Plenky: Vodit ćemo oštru borbu protiv onih koji su huškači i siju netoleranciju u društvu. Škoro je neuvjerljivi klaun
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Plenky: Vodit ćemo oštru borbu protiv onih koji su huškači i siju netoleranciju u društvu. Škoro je neuvjerljivi klaun
Nego vučko,što smo ono jutros pričali.Ti si mislio da se neće usudit.Rekoh ti ja,uskoro će i Vidović Krišto nabit brnjicu i uz nogu na povodac.vuksadinare wrote:....ovo je zanimljivo..plenki i šeks promovirali zokija kao vođu militantne desnice..ajme
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Plenky: Vodit ćemo oštru borbu protiv onih koji su huškači i siju netoleranciju u društvu. Škoro je neuvjerljivi klaun
..znam psihu takvih osoba...najradije bi da moze to vrijeme vratiti ali ne moze...znam slicnog tipa plenkiju...koji e jurio oko branitelja...ulagivao im...rekao da ce napisati knjigu o njima samo da nivelira sto je bio pripadnik 'minken bojne'...nije uspio..dezertiranje se ne oprasta...to je cin ravan izdaji...ni svo zlato ovog svijeta to ne moze oprati...kao sto miner grijesi jednom u zivotu i to mu je posljednja pogresak tako i dezerter ima jednu pogresku koju skupo placa...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Dakle, vraćam se na jučerašnju raspravu, možda je najbolje počistiti u svojem dvorištu.
Kic tepa svom forumu kao “slobodarskom”. Pa hajmo malo vidjeti taj digitalni otisak koji mi ostavljamo, a za koji on (slažem se, nezasluženo) odgovara.
Grupa forumaša iz susjedne i nimalo prijateljske države ovdje ostavljaju upise. Kako tko, i koliko tko, ali svi oni u jednom trenutku pokazuju povijesni revizionizam, VRO Oluja, DR, a u konačnici i prema RH kao takvoj. Slijepci to vide.
Grupa forumaša s desnog spektra tvori eho neizmjerne frustracije prema (ali ne znam da li su to raspisali dokraja) prema izbornim rezultatima i biračima kao takvima. Škoro nije Predsjednik RH. Imovinski pokret ne čini “korektiv” HDZ-u. Fokus njihove mržnje jest HDZ, vladajuća koalicija i premijer, čiju su fizičku likvidaciju i ovdje sinoć neki izravno i neizravno zazivali.
Grupa forumaša s lijevog političkog spektra naprosto piše protiv RH, na tragu one Stazićeve “nismo vas pobili dovoljno”.
Već 15 godina debatiram s sve tri skupine, ali situacija je zbilja eskalirala u zadnjih godinu, godinu i pol. Svatko tko uopće promišlja u okvirima politike vladajuće koalicije bilo koje pitanje (a tu najmanje sam zabrinut za sebe) biva najgrublje vrijeđan, prozivan detaljima iz privatnog života i bivaju mu upućene prijetnje.
To nije sloboda, to je žarište netolerancije prema neistomišljenicima i govor mržnje prema pojedincima, grupama, nacijama, državama.
Nemam nikakvih problema raspravljati s bilo kime tko je imalo suvisao, i to do sitnih jutarnjih sati, i nisam ni ja cvjećka. Svi koji ste pisali na starom forumu to jako dobro znate.
Ali kad ne želim ni čitati ni započinjati raspravu s nizom ljudi jer oni argumente niti imaju niti ih argumenti zanimaju (a u virtualnom svijetu to je najjače oružje kojim možete vitlati), već na posve jasnu napomenu da kmeče jer su se bahatili pa osramotili na izborima uzvraćaju bujicom uvreda i prijetnji i to ne samo meni, već premijeru, Vladi, HDZ-u, nacionalnim manjinama (tko ne zna kontekst kako smo došli do manjinskih zastupnika i zašto ih i danas imamo - ne to nije da bi HDZ bio na vlasti, dapače), onda tu rasprave ni ne može biti.
Pa ih stavljam na ignore, doslovce ne znam što ti ljudi pišu ili misle.
Uglavnom, ne znam kakva će biti sudbina ovog foruma (ne znam, to možda samo kic zna), ali znam kakva će biti Hrvatska. Vrijeme je da se lažne teme i lažni prioriteti maknu s stola. Baštinimo nacionalni naboj i vjersko-kulturni identitet i borimo se za našu Domovinu i skrbimo, koliko možemo, o našem narodu u dijaspori. Ali se nikad nećemo ponositi NDH, njenim insignijama, rasnim zakonima i masovnim zločinima nad civilnim stanovništvom. To nisu temelji RH, tko vjeruje da jesu, grdno je pogriješio i neka pročita Preambulu Ustava.
Isto tako, naravno da se ponosimo otporu od prije jednog prosječnog ljudskog vijeka prema okupatorima koji su dijelili i ponižavali hrvatski narod, a baštinimo i povratak skoro svih hrvatskih zemalja u sastav matice. Ali nitko ne može pravdati zato Bleiburg, Križni put, Goli otok, jednoumlje, diktaturu jednog čovjeka koji je i poimence spomenut u ustavu, trovanje Stepinca, brojna ubojstva hrvatskih emigranata...pa do točke da taj režim i jest pripremio i otpočeo agresiju na Hrvatsku, uz Srbiju i Crnu Goru, te pobunjenu srpsku manjinu.
Korijeni RH su jednostavni: borba za hrvatsku samosvojnost, koja je 1990 prerasla u borbu za samostalnu, suverenu, ali i višestranačku, europsku i modernu zemlju, pobjedu u Domovinskom ratu i afirmaciju državnih institucija, političke stabilnosti, tržišnog gospodarstva, socijalne pravde i vladavine prava iznutra, te jačanje međunarodnog položaja RH i pripadnika hrvatskog naroda izvana.
Evidentno, ove zadnje dvije zadaće ostaju trajne, i kao takve program HDZ-a i vladajuće većine.
Kic tepa svom forumu kao “slobodarskom”. Pa hajmo malo vidjeti taj digitalni otisak koji mi ostavljamo, a za koji on (slažem se, nezasluženo) odgovara.
Grupa forumaša iz susjedne i nimalo prijateljske države ovdje ostavljaju upise. Kako tko, i koliko tko, ali svi oni u jednom trenutku pokazuju povijesni revizionizam, VRO Oluja, DR, a u konačnici i prema RH kao takvoj. Slijepci to vide.
Grupa forumaša s desnog spektra tvori eho neizmjerne frustracije prema (ali ne znam da li su to raspisali dokraja) prema izbornim rezultatima i biračima kao takvima. Škoro nije Predsjednik RH. Imovinski pokret ne čini “korektiv” HDZ-u. Fokus njihove mržnje jest HDZ, vladajuća koalicija i premijer, čiju su fizičku likvidaciju i ovdje sinoć neki izravno i neizravno zazivali.
Grupa forumaša s lijevog političkog spektra naprosto piše protiv RH, na tragu one Stazićeve “nismo vas pobili dovoljno”.
Već 15 godina debatiram s sve tri skupine, ali situacija je zbilja eskalirala u zadnjih godinu, godinu i pol. Svatko tko uopće promišlja u okvirima politike vladajuće koalicije bilo koje pitanje (a tu najmanje sam zabrinut za sebe) biva najgrublje vrijeđan, prozivan detaljima iz privatnog života i bivaju mu upućene prijetnje.
To nije sloboda, to je žarište netolerancije prema neistomišljenicima i govor mržnje prema pojedincima, grupama, nacijama, državama.
Nemam nikakvih problema raspravljati s bilo kime tko je imalo suvisao, i to do sitnih jutarnjih sati, i nisam ni ja cvjećka. Svi koji ste pisali na starom forumu to jako dobro znate.
Ali kad ne želim ni čitati ni započinjati raspravu s nizom ljudi jer oni argumente niti imaju niti ih argumenti zanimaju (a u virtualnom svijetu to je najjače oružje kojim možete vitlati), već na posve jasnu napomenu da kmeče jer su se bahatili pa osramotili na izborima uzvraćaju bujicom uvreda i prijetnji i to ne samo meni, već premijeru, Vladi, HDZ-u, nacionalnim manjinama (tko ne zna kontekst kako smo došli do manjinskih zastupnika i zašto ih i danas imamo - ne to nije da bi HDZ bio na vlasti, dapače), onda tu rasprave ni ne može biti.
Pa ih stavljam na ignore, doslovce ne znam što ti ljudi pišu ili misle.
Uglavnom, ne znam kakva će biti sudbina ovog foruma (ne znam, to možda samo kic zna), ali znam kakva će biti Hrvatska. Vrijeme je da se lažne teme i lažni prioriteti maknu s stola. Baštinimo nacionalni naboj i vjersko-kulturni identitet i borimo se za našu Domovinu i skrbimo, koliko možemo, o našem narodu u dijaspori. Ali se nikad nećemo ponositi NDH, njenim insignijama, rasnim zakonima i masovnim zločinima nad civilnim stanovništvom. To nisu temelji RH, tko vjeruje da jesu, grdno je pogriješio i neka pročita Preambulu Ustava.
Isto tako, naravno da se ponosimo otporu od prije jednog prosječnog ljudskog vijeka prema okupatorima koji su dijelili i ponižavali hrvatski narod, a baštinimo i povratak skoro svih hrvatskih zemalja u sastav matice. Ali nitko ne može pravdati zato Bleiburg, Križni put, Goli otok, jednoumlje, diktaturu jednog čovjeka koji je i poimence spomenut u ustavu, trovanje Stepinca, brojna ubojstva hrvatskih emigranata...pa do točke da taj režim i jest pripremio i otpočeo agresiju na Hrvatsku, uz Srbiju i Crnu Goru, te pobunjenu srpsku manjinu.
Korijeni RH su jednostavni: borba za hrvatsku samosvojnost, koja je 1990 prerasla u borbu za samostalnu, suverenu, ali i višestranačku, europsku i modernu zemlju, pobjedu u Domovinskom ratu i afirmaciju državnih institucija, političke stabilnosti, tržišnog gospodarstva, socijalne pravde i vladavine prava iznutra, te jačanje međunarodnog položaja RH i pripadnika hrvatskog naroda izvana.
Evidentno, ove zadnje dvije zadaće ostaju trajne, i kao takve program HDZ-a i vladajuće većine.
Guest- Guest
Štosse usro sada??.. Ti i takvi ste kontinuirano srali o agenima agenturama,izdajicama drzave,ovima i onima..kako treba ovo,kako treba ono,a sam nisi smogo skupiti muda da napravis ono sto si poticao..koja si ti patetika..vuksadinare wrote:zapravo na neki nacin su je i zoki i slovenska otvorili...
Guest- Guest
vuksadinare wrote:..znam psihu takvih osoba...najradije bi da moze to vrijeme vratiti ali ne moze...znam slicnog tipa plenkiju...koji e jurio oko branitelja...ulagivao im...rekao da ce napisati knjigu o njima samo da nivelira sto je bio pripadnik 'minken bojne'...nije uspio..dezertiranje se ne oprasta...to je cin ravan izdaji...ni svo zlato ovog svijeta to ne moze oprati...kao sto miner grijesi jednom u zivotu i to mu je posljednja pogresak tako i dezerter ima jednu pogresku koju skupo placa...
Slažem se, kao primjer ajmo presuditi Škori.
Guest- Guest
reko sam mu ja odmah isti tren nakon tog događaja,da je krv onog mladića na njegovim i Škorinim rukama,kao i onakvih sličnim njima.Legendovich wrote:Štosse usro sada??.. Ti i takvi ste kontinuirano srali o agenima agenturama,izdajicama drzave,ovima i onima..kako treba ovo,kako treba ono,a sam nisi smogo skupiti muda da napravis ono sto si poticao..koja si ti patetika..vuksadinare wrote:zapravo na neki nacin su je i zoki i slovenska otvorili...
2015-07-23
nista s eja nisam usrao..ja samo promatram....neki imaju problem sa svojim zivotom...i svojim greskama...ja mogu oprostiti ali zaboraiti ne mogu....i dalje promatramLegendovich wrote:Štosse usro sada??.. Ti i takvi ste kontinuirano srali o agenima agenturama,izdajicama drzave,ovima i onima..kako treba ovo,kako treba ono,a sam nisi smogo skupiti muda da napravis ono sto si poticao..koja si ti patetika..vuksadinare wrote:zapravo na neki nacin su je i zoki i slovenska otvorili...
2015-09-08
škoro je vani otisao 1988 vratio se 1992..plenki je otisao van u osvit rata 1991..a vratio se 1996 ili 1997..razlika zar nemobiu$ wrote:vuksadinare wrote:..znam psihu takvih osoba...najradije bi da moze to vrijeme vratiti ali ne moze...znam slicnog tipa plenkiju...koji e jurio oko branitelja...ulagivao im...rekao da ce napisati knjigu o njima samo da nivelira sto je bio pripadnik 'minken bojne'...nije uspio..dezertiranje se ne oprasta...to je cin ravan izdaji...ni svo zlato ovog svijeta to ne moze oprati...kao sto miner grijesi jednom u zivotu i to mu je posljednja pogresak tako i dezerter ima jednu pogresku koju skupo placa...
Slažem se, kao primjer ajmo presuditi Škori.
2015-09-08
סמאל wrote:reko sam mu ja odmah isti tren nakon tog događaja,da je krv onog mladića na njegovim i Škorinim rukama,kao i onakvih sličnim njima.Legendovich wrote:Štosse usro sada??.. Ti i takvi ste kontinuirano srali o agenima agenturama,izdajicama drzave,ovima i onima..kako treba ovo,kako treba ono,a sam nisi smogo skupiti muda da napravis ono sto si poticao..koja si ti patetika..vuksadinare wrote:zapravo na neki nacin su je i zoki i slovenska otvorili...
sad kad je lupa stavljenja na huškače i pozivanje na pobunu pa i oružanu protiv države...nema ga...:)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Fuk..osobno si mi simpa lik,ali si zaveden glupostima..nemoj sad Unjkati,kako ovo,kako ono...Nije u drzavi idealno,daleko od toga,ali vidjeti u svakom tko ne dijeli tvoje misljenje,agenta agenture posvuda i drzavne neprijadelje i izdajice...jebate,podsjecas me na Sjevernu Koreju,a nesh i malo na Jugu pod Titom..vuksadinare wrote:nista s eja nisam usrao..ja samo promatram....neki imaju problem sa svojim zivotom...i svojim greskama...ja mogu oprostiti ali zaboraiti ne mogu....i dalje promatramLegendovich wrote:Štosse usro sada??.. Ti i takvi ste kontinuirano srali o agenima agenturama,izdajicama drzave,ovima i onima..kako treba ovo,kako treba ono,a sam nisi smogo skupiti muda da napravis ono sto si poticao..koja si ti patetika..vuksadinare wrote:zapravo na neki nacin su je i zoki i slovenska otvorili...
Guest- Guest
Plenki nema oraha u džepu kao Sanader,te nije mutav kao Kosor i Karamarko,naprotiv,i zato mu ne možete ništa,jer je najinteligentniji premijer kojeg smo do sada imali.Nimalo ne sumnjam kako će on imat takta i sposobnosti izaći na kraj s onim zadnjim preostalim krkanskim elementima u HDZ-u,te napokon transformirati tu stranku u pravu modernu demokršćansku opciju.
2015-07-23
Ma treba vama doli dati posela..posto nemate industriju neku,povratak na Zemljoranju i stocarstvo..nije to nish sramono i ruzno(tesko jeste),ali ima primjera fino uspjelih poljoprivrednih zemalja..danska,Nizozemska,belgija,...papicu imaju da poludis kvalitetnu i sibaju je po cijelom svoijetu..
Guest- Guest
Upravu si.Takve grupacije su hrvatski problem koji imaju sve karakteristike radikalnog islamizma,koji se promovira u nekim zemljama u krugovima određenih i pojedinih džamija,dok kod nas u pojedinim marginalnim medijima i političkim strankama.epikur37 wrote:Fino sam još za parlamentarne izbore napominjao da HDZ-u raste veći problem s radikalno desne strane nego od SDP-a.
Problem ali ne opasnost, jer se radi u glavnom o rastrganom polusvijetu, koji u izbornom smislu nema potencijal za ikakvo preuzimanje.
Niti ikakvu smisleniju političku i ideološku artikulaciju, sagledavanje i saborsko djelovanje.
Međutim problem je u javnoj sferi, radikalizaciji pojedinih skupina, neredu i nesigurnosti.
Tu ne treba ići na ljude nego napraviti sanitarni kordon oko takvih medijskih i propagandnih aktera.
Sve te grupacije koje imaju elemente nedemokratskog i ekstremnog,treba ukloniti iz društva.
Nakon Domovinskog Pokreta,tako bi trebalo i s Mostom i Radničkom frontom.
2015-07-23
Ma to treba ovim Škorinim,to su uglavnom seljaci koji nisu ni zašto drugo,pošten i vrijedan svijet je u javnoj upravi i malom i srednjem poduzetništvu.Legendovich wrote:Ma treba vama doli dati posela..posto nemate industriju neku,povratak na Zemljoranju i stocarstvo..nije to nish sramono i ruzno(tesko jeste),ali ima primjera fino uspjelih poljoprivrednih zemalja..danska,Nizozemska,belgija,...papicu imaju da poludis kvalitetnu i sibaju je po cijelom svoijetu..
2015-07-23
yahh..treba takve poslati na Ekonomiju...da koriste drustvu i sebi..
Guest- Guest
סמאל wrote:Ma to treba ovim Škorinim,to su uglavnom seljaci koji nisu ni zašto drugo,pošten i vrijedan svijet je u javnoj upravi i malom i srednjem poduzetništvu.Legendovich wrote:Ma treba vama doli dati posela..posto nemate industriju neku,povratak na Zemljoranju i stocarstvo..nije to nish sramono i ruzno(tesko jeste),ali ima primjera fino uspjelih poljoprivrednih zemalja..danska,Nizozemska,belgija,...papicu imaju da poludis kvalitetnu i sibaju je po cijelom svoijetu..
Guest- Guest
Tito je znao takvima ohladiti usijane glave..omladinske radne akcije,ekonomija,gradnja javnih objekata..ma milina..visak negativne energije pretocen u nesh pozitivno..
Guest- Guest
Fuku sagraditi josh nekoliko plastenika da ne moze prdnuti od posela..vodje selaki su preumorni da palamudane o politici...selak si-proizvodi hranu...
Guest- Guest
Mislim da će i fuk napunit gaće.Krv ovog samoubojice je i na njegovim rukama.Trovanje mladeži teorijam o kojekavim agenturama,izazivanje panike,defetizma,dovoljno da samo kod jedne budale padnu na plodno tlo i proklija sjeme mržnje.
2015-07-23
yebiga,jedan mladi zivot se ugasio..umjesto da su ga poticali na skolovanje,ucenje obavezama,radu i posvecenosti(tada se ne bi niti vratio iz svabije),lika su kljukali ekstremizmom,drugacije se nije moglo niti zavrsiti..סמאל wrote:Mislim da će i fuk napunit gaće.Krv ovog samoubojice je i na njegovim rukama.Trovanje mladeži teorijam o kojekavim agenturama,izazivanje panike,defetizma,dovoljno da samo kod jedne budale padnu na plodno tlo i proklija sjeme mržnje.
Guest- Guest
Odmah nakon tog incidenta,pitao sam vuka jeli ga sram što zbog takvih kao što je on,koji mladima ispiru mozak,jedan mladi život je završio tako tragično.Legendovich wrote:yebiga,jedan mladi zivot se ugasio..umjesto da su ga poticali na skolovanje,ucenje obavezama,radu i posvecenosti(tada se ne bi niti vratio iz svabije),lika su kljukali ekstremizmom,drugacije se nije moglo niti zavrsiti..סמאל wrote:Mislim da će i fuk napunit gaće.Krv ovog samoubojice je i na njegovim rukama.Trovanje mladeži teorijam o kojekavim agenturama,izazivanje panike,defetizma,dovoljno da samo kod jedne budale padnu na plodno tlo i proklija sjeme mržnje.
No kako god,za Danijela Bezuka je sad kasno,ali zato treba izvući pouku iz ovog slučaja i prevenirati da se takvo nešto ne ponovi,te sankcionirat sve one koji doprinose širenju govora mržnje,počevši od Škore i njegovog Umobolnog Pokreta,jer riba smrdi od glave.
2015-07-23
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Escobar pred Odborom Senata SAD-a: Djelovat ćemo protiv onih koji građane BiH drže kao taocima
» Orban odgovorio na prijetnje iz Belgije: Borit ćemo se protiv onih koji žele promijeniti kršćanski identitet Europe
» Plenkovic u Splitu : Postrožit ćemo borbu protiv dilera
» Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
» Škoro odgovorio Plenkiju:'Ja jesam možda klaun..ali bar ljudima izazivam osmijeh za razliku od vas'
» Orban odgovorio na prijetnje iz Belgije: Borit ćemo se protiv onih koji žele promijeniti kršćanski identitet Europe
» Plenkovic u Splitu : Postrožit ćemo borbu protiv dilera
» Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
» Škoro odgovorio Plenkiju:'Ja jesam možda klaun..ali bar ljudima izazivam osmijeh za razliku od vas'
Page 2 of 4