Blago nama ako je Škoro radikal,onda je teroristička opasnost i Grbin kad zapjeva
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Blago nama ako je Škoro radikal,onda je teroristička opasnost i Grbin kad zapjeva
Pa i jesam. Samo ne znam zašto bi to ikome trebao objašnjavati.vuksadinare wrote:.....zasto nisi svoje hvalisavo domoljublje iskazao kad je bilo najteze?Eroo wrote:Morat ćete najprije dobit izbore, do tada kmečite, jebiga...vuksadinare wrote:opet ti sa bedastocom...rekoh svo zlato svjeta ne moze isprati ono da te ljudi smatraju-papkom...to je najveci udar na ponosEroo wrote:Zašto Plenky? Na izborima vas je pomeo...i lijevo i desno?vuksadinare wrote:Plenki:'mamaaaaa tataaaaaa zasto ste me ucinili papkom'
Poštujte volju svoga naroda, pobogu.
Za tvoj info, ja sam slov. državljanin i nisam pas lutalica.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Blago nama ako je Škoro radikal,onda je teroristička opasnost i Grbin kad zapjeva
bolje biti papak na izborima nego papak kad trebs braniti dom,domovinu kad trebas biti bas đek...ti si u najvaznijim trenucima za narod i domovinu-zakazao...Eroo wrote:Ja to mogu biti, ali zašto ste vi? Zašto ste birali škoru i izabrali Zokija? To mogu samo papci.vuksadinare wrote:zasto si ispao papak?Eroo wrote:Pusti mene, nisam vam valjda ja problem?vuksadinare wrote:...koji je tvoj izgovor bio da se ne pridruzis prvo slovenskoj TO pa ZNg pa HVO-uEroo wrote:Razumjet ću vas samo ako vam je cilj "Mali Šengen". Možda se o tome i radi, ne bih se zakleo u suprotno.vuksadinare wrote:..i ti se drzao suknje..ziher je ziherEroo wrote:Nije on čak ni to, što je još gore.
U ovo vrime trebaju Hrvatskoj taman koliko poplava, na primjer, Zagrebu.
Nego, kaće taj "Mali Šengen" više?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
mutava baštarda wrote:Najveća prijetnja sustavu od domoljuba je kada Grdović sjedne u auto...
darth_vader-
2014-04-17
eto sa ovim postom si priznao da si obicni-papak i ne samo papak...takvi papci su bili predodređeni za špije i drukere...jer i im agenti nađu najslabiju stranu..i nemaju problema ih zavrbovati dovoljno je samo malo da ih preplase a da se papci odmah predaju i spuste gaceEroo wrote:Pa i jesam. Samo ne znam zašto bi to ikome trebao objašnjavati.vuksadinare wrote:.....zasto nisi svoje hvalisavo domoljublje iskazao kad je bilo najteze?Eroo wrote:Morat ćete najprije dobit izbore, do tada kmečite, jebiga...vuksadinare wrote:opet ti sa bedastocom...rekoh svo zlato svjeta ne moze isprati ono da te ljudi smatraju-papkom...to je najveci udar na ponosEroo wrote:Zašto Plenky? Na izborima vas je pomeo...i lijevo i desno?vuksadinare wrote:Plenki:'mamaaaaa tataaaaaa zasto ste me ucinili papkom'
Poštujte volju svoga naroda, pobogu.
Za tvoj info, ja sam slov. državljanin i nisam pas lutalica.
2015-09-08
I jope, ja sam slov. državljanin i ne pas lutalica.vuksadinare wrote:bolje biti papak na izborima nego papak kad trebs braniti dom,domovinu kad trebas biti bas đek...ti si u najvaznijim trenucima za narod i domovinu-zakazao...Eroo wrote:Ja to mogu biti, ali zašto ste vi? Zašto ste birali škoru i izabrali Zokija? To mogu samo papci.vuksadinare wrote:zasto si ispao papak?Eroo wrote:Pusti mene, nisam vam valjda ja problem?vuksadinare wrote:...koji je tvoj izgovor bio da se ne pridruzis prvo slovenskoj TO pa ZNg pa HVO-uEroo wrote:Razumjet ću vas samo ako vam je cilj "Mali Šengen". Možda se o tome i radi, ne bih se zakleo u suprotno.vuksadinare wrote:..i ti se drzao suknje..ziher je ziherEroo wrote:Nije on čak ni to, što je još gore.
Nego, nisam ja problem već vi koji birate Škoru i izaberete Zokija.
Tu svaka priča završava, što se mene tiče.
Nebitno mi je, samo spominjem kao svjetski kuriozitet.
mogao si tada kao slovenski građanin se prijaviti u slovensku to...kao njezin građanin sto ti je tu bar bila duznost ali i tu si zakazao..za tebe nema nikakvog opravdanja osim ako si bio tesko bolestan ili fizicki hendikepiranEroo wrote:I jope, ja sam slov. državljanin i ne pas lutalica.vuksadinare wrote:bolje biti papak na izborima nego papak kad trebs braniti dom,domovinu kad trebas biti bas đek...ti si u najvaznijim trenucima za narod i domovinu-zakazao...Eroo wrote:Ja to mogu biti, ali zašto ste vi? Zašto ste birali škoru i izabrali Zokija? To mogu samo papci.vuksadinare wrote:zasto si ispao papak?Eroo wrote:Pusti mene, nisam vam valjda ja problem?vuksadinare wrote:...koji je tvoj izgovor bio da se ne pridruzis prvo slovenskoj TO pa ZNg pa HVO-uEroo wrote:Razumjet ću vas samo ako vam je cilj "Mali Šengen". Možda se o tome i radi, ne bih se zakleo u suprotno.vuksadinare wrote:..i ti se drzao suknje..ziher je ziherEroo wrote:Nije on čak ni to, što je još gore.
2015-09-08
mozes imati i ovo opravdanje-mozda si se tada osjecao jugoslovenom i nisi htio ici protiv drzave prema kojoj si gajio osjecaje...to mi je cak razumljivo
2015-09-08
Nisam zakazao, ali to nema veze s vašim načinom biranja Zokija.vuksadinare wrote:mogao si tada kao slovenski građanin se prijaviti u slovensku to...kao njezin građanin sto ti je tu bar bila duznost ali i tu si zakazao..za tebe nema nikakvog opravdanja osim ako si bio tesko bolestan ili fizicki hendikepiranEroo wrote:I jope, ja sam slov. državljanin i ne pas lutalica.vuksadinare wrote:bolje biti papak na izborima nego papak kad trebs braniti dom,domovinu kad trebas biti bas đek...ti si u najvaznijim trenucima za narod i domovinu-zakazao...Eroo wrote:Ja to mogu biti, ali zašto ste vi? Zašto ste birali škoru i izabrali Zokija? To mogu samo papci.vuksadinare wrote:zasto si ispao papak?Eroo wrote:Pusti mene, nisam vam valjda ja problem?vuksadinare wrote:...koji je tvoj izgovor bio da se ne pridruzis prvo slovenskoj TO pa ZNg pa HVO-uEroo wrote:Razumjet ću vas samo ako vam je cilj "Mali Šengen". Možda se o tome i radi, ne bih se zakleo u suprotno.vuksadinare wrote:..i ti se drzao suknje..ziher je ziherEroo wrote:Nije on čak ni to, što je još gore.
Sad rušite Plenkija kako bi doveli Škoru, a na kraju ćete ustoličiti Peđu.
Da bar Bernardića, pa ajde....
tuzit cu te epikuru sto stalno lajes protiv zoke koji je otvorenoi bez fige za treci....i jos je za putinaEroo wrote:Nisam zakazao, ali to nema veze s vašim načinom biranja Zokija.vuksadinare wrote:mogao si tada kao slovenski građanin se prijaviti u slovensku to...kao njezin građanin sto ti je tu bar bila duznost ali i tu si zakazao..za tebe nema nikakvog opravdanja osim ako si bio tesko bolestan ili fizicki hendikepiranEroo wrote:I jope, ja sam slov. državljanin i ne pas lutalica.vuksadinare wrote:bolje biti papak na izborima nego papak kad trebs braniti dom,domovinu kad trebas biti bas đek...ti si u najvaznijim trenucima za narod i domovinu-zakazao...Eroo wrote:Ja to mogu biti, ali zašto ste vi? Zašto ste birali škoru i izabrali Zokija? To mogu samo papci.vuksadinare wrote:zasto si ispao papak?Eroo wrote:Pusti mene, nisam vam valjda ja problem?vuksadinare wrote:...koji je tvoj izgovor bio da se ne pridruzis prvo slovenskoj TO pa ZNg pa HVO-uEroo wrote:Razumjet ću vas samo ako vam je cilj "Mali Šengen". Možda se o tome i radi, ne bih se zakleo u suprotno.vuksadinare wrote:..i ti se drzao suknje..ziher je ziherEroo wrote:Nije on čak ni to, što je još gore.
Sad rušite Plenkija kako bi doveli Škoru, a na kraju ćete ustoličiti Peđu.
Da bar Bernardića, pa ajde....
2015-09-08
sto nisi zakazao?...naravno da nisi..dojavljivao si kretnje slovenskog to-a kosovoj centrali u ljubljani
2015-09-08
vuksadinare wrote:sto nisi zakazao?...naravno da nisi..dojavljivao si kretnje slovenskog to-a kosovoj centrali u ljubljani
Najprije Peđa (čuli Peđa ), a onda i Mali Šengen. Jesi li to ti, Vučiću?
Eroo wrote:vuksadinare wrote:sto nisi zakazao?...naravno da nisi..dojavljivao si kretnje slovenskog to-a kosovoj centrali u ljubljani
2015-09-08
Pa dobro,neka, neću nikome reć.vuksadinare wrote:Eroo wrote:vuksadinare wrote:sto nisi zakazao?...naravno da nisi..dojavljivao si kretnje slovenskog to-a kosovoj centrali u ljubljani
škoro je budaletina koja ne vidi dalje od svog nosa, da nije još bi u kampanji sklopio pakt i kroz vladu progurao svoje ciljeve onaka kako to radi četnik pupovac i to sa upola manje glasova svih manjinaca.
michaellcmacha likes this post
Skoro je uletio u politiku kao usran u koprive. To je proshlo vrijeme i sada je pocheo sa sustavnim radom. Nije sluchajno da je anemija minor digao galamu bash na njega. Najvecha opasnost za njega jest Skoro i DP. Trenutno se stvara baza tj mrezha na terenu. Koliko sam chuo dosta clanova adz-ja je tu da predje Skori. Skoro je sve osim glup. Radnik i chovjek koji unatoch loshe startne pozicije uradio vishe nego 95% rvata. Samo rad i klikeri. Uchenje i opet rad. Koliko daleko che to vrijediti u politici???? Bumo videli ali ova boljsevichka kampanja protiv Skore samo pokazuje da je na dobrom putu. Da, sparajte danashnje izjave anemnjinh hemeroida da ih mozhete izvuchi za 4 godine kada se zlochinachka bukvalno raspadne i nestane. Ostalo, kila mozga......
2014-04-14
darth_vader likes this post
mutava baštarda wrote:Najveća prijetnja sustavu od domoljuba je kada Grdović sjedne u auto...
Pa sad ... to i nije baš tak daleko od istine.
Guest- Guest
abraham wrote:Skoro je uletio u politiku kao usran u koprive. To je proshlo vrijeme i sada je pocheo sa sustavnim radom. Nije sluchajno da je anemija minor digao galamu bash na njega. Najvecha opasnost za njega jest Skoro i DP. Trenutno se stvara baza tj mrezha na terenu. Koliko sam chuo dosta clanova adz-ja je tu da predje Skori. Skoro je sve osim glup. Radnik i chovjek koji unatoch loshe startne pozicije uradio vishe nego 95% rvata. Samo rad i klikeri. Uchenje i opet rad. Koliko daleko che to vrijediti u politici???? Bumo videli ali ova boljsevichka kampanja protiv Skore samo pokazuje da je na dobrom putu. Da, sparajte danashnje izjave anemnjinh hemeroida da ih mozhete izvuchi za 4 godine kada se zlochinachka bukvalno raspadne i nestane. Ostalo, kila mozga......
Slažem se ... a znaš kaj .... gledam ih sve i guštam uz pivo.
U penziji.
Nek si puše kurac.
Guest- Guest
Skoro je u zadnje vrijeme poceo potpuno podbacivat u pjesmama.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
škoro strah i trepet..vratite nam karamarkajastreb wrote:Skoro je u zadnje vrijeme poceo potpuno podbacivat u pjesmama.
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ''Škoro: ‘Ako žena zatrudni nakon silovanja, onda se mora dogovoriti s obitelji što će učiniti‘''
» Pogled iz Srbije na presudu Ratka Mladića : Ukoliko se nastavi sa "trovanjem" mladih generacija vrednostima koje su zlo, onda nama nema spasa
» "IMAMO SKORO 25.000 MRTVIH!" Kineska kompanija objavila navedene brojke o korona virusu, a onda ih UKLONILA
» Osim što cajka obližnjeg kluba predstavlja opasnost za sluh, automobili parkirani na cesti su potencijalna prometna opasnost i odraz (ne)kulture
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Pogled iz Srbije na presudu Ratka Mladića : Ukoliko se nastavi sa "trovanjem" mladih generacija vrednostima koje su zlo, onda nama nema spasa
» "IMAMO SKORO 25.000 MRTVIH!" Kineska kompanija objavila navedene brojke o korona virusu, a onda ih UKLONILA
» Osim što cajka obližnjeg kluba predstavlja opasnost za sluh, automobili parkirani na cesti su potencijalna prometna opasnost i odraz (ne)kulture
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
Page 2 of 2