Penava zakucao Plenkiju
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Penava zakucao Plenkiju
i jo sun govori obćenito, i to o diskvalifikaciji, a ne o ljudima.Speare Shaker wrote:aben wrote:ki, peterson ili chomski?Speare Shaker wrote:aben wrote:melkior wrote:Tako su i Noama Chomskog nazivali komunistom. Nema slađeg nego nezavisnim intelektualcima lijepiti etikete potkapacitiranog. Jednostavno u startu izbjegneš uopće bavljenje bilo kakvim argumentima.aben wrote:podkapacitironi radikalni desničar:)melkior wrote:Btw, danas se u mainstreamu naziva radikalnim ono što se nekoć smatralo umjerenim, pa bi tako jedan Jordan Peterson, koji je po vokaciji klasični liberal, danas u feminističko-aktivističkim medijima bio proglašavan radikalnim desničarem, što je samo za nijansu blaže od toga da ga nazovu potencijalnim teroristom.
to s kapaciteton je vrhunska diskvalifikacija, ne sumnja se u tvoje motive, poštenje, čak ni inteliganciju, jednostavno nemoš ono ča tribo za ot poso.
Ukratko, jednostavno nije talentiran za neka kvalitetna promišljanja o određenom području. Pogotovo ne za donošenje dobrih odluka u realnom vremenu.
Grebi ga, nije sve za svakoga.
Nisam govorio posebno nego općenito.
Ali ako baš hoćeš, obojica. Svaki za neka posebna područja (samo me nemoj pitati za koja, jer se ne mislim jutros dugo zadržavati na forumu).
I ako baš hoćeš, rekao bih posebno Chomsky, jer se on zna puno češće doimati kao da se u jutro probudio na način da je pao s kreveta direktno na glavu.
pazi, političari strogo gljedajući (onako kako ti miriš petersona i čomskog, kad govoru o religiji i socijalizmu) nužno podkapacitironi, jer in je u opisu posla baviti se svime i svačime.
a unda is takove pozicije međusobno jedni drugima šalju ocjene o kapacitetima? pa bolje da se međusobno proglašavaju narodnin neprijateljima, reakcijonarima, unutarnjin elementima- manje je redikulozno.
aben- Posts : 35490
2014-04-16
vuksadinare wrote:balkan je ovo sinko..balkan...sve sami đabalebarosi...tko to moze kontrolirati...napor je to...kad odes u brisel udahnes taj svjezi opojni zrak...uljuđenosti..manira...prosim lepo...a ne ona hajducija dolje...to nije mogao kontrolirati ni titodijagram wrote:Plenki je ono, ..sto se prosto kaze,...ko grlica.
Strah mu u ocima, dete se uplasilo, nije za takve pizdarije treniran.
Tesko podnosi kritiku kao i ono drugo dete, svi znate koje:)
Ako se udružite s ostatkom "kolekcije jesen-zima" možete ga lako smijeniti. Ni Peđa nije loš.
ko peđa?..neko mora nositi vodu...i konobaritiEroo wrote:vuksadinare wrote:balkan je ovo sinko..balkan...sve sami đabalebarosi...tko to moze kontrolirati...napor je to...kad odes u brisel udahnes taj svjezi opojni zrak...uljuđenosti..manira...prosim lepo...a ne ona hajducija dolje...to nije mogao kontrolirati ni titodijagram wrote:Plenki je ono, ..sto se prosto kaze,...ko grlica.
Ako se udružite s ostatkom "kolekcije jesen-zima" možete ga lako smijeniti. Ni Peđa nije loš.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ništa penava nije rekao novo što mi ne znamo i sami zadnjih 20 godina.
To što se on izvlači na korupciju sad kad je shvatio da je podržao terorizam je drugi par postoli.
On sam je uz Glasnovića, Hasambegovića, Košića, Krišto, Bujanca i sličnu ekipu najzaslužniji za radikalizaciju klinaca i promociju neo-fašizma u društvu.
To što se on izvlači na korupciju sad kad je shvatio da je podržao terorizam je drugi par postoli.
On sam je uz Glasnovića, Hasambegovića, Košića, Krišto, Bujanca i sličnu ekipu najzaslužniji za radikalizaciju klinaca i promociju neo-fašizma u društvu.
2014-04-18
Plenky onomad nije na to pristao, misliš da Peđa bi?vuksadinare wrote:ko peđa?..neko mora nositi vodu...i konobaritiEroo wrote:vuksadinare wrote:balkan je ovo sinko..balkan...sve sami đabalebarosi...tko to moze kontrolirati...napor je to...kad odes u brisel udahnes taj svjezi opojni zrak...uljuđenosti..manira...prosim lepo...a ne ona hajducija dolje...to nije mogao kontrolirati ni titodijagram wrote:Plenki je ono, ..sto se prosto kaze,...ko grlica.
Nema ništa na izvolte, treba tu imati puno više svakojake mudrosti, a posebno političke.
Sačekajte nove izbore, pa što vam narod kaže. Ne piše vam se dobro glede toga.
decko nemas pojma....svi mislite da su mladi glupi i da im druge pune glave...onda su mladi decki bili glupi i '91...kad su otisli kao dragovoljci u rat jer im je ne znam tuđman punio glavu nacionalistickim idejama...ekipa sama sebi skace u usta...sa takvim nebulozama...bolje su obavjesteni mladi nego stari...mnogi stari su govori i '91 ma'n se toga..ta nece nas susjedi ili komsije..i bas stari su najebli...od tih istih 'komsija' sa kojim su navodno dijelili dobro i zlo...a i jos vise bi najebali d aih upravo mladi nisu obraniliVorpatril wrote:Ništa penava nije rekao novo što mi ne znamo i sami zadnjih 20 godina.
2015-09-08
To sve neofašisti...i devesprve i danasvuksadinare wrote:decko nemas pojma....svi mislite da su mladi glupi i da im druge pune glave...onda su mladi decki bili glupi i '91...kad su otisli kao dragovoljci u rat jer im je ne znam tuđman punio glavu nacionalistickim idejama...ekipa sama sebi skace u usta...sa takvim nebulozama...bolje su obavjesteni mladi nego stari...mnogi stari su govori i '91 ma'n se toga..ta nece nas susjedi ili komsije..i bas stari su najebli...od tih istih 'komsija' sa kojim su navodno dijelili dobro i zlo...a i jos vise bi najebali d aih upravo mladi nisu obraniliVorpatril wrote:Ništa penava nije rekao novo što mi ne znamo i sami zadnjih 20 godina.
2014-04-15
..i dobro je netko napsiao danas...plenki nece nista uciniti po tom pitanju jer bi onda sa tim prakticno morao probisati sve ono sto ej prije hdz radio...a to je nemoguce...ove prijetnje lenkija su vise folklor za one u briselu da kao pokaze da i on ima misice...
2015-09-08
pa i smatraju ih...zato jer su im ovi '91 savjest koju nemaju...posto ih je vecina tada bila pripadnika 'minken bojne'....onaj zoki se bar trudi da nesto spere sa sebe..pa je u 9 mjesecu prisustvovao vaznim obljetnicama iz domovinskog rata 1991...dok je plenki pohodio samo-varivode...n_razbojnik wrote:To sve neofašisti...i devesprve i danasvuksadinare wrote:decko nemas pojma....svi mislite da su mladi glupi i da im druge pune glave...onda su mladi decki bili glupi i '91...kad su otisli kao dragovoljci u rat jer im je ne znam tuđman punio glavu nacionalistickim idejama...ekipa sama sebi skace u usta...sa takvim nebulozama...bolje su obavjesteni mladi nego stari...mnogi stari su govori i '91 ma'n se toga..ta nece nas susjedi ili komsije..i bas stari su najebli...od tih istih 'komsija' sa kojim su navodno dijelili dobro i zlo...a i jos vise bi najebali d aih upravo mladi nisu obraniliVorpatril wrote:Ništa penava nije rekao novo što mi ne znamo i sami zadnjih 20 godina.
2015-09-08
Ovo danas nema veze sa 91.vuksadinare wrote:decko nemas pojma....svi mislite da su mladi glupi i da im druge pune glave...onda su mladi decki bili glupi i '91...kad su otisli kao dragovoljci u rat jer im je ne znam tuđman punio glavu nacionalistickim idejama...ekipa sama sebi skace u usta...sa takvim nebulozama...bolje su obavjesteni mladi nego stari...mnogi stari su govori i '91 ma'n se toga..ta nece nas susjedi ili komsije..i bas stari su najebli...od tih istih 'komsija' sa kojim su navodno dijelili dobro i zlo...a i jos vise bi najebali d aih upravo mladi nisu obraniliVorpatril wrote:Ništa penava nije rekao novo što mi ne znamo i sami zadnjih 20 godina.
91. smo se branili od četnika.
Ovo danas je rezultat 25 godina korupcije, nepotizma i klijentelizma, koje se pretvorilo u ekonomsku krizu, a koju fašizam i šovinizam ljudi koji ga zagovaraju uredno koriste kako bi došli na vlast.
Nude rješenja po principu "s nama si ili protiv nas", "unutarnji neprijatelj i vanjski neprijatelj".
Pregledaj govore i nastupe Hasambegovića i Glasnovića.
Penava je u istom klubu.
Zazivaju na "pravednu borbu" i dobro paze da slučajno nekapne njihova krv.
A kad im govori napokon urode terorističkim napadom bespersktivnog klinca, kojem je mozak opran u najboljim manirima Gebelsove tehnike i padne krv, peru se posipaju pepelom.
2014-04-18
IL Risorto likes this post
Hm besperspektivan klinac je jer je Haso fasist ili je za njegovu perspektivu netko odgovorniji?
2014-04-15
Ne možeš banalizirati.n_razbojnik wrote:Hm besperspektivan klinac je jer je Haso fasist ili je za njegovu perspektivu netko odgovorniji?
Hsao je bezobzirni manipulator i apologet najcrnjeg neo-fašizma, kojem je nepotizam, klijentelizam i korupcija u društvu 20 godina daju materijala da radikalizira besperspektivne.
Pogotovo u situaciji ekonomske krize izazvane koronom.
2014-04-18
Ali ti mozes...sto ga je radikaliziralo, perspektiva ili Haso? Tko je bio okidacVorpatril wrote:Ne možeš banalizirati.n_razbojnik wrote:Hm besperspektivan klinac je jer je Haso fasist ili je za njegovu perspektivu netko odgovorniji?
Hsao je bezobzirni manipulator i apologet najcrnjeg neo-fašizma, kojem je nepotizam, klijentelizam i korupcija u društvu 20 godina daju materijala da radikalizira besperspektivne.
Pogotovo u situaciji ekonomske krize izazvane koronom.
2014-04-15
da..penava i hase su dosli u kucu klinca i rekli mu ubij plenkija...daj skuliraj se..klinac je bbbovac...vise ga je onda nabrijalo sto je svaki dan nekoliko clanak u budi loncaru kojem peru biografiju pa eto jos malo ispast ce buda borac za slobodu i neovisnost hrvatske a ne onaj koji je podrzao embargo na oruzje...dok je njegov stric poginuo u vukovaru...a otac i jso jedna stric bili na bojistima sa deset metaka...Vorpatril wrote:Ovo danas nema veze sa 91.vuksadinare wrote:decko nemas pojma....svi mislite da su mladi glupi i da im druge pune glave...onda su mladi decki bili glupi i '91...kad su otisli kao dragovoljci u rat jer im je ne znam tuđman punio glavu nacionalistickim idejama...ekipa sama sebi skace u usta...sa takvim nebulozama...bolje su obavjesteni mladi nego stari...mnogi stari su govori i '91 ma'n se toga..ta nece nas susjedi ili komsije..i bas stari su najebli...od tih istih 'komsija' sa kojim su navodno dijelili dobro i zlo...a i jos vise bi najebali d aih upravo mladi nisu obraniliVorpatril wrote:Ništa penava nije rekao novo što mi ne znamo i sami zadnjih 20 godina.
Ovo danas je rezultat 25 godina korupcije, nepotizma i klijentelizma, koje se pretvorilo u ekonomsku krizu, a koju fašizam i šovinizam ljudi koji ga zagovaraju uredno koriste kako bi došli na vlast.
Nude rješenja po principu "s nama si ili protiv nas", "unutarnji neprijatelj i vanjski neprijatelj".
Penava je u istom klubu.
A kad im govori napokon urode terorističkim napadom bespersktivnog klinca, kojem je mozak opran u najboljim manirima Gebelsove tehnike i padne krv, peru se posipaju pepelom.
2015-09-08
Zašto bi čovjeku (ne klinac, sa 22 godine si čovjek) kojem je netko poginuo u ratu imao pravo uzeti pušku u ruku i ići pucati na hrvatskog policajca?vuksadinare wrote:da..penava i hase su dosli u kucu klinca i rekli mu ubij plenkija...daj skuliraj se..klinac je bbbovac...vise ga je onda nabrijalo sto je svaki dan nekoliko clanak u budi loncaru kojem peru biografiju pa eto jos malo ispast ce buda borac za slobodu i neovisnost hrvatske a ne onaj koji je podrzao embargo na oruzje...dok je njegov stric poginuo u vukovaru...a otac i jso jedna stric bili na bojistima sa deset metaka...Vorpatril wrote:Ovo danas nema veze sa 91.vuksadinare wrote:decko nemas pojma....svi mislite da su mladi glupi i da im druge pune glave...onda su mladi decki bili glupi i '91...kad su otisli kao dragovoljci u rat jer im je ne znam tuđman punio glavu nacionalistickim idejama...ekipa sama sebi skace u usta...sa takvim nebulozama...bolje su obavjesteni mladi nego stari...mnogi stari su govori i '91 ma'n se toga..ta nece nas susjedi ili komsije..i bas stari su najebli...od tih istih 'komsija' sa kojim su navodno dijelili dobro i zlo...a i jos vise bi najebali d aih upravo mladi nisu obraniliVorpatril wrote:Ništa penava nije rekao novo što mi ne znamo i sami zadnjih 20 godina.
Penava je u istom klubu.
Kakve veze ima embargo na oružje iz rata danas toliko godina od rata?
Tko mu je danas u 21. stoljeću punio glavu takvim pričama?
Tko ga je nahuškao?
Sam se sjetio?
Da li mu je netko objasnio da se vlast danas u Hrvatskoj mjenja izlaskom na izbore,a ne na silu ako njegova opcija izgubi?
Pitam se ima li mister holjevac iti malo osjćaj grižnje savjesti jer su i njegovi tekstovi nevjerojatno huškački.
Taj mladi čovjek trebao je baviti se informatikom, inžinjerstvom ili ganjati ženske.
Ali ne on se na nečiji nagovor osjetio pozvan uzeti pušku u ruku i pucati po hrvatskom policajcu i institucijama države.
Ponovit ću, pogledaj govore Hasambegovića, Glasnovića, Bujanca, Košića, Krišto, pa na koncu konca, i tekstove holjevca.
Ogledni su primjer neo-fašizma.
Oni toga nisu svjesni, ali zahvaljujući njima i njihovim ratobornim huškačkim govorima, ljudi i mladi koji žele normalno živjeti, odlaze iz Hrvatske, jer im oni osim korupcije nude i krv i fašizam.
Svratio sam nakon duže vremena da vidim jeste li sa razmišljanjima u 21. stoljeću, ali vidm da još uvijek niste.
Susjedi iz Slovenije lansirali su dva satelita ove godine.
A vi još uvjek nalazite opravdanja za neo-fašiste umjesto da tražite da ih zabrane.
Čujemo se za koju godinu.
Valjda do tada Hrvatska neće ostati samo geografski pojam.
2014-04-18
IL Risorto likes this post
n_razbojnik-
2014-04-15
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» F16 se zakucao u Magacin
» Sukhoi 30 se zakucao u kucu
» penava u problemu
» Zakucao ekser Kaji u mozak
» Boris zakucao: Torijevci ubjedljivo dobili izbore
» Sukhoi 30 se zakucao u kucu