''Nitko više ne isključuje novi lockdown. Poduzetnici kažu da bi to bila ekonomska smrt''
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ''Nitko više ne isključuje novi lockdown. Poduzetnici kažu da bi to bila ekonomska smrt''
Jel se i čekanje kod vas plaća?epikur37 wrote:dijagram wrote:red wolf wrote:dijagram wrote: zna se:)
to sam čekao :D
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Re: ''Nitko više ne isključuje novi lockdown. Poduzetnici kažu da bi to bila ekonomska smrt''
Nemas ti pojma koja je moja vrsta, iz koje galaksije dolazimo i kuda stremimo.red wolf wrote:Ti si već mrtav, samo još toga nisi svjestan...Tvoja vrsta miriše na smrt...dijagram wrote:Mi smo najjaci, samo takvi opstajured wolf wrote:Tvoja vrsta je dovela Zemlju na rub opstanka...To ima svoju cijenu, a platit će je tvoja vrsta...I ta cijena će biti visoka...dijagram wrote:Ostajemo samo nas nekolicina najjacih
Papci ce otpasti
Dobro, mozda ostavimo wolfa da nas zabavlja
Aklo budes dobar bacimo ti kost, ako ne onda s ostalima , zna se:)
Za tvoju inferiornu, neuku vrstu prividno ti slicimo tupavim adezeovcima, hahaha
No to je samo kamuflaza
Eto, odao sam se, a opet nas ne mozes prepoznati
Mi smo zakon
dijagram-
2015-08-09
Tvoja je vrsta ljudska...Ja ne pripadam nijednoj vrsti...dijagram wrote:Nemas ti pojma koja je moja vrsta, iz koje galaksije dolazimo i kuda stremimo.red wolf wrote:Ti si već mrtav, samo još toga nisi svjestan...Tvoja vrsta miriše na smrt...dijagram wrote:Mi smo najjaci, samo takvi opstajured wolf wrote:Tvoja vrsta je dovela Zemlju na rub opstanka...To ima svoju cijenu, a platit će je tvoja vrsta...I ta cijena će biti visoka...dijagram wrote:Ostajemo samo nas nekolicina najjacih
Papci ce otpasti
Za tvoju inferiornu, neuku vrstu prividno ti slicimo tupavim adezeovcima, hahaha
No to je samo kamuflaza
Mi smo zakon
red wolf-
2016-02-10
Vidim, ne znas jos razumjeti ljudski tekst.red wolf wrote:Tvoja je vrsta ljudska...Ja ne pripadam nijednoj vrsti...dijagram wrote:Nemas ti pojma koja je moja vrsta, iz koje galaksije dolazimo i kuda stremimo.red wolf wrote:Ti si već mrtav, samo još toga nisi svjestan...Tvoja vrsta miriše na smrt...dijagram wrote:Mi smo najjaci, samo takvi opstajured wolf wrote:Tvoja vrsta je dovela Zemlju na rub opstanka...To ima svoju cijenu, a platit će je tvoja vrsta...I ta cijena će biti visoka...dijagram wrote:Ostajemo samo nas nekolicina najjacih
Papci ce otpasti
No to je samo kamuflaza
Mi smo zakon
Pa napisah da smo iz druge galaksije, kako onda ljudska.
Sve nacrtam ,a on ne kuzi, a nada se prevlasti, hahahaha
dijagram-
2015-08-09
Pun je podrum na 'firulama' tvoje vrste...red wolf wrote:Tvoja je vrsta ljudska...Ja ne pripadam nijednoj vrsti...dijagram wrote:Nemas ti pojma koja je moja vrsta, iz koje galaksije dolazimo i kuda stremimo.red wolf wrote:Ti si već mrtav, samo još toga nisi svjestan...Tvoja vrsta miriše na smrt...dijagram wrote:Mi smo najjaci, samo takvi opstajured wolf wrote:Tvoja vrsta je dovela Zemlju na rub opstanka...To ima svoju cijenu, a platit će je tvoja vrsta...I ta cijena će biti visoka...dijagram wrote:Ostajemo samo nas nekolicina najjacih
Papci ce otpasti
No to je samo kamuflaza
Mi smo zakon
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Ne. Ti si ljudska vrsta. U čemu je problem?dijagram wrote:Vidim, ne znas jos razumjeti ljudski tekst.red wolf wrote:Tvoja je vrsta ljudska...Ja ne pripadam nijednoj vrsti...dijagram wrote:Nemas ti pojma koja je moja vrsta, iz koje galaksije dolazimo i kuda stremimo.red wolf wrote:Ti si već mrtav, samo još toga nisi svjestan...Tvoja vrsta miriše na smrt...dijagram wrote:Mi smo najjaci, samo takvi opstajured wolf wrote:Tvoja vrsta je dovela Zemlju na rub opstanka...To ima svoju cijenu, a platit će je tvoja vrsta...I ta cijena će biti visoka...dijagram wrote:Ostajemo samo nas nekolicina najjacih
Papci ce otpasti
No to je samo kamuflaza
Mi smo zakon
Pa napisah da smo iz druge galaksije, kako onda ljudska.
Sve nacrtam ,a on ne kuzi, a nada se prevlasti, hahahaha
red wolf-
2016-02-10
Oh,...Samo tijelom pripadam tvojoj vrsti...T. wrote:Pun je podrum na 'firulama' tvoje vrste...red wolf wrote:Tvoja je vrsta ljudska...Ja ne pripadam nijednoj vrsti...dijagram wrote:Nemas ti pojma koja je moja vrsta, iz koje galaksije dolazimo i kuda stremimo.red wolf wrote:Ti si već mrtav, samo još toga nisi svjestan...Tvoja vrsta miriše na smrt...dijagram wrote:Mi smo najjaci, samo takvi opstajured wolf wrote:Tvoja vrsta je dovela Zemlju na rub opstanka...To ima svoju cijenu, a platit će je tvoja vrsta...I ta cijena će biti visoka...dijagram wrote:Ostajemo samo nas nekolicina najjacih
Papci ce otpasti
No to je samo kamuflaza
Mi smo zakon
red wolf-
2016-02-10
dakle podajes se nama ,Ljuckoj rasi...to rade i nase zene..podaju nam se..red wolf wrote:Oh,...Samo tijelom pripadam tvojoj vrsti...T. wrote:Pun je podrum na 'firulama' tvoje vrste...red wolf wrote:Tvoja je vrsta ljudska...Ja ne pripadam nijednoj vrsti...dijagram wrote:Nemas ti pojma koja je moja vrsta, iz koje galaksije dolazimo i kuda stremimo.red wolf wrote:Ti si već mrtav, samo još toga nisi svjestan...Tvoja vrsta miriše na smrt...dijagram wrote:Mi smo najjaci, samo takvi opstajured wolf wrote:Tvoja vrsta je dovela Zemlju na rub opstanka...To ima svoju cijenu, a platit će je tvoja vrsta...I ta cijena će biti visoka...dijagram wrote:Ostajemo samo nas nekolicina najjacih
Papci ce otpasti
No to je samo kamuflaza
Mi smo zakon
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» "U hrvatskim logorima smrt je bila vrhunska vrednost"
» '' Engleska ide u novi lockdown, Johnson objavio tko će sve moći izlaziti van''
» '' Policijski sat, zatvoreni kafići, škole... U Europi se pomalo uvodi novi lockdown''
» Kažu da ne mogu više kreditirati državu
» Austrija uvodi novi lockdown: Necijepljeni će moći samo izlaziti na ulicu i to u izvanrednim situacijama
» '' Engleska ide u novi lockdown, Johnson objavio tko će sve moći izlaziti van''
» '' Policijski sat, zatvoreni kafići, škole... U Europi se pomalo uvodi novi lockdown''
» Kažu da ne mogu više kreditirati državu
» Austrija uvodi novi lockdown: Necijepljeni će moći samo izlaziti na ulicu i to u izvanrednim situacijama
Page 2 of 2