i ekonomski bi se oporavili a ovako socijalisti na vlasti čuvaju svoje penzioner glasaćko tijelo i maltretiraju ostatak pučanstva.
Al dobro nije bitno , nek rade šta god oće.
2014-04-11
lipo ih čuvaju obaraju rekorde, više mrtvih od švedske..RayMabus wrote:Pa u Italiji bi im bilo pametnije da nisu nikakve zabrane donosili nego pustili da korona obavi svoje i ekonomski bi se oporavili a ovako socijalisti na vlasti čuvaju svoje penzioner glasaćko tijelo i maltretiraju ostatak pučanstva.
2018-06-14
Pa kad su gusto naseljeni a Alpe i Apenini planina pa sve nabijeno uz obalu i dolinu rijeke Po. Ne možeš promet ljudi zaustaviti nit oni mogu izbjeći gužve. To se iz aviona vidi da kod njih zabrane neće imat smisla.AssadNaPodmornici wrote:lipo ih čuvaju obaraju rekorde, više mrtvih od švedske..RayMabus wrote:Pa u Italiji bi im bilo pametnije da nisu nikakve zabrane donosili nego pustili da korona obavi svoje i ekonomski bi se oporavili a ovako socijalisti na vlasti čuvaju svoje penzioner glasaćko tijelo i maltretiraju ostatak pučanstva.
Al dobro nek rade šta oće ionako neće uspit.
2014-04-11
U Hrvatskoj grad Zagreb uopće ne triba se trudit namećat mjere dok za ostatak države da. Jednostavno riječ je o gustoći naseljenosti i tamo di je više od pola milijuna ljudi sad zimi na malom prostoru to nema smisla njih maltretirat.
Oni će svi pokupit virus prije ili poslije
Oni će svi pokupit virus prije ili poslije
2014-04-11
Vjetar piri , korona se širi : 29,907 slučajeva u jednom danu
https://www.corriere.it/salute/20_novembre_01/coronavirus-italia-bollettino-oggi-1-novembre-29907-nuovi-casi-208-morti-4d78ea8c-1c50-11eb-a718-cfe9e36fab58.shtml
https://www.corriere.it/salute/20_novembre_01/coronavirus-italia-bollettino-oggi-1-novembre-29907-nuovi-casi-208-morti-4d78ea8c-1c50-11eb-a718-cfe9e36fab58.shtml
2014-04-11
to je čak i pad u odnosu na prethodna dva dana, i stabilizacija broja mrtvih i dalje su na 1/3 ili 1/4 mrtvih unatoč 5-6x više zaraženih nego prije pola godine (iako ovo kasni 2 tjedna pa bi čak i trebalo rasti broj umrlih). dakle bakić, lauc, speaker, bivši Ja, mutavi, bi rekli da se situacija stabilizira, zbog imuniteta krda kako novog tako starog, te naravno nekakvih efekata vlade i da će krenuti smirivanje kroz 11 mjesecRayMabus wrote:Vjetar piri , korona se širi : 29,907 slučajeva u jednom danu
2018-06-14
Nedilja je , manje testiraju. Nema pada.
2014-04-11
moguće i to daj bože da je tako i da u pon bude 60 000 zaraženih i 1000 mrtvih..
2018-06-14
Šta dramite toliko, prije ili poslije svi smo na redu za covid. Možda i nekoliko puta.
Trinity-
2014-04-17
Švedi imaju 587 umrlih na 1 milijun stanovnika, daleko ste vi od toga.AssadNaPodmornici wrote:moguće i to daj bože da je tako i da u pon bude 60 000 zaraženih i 1000 mrtvih..
Vi sad još nemate toliko čak ni na 4 milijuna stanovnika.
pomalo.. razlika je koliko sada?Eroo wrote:Švedi imaju 587 umrlih na 1 milijun stanovnika, daleko ste vi od toga.AssadNaPodmornici wrote:moguće i to daj bože da je tako i da u pon bude 60 000 zaraženih i 1000 mrtvih..
nama treba koliko još 3-4x više mrtvih da se izjednačimo sa švedskom.. oni manje 6000 mrtvih na 10.5 milijuna stanovnika.. mi 560 mrtvih na 3.9 mlijuna stanovnika.. dakle treba nam baš to 3-4x više mrtvih i eto nas švedska.. a s obzirom da u švedskoj umire 0-3-4 ljudi dnevno, a kod nas 20-30 koliko nam treba? do božića da smo kao švedska :D
a prije par mjeseci razlika je bila 30-40x manje mrtvih po glavi stanovnika , sada je 3-4x :)
tu je mutavi bio u pravu , kada je rekao "na kraju se mrtvi zbrajaju"
2018-06-14
Da, i?AssadNaPodmornici wrote:pomalo.. razlika je koliko sada?Eroo wrote:Švedi imaju 587 umrlih na 1 milijun stanovnika, daleko ste vi od toga.AssadNaPodmornici wrote:moguće i to daj bože da je tako i da u pon bude 60 000 zaraženih i 1000 mrtvih..
nama treba koliko još 3-4x više mrtvih da se izjednačimo sa švedskom.. oni manje 6000 mrtvih na 10.5 milijuna stanovnika.. mi 560 mrtvih na 3.9 mlijuna stanovnika.. dakle treba nam baš to 3-4x više mrtvih i eto nas švedska.. a s obzirom da u švedskoj umire 0-3-4 ljudi dnevno, a kod nas 20-30 koliko nam treba? do božića da smo kao švedska :D
a prije par mjeseci razlika je bila 30-40x manje mrtvih po glavi stanovnika , sada je 3-4x :)
tu je mutavi bio u pravu , kada je rekao "na kraju se mrtvi zbrajaju"
Koji ti je zaključak?
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Raste broj zaraženih koronom u SrbijU...:D
» U Njemačkoj strahovito rapidno raste broj zaraženih
» I u Rusiji raste broj zaraženih koronavirusom,u Moskvi zabrana kretanja
» U Srbiji se cude zasto broj zarazenih ponovno raste a 'cepe se ko ludi'
» Pada broj stanovnika a raste broj zaposlenih u javnom sektoru
» U Njemačkoj strahovito rapidno raste broj zaraženih
» I u Rusiji raste broj zaraženih koronavirusom,u Moskvi zabrana kretanja
» U Srbiji se cude zasto broj zarazenih ponovno raste a 'cepe se ko ludi'