Nervozni hdzovci
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Nervozni hdzovci
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2221603
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Nervozni hdzovci
cuj pedercino bosanska...nikom nije dogorila svijeca do zoreepikur37 wrote:odjutros kidišeš :D
neutješan
2015-09-08
Zlatko Fučkala
Vidi se ka je država otišla k vragu kad hadezeovac postupa pravilno.....
Sviđa mi se · Odgovor · Označi kao spam · 9 · 32 min
...
Vidi se ka je država otišla k vragu kad hadezeovac postupa pravilno.....
Sviđa mi se · Odgovor · Označi kao spam · 9 · 32 min
...
marcellus likes this post
kapituliraju...ni ne znaju sto ih je snasloT. wrote:[size=35]Zlatko Fučkala[/size]
[size=35]Vidi se ka je država otišla k vragu kad hadezeovac postupa pravilno.....[/size]
[size=30]Sviđa mi se · Odgovor · Označi kao spam · 9 · 32 min[/size]
[size=36] ...[/size]
2015-09-08
Rekoh jedan malo veci i zesci prosvjed padaju ko zrele kruske..
2015-09-08
To je prastara izreka koju bi valjalo izbaciti ili barem modificirati u skladu s novim tehnologijama u proizvodnji svijeća...vuksadinare wrote:cuj pedercino bosanska...nikom nije dogorila svijeca do zoreepikur37 wrote:odjutros kidišeš :D
neutješan
Danas naime ima svijeća koje gore po 3-4 dana...
A i onih baterijskih koje gore mjesecima...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
vuksadinare wrote:cuj pedercino bosanska...nikom nije dogorila svijeca do zoreepikur37 wrote:odjutros kidišeš :D
neutješan
taman do izbora, pa novodijeljenje
za 4 godine
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
usrali ste se ko grlice..strah vas je pizdarija i to je sad ovim slucajem otkriveno..a najbolji primjer tog je dao vili beros kidanjem na desno krugepikur37 wrote:vuksadinare wrote:cuj pedercino bosanska...nikom nije dogorila svijeca do zoreepikur37 wrote:odjutros kidišeš :D
neutješan
za 4 godine
2015-09-08
epikur37 wrote:odjutros kidišeš :D
neutješan
Idemo revolucija
Škoro predcjednik!
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
vuksadinare wrote:cuj pedercino bosanska...nikom nije dogorila svijeca do zoreepikur37 wrote:odjutros kidišeš :D
neutješan
Fuk, pa ti si jedini nervozan ovdje...:)
Trebalo bi malo više od mularije s kalašem ili prosvjedima pa da se unervozimo.
Ovako, čisto komotno kako epi veli, skoro četiri godine, pa ćemo vidjeti.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:usrali ste se ko grlice..strah vas je pizdarija i to je sad ovim slucajem otkriveno..a najbolji primjer tog je dao vili beros kidanjem na desno krugepikur37 wrote:vuksadinare wrote:cuj pedercino bosanska...nikom nije dogorila svijeca do zoreepikur37 wrote:odjutros kidišeš :D
neutješan
za 4 godine
Pih...
Nas je jedino strah dosada, pizdarija nikad dosta.
Što više pizdarija, to nam jače raste rejting. :)
Guest- Guest
Evo onog koji mora glasat za hdz i slikat listic da je glasovao..jel moze jadnijemobiu$ wrote:vuksadinare wrote:cuj pedercino bosanska...nikom nije dogorila svijeca do zoreepikur37 wrote:odjutros kidišeš :D
neutješan
Fuk, pa ti si jedini nervozan ovdje...:)
Trebalo bi malo više od mularije s kalašem ili prosvjedima pa da se unervozimo.
Ovako, čisto komotno kako epi veli, skoro četiri godine, pa ćemo vidjeti.
2015-09-08
ne znam..meni je Fuk u svojoj posvećenosti postao tako simpatičan-cudo jedno..samo da klince ne napaljuje da prave bedastoce...
Guest- Guest
ne palim ja nikog..meni su klinci otvorili do kraja oci..zapravo obrnuto se desilo...podsjetio me kad smo mi bili njegovih godina..muda do neba...jedino mu zamjeram pucanje u policajca i sto je sebe roknuo...sve drugo je bilo savrsenoLegendovich wrote:ne znam..meni je Fuk u svojoj posvećenosti postao tako simpatičan-cudo jedno..samo da klince ne napaljuje da prave bedastoce...
2015-09-08
...otvorio je oci kakvi su ovi na vlasti i politicari kod nas dans..uglavnom šupci jer kad dođe stani pani u stanju su gaziti i preko mrtvih da si guzu spase..cast pojedincima..napiminjem..pojedincima
2015-09-08
vuksadinare wrote:ne palim ja nikog..meni su klinci otvorili do kraja oci..zapravo obrnuto se desilo...podsjetio me kad smo mi bili njegovih godina..muda do neba...jedino mu zamjeram pucanje u policajca i sto je sebe roknuo...sve drugo je bilo savrsenoLegendovich wrote:ne znam..meni je Fuk u svojoj posvećenosti postao tako simpatičan-cudo jedno..samo da klince ne napaljuje da prave bedastoce...
vili40-
2015-08-02
vuksadinare wrote:...otvorio je oci kakvi su ovi na vlasti i politicari kod nas dans..uglavnom šupci jer kad dođe stani pani u stanju su gaziti i preko mrtvih da si guzu spase..cast pojedincima..napiminjem..pojedincima
vili40-
2015-08-02
u cem je problem...?....mali je cinom prokazao kakvi su danasnji politicari....vili40 wrote:vuksadinare wrote:ne palim ja nikog..meni su klinci otvorili do kraja oci..zapravo obrnuto se desilo...podsjetio me kad smo mi bili njegovih godina..muda do neba...jedino mu zamjeram pucanje u policajca i sto je sebe roknuo...sve drugo je bilo savrsenoLegendovich wrote:ne znam..meni je Fuk u svojoj posvećenosti postao tako simpatičan-cudo jedno..samo da klince ne napaljuje da prave bedastoce...
2015-09-08
vuksadinare wrote:...otvorio je oci kakvi su ovi na vlasti i politicari kod nas dans..uglavnom šupci jer kad dođe stani pani u stanju su gaziti i preko mrtvih da si guzu spase..cast pojedincima..napiminjem..pojedincima
Ti fakat radis na kineske baterije
Last edited by Sora on 14/10/2020, 07:28; edited 1 time in total
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Nervozni poštar opet jaše
» Česi su nervozni jer su Slovaci odjebali Ukrajinu
» ''Tko laže, nervozni Plenković ili vodeći svjetski mediji?''
» Raspudic:Kako se hdzovci rodno odredjuju
» Stier napao Plenkovica : Pobunjeni HDZovci : Ne bojte se
» Česi su nervozni jer su Slovaci odjebali Ukrajinu
» ''Tko laže, nervozni Plenković ili vodeći svjetski mediji?''
» Raspudic:Kako se hdzovci rodno odredjuju