Je li ovo Jutarnji mrkno?
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
https://www.google.si/search?q=jutarnji+list&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=hUxjVsE-iuVRi-2ZyA8
Ne bi bilo loše, samo pitam.
https://www.google.si/search?q=jutarnji+list&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=hUxjVsE-iuVRi-2ZyA8
Ne bi bilo loše, samo pitam.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Re: Je li ovo Jutarnji mrkno?
Najozbiljnije pitam....meni ne otvara.
Da nisam baniran kod njih?
Bit će da ti nešto s kompom nije u redu...Ero wrote:Najozbiljnije pitam....meni ne otvara.
Guest- Guest
Ne zaebaji, ali stvarno ne otvara...pomislio sam da mi je zabranjen pristup, ili tak nešto...Ljubav stara zaborava nema...red wolf wrote:Bit će da ti nešto s kompom nije u redu...Ero wrote:Najozbiljnije pitam....meni ne otvara.
Meni, kad ugasim, sve crno.
Ode Amerika u kurac.
Ode Amerika u kurac.
crvenkasti-
2014-04-17
Komp ti je otišao u kurac...Ero wrote:Ne zaebaji, ali stvarno ne otvara...pomislio sam da mi je zabranjen pristup, ili tak nešto...Ljubav stara zaborava nema...red wolf wrote:Bit će da ti nešto s kompom nije u redu...Ero wrote:Najozbiljnije pitam....meni ne otvara.
Guest- Guest
ne otvara ni meni..Ero wrote:Ne zaebaji, ali stvarno ne otvara...pomislio sam da mi je zabranjen pristup, ili tak nešto...Ljubav stara zaborava nema...red wolf wrote:Bit će da ti nešto s kompom nije u redu...Ero wrote:Najozbiljnije pitam....meni ne otvara.
Guest- Guest
Nisi bio dobar.bogomdani wrote:ne otvara ni meni..Ero wrote:Ne zaebaji, ali stvarno ne otvara...pomislio sam da mi je zabranjen pristup, ili tak nešto...Ljubav stara zaborava nema...red wolf wrote:Bit će da ti nešto s kompom nije u redu...Ero wrote:Najozbiljnije pitam....meni ne otvara.
2014-04-23
Meni link otvara, u čemu je problem?bogomdani wrote:ne otvara ni meni..Ero wrote:Ne zaebaji, ali stvarno ne otvara...pomislio sam da mi je zabranjen pristup, ili tak nešto...Ljubav stara zaborava nema...red wolf wrote:Bit će da ti nešto s kompom nije u redu...Ero wrote:Najozbiljnije pitam....meni ne otvara.
Guest- Guest
interesantno ali nikad mi nije niti u jednom browseru htio otvoriti tu stranicu..Ero wrote:Nisi bio dobar.bogomdani wrote:ne otvara ni meni..Ero wrote:Ne zaebaji, ali stvarno ne otvara...pomislio sam da mi je zabranjen pristup, ili tak nešto...Ljubav stara zaborava nema...red wolf wrote:Bit će da ti nešto s kompom nije u redu...Ero wrote:Najozbiljnije pitam....meni ne otvara.
Guest- Guest
Nisi im opasan...red wolf wrote:Meni link otvara, u čemu je problem?bogomdani wrote:ne otvara ni meni..Ero wrote:Ne zaebaji, ali stvarno ne otvara...pomislio sam da mi je zabranjen pristup, ili tak nešto...Ljubav stara zaborava nema...red wolf wrote:Bit će da ti nešto s kompom nije u redu...Ero wrote:Najozbiljnije pitam....meni ne otvara.
2014-04-23
ezek je NJihov..Ero wrote:Nisi im opasan...red wolf wrote:Meni link otvara, u čemu je problem?bogomdani wrote:ne otvara ni meni..Ero wrote:Ne zaebaji, ali stvarno ne otvara...pomislio sam da mi je zabranjen pristup, ili tak nešto...Ljubav stara zaborava nema...red wolf wrote:Bit će da ti nešto s kompom nije u redu...Ero wrote:Najozbiljnije pitam....meni ne otvara.
Guest- Guest
n_razbojnik-
2014-04-15
Meni uvijek, do prije 2 dana...bogomdani wrote:interesantno ali nikad mi nije niti u jednom browseru htio otvoriti tu stranicu..Ero wrote:Nisi bio dobar.bogomdani wrote:ne otvara ni meni..Ero wrote:Ne zaebaji, ali stvarno ne otvara...pomislio sam da mi je zabranjen pristup, ili tak nešto...Ljubav stara zaborava nema...red wolf wrote:Bit će da ti nešto s kompom nije u redu...Ero wrote:Najozbiljnije pitam....meni ne otvara.
Prije će biti da ti je komp zakazao...Ero wrote:Nisi im opasan...red wolf wrote:Meni link otvara, u čemu je problem?bogomdani wrote:ne otvara ni meni..Ero wrote:Ne zaebaji, ali stvarno ne otvara...pomislio sam da mi je zabranjen pristup, ili tak nešto...Ljubav stara zaborava nema...red wolf wrote:Bit će da ti nešto s kompom nije u redu...Ero wrote:Najozbiljnije pitam....meni ne otvara.
Guest- Guest
Kakva šteta...toliko toga si propustio...bogomdani wrote:interesantno ali nikad mi nije niti u jednom browseru htio otvoriti tu stranicu..Ero wrote:Nisi bio dobar.bogomdani wrote:ne otvara ni meni..Ero wrote:Ne zaebaji, ali stvarno ne otvara...pomislio sam da mi je zabranjen pristup, ili tak nešto...Ljubav stara zaborava nema...red wolf wrote:Bit će da ti nešto s kompom nije u redu...Ero wrote:Najozbiljnije pitam....meni ne otvara.
2014-04-23
na koji način?bogomdani wrote:inace netko je jucer huckirao ovaj Forum
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Jutarnji i...
» Jutarnji list
» Jutarnji: Ode i debela
» Jutarnji i Bajruši na aparatima