Prosvjednici u Čileu spalili crkve jer podržavaju neoliberalnu ideologiju
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Prosvjednici u Čileu spalili crkve jer podržavaju neoliberalnu ideologiju
Napadom na Čile Hrvatska oduzima Americi skoro cijelu zapadnu obalu južne Amerike i dovodi tu Kinu i Rusiju koje obje imaju izlaze na Pacifički ocean.RayMabus wrote:Ovo se poklapa s onim šta sam ja na forumu pisao prije tri mjeseca a to je da neoliberalnu vlast u Čileu koja ima ogromnu morsku obalu triba skinit jer je to pod upravom CIA i to je napad na Ameriku i dovest komunistilčku vlast tamo kija će podržavat Kinu.
Napad je najbolja obrana a Amerika je za Komšića i sad izgleda taj moj vojni plan se ostvaruje jer Bolivija je jučer vratila Indijance na vlast a ovi će podržat prosvjednike u Čileu i ide skidanje Soroša i CIA u Čileu.
To znači da će se američka ratna mornarica morat jače koncentrirati na Pacifik pri čemu im slabi vojna prisutnost u Mediteranu pa će se više oslanjat na suradnju sa državama koje su na njihovoj strani a imaju obalu na Mediteranu.
Raste cijena Hrvatskoj.
Skidaj Komšića ako nas želiš na svojoj strani.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
....meni rođak zivi u čileu...kaze jos je čile ok kakve sudruge juznoamericke drzave..čile i urugvaj se smatraju jos najstabilnijim drzavama juzne amerike...recimo argentina to nije odavno...oni su prakticno preuzeli brazilski pasus zivota...sve je šarada...mnogi se u juznoj americi narocito tamo gdje su ljevicari na vlasti destabilizirati čile..jer čile je za juznu ameriku ono sto je njemacka za europu..u zadnjih petnaestak godina u čile se naselilo ili uselilo dosta i brazilaca,paragvajaca,argentinaca,peruanaca,surinama...samim time se dosta mjenja i kod njih struktura stanovnistva..nekad si u čileu crnce mogao pobojati na prtse dvije ruke...a danas ih je kako meni veli ta rođak bar oko 3% populacije čilea
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
znači socijalista hitler je još živ dole u argentini čileu ,,,dilije
kolko se sjećan samo su socijalisti u evropi palili crkve ,,, a i islamisti , dočim islama valjda nema u čileu
kolko se sjećan samo su socijalisti u evropi palili crkve ,,, a i islamisti , dočim islama valjda nema u čileu
Guest- Guest
Čile mora pasti.RayMabus wrote:Napadom na Čile Hrvatska oduzima Americi skoro cijelu zapadnu obalu južne Amerike i dovodi tu Kinu i Rusiju koje obje imaju izlaze na Pacifički ocean.RayMabus wrote:Ovo se poklapa s onim šta sam ja na forumu pisao prije tri mjeseca a to je da neoliberalnu vlast u Čileu koja ima ogromnu morsku obalu triba skinit jer je to pod upravom CIA i to je napad na Ameriku i dovest komunistilčku vlast tamo kija će podržavat Kinu.
Napad je najbolja obrana a Amerika je za Komšića i sad izgleda taj moj vojni plan se ostvaruje jer Bolivija je jučer vratila Indijance na vlast a ovi će podržat prosvjednike u Čileu i ide skidanje Soroša i CIA u Čileu.
To znači da će se američka ratna mornarica morat jače koncentrirati na Pacifik pri čemu im slabi vojna prisutnost u Mediteranu pa će se više oslanjat na suradnju sa državama koje su na njihovoj strani a imaju obalu na Mediteranu.
Raste cijena Hrvatskoj.
Skidaj Komšića ako nas želiš na svojoj strani.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Mene je sram kao ljevičara kad vidim tko se sve deklarira ljevičarima. Paliti crkve. Strašno. I pritom rukama pokazivati rogove...Sluge nečastivog, a da toga nisu ni svjesni...
red wolf-
2016-02-10
Ti si kršćanski socijalist? Kršćanomarksist?red wolf wrote:Mene je sram kao ljevičara kad vidim tko se sve deklarira ljevičarima. Paliti crkve. Strašno. I pritom rukama pokazivati rogove...Sluge nečastivog, a da toga nisu ni svjesni...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ja sam socijaldemokrat. Ali, da, kršćanin sam.jastreb wrote:Ti si kršćanski socijalist? Kršćanomarksist?red wolf wrote:Mene je sram kao ljevičara kad vidim tko se sve deklarira ljevičarima. Paliti crkve. Strašno. I pritom rukama pokazivati rogove...Sluge nečastivog, a da toga nisu ni svjesni...
red wolf-
2016-02-10
Jesi li član koje socijaldemokratske stranke?red wolf wrote:Ja sam socijaldemokrat. Ali, da, kršćanin sam.jastreb wrote:Ti si kršćanski socijalist? Kršćanomarksist?red wolf wrote:Mene je sram kao ljevičara kad vidim tko se sve deklarira ljevičarima. Paliti crkve. Strašno. I pritom rukama pokazivati rogove...Sluge nečastivog, a da toga nisu ni svjesni...
A,ako si kršćanin,kojoj kršćanskoj denominaciji pripadaš?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Član sam SDP-a. Katolik sam.jastreb wrote:Jesi li član koje socijaldemokratske stranke?red wolf wrote:Ja sam socijaldemokrat. Ali, da, kršćanin sam.jastreb wrote:Ti si kršćanski socijalist? Kršćanomarksist?red wolf wrote:Mene je sram kao ljevičara kad vidim tko se sve deklarira ljevičarima. Paliti crkve. Strašno. I pritom rukama pokazivati rogove...Sluge nečastivog, a da toga nisu ni svjesni...
A,ako si kršćanin,kojoj kršćanskoj denominaciji pripadaš?
red wolf-
2016-02-10
To nije nešto čime bi se jedan ljevičar trebao ponosit,naprotiv.Paljenje i rušenje crkvi je ironična,,božija pravda'' za sve ono što su kršćani učinili nativim narodima Amerike kada su kolonizirali novi svijet.red wolf wrote:Ja sam socijaldemokrat. Ali, da, kršćanin sam.jastreb wrote:Ti si kršćanski socijalist? Kršćanomarksist?red wolf wrote:Mene je sram kao ljevičara kad vidim tko se sve deklarira ljevičarima. Paliti crkve. Strašno. I pritom rukama pokazivati rogove...Sluge nečastivog, a da toga nisu ni svjesni...
Sve je to poetična pravda,tak da kršćani napokon dožive ono što su činili drugima na vrhuncu svoje moći.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
To ti je malo složeno. Ljudska stvarnost nije ono što vi mislite da jest.סמאל wrote:To nije nešto čime bi se jedan ljevičar trebao ponosit,naprotiv.Paljenje i rušenje crkvi je ironična,,božija pravda'' za sve ono što su kršćani učinili nativim narodima Amerike kada su kolonizirali novi svijet.red wolf wrote:Ja sam socijaldemokrat. Ali, da, kršćanin sam.jastreb wrote:Ti si kršćanski socijalist? Kršćanomarksist?red wolf wrote:Mene je sram kao ljevičara kad vidim tko se sve deklarira ljevičarima. Paliti crkve. Strašno. I pritom rukama pokazivati rogove...Sluge nečastivog, a da toga nisu ni svjesni...
Sve je to poetična pravda,tak da kršćani napokon dožive ono što su činili drugima na vrhuncu svoje moći.
red wolf-
2016-02-10
I ako je mnogima teško to percipirat,ali kad nestane kršćanstva,to će biti kraj i za islam.
Kršćanstvo je umiruća religija.U Europi silom prilika i bijele kuge kršćanstvo odumire,kao i sve većim brojem,napuštanja religije,posebno u zapadnim zemljama EU.
U Južnoj Americi primjesa kršćanstva s tradicionalinm rodnovjerjem,postupno će od kršćanstva napravit kompilaciju s paganizmom i šamanizmom a južnoamerička ljevica takođe će doprinijet odumiranju.
Indija,Kina,Koreja i Japan,neće nikad dozvolit jači utjecaj bilo koje abrahamske religije,a SAD,UK,Australija i Novi Zeland degradirat će kršćanstvo kroz pomodarske tendencije.
Jedino gdje kršćanstvo bilježi značajan porast jest Afrika,ali i to će se preokrenuti kad padne sjedište kršćanstva.
Kad islam postane dominantan, potisne kršćanstvo,onda će steći samopouzdanje,te će se osliliti i mislit da mogu pokorit cijeli svijet,a to će im biti kardinalna greška,jer bez plačipizdave glupe kršćanske braće,ostatak planeta brutalno će se obračunat s islamom.
Kršćanstvo je umiruća religija.U Europi silom prilika i bijele kuge kršćanstvo odumire,kao i sve većim brojem,napuštanja religije,posebno u zapadnim zemljama EU.
U Južnoj Americi primjesa kršćanstva s tradicionalinm rodnovjerjem,postupno će od kršćanstva napravit kompilaciju s paganizmom i šamanizmom a južnoamerička ljevica takođe će doprinijet odumiranju.
Indija,Kina,Koreja i Japan,neće nikad dozvolit jači utjecaj bilo koje abrahamske religije,a SAD,UK,Australija i Novi Zeland degradirat će kršćanstvo kroz pomodarske tendencije.
Jedino gdje kršćanstvo bilježi značajan porast jest Afrika,ali i to će se preokrenuti kad padne sjedište kršćanstva.
Kad islam postane dominantan, potisne kršćanstvo,onda će steći samopouzdanje,te će se osliliti i mislit da mogu pokorit cijeli svijet,a to će im biti kardinalna greška,jer bez plačipizdave glupe kršćanske braće,ostatak planeta brutalno će se obračunat s islamom.
2015-07-23
Može tvoja stoka kojoj ti pripadaš, a služite istom gospodaru, paliti crkve od kamenja, ali hram Božji je ljudsko tijelo. Kad je Isus rekao farizejima da će razvaliti hram Božji i ponovno ga sagraditi za tri dana, on im je govorio o tome da će prepustiti vlastito tijelo na iživljanje ljudskim leševima, ali da će nakon tri dana uskrsnuti. Ne možeš ubiti živu vjeru. Tko god vjeruje u Isusa Krista, taj je živ da ne može biti življi.סמאל wrote:I ako je mnogima teško to percipirat,ali kad nestane kršćanstva,to će biti kraj i za islam.
red wolf-
2016-02-10
jastreb likes this post
Upravu si.Neka crkve ostanu za neku drugu upotrebu,ali se moramo pobrinut da u njih nema tko da ide,jer ako ne možemo ubit živu vjeru,možemo se probrinut da dezintegriramo njene vjernike.red wolf wrote:Može tvoja stoka kojoj ti pripadaš, a služite istom gospodaru, paliti crkve od kamenja, ali hram Božji je ljudsko tijelo. Kad je Isus rekao farizejima da će razvaliti hram Božji i ponovno ga sagraditi za tri dana, on im je govorio o tome da će prepustiti vlastito tijelo na iživljanje ljudskim leševima, ali da će nakon tri dana uskrsnuti. Ne možeš ubiti živu vjeru. Tko god vjeruje u Isusa Krista, taj je živ da ne može biti življi.סמאל wrote:I ako je mnogima teško to percipirat,ali kad nestane kršćanstva,to će biti kraj i za islam.
Čak u onim državama gdje kršćanstvo ne odumre radi bijele kuge,izgubit će bitku od ovakvih kao u Čileu ili će biti prisiljeni preći na islam.
Kršćanstvo je ušlo u kasnu jesen,umiruća religija kao jedna povijesno groteskna pojava i bolest koja će isčeznut kao i kuga.
2015-07-23
Pribili ste ga na križ, jer vam je on to dopustio...Kako mislite uništiti kršćanstvo?...hahahahahahahahahahahahaסמאל wrote:Upravu si.Neka crkve ostanu za neku drugu upotrebu,ali se moramo pobrinut da u njih nema tko da ide,jer ako ne možemo ubit živu vjeru,možemo se probrinut da dezintegriramo njene vjernike.red wolf wrote:Može tvoja stoka kojoj ti pripadaš, a služite istom gospodaru, paliti crkve od kamenja, ali hram Božji je ljudsko tijelo. Kad je Isus rekao farizejima da će razvaliti hram Božji i ponovno ga sagraditi za tri dana, on im je govorio o tome da će prepustiti vlastito tijelo na iživljanje ljudskim leševima, ali da će nakon tri dana uskrsnuti. Ne možeš ubiti živu vjeru. Tko god vjeruje u Isusa Krista, taj je živ da ne može biti življi.סמאל wrote:I ako je mnogima teško to percipirat,ali kad nestane kršćanstva,to će biti kraj i za islam.
Čak u onim državama gdje kršćanstvo ne odumre radi bijele kuge,izgubit će bitku od ovakvih kao u Čileu ili će biti prisiljeni preći na islam.
Kršćanstvo je ušlo u kasnu jesen,umiruća religija kao jedna povijesno groteskna pojava i bolest koja će isčeznut kao i kuga.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Pribili ste ga na križ, jer vam je on to dopustio...Kako mislite uništiti kršćanstvo?...hahahahahahahahahahahahaסמאל wrote:Upravu si.Neka crkve ostanu za neku drugu upotrebu,ali se moramo pobrinut da u njih nema tko da ide,jer ako ne možemo ubit živu vjeru,možemo se probrinut da dezintegriramo njene vjernike.red wolf wrote:Može tvoja stoka kojoj ti pripadaš, a služite istom gospodaru, paliti crkve od kamenja, ali hram Božji je ljudsko tijelo. Kad je Isus rekao farizejima da će razvaliti hram Božji i ponovno ga sagraditi za tri dana, on im je govorio o tome da će prepustiti vlastito tijelo na iživljanje ljudskim leševima, ali da će nakon tri dana uskrsnuti. Ne možeš ubiti živu vjeru. Tko god vjeruje u Isusa Krista, taj je živ da ne može biti življi.סמאל wrote:I ako je mnogima teško to percipirat,ali kad nestane kršćanstva,to će biti kraj i za islam.
Ne,vi ste ga pribili na križ,za nas je običan anonimus,međutim s obzirom na eventualni,,drugi dolazak'' križ više nije opcija,možda giljotina ili električna stolica.
2015-07-23
Kršćani zapravo ne obožavaju Isusa,već sredstvo njegovog navodnog mučeništva,KRIŽ.
Znači da su Isusa rasčetvorili s knjima,kako se to u ono vrijeme prakticiralo,onda bi obožavali konje umjesto križa.
Znači da su Isusa rasčetvorili s knjima,kako se to u ono vrijeme prakticiralo,onda bi obožavali konje umjesto križa.
2015-07-23
Ne možete ubiti živu vjeru, oh, vi mrtvaci...סמאל wrote:Kršćani zapravo ne obožavaju Isusa,već sredstvo njegovog navodnog mučeništva,KRIŽ.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ne možete ubiti živu vjeru, oh, vi mrtvaci...סמאל wrote:Kršćani zapravo ne obožavaju Isusa,već sredstvo njegovog navodnog mučeništva,KRIŽ.
Ne,kršćani su živi mrtvaci a Isus kako je navodno podizao mrtve,onda je on kralj zombija.
2015-07-23
2015-07-23
Na kraju krajeva,kršćanstvo će ubiti samo sebe.
2015-07-23
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» U Lyonu ispri crkve upucan pravoslavni svećenik grčke pravoslavne crkve
» snaga je crkve u neukosti ljudi. Svećeničko je blagostanje oduvijek, vjekovima unatrag, u narodnoj nesreći. Što je duhovna i materijalna bijeda veća, crkve su punije, a molitve gorljive
» Hrvatska izvozna firma seli dio poslovanja.. u neoliberalnu Rumunjsku
» Vuk nemušto brani ideologiju
» Kriminal se u Čileu ne isplati...
» snaga je crkve u neukosti ljudi. Svećeničko je blagostanje oduvijek, vjekovima unatrag, u narodnoj nesreći. Što je duhovna i materijalna bijeda veća, crkve su punije, a molitve gorljive
» Hrvatska izvozna firma seli dio poslovanja.. u neoliberalnu Rumunjsku
» Vuk nemušto brani ideologiju
» Kriminal se u Čileu ne isplati...
Page 4 of 5