U pauzi, između dva predavanja...
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
U pauzi, između dva predavanja...
Vijesti: Gesta darivanja i požrtvovnosti, humanosti i čovjekoljublja,
pravi je izraz domoljublja
4. prosinca 2015.
Zagreb
U prigodi obilježavanja Međunarodnog dana volontera, Predsjednica Republike primila je predstavnike volontera Hrvatskog crvenog križa i volonterskih udruga, među kojima i one koji na terenu pripomažu u svladavanju migrantske krize.redsjednica je kazala kako se Hrvatska u proteklih godinu i pol dana suočila s dvije velike i ozbiljne situacije koje su iziskivale vrlo intenzivan angažman sustava civilne zaštite, ali i humanitarnih organizacija.
„Prva je bila katastrofalna poplava u istočnoj Slavoniji u proljeće prošle godine. U pomoći poplavom uništenom područja, uz doista impresivan odaziv cijele hrvatske javnosti, Hrvatski crveni križ i mnoge druge organizacije pokazale su visok stupanj organiziranosti u prikupljanju i dostavi pomoći stanovnicima stradalih područja“. Dodala je kako smo posljednjih nekoliko mjeseci suočeni s velikim i ozbiljnim problemom čiji se izvor nalazi daleko od naših granica. Neprestani priljev izbjeglica i migranata nije, kako su to u početku neki prognozirali, zaobišao našu zemlju. „Od početka sam upozoravala da ta kriza koja trese europski kontinent nije problem trenutka koji će doći i proći kao elementarna nepogoda, već dubok i složen društveni problem koji neće i ne može rješavati samo jedna zemlja“, naglasila je predsjednica Grabar-Kitarović te dodala kako se ova kriza očituje na više razina. Osim političke i sigurnosne dimenzije, postoji i ona neposredna – humanitarna.
Na kraju sastanku, Predsjednica je zahvalila predstavnicima volontera na svemu što su do sada učinili i što dalje čine za sve ljude koji ovise o njihovoj pomoći, njihovoj velikodušnosti i nesebičnosti. „Sigurna sam da brojni potrebni kojima ste izašli ususret i pomogli im, stvorili sliku o hrvatskom čovjeku i našoj domovini kao zemlji humanosti i solidarnosti“, kazala je predsjednica Grabar-Kitarović.
Last edited by Ero on 6/12/2015, 03:06; edited 2 times in total
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Re: U pauzi, između dva predavanja...
nu ovih jaslica, Titina bista se u kontejneru okreće
2014-04-15
-U prigodi obilježavanja Međunarodnog dana volontera, Predsjednica Republike primila je predstavnike volontera Hrvatskog crvenog križa i volonterskih udruga, među kojima i one koji na terenu pripomažu u svladavanju migrantske krize.-
Pa sve 5... Ipak je toj krizi s migrantima uvelike pridonio NATO savez čija je zaposlenica i ona bila te za to primala masnu paru. A nije zgorega spomenuti da je jedina u NATO savezu znala pomusti kravu. Uostalom to je sama izjavila:
- Bila sam žena koja vjerojatno najbolje i gađa i najspretnija je u tim fizičkim poslovima u NATO-u, ali isto tako vjerojatno i jedina žena u NATO-u koja zna i može pomusti kravu.
Pa sve 5... Ipak je toj krizi s migrantima uvelike pridonio NATO savez čija je zaposlenica i ona bila te za to primala masnu paru. A nije zgorega spomenuti da je jedina u NATO savezu znala pomusti kravu. Uostalom to je sama izjavila:
- Bila sam žena koja vjerojatno najbolje i gađa i najspretnija je u tim fizičkim poslovima u NATO-u, ali isto tako vjerojatno i jedina žena u NATO-u koja zna i može pomusti kravu.
ero!
prostata će ti stradat. o braku da ne tipkam.
2014-12-30
"Opasan ovaj pevac, kako je krenuo - nagaziće mladu".veber wrote:ero!
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
veber-
2014-12-30
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
veber-
2014-12-30
Ona vec ima doktorsku togu?
Zast ne , ionsk je čeka vec diploma u futroli
Nečem reci sve .....futrola je od kozje koze
Zast ne , ionsk je čeka vec diploma u futroli
Nečem reci sve .....futrola je od kozje koze
veber-
2014-12-30
nevjestin_razbojnik wrote:nu ovih jaslica, Titina bista se u kontejneru okreće
2014-04-23
Ajmo, ajmo, šta čekate, ajmo delat...Šta čekate, oćete da bič uzmem?
Uzmi i kožne hlače i onu kožnu masku koja liči na psa.Ero wrote:Ajmo, ajmo, šta čekate, ajmo delat...Šta čekate, oćete da bič uzmem?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ja sam za bile rukavice i leptir mašnu. Fini čovik...jastreb wrote:Uzmi i kožne hlače i onu kožnu masku koja liči na psa.Ero wrote:Ajmo, ajmo, šta čekate, ajmo delat...Šta čekate, oćete da bič uzmem?
2014-04-23
Onda si framasun?Ero wrote:Ja sam za bile rukavice i leptir mašnu. Fini čovik...jastreb wrote:Uzmi i kožne hlače i onu kožnu masku koja liči na psa.Ero wrote:Ajmo, ajmo, šta čekate, ajmo delat...Šta čekate, oćete da bič uzmem?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Znam. Napisat ću da sam Hrvat. To pali u svakoj prilici.
crvenkasti-
2014-04-17
provocator wrote:tako vjerojatno i jedina žena u NATO-u koja zna i može pomusti kravu.
Zna ona i bikove musti.
A kolega Ero je zaljubljen pod stare dane............žal za mlados...........ili kako već.
Tako su neki slinili i za Kosoricom. Zvali je caricom, lipoticom itd.....kriza brale.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Cijela snimka "zabranjenog predavanja" Julienne Bušić
» Silovao 60 žena, pa sad drži predavanja o sexualnom zlostavljanju po školama
» Michelle Obama dobila 700 000 eura za jedan cas predavanja o raznovrsnosti i ukljucivosti u Minhenu
» Razlika između liberala i kršćana?
» Vučić između Jekylla i Hydea
» Silovao 60 žena, pa sad drži predavanja o sexualnom zlostavljanju po školama
» Michelle Obama dobila 700 000 eura za jedan cas predavanja o raznovrsnosti i ukljucivosti u Minhenu
» Razlika između liberala i kršćana?
» Vučić između Jekylla i Hydea
Page 1 of 2