Le Pen
Page 5 of 15
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Re: Le Pen
dzango wrote:Turska blokirana, NATO se raspao.epikur37 wrote:bolji odnosi s rusijom, ukidaju se sankcije, amerikancima se odbija poslušnost...zaustavlja se priljev migranata, muslimani u Europi se dovode u red (milom ili silom), pederska prava se ukidaju.....
ljepota, jedva čekamo...
sjajno :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Bit će PMS..budi miran, tih, obziran i suosjećajan..crvenkasti wrote:Moja žena je jučer imala našad historije. Ja sam kriv.
Jedva se smirila.
2014-04-12
dzango wrote:Šiptari u EU, Kosovo u Srbiji.crvenkasti wrote:A Kosovo, gdje će Kosovo?
I Hrvatska?
A za nas vas boli kurac?
U ime starog prijateljstva i zajedništva, pomozite malo ...
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:A Kosovo, gdje će Kosovo?
I Hrvatska?
Hrvatska će gdje i jeste u srednjoeuropskom okrilju.
A Kosovo, od volje vam ako vam se vraća imate odriješene ruke....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
srbija svakako ne treba da strepi od nje. odnosno od
zaokreta eu politike. srbija samo moze da profitira,
politicki. dolaskom na vlast i njen odnos prema eu
ce biti izmenjen. jedno je bii opozicija a drugo biti
na vlasti. a to, da eu treba da se transformise, to da.
jer, na šta ovo liči. hiljade migranata dnevno pune
evrpu, a evropljani grcaju, istok, jug, balkan i sl.
zaokreta eu politike. srbija samo moze da profitira,
politicki. dolaskom na vlast i njen odnos prema eu
ce biti izmenjen. jedno je bii opozicija a drugo biti
na vlasti. a to, da eu treba da se transformise, to da.
jer, na šta ovo liči. hiljade migranata dnevno pune
evrpu, a evropljani grcaju, istok, jug, balkan i sl.
Guest- Guest
Hrvatska u obnovljenoj Austrougarskoj.crvenkasti wrote:dzango wrote:Šiptari u EU, Kosovo u Srbiji.crvenkasti wrote:A Kosovo, gdje će Kosovo?
I Hrvatska?
A za nas vas boli kurac?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ne,ne. Kosovo srbiji, siptari gratis. srbijidzango wrote:Šiptari u EU, Kosovo u Srbiji.crvenkasti wrote:A Kosovo, gdje će Kosovo?
I Hrvatska?
2014-12-30
bolje bi nam bilo.dzango wrote:Hrvatska u obnovljenoj Austrougarskoj.crvenkasti wrote:dzango wrote:Šiptari u EU, Kosovo u Srbiji.crvenkasti wrote:A Kosovo, gdje će Kosovo?
I Hrvatska?
A za nas vas boli kurac?
2014-12-30
Jel' to sestrična o kojoj se priča? Iz ove slike, čini se dobar komad. No, i Federica se činila ne nekim slikama, ali pokazalo se da baš i nije. Mislim, nije ružna, ali prve slike su ju prikazivale skoro ko Vannu.Yehudi wrote:
Šta tebe zabole? Sigurno neće kod tebe u Zagreb. Ići će po Frankfurtima na majci, Briselima i ostalim sranjima sa dobrim standardm.veber wrote:ne,ne. Kosovo srbiji, siptari gratis. srbijidzango wrote:Šiptari u EU, Kosovo u Srbiji.crvenkasti wrote:A Kosovo, gdje će Kosovo?
I Hrvatska?
Vi onda tražite da dođu i reše vas bede.veber wrote:bolje bi nam bilo.dzango wrote:Hrvatska u obnovljenoj Austrougarskoj.crvenkasti wrote:dzango wrote:Šiptari u EU, Kosovo u Srbiji.crvenkasti wrote:A Kosovo, gdje će Kosovo?
I Hrvatska?
A za nas vas boli kurac?
Vidim ja da se mi slažemo. Neće valjda sitnica utjecati na zajedničku stranku?epikur37 wrote:Ringo10 wrote:MA ne pripada ti epikur toj novokomponiranoj vrsti ljevice, takozvanom kulturnom marksizmu. On ti više pripada onoj klasičnoj, revolucionarnoj marksističkoj ljevici.tre911 wrote:Ok i ja sam za no nije mi jasno kako ti i ostala ekipa koja svršava na nju istovremeno dajete podršku notornim ljevičarima u RH koji su za uvoz muja, pederluka i svega ostalog sa trulog zapada?epikur37 wrote:Promjena vlasti u Francuskoj, dolazak Marine le Pen na vlast značit će početak promjena u Europi.
Era liberalizma i američkog patrona uskoro završava na našem kontinentu :)
Izmešu to dvoje ima vrlo malo veze, zapravo skoro pa nikako.
Dakle, ja sebe prvenstveno vidim kao konzervativca, umjereno desne orijentacije.
Kad je ekonomija u pitanju za kapitalizam sam uz razmjernu ulogu države koja treba ostati vlasnik resursa i tvrtki od nacionalnog značaja, protiv sam privatizacije javnih službi.
Mislim da treba pojačati pronatalitetnu politiku, pa i jačom financijskom subvencijom.
I tako dalje, to.
Pun ih je kurac u zegeju. i okolo. Sve se bojim kako ne bi svratili do rode.
2014-12-30
Nema tu iracionalnosti, američka je politika, unatoč svim manjkavostima, išla na ruku Hrvatskoj. Veći američki angažman u Bosheru treba iskoristiti na korist tamošnjih Hrvatah. Ono što nismo mogli 95., možda uspijemo 15.epikur37 wrote:Radi se o problemu koji imam s hrvatskom desnicom. Opasna je za hercegbosnu, iracionalno antiruska i proamerička i općenito infantilna.
Kako bi ti ono rekao. To je već do vas. Ako me razumeš.veber wrote:Pun ih je kurac u zegeju. i okolo. Sve se bojim kako ne bi svratili do rode.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Pa kad ga žali, što mu nije dala? Ono, seks iz sažaljenja.maggie13 wrote:koja empatija,altruizam..pogriješila je jedino što je bježala od njega..
Dao Bog pa se ostvarilo! Samo dok sredimo Bosher.epikur37 wrote:bolji odnosi s rusijom, ukidaju se sankcije, amerikancima se odbija poslušnost...zaustavlja se priljev migranata, muslimani u Europi se dovode u red (milom ili silom), pederska prava se ukidaju.....
ljepota, jedva čekamo...
Last edited by Regoč on 7/12/2015, 10:29; edited 1 time in total
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Page 5 of 15