Blago nama ako je Škoro radikal,onda je teroristička opasnost i Grbin kad zapjeva
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Blago nama ako je Škoro radikal,onda je teroristička opasnost i Grbin kad zapjeva
http://www.vecernji.hr/premium/blago-nama-ako-je-skoro-radikal-onda-je-teroristicka-opasnost-i-grbin-kad-zapjeva-1439709
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Blago nama ako je Škoro radikal,onda je teroristička opasnost i Grbin kad zapjeva
ovo je vec kolektivna sprdnja na plenkijev strah i kukmacenje
2015-09-08
Re: Blago nama ako je Škoro radikal,onda je teroristička opasnost i Grbin kad zapjeva
Peđa crnu košulju čuva u ormaru
2014-04-15
vuksadinare wrote:ovo je vec kolektivna sprdnja na plenkijev strah i kukmacenje
Lijepo mu je crazy Zox rekel - ne paničari.
Ali ovaj se sav uskokodakal da je on meta i gotovo.
Guest- Guest
pa i je meta...svatko tko dođe na vlast vec prvi dan je meta...sto bi se desilo da svaki americki predsjednik panicari cim zasjedne na vlast...na regana su pucali i upucali ga a on vec nakon par dana se ponasao kao da s enista nije dogodilo..a nas plenki koji nije ni bio na popristu pucnjave ponasa se kao da su na njega ispalili sav arsenal oruzja..i po tome se vidi da je zivio citav zivo pod stakleni zvonom i da nije nikad osjetio nikakvu opasnost i prema tome nema izgrađen imunitet kad se nađe u opasnoj situaciji....zato kazem sad mi je jasno zasto je plenki izbjegao rat..on se bas uklapa u onu moje pok.bake kad je tjesila susjeda koji je izbjegavao odlazak na rat,mobilizaciju..kad mu je rekla..'sinko moj ne uzrujavaj se netko je za pusku netko za suknju'...Sovak wrote:vuksadinare wrote:ovo je vec kolektivna sprdnja na plenkijev strah i kukmacenje
Lijepo mu je crazy Zox rekel - ne paničari.
Ali ovaj se sav uskokodakal da je on meta i gotovo.
2015-09-08
Najveća prijetnja sustavu od domoljuba je kada Grdović sjedne u auto...
darth_vader likes this post
Plenki:'mamaaaaa tataaaaaa zasto ste me ucinili papkom'
2015-09-08
Nije on(škori komp.) čak ni to, što je još gore.
U ovo vrime trebaju Hrvatskoj taman koliko poplava, na primjer, Zagrebu.
..i ti se drzao suknje..ziher je ziherEroo wrote:Nije on čak ni to, što je još gore.
2015-09-08
najveca uvreda za covjeka je kad te svio smatraju papkom pa da imas svo zlato ovog svijeta...koje ne moze to nivelirati..a proslost ne mozes vratiti..nema stroja za povratak u proslost
2015-09-08
Razumjet ću vas samo ako vam je cilj "Mali Šengen". Možda se o tome i radi, ne bih se zakleo u suprotno.vuksadinare wrote:..i ti se drzao suknje..ziher je ziherEroo wrote:Nije on čak ni to, što je još gore.
...koji je tvoj izgovor bio da se ne pridruzis prvo slovenskoj TO pa ZNg pa HVO-uEroo wrote:Razumjet ću vas samo ako vam je cilj "Mali Šengen". Možda se o tome i radi, ne bih se zakleo u suprotno.vuksadinare wrote:..i ti se drzao suknje..ziher je ziherEroo wrote:Nije on čak ni to, što je još gore.
2015-09-08
Zašto Plenky? Na izborima vas je pomeo...i lijevo i desno?vuksadinare wrote:Plenki:'mamaaaaa tataaaaaa zasto ste me ucinili papkom'
Poštujte volju svoga naroda, pobogu.
opet ti sa bedastocom...rekoh svo zlato svjeta ne moze isprati ono da te ljudi smatraju-papkom...to je najveci udar na ponosEroo wrote:Zašto Plenky? Na izborima vas je pomeo...i lijevo i desno?vuksadinare wrote:Plenki:'mamaaaaa tataaaaaa zasto ste me ucinili papkom'
2015-09-08
Pusti mene, nisam vam valjda ja problem?vuksadinare wrote:...koji je tvoj izgovor bio da se ne pridruzis prvo slovenskoj TO pa ZNg pa HVO-uEroo wrote:Razumjet ću vas samo ako vam je cilj "Mali Šengen". Možda se o tome i radi, ne bih se zakleo u suprotno.vuksadinare wrote:..i ti se drzao suknje..ziher je ziherEroo wrote:Nije on čak ni to, što je još gore.
Nego, kaće taj "Mali Šengen" više?
zasto si ispao papak?Eroo wrote:Pusti mene, nisam vam valjda ja problem?vuksadinare wrote:...koji je tvoj izgovor bio da se ne pridruzis prvo slovenskoj TO pa ZNg pa HVO-uEroo wrote:Razumjet ću vas samo ako vam je cilj "Mali Šengen". Možda se o tome i radi, ne bih se zakleo u suprotno.vuksadinare wrote:..i ti se drzao suknje..ziher je ziherEroo wrote:Nije on čak ni to, što je još gore.
2015-09-08
Morat ćete najprije dobit izbore, do tada kmečite, jebiga...vuksadinare wrote:opet ti sa bedastocom...rekoh svo zlato svjeta ne moze isprati ono da te ljudi smatraju-papkom...to je najveci udar na ponosEroo wrote:Zašto Plenky? Na izborima vas je pomeo...i lijevo i desno?vuksadinare wrote:Plenki:'mamaaaaa tataaaaaa zasto ste me ucinili papkom'
.....zasto nisi svoje hvalisavo domoljublje iskazao kad je bilo najteze?Eroo wrote:Morat ćete najprije dobit izbore, do tada kmečite, jebiga...vuksadinare wrote:opet ti sa bedastocom...rekoh svo zlato svjeta ne moze isprati ono da te ljudi smatraju-papkom...to je najveci udar na ponosEroo wrote:Zašto Plenky? Na izborima vas je pomeo...i lijevo i desno?vuksadinare wrote:Plenki:'mamaaaaa tataaaaaa zasto ste me ucinili papkom'
2015-09-08
Ja to mogu biti, ali zašto ste vi? Zašto ste birali Škoru i izabrali Zokija? To mogu samo papci.vuksadinare wrote:zasto si ispao papak?Eroo wrote:Pusti mene, nisam vam valjda ja problem?vuksadinare wrote:...koji je tvoj izgovor bio da se ne pridruzis prvo slovenskoj TO pa ZNg pa HVO-uEroo wrote:Razumjet ću vas samo ako vam je cilj "Mali Šengen". Možda se o tome i radi, ne bih se zakleo u suprotno.vuksadinare wrote:..i ti se drzao suknje..ziher je ziherEroo wrote:Nije on čak ni to, što je još gore.
Pa i jesam. Samo ne znam zašto bi to ikome trebao objašnjavati.vuksadinare wrote:.....zasto nisi svoje hvalisavo domoljublje iskazao kad je bilo najteze?Eroo wrote:Morat ćete najprije dobit izbore, do tada kmečite, jebiga...vuksadinare wrote:opet ti sa bedastocom...rekoh svo zlato svjeta ne moze isprati ono da te ljudi smatraju-papkom...to je najveci udar na ponosEroo wrote:Zašto Plenky? Na izborima vas je pomeo...i lijevo i desno?vuksadinare wrote:Plenki:'mamaaaaa tataaaaaa zasto ste me ucinili papkom'
Za tvoj info, ja sam slov. državljanin i nisam pas lutalica.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ''Škoro: ‘Ako žena zatrudni nakon silovanja, onda se mora dogovoriti s obitelji što će učiniti‘''
» Pogled iz Srbije na presudu Ratka Mladića : Ukoliko se nastavi sa "trovanjem" mladih generacija vrednostima koje su zlo, onda nama nema spasa
» "IMAMO SKORO 25.000 MRTVIH!" Kineska kompanija objavila navedene brojke o korona virusu, a onda ih UKLONILA
» Osim što cajka obližnjeg kluba predstavlja opasnost za sluh, automobili parkirani na cesti su potencijalna prometna opasnost i odraz (ne)kulture
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Pogled iz Srbije na presudu Ratka Mladića : Ukoliko se nastavi sa "trovanjem" mladih generacija vrednostima koje su zlo, onda nama nema spasa
» "IMAMO SKORO 25.000 MRTVIH!" Kineska kompanija objavila navedene brojke o korona virusu, a onda ih UKLONILA
» Osim što cajka obližnjeg kluba predstavlja opasnost za sluh, automobili parkirani na cesti su potencijalna prometna opasnost i odraz (ne)kulture
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
Page 1 of 2