Penava zakucao Plenkiju
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Penava zakucao Plenkiju
melkior wrote:Karolina Vidović Krišto odgovorila Plenkoviću.
ZASTUPNICI DP-a
Vidović Krišto odgovorila premijeru, Škoro mu poručio: ‘Ponaša se kao dvogodišnje dijete!‘
‘Hrvatski građani osjećaju prijezir prema elitama koje provode korupcijsku politiku‘, poručuje Vidović Krišto
ufff.Ova se jebe..solidna milfača..
Guest- Guest
Nista...ako ne postanes clan DP-a..i imas probni rok da snajperom skines plenkijaLegendovich wrote:melkior wrote:Karolina Vidović Krišto odgovorila Plenkoviću.
ZASTUPNICI DP-a
Vidović Krišto odgovorila premijeru, Škoro mu poručio: ‘Ponaša se kao dvogodišnje dijete!‘
‘Hrvatski građani osjećaju prijezir prema elitama koje provode korupcijsku politiku‘, poručuje Vidović Krišto
ufff.Ova se jebe..solidna milfača..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
inace sljedeci premijer-njonjo...meni je u zadnje vrijeme jandrokovic ok...ocvrsnuo je..ne pojavljuje se cesto u javnosti..izgradio neki stav...pustio bradu,rascesljan...onak kako treba biti muskarac sa ovih prostora...a ne zalizan pa ako mu dlaka kose iskoci pada u afan mjesec dana..ne bi bio iznenađen da bude bolji od plenkija...samo ga jebe sto nema u briselu izgrađen neki imiđ ali manje vazno..pokazao je neke suverenisticke crte u posljednje vrijeme...cak je u nekim ok odnosima sa bađom zokijem...bila bi to nelosa kombinacija
2015-09-08
Nevjerojatno je koji sve mangupi dobiju priliku za trovanje javnog prostora.
vuksadinare wrote:...bojim se da bu plenki ove godine zaobisao vukovar
Nekako mislim da ipak hoće.
Ne misliš valjda da se uplašio Penave i DP-a?
U biti će mu njihove vjerojatne reakcije samo dati dodatnog povoda da ih optuži za širenje mržnje i slične rabote koje su danas u Hrvatskoj zapravo vrlo šire društveno nepopularne i do sada nisu dale dobrog rezultata za one koji su im pribjegavali.
Guest- Guest
lik..ni rijeci danas u plenkijevim medijima o godisnjici pogibije blage zadre..a on bi dosao u vukovar...Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:...bojim se da bu plenki ove godine zaobisao vukovar
U biti će mu njihove vjerojatne reakcije samo dati dodatnog povoda da ih optuži za širenje mržnje i slične rabote koje su danas u Hrvatskoj zapravo vrlo šire društveno nepopularne i do sada nisu dale dobrog rezultata za one koji su im pribjegavali.
2015-09-08
aben wrote:melkior wrote:Tako su i Noama Chomskog nazivali komunistom. Nema slađeg nego nezavisnim intelektualcima lijepiti etikete potkapacitiranog. Jednostavno u startu izbjegneš uopće bavljenje bilo kakvim argumentima.aben wrote:podkapacitironi radikalni desničar:)melkior wrote:Btw, danas se u mainstreamu naziva radikalnim ono što se nekoć smatralo umjerenim, pa bi tako jedan Jordan Peterson, koji je po vokaciji klasični liberal, danas u feminističko-aktivističkim medijima bio proglašavan radikalnim desničarem, što je samo za nijansu blaže od toga da ga nazovu potencijalnim teroristom.
to s kapaciteton je vrhunska diskvalifikacija, ne sumnja se u tvoje motive, poštenje, čak ni inteliganciju, jednostavno nemoš ono ča tribo za ot poso.
Ukratko, jednostavno nije talentiran za neka kvalitetna promišljanja o određenom području. Pogotovo ne za donošenje dobrih odluka u realnom vremenu.
Grebi ga, nije sve za svakoga.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:lik..ni rijeci danas u plenkijevim medijima o godisnjici pogibije blage zadre..a on bi dosao u vukovar...Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:...bojim se da bu plenki ove godine zaobisao vukovar
Ne znam spada li HR u Plenkijeve medije, jar sam ja jutros čuo na radio vijestima sasvim dovoljno informacija o pokojnom Blagi, njegovoj ulozi u obrani Vukovara i načinu na koji je poginuo.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:terba za to imati obraz kao đon
Budimo realni, bez te osobine jednostavno ne možeš biti uspješan političar.
Naglašavam uspješan, ne dobar. Jer dobro i uspješno nisu sinonimi ilitiga istoznačnice.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:inace sljedeci premijer-njonjo...meni je u zadnje vrijeme jandrokovic ok...ocvrsnuo je..
Je, očvrsnuo je.
Ali je i dalje mekan ko' hladetina.
I karizmatičan ko' vreća krumpira, a to nije poželjna osobina za premijera. Za političara čak i jeste, ali ne i premijera.
Dakle, ništa od ovih tvojih predviđanja, nebitno što se ogroman broj takvih i do sada pokazao kao neupješan.
Guest- Guest
ki, peterson ili chomski?Speare Shaker wrote:aben wrote:melkior wrote:Tako su i Noama Chomskog nazivali komunistom. Nema slađeg nego nezavisnim intelektualcima lijepiti etikete potkapacitiranog. Jednostavno u startu izbjegneš uopće bavljenje bilo kakvim argumentima.aben wrote:podkapacitironi radikalni desničar:)melkior wrote:Btw, danas se u mainstreamu naziva radikalnim ono što se nekoć smatralo umjerenim, pa bi tako jedan Jordan Peterson, koji je po vokaciji klasični liberal, danas u feminističko-aktivističkim medijima bio proglašavan radikalnim desničarem, što je samo za nijansu blaže od toga da ga nazovu potencijalnim teroristom.
to s kapaciteton je vrhunska diskvalifikacija, ne sumnja se u tvoje motive, poštenje, čak ni inteliganciju, jednostavno nemoš ono ča tribo za ot poso.
Ukratko, jednostavno nije talentiran za neka kvalitetna promišljanja o određenom području. Pogotovo ne za donošenje dobrih odluka u realnom vremenu.
2014-04-16
melkior wrote:Ne odgovara ti Karolina Vidović Krišto koja uopće nije bila članica HDZ-a, ali je tzv. radikalna desničarka jer ne voli LGBTQ.סמאל wrote:Ne znam na kakvu ideologiju misliš,jer nisam HDZovac ako to insinuiraš.melkior wrote: Tvoj problem je zatrovanost ideologijom, i ta zatrovanost će te odvesti u ambis.
Problem sa Karolinom nije u nekom radikalizmu. Radikalizam ili ono što se u današnjim medijima tako prikazuje, ionako zapravo predstavlja bijeg od nedostatka uvjerljivosti, karizme današnjih birokratskih i bezbojnih političara koji niti smrde niti mirišu i od koji svi bježe kao đavo od tamjana, nebitno što ih mediji uglavnom prikazuju kao prava riješenja za probleme svijeta.
Problem sa Karolinom je u tome da joj očito nisu sve koze na broju, jer ne prestaje udarati glavom u zid i to čak i kada su potpuno nebitne teme u pitanju, pa se u odnosu na nju čak i medijima izrazito nesimpatična Markićka doima kao vrhunac inteligencije i državotvorne odgovornosti u svojim istupima.
Ne i pomodnog, folklornog desničarenja koje je danas u određenim čak i medijskim krugovima samo po sebi vrhunski dokaz ispravne orjentacije i sposobnosti (pogledati samo ovaj forum za posebno mentalne retardirane).
Guest- Guest
aben wrote:ki, peterson ili chomski?Speare Shaker wrote:aben wrote:melkior wrote:Tako su i Noama Chomskog nazivali komunistom. Nema slađeg nego nezavisnim intelektualcima lijepiti etikete potkapacitiranog. Jednostavno u startu izbjegneš uopće bavljenje bilo kakvim argumentima.aben wrote:podkapacitironi radikalni desničar:)melkior wrote:Btw, danas se u mainstreamu naziva radikalnim ono što se nekoć smatralo umjerenim, pa bi tako jedan Jordan Peterson, koji je po vokaciji klasični liberal, danas u feminističko-aktivističkim medijima bio proglašavan radikalnim desničarem, što je samo za nijansu blaže od toga da ga nazovu potencijalnim teroristom.
Nisam govorio posebno nego općenito.
Ali ako baš hoćeš, obojica. Svaki za neka posebna područja (samo me nemoj pitati za koja, jer se ne mislim jutros dugo zadržavati na forumu).
I ako baš hoćeš, rekao bih posebno Chomsky, jer se on zna puno češće doimati kao da se u jutro probudio na način da je pao s kreveta direktno na glavu.
Guest- Guest
procackaj po portalima..nisma mislio na tv kalendarSpeare Shaker wrote:vuksadinare wrote:lik..ni rijeci danas u plenkijevim medijima o godisnjici pogibije blage zadre..a on bi dosao u vukovar...Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:...bojim se da bu plenki ove godine zaobisao vukovar
Ne znam spada li HR u Plenkijeve medije, jar sam ja jutros čuo na radio vijestima sasvim dovoljno informacija o pokojnom Blagi, njegovoj ulozi u obrani Vukovara i načinu na koji je poginuo.
2015-09-08
vuksadinare wrote:procackaj po portalima..nisma mislio na tv kalendarSpeare Shaker wrote:vuksadinare wrote:lik..ni rijeci danas u plenkijevim medijima o godisnjici pogibije blage zadre..a on bi dosao u vukovar...Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:...bojim se da bu plenki ove godine zaobisao vukovar
Nisam ni ja govorio o Tv kalendaru, koji se uostalom ne sluša preko radija nego gleda na tv. A radijsku emisiju Dogodilo se na današnji dan slabo slušam, jer mi uglavnom ide prerano.
Ja Tv kalendar doduše uglavnom gledam preko youtubea, ali nebitno.
Što se tiče portala, ima ih svakakvih, a njih nitko normalan neće uzeti kao nekakav pouzdan dokaz za bilo što.
Guest- Guest
slabi su to argumenti...portali kroje medijsku sliku ne radio...radio je zastario i penziceSpeare Shaker wrote:vuksadinare wrote:procackaj po portalima..nisma mislio na tv kalendarSpeare Shaker wrote:vuksadinare wrote:lik..ni rijeci danas u plenkijevim medijima o godisnjici pogibije blage zadre..a on bi dosao u vukovar...Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:...bojim se da bu plenki ove godine zaobisao vukovar
Nisam ni ja govorio o Tv kalendaru, koji se uostalom ne sluša preko radija nego gleda na tv. A radijsku emisiju Dogodilo se na današnji dan slabo slušam, jer mi uglavnom ide prerano.
Ja Tv kalendar doduše uglavnom gledam preko youtubea, ali nebitno.
Što se tiče portala, ima ih svakakvih, a njih nitko normalan neće uzeti kao nekakav pouzdan dokaz za bilo što.
2015-09-08
Plenki je ono, ..sto se prosto kaze,...ko grlica.
Strah mu u ocima, dete se uplasilo, nije za takve pizdarije treniran.
Tesko podnosi kritiku kao i ono drugo dete, svi znate koje:)
dijagram-
2015-08-09
Vrh su novinari koji se utjecu uvuci plenkiju.
Toma, bajrusi, kruselj itd
Tako se titu nekada ulizivalo, natjecalo tko ce nize i bolje:)
Odvratno.
Toma, bajrusi, kruselj itd
Tako se titu nekada ulizivalo, natjecalo tko ce nize i bolje:)
Odvratno.
dijagram-
2015-08-09
balkan je ovo sinko..balkan...sve sami đabalebarosi...tko to moze kontrolirati...napor je to...kad odes u brisel udahnes taj svjezi opojni zrak...uljuđenosti..manira...prosim lepo...a ne ona hajducija dolje...to nije mogao kontrolirati ni titodijagram wrote:Plenki je ono, ..sto se prosto kaze,...ko grlica.
2015-09-08
i jo sun govori obćenito, i to o diskvalifikaciji, a ne o ljudima.Speare Shaker wrote:aben wrote:ki, peterson ili chomski?Speare Shaker wrote:aben wrote:melkior wrote:Tako su i Noama Chomskog nazivali komunistom. Nema slađeg nego nezavisnim intelektualcima lijepiti etikete potkapacitiranog. Jednostavno u startu izbjegneš uopće bavljenje bilo kakvim argumentima.aben wrote:podkapacitironi radikalni desničar:)melkior wrote:Btw, danas se u mainstreamu naziva radikalnim ono što se nekoć smatralo umjerenim, pa bi tako jedan Jordan Peterson, koji je po vokaciji klasični liberal, danas u feminističko-aktivističkim medijima bio proglašavan radikalnim desničarem, što je samo za nijansu blaže od toga da ga nazovu potencijalnim teroristom.
Nisam govorio posebno nego općenito.
Ali ako baš hoćeš, obojica. Svaki za neka posebna područja (samo me nemoj pitati za koja, jer se ne mislim jutros dugo zadržavati na forumu).
I ako baš hoćeš, rekao bih posebno Chomsky, jer se on zna puno češće doimati kao da se u jutro probudio na način da je pao s kreveta direktno na glavu.
pazi, političari strogo gljedajući (onako kako ti miriš petersona i čomskog, kad govoru o religiji i socijalizmu) nužno podkapacitironi, jer in je u opisu posla baviti se svime i svačime.
a unda is takove pozicije međusobno jedni drugima šalju ocjene o kapacitetima? pa bolje da se međusobno proglašavaju narodnin neprijateljima, reakcijonarima, unutarnjin elementima- manje je redikulozno.
2014-04-16
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» F16 se zakucao u Magacin
» Sukhoi 30 se zakucao u kucu
» penava u problemu
» Zakucao ekser Kaji u mozak
» Boris zakucao: Torijevci ubjedljivo dobili izbore
» Sukhoi 30 se zakucao u kucu
» penava u problemu
» Zakucao ekser Kaji u mozak
» Boris zakucao: Torijevci ubjedljivo dobili izbore