Je li ovo Jutarnji mrkno?
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Je li ovo Jutarnji mrkno?
@ Kic..jeste..ne mogu ti niti kvotati,izbaci mi Kapću..ebo je ja
Guest- Guest
dobro, a što je s floodanjem?bogomdani wrote:@ Kic..jeste..ne mogu ti niti kvotati,izbaci mi Kapću..ebo je ja
marcus-t wrote:Zablokiralo mu na slovima "h" i "a" .......znog onog hahahahahahahahahahahahahahahabogomdani wrote:sto,nije tipkalo ili je blokiralo?red wolf wrote:Meni nešto nije valjalo s tipkovnicama...bogomdani wrote:kad sam pisao odgovor na neciji post,i kliknuo na OK izbacilo je ono sranje u kojem moras upisati one brojeve i slova,kao da nisi boot...red wolf wrote:na koji način?bogomdani wrote:inace netko je jucer huckirao ovaj Forum
Guest- Guest
Misliš da si smiješan?...marcus-t wrote:Zablokiralo mu na slovima "h" i "a" .......znog onog hahahahahahahahahahahahahahahabogomdani wrote:sto,nije tipkalo ili je blokiralo?red wolf wrote:Meni nešto nije valjalo s tipkovnicama...bogomdani wrote:kad sam pisao odgovor na neciji post,i kliknuo na OK izbacilo je ono sranje u kojem moras upisati one brojeve i slova,kao da nisi boot...red wolf wrote:na koji način?bogomdani wrote:inace netko je jucer huckirao ovaj Forum
Guest- Guest
a to onako umjereno..sve ok...u granicama tolerancije..kic wrote:dobro, a što je s floodanjem?bogomdani wrote:@ Kic..jeste..ne mogu ti niti kvotati,izbaci mi Kapću..ebo je ja
Guest- Guest
hahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahaah ti ne misliš?red wolf wrote:Misliš da si smiješan?...marcus-t wrote:Zablokiralo mu na slovima "h" i "a" .......znog onog hahahahahahahahahahahahahahahabogomdani wrote:sto,nije tipkalo ili je blokiralo?red wolf wrote:Meni nešto nije valjalo s tipkovnicama...bogomdani wrote:kad sam pisao odgovor na neciji post,i kliknuo na OK izbacilo je ono sranje u kojem moras upisati one brojeve i slova,kao da nisi boot...red wolf wrote:na koji način?bogomdani wrote:inace netko je jucer huckirao ovaj Forum
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
a u qrc....dobar..marcus-t wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahaah ti ne misliš?red wolf wrote:Misliš da si smiješan?...marcus-t wrote:Zablokiralo mu na slovima "h" i "a" .......znog onog hahahahahahahahahahahahahahahabogomdani wrote:sto,nije tipkalo ili je blokiralo?red wolf wrote:Meni nešto nije valjalo s tipkovnicama...bogomdani wrote:kad sam pisao odgovor na neciji post,i kliknuo na OK izbacilo je ono sranje u kojem moras upisati one brojeve i slova,kao da nisi boot...red wolf wrote:na koji način?bogomdani wrote:inace netko je jucer huckirao ovaj Forum
Guest- Guest
Imam ja mišljenje o tebi, ali ću ga zadržati za sebe...Inače bih dobio ban...Naućio sam neke stvari ovdje...marcus-t wrote:
hahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahaah ti ne misliš?
Guest- Guest
To je pohvalno. Nikad nije kasno za nešto naučiti.red wolf wrote:Imam ja mišljenje o tebi, ali ću ga zadržati za sebe...Inače bih dobio ban...Naućio sam neke stvari ovdje...marcus-t wrote:
hahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaa
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
hajd hajd,nema razloga da nekog sujes,ako on tebe ne suje..red wolf wrote:Imam ja mišljenje o tebi, ali ću ga zadržati za sebe...Inače bih dobio ban...Naućio sam neke stvari ovdje...marcus-t wrote:
Guest- Guest
Jel mu mogu ja reći? Mene nesmiju banirati, inače ne da ću im forum hakirati, nego ću im zvati mamu doma i pitati zna li što joj dijete radi na internetu.red wolf wrote:
Imam ja mišljenje o tebi, ali ću ga zadržati za sebe...Inače bih dobio ban...Naućio sam neke stvari ovdje...
Guest- Guest
Radi što hoćeš...deda wrote:Jel mu mogu ja reći? Mene nesmiju banirati, inače ne da ću im forum hakirati, nego ću im zvati mamu doma i pitati zna li što joj dijete radi na internetu.red wolf wrote:
Imam ja mišljenje o tebi, ali ću ga zadržati za sebe...Inače bih dobio ban...Naućio sam neke stvari ovdje...
Guest- Guest
što želiš, novi template za ovaj forum ili?kic wrote:deda koliko si ti dobar s web dizajnom
Guest- Guest
možda spajanje s portalom nekimdeda wrote:što želiš, novi template za ovaj forum ili?kic wrote:deda koliko si ti dobar s web dizajnom
komentiranje ispod članaka, ili zaseban forum paralelno sa portalom kao što je na net.hr-u?kic wrote:možda spajanje s portalom nekimdeda wrote:što želiš, novi template za ovaj forum ili?kic wrote:deda koliko si ti dobar s web dizajnom
iako ja tu ne bih previše kemijao, najbolje ti je koristiti već postojeća rješenja
npr ako hoćeš komentiranje ispod članaka na portalu, koristi nešto poput https://disqus.com/
a korisnici neka otvore disqus račun, tj. logiraju se sa fejsom
sve radi odlično i na mobitelu
a ovaj forum integriraj kao običan link u izborniku
i za portal uzmi nešto što radi na mobitelu, neki CMS s besplatnim ili jeftinim templejtima, ovaj forum baš i nema neke pretjerane opcije u web-app modu
imaš statistiku koliko posjetitelja je sa mobitala a koliko sa računala?
Last edited by deda on 5/12/2015, 23:17; edited 1 time in total
Guest- Guest
deda wrote:
neki CMS
npr. Wordpress
https://colorlib.com/wp/best-news-wordpress-themes/
https://wordpress.org/plugins/disqus-comment-system/
Jer ako radiš portal, bitnije ti je brinuti o sadržaju nego stalno imati posla s kodom i dotjerivanjem dizajna
Guest- Guest
imaš li kakvu statistiku o posjetiteljima?
jer ako je dosta posjetitelja sa mobitela, stavi radije nešto što radi na mobitelu isto, "disqus" ili tako nešto
jer ako je dosta posjetitelja sa mobitela, stavi radije nešto što radi na mobitelu isto, "disqus" ili tako nešto
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Jutarnji i...
» Jutarnji list
» Jutarnji: Ode i debela
» Jutarnji i Bajruši na aparatima
» Jutarnji kao plenkovićev bilten
» Jutarnji list
» Jutarnji: Ode i debela
» Jutarnji i Bajruši na aparatima
» Jutarnji kao plenkovićev bilten