Plenki 10 epizoda:Paranoja
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Plenki 10 epizoda:Paranoja
uprolazu wrote:Čestitam, otkrio si toplu vodu. Jesam nešto slagala, prisjeti se AA :-)?mobiu$ wrote:uprolazu wrote:Javio se pravi. lik koji je odavao osobne podatke, prijetio, dalje neću ni nabrajati. Ženturačo, pokrij se po ušima i šuti.mobiu$ wrote:I vidim i ovdje isti nasilan obrazac uvreda ad hominem i prijetnji, iza kojih se krije nepatvoreni strah, jer se sada otvoreno priča o atmosferi koji podjaruju, kome ona odgovara u Hrvatskoj...i slijepa mržnja, koja je ostala njihova osobna i politička konstanta.
Stvarno, da ja imam toliko otrova u sebi, umro bi kroz mjesec dana.
Uglavnom, svaki dan ću vam, jasno i bez okolišanja, to priopćavati, da vam je prihvatljivo ubiti predsjednika Vlade RH, zato jer nije uzeo “vaše” u koaliciju.
A ako njega nema, onda je dobar i redarstvenik, čovjek s obitelji i djecom koji zarađuje 5.400,00 kn.
Svaki dan ćete to slušati od mene, jer to i jeste.
Hej Iskra :)
Ma nije lažljivost tvoja mana Iskra.
Pokvarenost, zavist i celulit jest. :)
Guest- Guest
mobiu$ wrote:Dakle pokušaj atentata u mirna vremena, a podstican atmosferom u stilu “Plenki je za sve kriv” jest tema za raspravu, i to malo dulju od tri dana.
Tema rasprave je atmosfera mržnje, tko ju generira, prema kome i zašto.
Sasvim jasno, pravašija izbačena iz kolosijeka ne 21. ni 20., već 19. st., a ono važnije, gladna za vlašću bez odgovornosti, kojima su se pridružili poluinteligenti - bivši jurišnici Foruma mladih SDP-a, kojima prijeti rasap i koji će nagodinu strahovati hoće li im makar ostati da uređuju parkove i nasade po Lovranu...iz istih razloga.
Smeta im Plenkovic i u mainstreamu pozicioniran HDZ, prihvatljiv većini birača.
Pa su ga po svojim tajnim uzorima - Srbima i zemunskom klanu išli ovjeriti. To je kultura terorizma i atentata na legalno izabrane dužnosnike, to nije hrvatski ni srednjoeuropski mentalitet. To je Bosna, Srbija, Rumunjska, Turska, Irak, Egipat, Libija...
Sve je vrlo jasno i jednostavno, puno je političkih očajnika, i ja ću to ponavljati svaki dan ovdje.
Pardon, ni po Bosni se ne rade politički atentati.
Smeta im Plenky jer su svjesni kako ga živog ne mogu pobjediti na političkom bojištu.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:mobiu$ wrote:Dakle pokušaj atentata u mirna vremena, a podstican atmosferom u stilu “Plenki je za sve kriv” jest tema za raspravu, i to malo dulju od tri dana.
Tema rasprave je atmosfera mržnje, tko ju generira, prema kome i zašto.
Sasvim jasno, pravašija izbačena iz kolosijeka ne 21. ni 20., već 19. st., a ono važnije, gladna za vlašću bez odgovornosti, kojima su se pridružili poluinteligenti - bivši jurišnici Foruma mladih SDP-a, kojima prijeti rasap i koji će nagodinu strahovati hoće li im makar ostati da uređuju parkove i nasade po Lovranu...iz istih razloga.
Smeta im Plenkovic i u mainstreamu pozicioniran HDZ, prihvatljiv većini birača.
Pa su ga po svojim tajnim uzorima - Srbima i zemunskom klanu išli ovjeriti. To je kultura terorizma i atentata na legalno izabrane dužnosnike, to nije hrvatski ni srednjoeuropski mentalitet. To je Bosna, Srbija, Rumunjska, Turska, Irak, Egipat, Libija...
Sve je vrlo jasno i jednostavno, puno je političkih očajnika, i ja ću to ponavljati svaki dan ovdje.
Pardon, ni po Bosni se ne rade politički atentati.
Smeta im Plenky jer su svjesni kako ga živog ne mogu pobjediti na političkom bojištu.
Što nisu svojedobno ovjerili onog ministra, Hrvata?
Guest- Guest
Ne trudi se, ja ti nisam ženturača koja će danima po raznim temama pisati o celulitu, jbga, to je tvoj posao. Nego, požuri otvoriti svoj forum (kao onomad), možda te tada netko i bude zarezivao 5% (toliko o zavisti). Pokvarenost je ipak tvoj fah, tu si nenadjebljiv, to ti se mora priznati. Toliko! Opet nisam ništa slagala.mobiu$ wrote:uprolazu wrote:Čestitam, otkrio si toplu vodu. Jesam nešto slagala, prisjeti se AA :-)?mobiu$ wrote:uprolazu wrote:Javio se pravi. lik koji je odavao osobne podatke, prijetio, dalje neću ni nabrajati. Ženturačo, pokrij se po ušima i šuti.mobiu$ wrote:I vidim i ovdje isti nasilan obrazac uvreda ad hominem i prijetnji, iza kojih se krije nepatvoreni strah, jer se sada otvoreno priča o atmosferi koji podjaruju, kome ona odgovara u Hrvatskoj...i slijepa mržnja, koja je ostala njihova osobna i politička konstanta.
Uglavnom, svaki dan ću vam, jasno i bez okolišanja, to priopćavati, da vam je prihvatljivo ubiti predsjednika Vlade RH, zato jer nije uzeo “vaše” u koaliciju.
A ako njega nema, onda je dobar i redarstvenik, čovjek s obitelji i djecom koji zarađuje 5.400,00 kn.
uprolazu- Posts : 45
2019-09-11
uprolazu wrote:Ne trudi se, ja ti nisam ženturača koja će danima po raznim temama pisati o celulitu, jbga, to je tvoj posao. Nego, požuri otvoriti svoj forum (kao onomad), možda te tada netko i bude zarezivao 5% (toliko o zavisti). Pokvarenost je ipak tvoj fah, tu si nenadjebljiv, to ti se mora priznati. Toliko! Opet nisam ništa slagala.mobiu$ wrote:uprolazu wrote:Čestitam, otkrio si toplu vodu. Jesam nešto slagala, prisjeti se AA :-)?mobiu$ wrote:uprolazu wrote:Javio se pravi. lik koji je odavao osobne podatke, prijetio, dalje neću ni nabrajati. Ženturačo, pokrij se po ušima i šuti.mobiu$ wrote:I vidim i ovdje isti nasilan obrazac uvreda ad hominem i prijetnji, iza kojih se krije nepatvoreni strah, jer se sada otvoreno priča o atmosferi koji podjaruju, kome ona odgovara u Hrvatskoj...i slijepa mržnja, koja je ostala njihova osobna i politička konstanta.
Pih koliko ogorčenosti, a nekad mi slala slikice (malo poveće, doduše), imala vrući chat i jednosatne telefonske razgovore uz slinjenje nad mnom...
Bila si zabavnija dok te prala romantka. :)
Guest- Guest
ponavljaš semobiu$ wrote:uprolazu wrote:Ne trudi se, ja ti nisam ženturača koja će danima po raznim temama pisati o celulitu, jbga, to je tvoj posao. Nego, požuri otvoriti svoj forum (kao onomad), možda te tada netko i bude zarezivao 5% (toliko o zavisti). Pokvarenost je ipak tvoj fah, tu si nenadjebljiv, to ti se mora priznati. Toliko! Opet nisam ništa slagala.mobiu$ wrote:uprolazu wrote:Čestitam, otkrio si toplu vodu. Jesam nešto slagala, prisjeti se AA :-)?mobiu$ wrote:uprolazu wrote:Javio se pravi. lik koji je odavao osobne podatke, prijetio, dalje neću ni nabrajati. Ženturačo, pokrij se po ušima i šuti.mobiu$ wrote:I vidim i ovdje isti nasilan obrazac uvreda ad hominem i prijetnji, iza kojih se krije nepatvoreni strah, jer se sada otvoreno priča o atmosferi koji podjaruju, kome ona odgovara u Hrvatskoj...i slijepa mržnja, koja je ostala njihova osobna i politička konstanta.
Pih koliko ogorčenosti, a nekad mi slala slikice (malo poveće, doduše), imala vrući chat i jednosatne telefonske razgovore uz slinjenje nad mnom...
2019-09-11
uprolazu wrote:
ponavljaš se
Ponavljanje je majka mudrosti, Iskra. Nemoj da ti sve ponovim.
Kako muž, sinovi? ;)
Guest- Guest
Uh, sto volim pikanterije ;-))
Inače lik danima kmeči jer da se o njemu iznose privatni podaci na forumu...
Samo da konstatiramo...
Samo da konstatiramo...
uprolazu likes this post
Dobro, on sad pokazuje hrabrost koju onda nije imao:)jasambrend wrote:Da smo imali ovakvu mimozu 90-tih na vlasti, koalicijski partner bi u 5 dana do Bregane doša....
dijagram-
2015-08-09
Ja cekam velicinu alata i info iz prve ruke o izdrzljivosti.
Ne kvari mi sacekusu, T.
;-~~
Ne kvari mi sacekusu, T.
;-~~
Pa jesi ti ziv, braco? ;-)dijagram wrote:Dobro, on sad pokazuje hrabrost koju onda nije imao:)jasambrend wrote:Da smo imali ovakvu mimozu 90-tih na vlasti, koalicijski partner bi u 5 dana do Bregane doša....
Ja isto, još čekam prepiske, sve sa "sočnim" detaljima.Maggie19 wrote:Uh, sto volim pikanterije ;-))
2019-09-11
Naravno, i lijep ko slika, znas vec, da se ne ponavljamMaggie19 wrote:Pa jesi ti ziv, braco? ;-)dijagram wrote:Dobro, on sad pokazuje hrabrost koju onda nije imao:)jasambrend wrote:Da smo imali ovakvu mimozu 90-tih na vlasti, koalicijski partner bi u 5 dana do Bregane doša....
dijagram-
2015-08-09
Navela sam koje podatke od tebe ocekujem. Kad je bal nek je..jel'te ;-^^uprolazu wrote:Ja isto, još čekam prepiske, sve sa "sočnim" detaljima.Maggie19 wrote:Uh, sto volim pikanterije ;-))
Ne mozemo stalno o politici ;-))
Nista manje od tebe ne bih ni ocekivala..'oce to nas ;-@dijagram wrote:Naravno, i lijep ko slika, znas vec, da se ne ponavljamMaggie19 wrote:Pa jesi ti ziv, braco? ;-)dijagram wrote:Dobro, on sad pokazuje hrabrost koju onda nije imao:)jasambrend wrote:Da smo imali ovakvu mimozu 90-tih na vlasti, koalicijski partner bi u 5 dana do Bregane doša....
uprolazu likes this post
Ma dobro, zna se dobro tko je kome prijetio, iznosio puna imena i prezimena pojednih forumaša, tko i dan danas prijeti (doduše, umotano u celofan) kicu. Iskreno se nadam blok listi :-)T. wrote:Inače lik danima kmeči jer da se o njemu iznose privatni podaci na forumu...
Samo da konstatiramo...
2019-09-11
Inace, brinem za plenkija.Maggie19 wrote:Nista manje od tebe ne bih ni ocekivala..'oce to nas ;-@dijagram wrote:Naravno, i lijep ko slika, znas vec, da se ne ponavljamMaggie19 wrote:Pa jesi ti ziv, braco? ;-)dijagram wrote:Dobro, on sad pokazuje hrabrost koju onda nije imao:)jasambrend wrote:Da smo imali ovakvu mimozu 90-tih na vlasti, koalicijski partner bi u 5 dana do Bregane doša....
Cekam da zove, stitit cu ga svojim ljepim tijelom, ono njegovo mlohavo-ljigavo:)
dijagram-
2015-08-09
Maggie19 wrote:Ja cekam velicinu alata i info iz prve ruke o izdrzljivosti.
Ne kvari mi sacekusu, T.
;-~~
Ah megi nećeš to dočekati.
Tad-mlada-dama me vabila u svoju srijemsku vukojebinu i raspitivala se da si malo ohladi onu stvar na moru, kod mene.
Kako nisam lud da imam ikakvog posla sa dosadnom celulitnjačom, a igralo mi se, malo sam je zavlačio, dok nije shvatila da nije poželjna.
I tu smo raskrižali.
Pouka: ne šalji golišave slike i vruće izljeve vječne ljubavi ako nisi dobila ništa slično nazad...
Guest- Guest
Kax se žene daju napaliti na čatovima i forumima,za nepovjerovati..hebate,zaborave da su hudane,imaju dicu i ostalo..mobiu$ wrote:uprolazu wrote:Ne trudi se, ja ti nisam ženturača koja će danima po raznim temama pisati o celulitu, jbga, to je tvoj posao. Nego, požuri otvoriti svoj forum (kao onomad), možda te tada netko i bude zarezivao 5% (toliko o zavisti). Pokvarenost je ipak tvoj fah, tu si nenadjebljiv, to ti se mora priznati. Toliko! Opet nisam ništa slagala.mobiu$ wrote:uprolazu wrote:Čestitam, otkrio si toplu vodu. Jesam nešto slagala, prisjeti se AA :-)?mobiu$ wrote:uprolazu wrote:Javio se pravi. lik koji je odavao osobne podatke, prijetio, dalje neću ni nabrajati. Ženturačo, pokrij se po ušima i šuti.mobiu$ wrote:I vidim i ovdje isti nasilan obrazac uvreda ad hominem i prijetnji, iza kojih se krije nepatvoreni strah, jer se sada otvoreno priča o atmosferi koji podjaruju, kome ona odgovara u Hrvatskoj...i slijepa mržnja, koja je ostala njihova osobna i politička konstanta.
Guest- Guest
Sad sam vec razocarana. Trebalo je nesto za probudit me veceras ;-Dmobiu$ wrote:Maggie19 wrote:Ja cekam velicinu alata i info iz prve ruke o izdrzljivosti.
Ne kvari mi sacekusu, T.
;-~~
Ah megi nećeš to dočekati.
Tad-mlada-dama me vabila u svoju srijemsku vukojebinu i raspitivala se da si malo ohladi onu stvar na moru, kod mene.
Kako nisam lud da imam ikakvog posla sa dosadnom celulitnjačom, a igralo mi se, malo sam je zavlačio, dok nije shvatila da nije poželjna.
I tu smo raskrižali.
Pouka: ne šalji golišave slike i vruće izljeve vječne ljubavi ako nisi dobila ništa slično nazad...
Nego, kako to nisi dosao u iskusenje pohvalit se ;-^^
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Aleksandra Zec epizoda 200
» Baltička paranoja :D
» Romska posla 2 epizoda
» dr. strangetrump i paranoja na ljevici
» Lud, zbunjen, normalan i suveren: epizoda pulski općinski sud
» Baltička paranoja :D
» Romska posla 2 epizoda
» dr. strangetrump i paranoja na ljevici
» Lud, zbunjen, normalan i suveren: epizoda pulski općinski sud