Ravnatelj HZZO-a priznao:Ne možemo platiti dug ljekarnama jer nemamo novca zbog korone
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ravnatelj HZZO-a priznao:Ne možemo platiti dug ljekarnama jer nemamo novca zbog korone
na koncu najzalosnije je da smo drzavu dali u ruke-pizdekima...i to dokazanima...i tu je sva tragedija...a od svog kukavicluka i pizdunstva cak se i sprdaju a mi ih biramo....
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Re: Ravnatelj HZZO-a priznao:Ne možemo platiti dug ljekarnama jer nemamo novca zbog korone
od 3.siječnja.2000-te tj od 'odlučnog...možda'...do 22.listopada.2020 do 'odlučnog...ne znam,ne čujem,ne vidim'...fakat smo jebeno napredovali
2015-09-08
herc ce me ćopiti
2015-09-08
čista izdaja...tu o tome nema vise spora....
2015-09-08
gotov sam....
2015-09-08
itekako je doveo na vlast i zorangutana i pupovca, da nije stavio u istu ravan zoku i kolindu kolinda bi danas bila na mjestu zoke a da je prihvatio ruku plenkija danas bi on sjedio u banskim dvorima a ne pupovacabraham wrote:Kolega,pod jedan Skoro nije nikoga doveo na vlast. Doveli su ga ljudi koji su glasali. Ukoliko mislite da je netko apstinirao radi Skore varate se jer ljudi su apstinirali jer su uvidjeli da promjene nema. Drugo, sa faktima u rukama, Bozji blagoslov je za DNRH da obje pozicije ne drzi adz. Ovako postoji mala sansa za korigiranje. Zamislite da je predsjednica KG ucijenjena lovom koju je Jakov trebao pokupiti u Ljubljankskoj. Afera se ne bi objelodanila i zato je Milanovic ljut i pokushava se izvaditi. Gubitak KGK i Milanovicev odlazak u rupu je razlog shta je afera uopce ugledala svjetlo dana. Plenkovic je mislio vise profitirati ali ga je Milanovic zajebo. Opet oba su zajebal cijelu drzavu koja se veseli njihovim pizdarija a za cijelu aferu nece nitko odgovarati. Tri ministra, predsjednik, nacelnik glavnog stozera, prostitutke, brojach novca i???? I nikome nista. U bilo kojoj ddrugoj zemlji Eu ukljucujuci i Bugare, pala bi i vlada i predsjednik u DNRH, nadu Skoru kao Pedra. Fantastichno....tre wrote:jesam li ja rekao da nije tako i da sam zadovoljan s time? Ja i jesam zato ljut na kratkovidnog škoru, prvo je zoku svađalicu instalirao na vlast a potom svojom glupošću i otrovnu pupavku koja debelo naplaćuje boravak te maligne nakupine manjinaca u vladi.abraham wrote:Vi se zajebavate kolega. Dok mi ovdje tupimo kikija na banskim dvorima se dijele mjesta po upravnim odborima drzavnih firmi kao nagrada. Jedini uvjet je da si Srbin tj pripadnik jedne srpske stranke. To se deshava , mozda cak i danas.tre wrote:srbi i sdp, za sve ostale me boli kikivuksadinare wrote:tre...tebi je jedino vazno da ti sdp ne dođe na vlast..to si vise puta dokazao kako tu tako i na starom forumu...forma nije vazna..ok razumjem iz povijesnih stvari i ja sam za to...ali ako ces se voditi samo tom matricom...i ne samo ti...to vazi i za ove zgubidane iz sdp-a...najbolje da ne postoje druge politicke opcije...ili d apostoje po sistemu...evo vam mrvice ak ne prihvatite ko vas jebe
....kolinda?...pa ljepo je ona nedugo svrstala se uz februarku,severicu,pišekicu sa srednjakom 'hodu za život'....ona je postala u stvari ne postala nego s erazotkrila kao i jaca kad vise nije imala fotelju...a za jakova u slovenskoj ne bi s eni culo...e moj naivko tre...sve je to isto gnjezdo posluzio bi se plenkijevim rjecnikom...kao sto je jendom rekao pok.pankretic...'ja kad sam usel u sabor bil sam najbogatiji a kad sam izasel najsiromasniji'tre wrote:itekako je doveo na vlast i zorangutana i pupovca, da nije stavio u istu ravan zoku i kolindu kolinda bi danas bila na mjestu zoke a da je prihvatio ruku plenkija danas bi on sjedio u banskim dvorima a ne pupovacabraham wrote:Kolega,pod jedan Skoro nije nikoga doveo na vlast. Doveli su ga ljudi koji su glasali. Ukoliko mislite da je netko apstinirao radi Skore varate se jer ljudi su apstinirali jer su uvidjeli da promjene nema. Drugo, sa faktima u rukama, Bozji blagoslov je za DNRH da obje pozicije ne drzi adz. Ovako postoji mala sansa za korigiranje. Zamislite da je predsjednica KG ucijenjena lovom koju je Jakov trebao pokupiti u Ljubljankskoj. Afera se ne bi objelodanila i zato je Milanovic ljut i pokushava se izvaditi. Gubitak KGK i Milanovicev odlazak u rupu je razlog shta je afera uopce ugledala svjetlo dana. Plenkovic je mislio vise profitirati ali ga je Milanovic zajebo. Opet oba su zajebal cijelu drzavu koja se veseli njihovim pizdarija a za cijelu aferu nece nitko odgovarati. Tri ministra, predsjednik, nacelnik glavnog stozera, prostitutke, brojach novca i???? I nikome nista. U bilo kojoj ddrugoj zemlji Eu ukljucujuci i Bugare, pala bi i vlada i predsjednik u DNRH, nadu Skoru kao Pedra. Fantastichno....tre wrote:jesam li ja rekao da nije tako i da sam zadovoljan s time? Ja i jesam zato ljut na kratkovidnog škoru, prvo je zoku svađalicu instalirao na vlast a potom svojom glupošću i otrovnu pupavku koja debelo naplaćuje boravak te maligne nakupine manjinaca u vladi.abraham wrote:Vi se zajebavate kolega. Dok mi ovdje tupimo kikija na banskim dvorima se dijele mjesta po upravnim odborima drzavnih firmi kao nagrada. Jedini uvjet je da si Srbin tj pripadnik jedne srpske stranke. To se deshava , mozda cak i danas.tre wrote:srbi i sdp, za sve ostale me boli kikivuksadinare wrote:tre...tebi je jedino vazno da ti sdp ne dođe na vlast..to si vise puta dokazao kako tu tako i na starom forumu...forma nije vazna..ok razumjem iz povijesnih stvari i ja sam za to...ali ako ces se voditi samo tom matricom...i ne samo ti...to vazi i za ove zgubidane iz sdp-a...najbolje da ne postoje druge politicke opcije...ili d apostoje po sistemu...evo vam mrvice ak ne prihvatite ko vas jebe
2015-09-08
a zoka je ono baš konzervativac. Jebote jel ne vidiš da je našmrkanom samo do svađe i da ne bira s kim će se posvađati i potući, svatko tko naleti je dobrodošaovuksadinare wrote:....kolinda?...pa ljepo je ona nedugo svrstala se uz februarku,severicu,pišekicu sa srednjakom 'hodu za život'....ona je postala u stvari ne postala nego s erazotkrila kao i jaca kad vise nije imala fotelju...a za jakova u slovenskoj ne bi s eni culo...e moj naivko tre...sve je to isto gnjezdo posluzio bi se plenkijevim rjecnikom...kao sto je jendom rekao pok.pankretic...'ja kad sam usel u sabor bil sam najbogatiji a kad sam izasel najsiromasniji'tre wrote:itekako je doveo na vlast i zorangutana i pupovca, da nije stavio u istu ravan zoku i kolindu kolinda bi danas bila na mjestu zoke a da je prihvatio ruku plenkija danas bi on sjedio u banskim dvorima a ne pupovacabraham wrote:Kolega,pod jedan Skoro nije nikoga doveo na vlast. Doveli su ga ljudi koji su glasali. Ukoliko mislite da je netko apstinirao radi Skore varate se jer ljudi su apstinirali jer su uvidjeli da promjene nema. Drugo, sa faktima u rukama, Bozji blagoslov je za DNRH da obje pozicije ne drzi adz. Ovako postoji mala sansa za korigiranje. Zamislite da je predsjednica KG ucijenjena lovom koju je Jakov trebao pokupiti u Ljubljankskoj. Afera se ne bi objelodanila i zato je Milanovic ljut i pokushava se izvaditi. Gubitak KGK i Milanovicev odlazak u rupu je razlog shta je afera uopce ugledala svjetlo dana. Plenkovic je mislio vise profitirati ali ga je Milanovic zajebo. Opet oba su zajebal cijelu drzavu koja se veseli njihovim pizdarija a za cijelu aferu nece nitko odgovarati. Tri ministra, predsjednik, nacelnik glavnog stozera, prostitutke, brojach novca i???? I nikome nista. U bilo kojoj ddrugoj zemlji Eu ukljucujuci i Bugare, pala bi i vlada i predsjednik u DNRH, nadu Skoru kao Pedra. Fantastichno....tre wrote:jesam li ja rekao da nije tako i da sam zadovoljan s time? Ja i jesam zato ljut na kratkovidnog škoru, prvo je zoku svađalicu instalirao na vlast a potom svojom glupošću i otrovnu pupavku koja debelo naplaćuje boravak te maligne nakupine manjinaca u vladi.abraham wrote:Vi se zajebavate kolega. Dok mi ovdje tupimo kikija na banskim dvorima se dijele mjesta po upravnim odborima drzavnih firmi kao nagrada. Jedini uvjet je da si Srbin tj pripadnik jedne srpske stranke. To se deshava , mozda cak i danas.tre wrote:srbi i sdp, za sve ostale me boli kikivuksadinare wrote:tre...tebi je jedino vazno da ti sdp ne dođe na vlast..to si vise puta dokazao kako tu tako i na starom forumu...forma nije vazna..ok razumjem iz povijesnih stvari i ja sam za to...ali ako ces se voditi samo tom matricom...i ne samo ti...to vazi i za ove zgubidane iz sdp-a...najbolje da ne postoje druge politicke opcije...ili d apostoje po sistemu...evo vam mrvice ak ne prihvatite ko vas jebe
michaellcmacha likes this post
to je gnijezdo najveca dva agenta šeksa i mate granica..upravo onih kojima tuđman nije vjerovao koliko je crno isp'o nokta
2015-09-08
Pa to je ok odgovor, nego zašto porezna ne uvažava taj odgovor - nemamo zbog korone?!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
zka je iz istog nijezda i to je sukob u gnijezdu da se izbaci onog drugog iz tog gnijezda..jer je sve manje mjesta a u toj borbi vise se ne biraju rijeci ni sredstva...isti je i plenki...koji se vise nema za stouhvatiti a htio bi ostati u tom gnijezdu....racunica je jednostavna ko ispadne najebo je..tre wrote:a zoka je ono baš konzervativac. Jebote jel ne vidiš da je našmrkanom samo do svađe i da ne bira s kim će se posvađati i potući, svatko tko naleti je dobrodošaovuksadinare wrote:....kolinda?...pa ljepo je ona nedugo svrstala se uz februarku,severicu,pišekicu sa srednjakom 'hodu za život'....ona je postala u stvari ne postala nego s erazotkrila kao i jaca kad vise nije imala fotelju...a za jakova u slovenskoj ne bi s eni culo...e moj naivko tre...sve je to isto gnjezdo posluzio bi se plenkijevim rjecnikom...kao sto je jendom rekao pok.pankretic...'ja kad sam usel u sabor bil sam najbogatiji a kad sam izasel najsiromasniji'tre wrote:itekako je doveo na vlast i zorangutana i pupovca, da nije stavio u istu ravan zoku i kolindu kolinda bi danas bila na mjestu zoke a da je prihvatio ruku plenkija danas bi on sjedio u banskim dvorima a ne pupovacabraham wrote:Kolega,pod jedan Skoro nije nikoga doveo na vlast. Doveli su ga ljudi koji su glasali. Ukoliko mislite da je netko apstinirao radi Skore varate se jer ljudi su apstinirali jer su uvidjeli da promjene nema. Drugo, sa faktima u rukama, Bozji blagoslov je za DNRH da obje pozicije ne drzi adz. Ovako postoji mala sansa za korigiranje. Zamislite da je predsjednica KG ucijenjena lovom koju je Jakov trebao pokupiti u Ljubljankskoj. Afera se ne bi objelodanila i zato je Milanovic ljut i pokushava se izvaditi. Gubitak KGK i Milanovicev odlazak u rupu je razlog shta je afera uopce ugledala svjetlo dana. Plenkovic je mislio vise profitirati ali ga je Milanovic zajebo. Opet oba su zajebal cijelu drzavu koja se veseli njihovim pizdarija a za cijelu aferu nece nitko odgovarati. Tri ministra, predsjednik, nacelnik glavnog stozera, prostitutke, brojach novca i???? I nikome nista. U bilo kojoj ddrugoj zemlji Eu ukljucujuci i Bugare, pala bi i vlada i predsjednik u DNRH, nadu Skoru kao Pedra. Fantastichno....tre wrote:jesam li ja rekao da nije tako i da sam zadovoljan s time? Ja i jesam zato ljut na kratkovidnog škoru, prvo je zoku svađalicu instalirao na vlast a potom svojom glupošću i otrovnu pupavku koja debelo naplaćuje boravak te maligne nakupine manjinaca u vladi.abraham wrote:Vi se zajebavate kolega. Dok mi ovdje tupimo kikija na banskim dvorima se dijele mjesta po upravnim odborima drzavnih firmi kao nagrada. Jedini uvjet je da si Srbin tj pripadnik jedne srpske stranke. To se deshava , mozda cak i danas.tre wrote:srbi i sdp, za sve ostale me boli kikivuksadinare wrote:tre...tebi je jedino vazno da ti sdp ne dođe na vlast..to si vise puta dokazao kako tu tako i na starom forumu...forma nije vazna..ok razumjem iz povijesnih stvari i ja sam za to...ali ako ces se voditi samo tom matricom...i ne samo ti...to vazi i za ove zgubidane iz sdp-a...najbolje da ne postoje druge politicke opcije...ili d apostoje po sistemu...evo vam mrvice ak ne prihvatite ko vas jebe
2015-09-08
Tržišna ekonomija ima u svemu tome i neki svoj pristup ono...nema para nema proizvoda.
Guest- Guest
Inače, ovo je malo ucjene prije raspodjele iz proračuna, kao svake godine. Ništa strašno. Bolnice imaju i tako zalihe za par mjeseci..ovi malo ucjenjuju
2015-08-15
naravno da je ok..covjek vidio da sjedi na praznoj blgajni i osjeca se blesavo da daje obecanja koja ne moze ispuniti i vjerojatno bi sad najrajse pokupio stvari i trazio drugi posao jer je ova fotelja postala prevruca...i nece prvi koji ce tako govoriti sljedecih danakaya wrote:Pa to je ok odgovor, nego zašto porezna ne uvažava taj odgovor - nemamo zbog korone?!
2015-09-08
A i u pravu su. U jednom trenutku ce i njima proizvodjaci prestati isporucivati lijekove ako ne placaju.
Guest- Guest
gladni traze mjesto ispod stola...logicno...problem je sto je na stolu sve manje kruha a sve vise mrvica...a gdje je druga polovica 2021 ili kraj kad bi trebala sjesti prva uplata od 3,4 milijarde eura...od kojih pitanje hocemo li sve dobiti posto je ta lova namjenjena za razvojne programe i projekte koje moras napravitikaya wrote:Inače, ovo je malo ucjene prije raspodjele iz proračuna, kao svake godine. Ništa strašno. Bolnice imaju i tako zalihe za par mjeseci..ovi malo ucjenjuju
2015-09-08
Ma naravno da ti ovom vidiš - plenky je gotovvuksadinare wrote:naravno da je ok..covjek vidio da sjedi na praznoj blgajni i osjeca se blesavo da daje obecanja koja ne moze ispuniti i vjerojatno bi sad najrajse pokupio stvari i trazio drugi posao jer je ova fotelja postala prevruca...i nece prvi koji ce tako govoriti sljedecih danakaya wrote:Pa to je ok odgovor, nego zašto porezna ne uvažava taj odgovor - nemamo zbog korone?!
Al nije, platiti će im, ovi malo ucjenjuju
2015-08-15
...ali jbg gradi se peljeski...jednom u prvoj drugi put u drugoj brzini...
2015-09-08
e moja kajo..ti isto navlacis se na tog jebivjetra...ja ese za njega ne bojim..on ce po onoj šešeljevoj 'ja znam gdje cu?a gdje cete vi?gdje cete vi?'kaya wrote:Ma naravno da ti ovom vidiš - plenky je gotovvuksadinare wrote:naravno da je ok..covjek vidio da sjedi na praznoj blgajni i osjeca se blesavo da daje obecanja koja ne moze ispuniti i vjerojatno bi sad najrajse pokupio stvari i trazio drugi posao jer je ova fotelja postala prevruca...i nece prvi koji ce tako govoriti sljedecih danakaya wrote:Pa to je ok odgovor, nego zašto porezna ne uvažava taj odgovor - nemamo zbog korone?!
Al nije, platiti će im, ovi malo ucjenjuju
2015-09-08
ma ne svađam se ni ja, ali aj sad zamisli vi pričate o tenkovima, a ja to čitam a srce mi ovako podrapano hoće riknuti jer sam 1991 na svoj rođendan izgubio 3 suborca iz onog prvog vremena stvaranja oklopnih snaga (omb kornjače 2. gbr grom, kasnije okb), kojima nisam uspio ni face popamtiti, a kad smo ih mrtve izvlačili lica im nisu ni bila prepoznatljiva... u oluji pak svjedočim pogibiji vrabeca, pogođen u periskop, ostale samo noge i donji dio trbuha, starčević, pogođen u prednju ploču od t12, bez orijentacije izlazi iz tenka i živ pada ravno u ruke četnicima, nalazimo ga prerezanog grkljana i ustrijeljenog sa neutvrđenim brojem metaka u prsni koš i glavu, kladić, moj dragi prijatelj s kojim sam uvijek igrao loru u dugom selu, također bio u tenku sa starčevićem, ista sudbina s tim da su njemu odsjekli spolovilo i nagurali mu ga u usta... samim čudom iz tog tenka su preživjeli delibos koji je dobio po piksli kao ciljač i marić kao zapovjednik tenka, koji su obojica ranjeni u tenku (propalio ih obojicu mlaz) usput su obojica popili po 7-8 komada metaka i takvi su obojica uspjeli se dočepati svaki svoe septičke jame i u njima su se skrivali cijeli taj prvi dan uspjeli smo ih tek predveče izvadit iz govana i više mrtve nego žive ih transportirati u pozadinu i dalje u zg...MaximusDecimusMiridije wrote:michaellcmacha wrote:maxo, ja sam svoje ispuco i kad je trebalo i upuco... neki dan vas čitam kako pišete o tenkovima a niti jedan od vas tenka uživo vidio nije a kamoli da je bio tenkist... što se tiče epikurca nije tvoj problem, što ja o njemu mislim i kako ga doživljavam, niti ja imam problem s tim kako ga ti doživljavaš ili pak mene... to me baš pretjerano niti ne tangira... kakve veze ima pluralizam sa varijablom u kojoj lik kojeg sam spomenuo niti ne postoji u hrvatskom mikroprostoru... tj nije trebao postojati što ja tvrdim.... sad kad ipak postoji tako nam je kako nam je iz te kože ne možemo... a zbog pluralizma kojeg spominješ, moramo ga durati... usput dobro si ga stavio u kontekst trebinja... što je trebinje štetilo hrvatskoj u ratu to u miru štete likovi poput epikurca....MaximusDecimusMiridije wrote:michaellcmacha wrote:svi smo mi odgovorni za stanje u hrvatskom društvu, svatko na ovaj ili onaj način i svatko u ovoj ili onoj mjeri... škoro je također hdz-ovac, škoro je u vrijeme sanadera napravio veliki otklon od domoljubne priče ako se sjećaš a trebao bi se sjećati... i najplodonosnije godine proveo pod hdz-ovim kišobranom... niti branim plenkovića jer sam javno iznio svoj stav o ovom i ovakvom hdz-u, kao što sam iznosio i onda svoj stav o džeparošu Ivi, ali i o ovom slučajnom predsjedniku kojem nije mjesto na toj poziciji kao što ni epikur nikad nije trebao imati ni status hrvatskog državljanina a kamoli status hrvatskog građanina i žitelja hrvatske...jedino što si ispravno rekao narod takav kakav smo zaslužujemo i imamo to što imamo... i tu je epizodi kraj, do iduće... koje će biti, pitanje samo u čijoj režiji, po čijem scenariju i ko će to produkcijski pokriti...abraham wrote:Korona i ovaj cirkus shta vam prodaju dobri i loshi policajac su samo pokrivanje i odvlachenje pazhnje od sustavnog propadanja i ponora gdje ste pali. Nego , zajebite mjere i druzhite sa svojom djecom jer kada pochne oporavak u DNRH neche ostati nitko radno sposoban. Imali ste daleko najdulji oporavak nakon krize 2008. Sada che bii bolje. Ista stoka na vlasti ali eto ovaj put che biti drugachije. Ajd dobro. Objesite Shkoru i rijeshili ste problem. On je taj shta vas potkopava. Nikada laksheg rjesenja za problem koji postoji 30 gpodina.
Ti bi vjerojatno mene upucao recimo da me pitaš baš za stvari koje su tebi bitne za mišljenje. Pa valjda je pluralizam nekakav isto majkumu poželjan i dozvoljen? Što ti epikur toliko smeta radi Dode i to? Tja...ja smatram ono što se kaže kozmičkom nepravdom što Trebinje još uvijek postoji kao mjesto gdje ljudi žive. Ali može se živjeti što netko isto ima drukčije mišljenje.
Samo sam komentirao miha, nisam se htio svaditi.
Ja sam tenkova se nagledao masu, ali u pravu si stvarno ne znam o istima puno.
svojim očima sam gledao katastrofu oklopa i ljudi u njemu, s kojima sam do prije par mjeseci dijelio dobro i zlo, a taj dan me ipak neka sudbina navela da opet budem s njima i da zajedno idemo... u tri pičke materine... a jedini krivac je bio basarac koji nam je u tom trenutku bio nadređen, (svima) i koji je htio na ho ruk da izvede proboj kako bi ishodovao još jednu karu... uglavnom u dušu sam znao i 55icu a i 84ku, i odmah na početku sam odustao od angažmana na 84ki jer je bila doslovno za kurac, i kad su nam u 2goj satniji došle 55ice sa hidrauličnim komandama i ugrađenim suvom odmah sam se prebacio na jednog takvog....zapovjednik mi je bio franjo kolić nažalost i on pokojni... osim njih još je 18 dečki poginulo taj dan dio iz mehaniziranog pješaštva, a dio iz druge bojne pješaštvo... ok ne sporim ja da se štošta da naučiti i vidjeti, ali to nema doslovno nikakve usporedbe sa fajtom, u kojem opaljenje zvuči glasnije neg na videu, u kojem hrpa mesa poginulih kad odstoje dan i pol ili dva ima intenzivniji miris nego na videu, i osjećaj gubitka neopisiv u trenutku kad ne smiješ misliti na isti dok gledaš suborca mrtvog, a on gleda kroz tebe, a samo si par sekundi prije s njim razgovarao, kud i što i kako... i onda mi ovaj ss kaže da sam kukavica... ... ...
2015-08-08
miha, gutam knedle dok citam
abe, potpisujem svaku na ovoj temi
adzu jebem mater , korona je, moze mi se
abe, potpisujem svaku na ovoj temi
adzu jebem mater , korona je, moze mi se
2014-04-15
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Plenki razocarano priznao u svezi cjepljenja i korone:'Ljudi nam ne vjeruju zbog nepovjerenja u drzavne institucije'
» Mornar: Nemamo novca da informatika bude obvezna u osnovnim školama
» Milanović priznao da nemamo dovoljno policajaca za čuvanje granice
» Posljednji Klemmov suoptuženik priznao izvlačenje novca i nagodio se
» NATO priznao: Ne možemo da se odbranimo od Rusa
» Mornar: Nemamo novca da informatika bude obvezna u osnovnim školama
» Milanović priznao da nemamo dovoljno policajaca za čuvanje granice
» Posljednji Klemmov suoptuženik priznao izvlačenje novca i nagodio se
» NATO priznao: Ne možemo da se odbranimo od Rusa
Page 4 of 5